עוד תשובות.... ../images/Emo99.gif..
וגם כולם מוזמנים לענות.... איזה צבע את הכי אוהבת? , כחול...
איזה בגדים את אוהבת ללבוש?, אמממ ג'ינסים וסוודרים בחורף וטישירט בקיץ... אבל ממש תלוי לאן ומה המצב...
איך קראו לחבר שלך? , חחח על זה לא ממש בא לי לענות...
מה את מעדיפה, שוקולד מריר או חלב? , שום שוקלוד אבל אם כבר אז מריר
חורף או קיץ???? חורף שולט!!!
מגפיים או נעלי ספורט?????? מגפיים... אבל נעלי ספורט יותר נוחות...
איזה שיעור בבית ספר את הכי אוהבת...... אממ אני אוהבת כול שיעור שאני מבינה בו כי זה כייף.. אבל ככה ספורט
איזה מורה לאיזה מקצוע הכי מעצבנת בעינייך.? , מדע...בעע
איך קוראים לילד שאת הכי אוההבתת לדבר איתו ביאסיקיו? , ( 83 אנשים באיסיקיו? לי יש 60 חחחחחח), חחח גם לא יכולה להגיד שמות... אבל 83 זה לא הרבה...אני מכירה אנשים עם 160 או כאלה ען 200 הם בחיים לא מוחקים כאלה שניכנסים אלייהם...בעעעע .. לי יש את רק מי שצריך...
ממתי את מחוברת לאינטרנט? ( אני 4 שנים! חח), אני מחופש גדול הזה...חחח עד ששיכנעתי אותם....
האים יש לך סורק לשלוח לנו תמונה שלך?
)), שנכיר אותך יותר טוף? אמממ אין לי סורק... אבל אני אשים אחכ תתמונה שלי בגלרייה... בהתחלה הורדתי אותה כי יש כאלה ששמים באינטרנט סיפורים מזוייפים על תמונות...
מה את אוהבת יותר מוזיקה או מחשבים? אחד נובע מהשני... אין מוזיקה יפה אם אין מחשב... קאזה...חחח... אבל ככה מעדיפה מסיבה מאשר מחשב.. או בעצם איסיקיו..חחח... יש לי פיצול אישיות...
את מי את מעדיפה ת'דג נחש או את סאבלימינל? סאבלימנל
את אהבה מעבר לפינה או את חברים? חברים... את סמל מגן דוויד או את יונת השלום? אמממ מגן דויד
מה היית רוצה לעשות היום בערב? , כבר החלטתי אני יושבת בבית ונחה לשם שינוי!!!
מה את רוצה לעשות מחר בבוקר???? אממממ תמיד אותו הדבר בימי שבת כך שאין ברירה... : לקום, לאכול, לראות טלויזיה ולשבת להכין שיעורים עד הערב...
עם מי את רוצה להיות ברגע זה? , איתו...מי שאני אוהבת
האים את מאמינה בגלגול נשמות? כן...
אם כן מה את חושבת שהיית בגלגול הקודם?????? חחחחחחחח אמממ אני ושבת שהייתי רוח מפני שעכשיו (לא יודעת אם יאמינו לי או לא ) אני יכולה לשבת בכיתה לדוגמא ולראות את הכיתה מזווית אחרת...