איינשטיין- אתה לא.
סתם כדי שתדע שהעובדה ששניכם לא יודעם לכתוב בשיט לא אומרת שאתם דומים זה לזה. אתה אומר למעשה- אם נקרופיליה, סקטופיליה, דנדרופילייה וכד' הן סטיות (אגב, מישהו יודע מה זה סקטופילייה או דנדרופילייה?)- אז זה בהכרח אומר שהומוסקסואליות היא סטייה. איך הגעת לזה? אם X=3 זה אומר שבהכרח גם Y=3 ? (ואם אתה לא יודע גם מתמטיקה- אז התשובה היא חד וחלק- לא!) באותה מידה אתה יכול להגיד שבגלל שדובי קוטב הם בעלי פרווה לבנה- אז לקנגורו יש זנג כחול. אין קשר- וזה ממש לא נכון. אין כזה דבר ביו-סקסואליות. ביו-סקסואליות זה נטיות ביולוגיות (ואין לי מושג מה זה אומר)- אתה מדבר על ביסקסואליות. (וזה לא קשור לשגיעות כתיב- זה קשור להבנת הדרך הנכונה של הגיית המונחים). לא יודע אם אתה מכיר- אבל שמעת פעם על קינסי? הוא היה אדם מאוד מלומד (לא איינשטיין אמנם, אבל הוא ידע לכתוב)- שחקר והודיע דבר מאוד פשוט- העולם מתחלק לשלוש קבוצות. קבוצה אחת- היא הטרוסקסואלים (לא הטורוסקסואלים)- שהיא כ10% מהאוכלוסייה. קבוצה שנייה- הומוסקסואלים (כולל לסביות, כמובן)- שגם היא 10% מהאוכלוסייה. קבוצה שלישית- ביסקסואלים- שהיא 80% מהאוכלוסייה. ככה שהחברה היוונית לא אימצה כלום, הם נתנו למי שרצה לעשות משהו- לעשות אותו. הביסקסואלים- שכמו שאמרתי, הם החלק הגדול והמרכזי באוכלוסייה- היו השליטים יותר, באופן טבעי. היו באותה תקופה גם גייז והיו גם סטרייטים. מאיפה הגעת למסקנה שגאווה זה עניין של השגים אישיים? אני גאה במדינה שלי (לא, אבל זה לא קשור כרגע)- האם המדינה היא הישג אישי שלי? אני גאה באחותי הגדולה- האם היא הישג אישי שלי? אני גאה בנטיות שלי- האם הן הישג אישי שלי? לא, לא- ולא. תאמין לי- אני מסכים איתך. אין שום דבר יותר מעצבן מסטרייטית שמתחילה איתך. אני לא רוצה אותה- בדיוק כמו שאתה לא רוצה מישהו שיבוא יתחיל איתה. אין בזה דבר מגעיל, יש בזה בסך הכל טעות אנוש קטנה. לא רוצה- לא צריך. רוב ההומואים שהתחילו איתי לא דיברו כמעט ובכלל על סקס. אולי זה בגלל הגיל שלי- אבל בכל מקרה, בניגוד למה שאולי ואולי לא ראית בטלוויזיה- הומואים לא חושבים רק על סקס. כמו כל גבר ממוצע- גם גבר גיי חושב הרבה על סקס, אבל לא רק. איש יקר- אתה טיפש, בור, חסר ידע בסיסי על הנושא שאתה מדבר עליו, אטום, שונא-חינם, נחות- ותת-אדם. אף אחד מהעובדות האלה לא קשורה לעובדת היותך דיסגרף. זה קשור לעובדה שאתה טיפש, בור, חסר ידע בסיסיע על הנושא שאתה מדבר עליו, אטום, שונא-חינם, נחות- ותת-אדם. לא לשומדבר אחר. TLF.