הומופוביה

עוברת

New member
אלוהים הומו ? הצחקתני.

לא מכאן, משוטטת לי. אלוהים אולי לסבית, הרי ידוע מזמן שהוא אשה.

בלקר

New member
זה דבילי

רגע אהבה והערכה בין אנשים מבוססת רק על מין? אם כן אז אתה אדם עלוב ולא אנחנו. יש הרבה מעבר למין בעולם שלנו.

FireDragon

New member
אה?

פרויד היה הומופוב, נתחיל בזה- והוא טען שהומוסקסואליות נגרמת על ידי טראומות בילדות (ו/או פינוק יתר מהאם, שגורם לחוסר היכולת של הבן לראות בנשים אובייקט מיני). פרויד היה אבי הפסיכואנליזה- הוא היה גון כמו שהוא היה מטורף- אבל כל קשר בינו לבין גנטיקה היה מקרי בהחלט. לגבי דומיננטיות או לא של התכונה הזאת- למי שכתב שהיא רצסיבית- אני ממש בספק אם זה עובד לפי חוקי מנדל, ואם כן- אז זו תכונה קו-דומיננטית- בהתחשב בביסקסואליות, שהיא (כנראה) הנטייה הנפוצה ביותר. אבל אני בספק אם זה על פי חוקי מנדל. אני די בטוח שזה נגרם על ידי מספר גנים שונים- ולא על ידי גן אחד. לגוציי- תעשה סדר בעובדות שלך. TLF.

עד עכשיו אתה היחיד שמתדרדר

לנסיונות טפשיים להיות מצחיק. אתה טוען שהאמירה של הכותבת הנ"ל שקרית?תוכיח.

Yuval Y

New member
../images/Emo11.gif סימז, נסחפת קצת.

ראשית, יש אנשים גם מחו"ל שכותבים בתפוז, ולא לכולם נוח להשתמש בעברית. אמנם יש מקלדת ווירטואלית, אבל לא כולם מכירים אותה וכדומה. שנית, זכותו לרשום כאורח, לא כולם חייבים לעשות מנוי. שלישית, לא ראיתי שיש כאן תת רמה, הבחור סך הכל מתפלא למה יש השוואה להיטלר. אני מבקש לא להתחיל לפתח כאן את הדיון, לפני שתשקיע מעט מחשבה.
יובל

אני דווקא מסכימה איתו !

הומואים שאין להם מה לעשות בחיים חוץ מלשכב עם גברים לפי דעתי אין דבר כזה הומאים כל אחד אוהב בנות ! גם בעיניי תמצא פליאה את תציע לי לשכב עם גברים
:-
D

SimsY

New member
נקודה טובה

עכשיו מצד שני זה נשמע מבדח משהו רגע, קני עדיין בחיים ? איך נהרוג אותו ? יש לי רעיון נפלא - בהתחשב בעובדה שהרוב כאן הומואים אני בטוח שיש לכם קסטות של ארוויזיון - פשוט תשמיעו לו אותן עד שתצא לו הנשמה.

Yuval Y

New member
על זה נאמר -

"איני מסכים לאף מילה מדבריך אך אלחם עד טיפת דמי האחרונה על זכותך להשמיעם". ד. וולטיר

Yuval Y

New member
במצב כזה יש אפשרות

ללחוץ על כפתור 'חזרה' ובכך לשלוח את ההודעה שוב. כיוון שהנוסח בשתי ההודעות מעט שונה, איזו מהן אתה בוחר?

בלקר בלקר..

תראה... תשמע... דבר ראשון אני מצטער אם יחסת לזה חשיבות עניתי לאותו בן אדם באותה רמה בערך שהוא דיבר ועכשיו הכלקר ילדון חמוד תלמד קצת פילוסופיה למרות שזה סתמי מה שכתבתי אולי יש בזה חצי דבר אבל יש בזה משהו הבן אדם שעושה לך הכי טוב (בכל מובן) זה אתה וזה חלק מאוד חשוב כי אם אני מרגיש הכי נוח עם גבר והוא עושה לי הכי טוב אז זה דומה קצת... לא?

בלקר

New member
למעשה

אני אומר שהטענה לא נכונה, אז הוא צריך להוכיח שהטענה שלו נכונה, ולא אני. אם יביא לי מחקר רציני שאומר שנטייה מינית זה דבר גנטי, אני אבקש סליחה ואפסיק להטריד אותכם, עד אז אני אחזיק בדעה שלי, שזה משהוא שניתן לטפל בו.

SimsY

New member
?

אני לא ממש חושב שהתגובה שלי הייתה מוגזמת. תקן אותי אם אני טועה, אבל איך בדיוק אתה מצפה שאנשים ולאו דווקא אני יגיבו להודעה של שורה אחת שמנוסחת ברמה ממש נמוכה ? תגובה של שורה אחת שחצי ממנה מכילה קללות כמו Stupid arse ועוד כל מיני קללות שמעידות על רמה ממש נמוכה של דיבור - הינה תת רמה. אפשר לתהות על שום ההשוואה בצורה יותר נאותה, תסכים איתי שתגובה של שורה אחת שחצי ממנה זאת שפת רחוב איננה מעיד על רמה כל כך גבוהה. אם הוא רוצה לתהות על שום ההשוואה - יש דרך לעשות את זה ותסכים איתי שאפשר להגיד את זה בצורה מסויימת ולקבל תגובות רציניות שיובילו לדיון או להגיד את זה בצורה ילדותית ואז לקבל תגובות בהתאם. ואגב לשם השאלה שלו - אני כבר הסברתי את זה כבר 40 פעם ביום האחרון אבל אני אחזור שוב ואגיד שהשוואה היא פשוטה מאוד. ישנם אנשים כמו שראינו שטוענים שאפשר וצריך להוציא הומואים מה"סיפור שלהם" כל "הומו יכול לצאת מהבעייה" שלו כמו שכבר נאמר וזה בדיוק ההתבטאויות והתפיסות שקדמו לתקופת השואה, בקשר ליהודים. ולכן מעם שסובל מעצם העובדה שהוא דבר מסויים, אני מצפה ליותר הבנה לאנשים שהם דבר מסויים - ושלא יקשקשו לי שזה דבר בר-פתירה כי גם אני יכול לטעון שעצם העובדה שהם יהודים הוא דבר בר פתירה שני הדברים הומוסקסואליות ויהדות הם דבר שנטען שהוא בעייה שאפשר לפתור אותה, אז מאנשים שמצפים לקבל יחס יותר סובלני מאזרחי אירופה והעולם אני מצפה שיתחילו לתת את היחס הסובלני הזה ואז כשהם ישתנו אני בטוח שהשינוי יגיע גם אל האחרים. מקווה שהתמיההה נסתיימה.

FireDragon

New member
אבל הטענה שלך היא זו שדורשת הוכחה.

אף אחד לא הגיע אליך עם ההצהרה" הומואים זה דבר גנטי". לא. אתה באת עם הצהרה מסוימת- עכשיו תוכיח אותה. אני חותם לך, בשמי המלא וכבודי השלם- מתוך ידיעה מלאה שאני צודק- הומוסקסואליות א-י-נ-ה ניתנת לשינוי. הומוסקסואליות א-י-נ-ה ניתנת ל"טיפול". אין ש-ו-ם שיטה פסיכולוגית שיכולה בצרוה כלשהי "לעזור" להומוסקסואלים. מאמר ראשון (על הומוסקסואליות בחברה הפסיכולוגית/פסיכיאטרית, ועל הסטיגמות שהשתרשו- שכעת פועלים לעקירתן) מאמר שני (על הומוסקסואליות בגנים- ועל מחקרים ראשוניים שגילו שבהחלט יש ביסוס גנטי) עם שני אלה לא מספקים אותך- תודיע לי, אני אשמח למצוא עוד. שני המאמרים הם מYNET, והמחקרים נחקרו על ידי אנשים מקצועיים, בתנאים אובייקטיביים. ועכשיו, בתורך- תן לי מאמר מדעי, רציני, עדכני ואובייקטיבי, אחד- ממקור מוסמך- שאומר שהומוסקסואליות ניתנת לשינוי. (ולא, מקור דתי לא נחשב כמקור מוסמך, ובטח לא אחד אובייקטיבי). ורק כדי לבדוק אם אתה אדם של כבוד- שים לב מה כתבת בהודעה הקודמת שלך- "אני אומר שהטענה לא נכונה, אז הוא צריך להוכיח שהטענה שלו נכונה, ולא אני. אם יביא לי מחקר רציני שאומר שנטייה מינית זה דבר גנטי, אני אבקש סליחה ואפסיק להטריד אותכם, עד אז אני אחזיק בדעה שלי, שזה משהוא שניתן לטפל בו. " אני מחכה להתנצלות- או לחילופין, למחקר סותר. בתודה מראש, TLF

בלקר

New member
לפי דעתי לא

כי סך הכל הנה גופנית זה דבר די זניח מבחינתי, ההנה הכי גדולה זות הנה מהשג(כמו טיפוס על הר שלומו\לעבור את המרחק מהים התיכון לכינרת ביום אחד). אז בעצם אנחנו מדברים כאן על דברים שונים, אבל גם בין אנשים סקס זות הנה די שולית, ולא משנה עם אתה בן או בת והסקס הוא עם בן או בת, סך הכל אפשר להנות הרבה יותר מסבב ציניות טוב, או סתם לשבת ולמצוע צידוקים לזה שהקבוצה שלך ולש אותו האדם בסיירות היא עליוני גנטית על שאר הקבוצות ושהצופיפניקים הם "אונטר-מאנץ'"(תת-אדם). בכל אופן אפשר להגיע לרבדים הרבה יותר עמוקים של הנה והיתחברות על ידי שיחה וחוויות משותפות, ובלי סקס. וזה יכול לקרות גם בין גברים הוטרו-סקסואלים לגמרי.

תראה

תשמע ברור וברור שגם אני כמוך נהנה מהשגים שאני משיג במישור האישי או החברתי אבל... אני נהנה גם מלהיות עם גברים בסיטואציות מניות בדיוק כמו שאתה ודאי נהנה מלהיות במצבים מניים עם נשים אני נהנה גם מצחוק אני נהנה גם הצגה יפה שאני רואה אני נהנה גם מכל יום שאני חי זה לא קשור אני דיברתי על זה שזו ההנאה שלי מבחינה מינית לא משום בחינה אחרת כי הדיון הוא על הנאה ממגע מיני עם גברים

barak001

New member
לא מסכים

למה להילחם עד טיפת הדם האחרונה למען משפטים שבבסיסם שנאת חינם?

Yuval Y

New member
סך הכל, אתה צודק ../images/Emo13.gif

ציטטתי את וולטיר, כפי שאף ציינתי. [מקור המשפט הוא בצרפתית] משמעות המשפט היא סובלנות לדיעות שונות, ושמירה על חופש הביטוי. בדקתי באינטרנט אחרי המשפט, במקום אחד הוא מצוטט בהקשר של חופש הביטוי, ובמקום אחר רשום שהמשפט הנ"ל הוא פרי עטה של אוולין ביאטריס הול. כך או כך, אני לא חושב שהמשמעות היא אכן מילולית.

SupermanZW

Well-known member
נכנסת לארון? ../images/Emo6.gif

מתי תבין שאם תחזור על שטות כמה פעמים לא תהפוך אותה לאמת.

למעלה