אתם מצחיקים.... או צבועים....
הנה לקט ציטוטים: "עדיין יש אנשים פרימיטיביים", "כשאני מתרשם שההומופוב הנתון הוא בעל אייקיו שעולה...","יא....הומופוב מחמד...","החזרת את האנושות 2 עשורים אחורה",ויש אנשים עדיין פרימיטיבים,"אדיוטים וחסרי יכולת חשיבה הגונה ונכונה...","לאנשים כמוך אין מקום בעולם פתוח, דמוקרטי ואוהב שכזה...." "להיות אדיוט זו נטייה חולניתו" אתם תוקפים אותו על "בורות", "צרות עין", "אי נאורות", "מחזיר אותנו למי הביניים". הבן אדם סך הכל הביע את דעתו: "תבינו שגאים אין דבר כזה וזה סך הכל נטייה לדבר חולני שאפשר להתגבר על הנטיה". אני לא רואה פה לא בורות לא צרות עין לא פרימטיביות...כלום. הצרות היא שלכם הפרימיטיביות גם... בערך עד לפני 200-300 שנה אדם לא יכל להביע את דעתו (השונה לפעמים) בפומבי. לא היה "פלורליזם" "חופש ביטוי" (אני לא בטוח שזה הדבר המושלם והנכון ביותר, אבל אתם כן). אתם מחזירים אותנו לשם. שיא הנאורות. עוד כמה נקודות שעברו בראשי: -כמעט כל פעם שמישהו מנסה להגיד משהו בעל טעם אתם יותר מתיחסים למה שמסביב... הגיל שלו, שגיאות כתיב, פסיקים... מאשר לתוכן. ממש נאורות. לי זה נראה כפחד להתמודד עם מה שנוגד את דרך החיים שלכם כשאין לכם תשובות... -כשמישהו כותב על תחום שהוא לא בקיא בו במאה אחוז, אתם תוקפים אותו ושולחים אותו ללמוד. אז בבקשה אל תדברו על דת ובפרט על היהדות שאתם לא ממש בקיאים בה. עם כל הכבוד. -בקשר להשוואה לנאצים, זה מחליא אותי... הנאצים לא חשבו ש"יהודים זה בסך הכל דבר חולני שאפשר להתגבר עליו". הם חשבו שה"גזע" היהודי הוא נחות ומזיק ולכן יש להשמיד אותו לפני שהוא "יזהם" את כל האוכלוסייה ובעיקר את "גזע הארי"(לומדים לבגרות- כיתות י-יא-יב). לעומת זה האדם שהביע את דעתו למעלה לא רוצה לפגוע באף אחד ולא חושב את אף אחד לנחות. הוא רואה בצורת החיים שלהם\כם שגיאה ורוצה לעזור להם\כם לשנות את דרכם... (זה לא נאצי זה יהודי ולכם כנראה יהיה קשה להבין את זה....). מי שיותר דומה פה לנאצי, זה אתם בתגובות שלכם. -בכל הנ"ל יש יוצאים מן הכלל ואני מצטער אם פגעתי וכדו'... כך נראה לי נכון לכתוב. -מצטער על הנטייה להוסיף "..." בכל מקום. -את דעתי אשמור לפעם אחרת. אבידר.