משחק

ashkeloni

New member
לא הרבה...

הלכתי לבית הספר ישנתי בשעתיים הראשונות, אבל מישהו מהכיתה שלי העיר אותי... אחרי זה ישנתי עוד שעה במהלך שיעור תנ"ך אחרי זה הייתי ער ודיברתי עם חבר בשיעור הרביעי בשיעור החמישי ישנתי עוד חצי שעה ובשיעור השישי שהיה אמור להיות ספורט הלכתי הבייתה (ברגל!) בגלל שהמורה שלי לא הגיע

ashkeloni

New member
../images/Emo9.gif

עכשיו שאני חושב על זה... לא עשיתי לה משהו מיוחד... נו טוב, אפשר להתחיל לתכנן

ashkeloni

New member
...

לדעת שיש מישהו/י בעולם שאיכפת לי ממנו/ה ואיכפת לו/ה ממני מהו אושר בשבילי? אני עדיין חוקר את זה...

../images/Emo99.gif

אתה אוהב את רבקה? כמה אתה אוהב את רבקה? מה אתה אוהב ברבקה? למה אתה אוהב את רבקה? והכי חשוב- אתה אוהב רק את רבקה???

ashkeloni

New member
תשובות

1.
כן
2. ממתי שראיתי אותך 3. בגלל שאת מי שאת 4. ה-
שלי רק שלך

../images/Emo13.gif תשובותיי...

קוראים לי מריה... בעע כן אהבתי ועדיין אוהבת...מה שנקרא אהבה חד סטרית... אני בת 14 וחודשיים משו כזה...חחח

sh53

New member
מה הכוונה בילדה מעולם אחר

כשמדובר בערפדים?

מה?... חח לא הבנתי...

אם את מתכוונת למה רשמתי "אני ערפד" זה בגלל שאשקלוני שלח לי מסר שהוא נושך אותי .... וזה הופך אותי לערפדית....

sh53

New member
הבנתי את המשחק

שאלתי את זה בהומור
אז מה עושה ילדה בעולם אחר בארץ הערפדים? איך נראה סדר היום שלך?

spirit noa

New member
בתוספת לשאלות.. ואני מכבידה עליך.

חחחחחחחחח תרשי לי לעשות לך שאלון???????!!!!! ארוך? מקווה שיהיה לך זמן לענות ואם לא!!!!!!!! אתתת ערפדה מזוייפת!!!!! חי חי חי
ממממ....... טוב.. נתחיל.
שם? : מהה הפירוש של הכינוי שלך?.. ( ילדה מעולם אחר!!!! ) מספר איסיקיו: ? כמה אנשים יש לך ברשימת האיסיקיו? חחחחחחחח סתם. בצחוק
מאכל אהוב? שתייה אהובה? מה את אוהבת לעשות ? איך זה לשחק את משחק הערפד כשאני אניי מציפה אותך בשאלות חחח.. ? האים יש לך חבר? אם כן.. איך קוראים לו כמה זמן אתם חברים.. וזהו אני לא יפלוש לך לפרטיות
חחחחחח........ באיזה צ'אים את מצוטטת? באילו חדרים? עם אילו אנשים? חחחחחחחחח סתם!!!, רק באיזה צ'אטים אם בכלל. באילו פורומים?, אילו משחקי מחשב את מכירה? איזה מוזיקה את אוהבת? זמר ? זמרת אהובה???????? טוב זהו שיגעתי אותך
, מקווה שתהנייי לענות.. ואם בא לך.. אני יוכל להמשיך ת'שאלון יש לי עוד הרבה חחחחחחח............ אני ילדה מסוקרנת.
- ( אין שום קשר לפטיש אבל שיהיה........)חחח

אממממ..אני אוהבת שאלונים .. ../images/Emo99.gif

שם? : מריה מהה הפירוש של הכינוי שלך?.. ( ילדה מעולם אחר!!!! ) אמממ בעיקרון לא יודעת... ידה שהיא לא מהעולם הזה...תמיד מרחפת .. חח לא נגזים.. אבל כזאת לא מיוחדת.. כמו שאורמים... מספר איסיקיו: ? 280855299 כמה אנשים יש לך ברשימת האיסיקיו? חחחחחחחח סתם. בצחוק 83..חחח מאכל אהוב? פיצה....חחחח שתייה אהובה? קולה...ניאמי... מה את אוהבת לעשות ? אמממ... כמו כולם...לדבר בטלפון.. להיפגש עם חברות חברים.. להיות באינטרנט.. איסיקיו, חוגים למינהם... לשמוע מוזיקה ולחשוב על המצב...(כן לחשוב...חחחחח)... ולרשום ביומן שלי מידי פעם... וזהו חחח... איך זה לשחק את משחק הערפד כשאני אניי מציפה אותך בשאלות חחח.. ? אמממ לדעתי משחק ממש נחמד... לא?.. האים יש לך חבר? לא אין לי חבר.. באיזה צ'אים את מצוטטת? באילו חדרים? עם אילו אנשים? חחחחחחחחח סתם!!!, רק באיזה צ'אטים אם בכלל. אמממ אני תאמת פעם ההייתי מצ'וטטת אבל עכשיו כבר לא..לי כייף באיסי ובפורמים..(חברויות).. אני חושבת שדרך הצ'אט לא מגיעים לשום מקום...יעני יש שם הרוב רק סוטים וכאלה... באילו פורומים? עכשיו רק חבריות... אבל פעם הייתי אהבה בגילל ההתבגרות, בעיות בגיל ההתבגרות , אין ואאוט אבל אני עדיין קוראת שם אבל לא מגיבה בכלל.... בנתיים אני מאוהבת בחברויות לגמריי!! אילו משחקי מחשב את מכירה? חחח לא מכירה
איזה מוזיקה את אוהבת? בעיקר פופ רוסי... לועזי וכאלה זמר ? הכול רוסי אתם לא מכירים..סורי ונ.ב: ממש אהבתי תשאלון!! חחח... מואההה

למעלה