אבל הטענה שלך היא זו שדורשת הוכחה.
אף אחד לא הגיע אליך עם ההצהרה" הומואים זה דבר גנטי". לא. אתה באת עם הצהרה מסוימת- עכשיו תוכיח אותה. אני חותם לך, בשמי המלא וכבודי השלם- מתוך ידיעה מלאה שאני צודק- הומוסקסואליות א-י-נ-ה ניתנת לשינוי. הומוסקסואליות א-י-נ-ה ניתנת ל"טיפול". אין ש-ו-ם שיטה פסיכולוגית שיכולה בצרוה כלשהי "לעזור" להומוסקסואלים. מאמר ראשון (על הומוסקסואליות בחברה הפסיכולוגית/פסיכיאטרית, ועל הסטיגמות שהשתרשו- שכעת פועלים לעקירתן) מאמר שני (על הומוסקסואליות בגנים- ועל מחקרים ראשוניים שגילו שבהחלט יש ביסוס גנטי) עם שני אלה לא מספקים אותך- תודיע לי, אני אשמח למצוא עוד. שני המאמרים הם מYNET, והמחקרים נחקרו על ידי אנשים מקצועיים, בתנאים אובייקטיביים. ועכשיו, בתורך- תן לי מאמר מדעי, רציני, עדכני ואובייקטיבי, אחד- ממקור מוסמך- שאומר שהומוסקסואליות ניתנת לשינוי. (ולא, מקור דתי לא נחשב כמקור מוסמך, ובטח לא אחד אובייקטיבי). ורק כדי לבדוק אם אתה אדם של כבוד- שים לב מה כתבת בהודעה הקודמת שלך- "אני אומר שהטענה לא נכונה, אז הוא צריך להוכיח שהטענה שלו נכונה, ולא אני. אם יביא לי מחקר רציני שאומר שנטייה מינית זה דבר גנטי, אני אבקש סליחה ואפסיק להטריד אותכם, עד אז אני אחזיק בדעה שלי, שזה משהוא שניתן לטפל בו. " אני מחכה להתנצלות- או לחילופין, למחקר סותר. בתודה מראש, TLF