הומופוביה

לא הייתה לי שום כוונה להצחיק

אם אתה מצפה למינימום של כבוד מאנשים תלמד להתייחס אליהם באותה הצורה.אין לי שום סיבה להחשב בך אם אתה לא תגלה איזושהי התחשבות בדרך החיים שלי.

Shaya Muffins

New member
באמת, במה

באמת במה אתם כ"כ גאים? תעשו מה שבא לכם תשכבו עם מי שבא לכם אבל זה לא כזה מענין את כל העולם אתם מנופפים בזה כאילו שזאת הדרך הנכונה

במה אנחנו צריכים להתבייש?

אני עושה מה שבא לי עם מי שבא לי, ולא מנפנף בזה. זאת הדרך הנכונה. הכי נכונה. בשבילי. אמרתי לך לשכב עם בחורות? נכנסתי למיטה שלך? פניתי אליך בכלל? את זאת שנכנסה לכאן, ומנופפת במשפטים כאילו מישהו בא לכפות עליך משהו, או שם לך זוג גייז במיטה שתראי. או שפספסתי משהו?

LuciInTheSKY

New member
טוב...

לפחות מישהו התחיל איתך... מה שכן מנקודת מבט של הטרו סקסואלית לה ידידים רבים משלל קשתות הנטיות המיניות- תצאו מזה כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתי תמינו שאתם המיעוט, ולא ה"הומואים"? צרות אופקין היא המחלה שצריך לטפל בה-ולא הנטייה שלנו למי אנחנו נמשכים באופן טבעי. ואתה בלקר-דיי כבר לשחק אותה "עינתלגנת", אם לא היית מצחיק-היית עצוב!

בלקר

New member
מעניין...

נניך לשנייה שהדעה שלי היא במיעוט. אז לפי מה שאת אומרת היא לא נכונה. באותה דרך אני יכול גם להחריז שהשמאל בפוליטיקה הוא לא נכון כי הוא מיעוט. אחד העקרונות הבסיסים של דמוקרטיה אומר שכל עוד דעה לא פוגעת במשהוא היא נכונה, בלי קשר לכמה אנשים מאמינים בה. את ראית אותי קורא לאלימות נגד בעלי נטיות הומו-סקסואליות? את ראית אותי קורא להגבלה כלשהיא בחקקיה נגד הומו-סקסואלים? מה גם התגובה שלך היא מעוד לא עניינית ובוגרת, והיא לא מייחסת לאף טענה שאני העלתי.

LuciInTheSKY

New member
במאמץ...

נואש לנסות לדבר אה...בשפה שאולי תבין החלטתי שלא להכביד את ראשך הקטן במילים גבוהה גבוהה- על זה נדבר אחרי שתסיים את התיכון! ולא אמרתי שזה לא נכון פשוט אמרתי שאני לא מסכימה עם זה. ותסלח לי שהעברת חלחלה בגופי כאשר השוותה הומוסקסואליות לנקרופיליה. ילדי היקר-באמת יש לך עוד הרבה מה ללמוד ובקצב הזה אני חושבת שכדאי שתחליף מקור לימודי כי אתה מתחנך להיות צר אופקין פרימיטיבי לתפארת מדינת ישראל!

FireDragon

New member
איינשטיין- אתה לא.

סתם כדי שתדע שהעובדה ששניכם לא יודעם לכתוב בשיט לא אומרת שאתם דומים זה לזה. אתה אומר למעשה- אם נקרופיליה, סקטופיליה, דנדרופילייה וכד' הן סטיות (אגב, מישהו יודע מה זה סקטופילייה או דנדרופילייה?)- אז זה בהכרח אומר שהומוסקסואליות היא סטייה. איך הגעת לזה? אם X=3 זה אומר שבהכרח גם Y=3 ? (ואם אתה לא יודע גם מתמטיקה- אז התשובה היא חד וחלק- לא!) באותה מידה אתה יכול להגיד שבגלל שדובי קוטב הם בעלי פרווה לבנה- אז לקנגורו יש זנג כחול. אין קשר- וזה ממש לא נכון. אין כזה דבר ביו-סקסואליות. ביו-סקסואליות זה נטיות ביולוגיות (ואין לי מושג מה זה אומר)- אתה מדבר על ביסקסואליות. (וזה לא קשור לשגיעות כתיב- זה קשור להבנת הדרך הנכונה של הגיית המונחים). לא יודע אם אתה מכיר- אבל שמעת פעם על קינסי? הוא היה אדם מאוד מלומד (לא איינשטיין אמנם, אבל הוא ידע לכתוב)- שחקר והודיע דבר מאוד פשוט- העולם מתחלק לשלוש קבוצות. קבוצה אחת- היא הטרוסקסואלים (לא הטורוסקסואלים)- שהיא כ10% מהאוכלוסייה. קבוצה שנייה- הומוסקסואלים (כולל לסביות, כמובן)- שגם היא 10% מהאוכלוסייה. קבוצה שלישית- ביסקסואלים- שהיא 80% מהאוכלוסייה. ככה שהחברה היוונית לא אימצה כלום, הם נתנו למי שרצה לעשות משהו- לעשות אותו. הביסקסואלים- שכמו שאמרתי, הם החלק הגדול והמרכזי באוכלוסייה- היו השליטים יותר, באופן טבעי. היו באותה תקופה גם גייז והיו גם סטרייטים. מאיפה הגעת למסקנה שגאווה זה עניין של השגים אישיים? אני גאה במדינה שלי (לא, אבל זה לא קשור כרגע)- האם המדינה היא הישג אישי שלי? אני גאה באחותי הגדולה- האם היא הישג אישי שלי? אני גאה בנטיות שלי- האם הן הישג אישי שלי? לא, לא- ולא. תאמין לי- אני מסכים איתך. אין שום דבר יותר מעצבן מסטרייטית שמתחילה איתך. אני לא רוצה אותה- בדיוק כמו שאתה לא רוצה מישהו שיבוא יתחיל איתה. אין בזה דבר מגעיל, יש בזה בסך הכל טעות אנוש קטנה. לא רוצה- לא צריך. רוב ההומואים שהתחילו איתי לא דיברו כמעט ובכלל על סקס. אולי זה בגלל הגיל שלי- אבל בכל מקרה, בניגוד למה שאולי ואולי לא ראית בטלוויזיה- הומואים לא חושבים רק על סקס. כמו כל גבר ממוצע- גם גבר גיי חושב הרבה על סקס, אבל לא רק. איש יקר- אתה טיפש, בור, חסר ידע בסיסי על הנושא שאתה מדבר עליו, אטום, שונא-חינם, נחות- ותת-אדם. אף אחד מהעובדות האלה לא קשורה לעובדת היותך דיסגרף. זה קשור לעובדה שאתה טיפש, בור, חסר ידע בסיסיע על הנושא שאתה מדבר עליו, אטום, שונא-חינם, נחות- ותת-אדם. לא לשומדבר אחר. TLF.

מה הרעיון הגאוני

בהכנסת הודעת החנטריש הזו לשער של תפוז? זה נסיון לגרור אנשים לפורום? לא מכובד.

featherhead

New member
../images/Emo18.gifממש לא קשור../images/Emo18.gif

תסלחו לי אם אבחר שלא לתקוף את הברנשים הכה-אינטיליגנטים ורהוטים, ואשאל שאלה שמטרידה אותי- למה מספר לא קטן מיושבי הפורום (ובכלל, סתם אומואים ולסבואיות) בטוחים שבתוך תוכו של כל הומופוב גדול ואימתני מסתתר לו הומו קטן ומדוכַּא?

xanderdaniel

New member
הומואים מחלת נפש

זוהי מחלה ותו לא אין שום דבר טיבעי בהומואים/לסביות עזבו את הקטע הדתי שאומר בפירוש שזה תועבה אלא תסתכלו מבחינת הטבע שלא ייצר שום דבר ללא המשכיות גם בחיות יש צורך בזכר ונקבה לכל דבר. זכר וזכר או נקבה ונקבה לא ייצרו כלום להמשכיות הטבע. יש צורך לגנות את אותם אנשים שטוענים שיש אפשרות שהתא המשפחתי יהיה בנוי מהומו או לסבית זה לא אומר שזוג רגיל יגדל את ילדהם יותר טוב אולם התא המשפחתי חייב להיות מזכר ונקבה אולם בשום אופן אסור לפגוע או לרמוס את זכויות "הטועים" מבחינה מינית אלא לנסות לשכנע אותם שדרכם מוטעית

SimsY

New member
אתה יודע

יהדות זאת מחלת נפש נוראית גם כן - אחרי הכל באיזה עוד דת מייצרים מצות לפסח מדם של ילד קטן ? (ואם לא הבנת את ההקבלה -> עלילות דם על 2 דברים נרדפים יהודים והומואים)

NetDragon

New member
ההומוסקסאוליות היא תכונה גנטית.

הגנום האנושי פוצח. מדענים יודעים בדיוק היכן ועל איזה כרומוזום ממוקם הגן הגורם להומוסקסואליות.

בלקר

New member
לא, זה לא

הגנום האנושי לא פוצח, רק קראו אותו, יודעים מאיזה אתיות הוא מורכב, אבל מכאן ועד לדעת איזה גן אחרי למה הדרך ממש ארוכה. אז בבקשה לא להישתמש בעבדות לא נכונות.

Dolo

New member
מטומטמים זה שטות

מתי תבינו שמטומטמים טין דבר כזה וזה סך הכל נטייה לדבר חולני שאפשר להתגבר על הנטיה הזו מה פתאום לעודד שלא להתגבר על הנטיה יש אפשרות לצאת מזה!

רוני חץ

New member
על אלוהים והגאים

אלוקים וה"גאים" שאלה: במה אשמים ההומואים והלסביות? זוהי שאלה שנתבקשתי לענות עליה פעמים רבות , חלק מוחלט מן השואלים היו חברים של אנשים בעלי הבעיה הזו וחלקם היו בעלי הבעיה הזו וסיפרו לי זאת רק לאחר שהכירוני דרך שיחות ארוכות. לתשובה כאן יש גם עצת נפש ייעוץ והקשבה ועזה לצאת מיזה ולהפוך לסטרייט (למעוניינים להפוך... וגם ללא מעוניינים מומלץ לבקר באתר ולקרוא התמודדות של שומרי מצוות וכדומה בלהפוך לסטרייט) בין השאר נאמר שם: מסע החיים. סיפורו של סמינר "מסע אל הגבריות" מספר 2 עשרה זוגות עיניים לטשו מבטים מפוחדים אחד בשני. המבטים אמרו הכל. מה האנשים שסביבי חושבים על המראה שלי? על הצורה שבה אני יושב, הולך, מדבר? על סגנון הלבוש שלי? מה הם חושבים עליי? האם אני יכול לבטוח בהם? הם שופטים אותי? לא היה צורך בהמצאת "קורא מחשבות", כדי לראות את הקולות שריחפו כהולוגרמה בפנים המעגל, בצורת אינספור משפטי שאלה. הפחד היה המכנה המשותף של כולם. פחד מגברים. פחד מגבריות. אלא שבגלל אותו פחד בדיוק, הם ישבו שם, במעגל. הפחד הזה או אולי הרצון להיפטר ממנו, משך אותם למסע הזה. למסע אל הגבריות. לראשונה בישראל, נערך בסוף חודש יולי סמינר אמצע שבוע בשם "מסע אל הגבריות", שמבוסס על סמינר בשם זהה המתקיים בארה"ב כבר מספר שנים. מדובר בסדנה חווייתית בת שלושה ימים המעניקה לנוטלים בה חלק, כלים להתמודדות במהלך ריפוי המשיכה ההומוסקסואלית. עשרה גברים מתמודדים השתתפו בסמינר. עשרה גברים, שבעצם הופעתם במפגש עשו את הצעד הראשון בהתגברות על הפחד שמלווה אותם ושולט בחייהם מאז עמדו על דעתם. פחד מגברים, מגבריות, מהגבר שבתוכם. מאחורי ה"מסע" עומד ארגון "עצת נפש", ארגון דתי ללא מטרות רווח המושיט יד לגברים, נשים וצעירים, המתמודדים עם הומוסקסואליות ומבקשים להרפות מהמשיכה הבלתי רצויה לבני מינם. הארגון, שהוקם ב-2001, הוא הראשון והיחיד בישראל, שנותן תשובה להומוסקסואליות. קיום ה"מסע" בארץ התאפשר הודות לאדיבותם של אנשי Journey into Manhood בארה"ב ולסיועם.

FireDragon

New member
שאלה לי אלייך...

הטמטום, קוצר הרואי, האטימות, ההומופוביה, השנאה, הכעס, האבסורדיות, האינפנטיליות, הטיפשיות, הנגררות, העיוורון, הסטריאוטיפיות- זה מדבק? TLF *רץ להוציא את מסכות האב"כ*

נחשצפע

New member
../images/Emo123.gifבושה!!

בושה!! לא מאמינה למה שאני קוראת.. ברוב תמימותי קיוותי שאנשים כמוך חלפו מן העולם או לפחות לא מעיזים לומר דברים נוראיים כאלו בקול רם.. אין לי מושג מי אתה..וטיפוס כמוך הוא גם ממש לא מעניין.. מה שברור הוא שאתה צר מוח ובכללי לא מפותח במיוחד.. שמור מרחק!

unsean

New member
אוףף

אני לא מבין איך אנשים איומים כאלה עוד חיים. אני שונא את הטיפס הנחות הזה...אני צריך לא לצאת לעולם, ולהביע את מי שאני בגלל ספר "שצר" לי לומר אבל "פג תוקפו" מלפני כל כך הרבה זמן. אני תלמיד תיכון .... אני לומד את "היצירה הספרותית המורכבת בעולם" ותאמין לי, כל כך הרבה שטויות אני בחיים לא ראיתי בספר אחד. אני לא מאמין בשטויות שרשומים שם .... לפי דעתי זה כמו להאמין ב"הארי פוטר" כי ספר שרושם: "וארא, והנה רוח סערה באה מן-הצפון,ענן גדול ואש מתלקחת ונגה לו סביב, ומתוכה כעין חשמל מתוך האש. ומתוכה דמויות ארבע..... וכו וכו..."(יחזקאל פרק א פסוקים 3-5) הוא לא המקור לכל החוכמה .... ושלא לדבר על זה שרוב הספר (החוקים המהפחניים כביכול) מועתקים מתרבויות אחרות. וזו רק דוגמה אחת מבין שטויות רבות שרשומות שם ...( לכל מי שכן מאמין בספר... אני מתנצל אבל אני צריך להביע את הדעה שלי ולבסס אותה על הכתוב") בנוסף דברים משתנים- לחוקים מוסיפים תיקונים ומשנים אותם לפי רוח התקפה,איך אתה מסביר את זה שאם משהו הורג משהו לא הורגים אותו, כי לפי הספר "היקר" שלך צריך את מידת עין תחת עין. ובגלל ספר כזה מזביע אני לא יכול לספר לאבא שלי בגלל שהוא חונך בבית דתי. והבית שלי לא דתי אני לא רוצה לחשוב מה עובר על נוער גאה דתי.. אני מקווה שהסוג הזה או הטיפס שלך ... יפסקו מלהתקיים! אתם לא שונים יותר מהנאצים והפשיסטים.... אז לכם יש קהל יעד אחר, ביג דיל נ"ב: הידעת!!! יהדות נגזרה מדת קדומה יותר כמו כל הדתות בעולם!!! אז עליונים אנחנו לא....אבל לכל מי שמעונין במסעות הצלב האלה ....בהצלחה ..ואני מקווה בחום(יותר נכון באש) שתכשלו

למעלה