משחק

spirit noa

New member
אמממ .. תשובההה

הנייק .. spirit= נשמה, noa השם שליייייי. כמובן...... ומאיפה באה החתימה שלי? מהשיר של מסיקה...( תשאלו את אליהו חחחח) והארי פוטר.. אני חולה על הארי פוטררררררר :)))))....... זהו.....

וונקי

New member
עוד שאלה

איזה ספר של הארי פוטר הכי אהבת? למה הכי אהבת אותו? עם איזה דמות את הכי מתחברת ולמה? איזה דמות את הכי שונאת ולמה? איזה קטע בספר הכי אוהבת ולמה? אני חושבת שזה מספיק לעכשיו

spirit noa

New member
עוד?

דורשת עוד!!!!!!!! חחחחחחחחחחח סתם.. :) טוב לא משנה אני יזוז.. להתכונן למבחן אין לי כוח.!!!!! בעעעעע

spirit noa

New member
בהקלקה

ראיתי פורום חברויות הקלקתי עליו והנה אני פה...... חח ארררררר.

וונקי

New member
../images/Emo41.gif אני ערפדה ../images/Emo41.gif

אני ערפדה להיום אז ייאלה תחילו לשאול אותי שאלות

וונקי

New member
עונה לך

הדבר הכי נועז שעשתי עשתי המון אבל אחד מי הם זה שבאתי למנהל חדש של בית ספר ואמרתי לו שהוא שיש לו פרצוף של ילד תמימם אבל הוא סתם צבוע

אממ אני....

רגע קודם כול...למה אנשים הופכים להיות ערדים רק בערב?.. כאילו אין ממש הרבה זמן עד מחר לא...? ושאלות: האם רבת פעם עם חבר שלך?..ולמה?.. מי הבן אדם הכי חשוב לך? מה הדבר הכי אמיץ שעשית?.. איזה דבר בחיים שלך עשית ואת מתגאה בו?

וונקי

New member
עונה

לא יודעת למה כי רגע נשכו אותי כן רבתי עם חבר שלי הרבה פעמיים וגם פעם אחת נפרנו ואז חזרנו למה רבנו כי הוא שאני יספר לו משהו שלא הייתי עדיו מכונה לספר לו בקיצור הוא גילה שאני כותבת מכתבים לאבא שלי כמו הזה שפרסמתי כאן אתמול וכעס וזעם על זה שלא אמרתי לו הבן אדם הכי חושב לי 100% אח שלי הדבר הכי אמיץ עשתי הרבה אחד מי דברים אמצים שעשתי זה ספרתי להורים של חברה שהיא לוקחת סמים אני חושבת שאני גאה בזה שהתחלתי לעשן אבל יש עוד הרבה

וונקי

New member
אוף זה לא כייף

להיות ערפד בלי שואלים אותי שאלות משהו ער פה? ויכול לשאול אותי משהו?

למעלה