הומופוביה

אמא גאה

New member
אבל דעתך בכל זאת אינה רצינית

ולפי הנתונים שהעלית כאן, אני הייתי מצפה ממך ללמוד על הנושא לפני שאתה "קופץ" ומגיה מתוך בורות. אז יפה שכתבת ללא שגיאות, ויפה שהתנסחת בעברית יפה ורהוטה. אבל בתחום הרפואה הגנטית אינך בקי די, כדי להביע את דעתך - האם זה מבחירה או לא. אם יש לך הסתייגות - זה כבר עניין אחר, זכותך להסתייג. כפי שזכותי וזכותו של אדם להסתייג בתחומים רבים אחרים ומתופעות רבות אחרות.

youvall

New member
האם אמרתי שמדובר בתופעה גנטית?

לא... תופעה פסיכולוגית!!! בשנים עברו פסיכולוגים רבין קיימו טיפולים להוצאת ההומוסקסואליות ממך,כלומר להחזיר אותך לדרך המוטב.... עם התפשטות תופעת ההפיכה להומואים והתפשטות התופעה של הכרזה בהיותו של אדם הומו והפיכתו למוקד העיניין ובניית מיתוס סביב חיי הקהילה הנ"ל הפסיקו לבצע את הטיפולין להחזיר אנשים למוטב,ועכשיו פסיכולוגים עוזרים לאנשים להתמודד עם ההחלטה שלהם להיות הומואים ועוד מעודדים אותהם לפרסם זאת ברבים. אבקש ממך בנוסף לא לפסול את דעתי,כיוון שזו דעתי. לא הצגתי אותה כעובדה מוגמרת אלא כדעה אישית...ככזו הינה רצינית בהחלט כיוון שבעליה הוא אדם רציני ולכן אבקשך לא להתייחס לדעותי כ"לא רציניות".

אמא גאה

New member
אכן לא אמרת כי אינך יודע שזו תופעה

מולדת ויש חלקי מחקרים - ראה קישור בשרשור הזה - על תוצאות אחד המחקרים. ולא אתה יכול לקבוע שזו תופעה פסיכולוגית היות ואינך מתחום הפסיכולוגיה ו/או הרפואה הגנטית. דעתך יכולה להתקבל רק כשתביע את הסתייגותך וזו זכותך. אבל כדי להגיב בכובד ראש חסרים לך נתונים. "צא ולמד, אמר לבן הארמי"

youvall

New member
אם את מאוד מעוניינת...

יש לי משהו מתחום הפסיכולוגיה דווקא(שני סימסטרים של פסיכולוגיה כתלמיד מחונן,אימא פסיכולוגית בעברה ואחות שלומדת לספיכולוגיה. ישנם גם מחקרים שמראים שמדובר בבחירה מודעת פסיכולוגית!!! כשם שיש מחקרים שמראים שסרטים אלימים מעודדים אלימות,ישנם מחקרים שמראים שסרטים אלימים מורידים את רמת האלימות! אז אנא ממך,הציגי את הנתנונים במלואם! אני מסתייג... אני לא אומר שאסור לבחור בדרך הזו...אני ממליץ שני דברים: 1) לא לעודד את התופעה הזו 2) לשמור את חדר המיטות בחדר המיטות-לא צריך ללכת ולהפגין את בחירת החיים הזו.

אמא גאה

New member
יובל אני אסיים את תגובתיי אליך כאן

עם עבר פסיכולוגי כמו שיש במשפחתך ועם הצהרות כמו שלך - אני מציעה לך להחליף את בוש או את קופי ענאן - מה עושה מחונן כאן ???

youvall

New member
לא הבנתי אם ניסת לעקוץ...

או סתם ניסית להיות מצחיקה??? נהנתי לנהל איתך דיון עיניני ואשמח אם הרמה של הפורום הזה תשתנה,אם כי אני בספק אם אי פעם אחזור לבקר בו. זה אינה הסביבה שלי ואיני חפץ להית בסביבה זוףכשם שאתם בוודאי אינם חפצים שאני יהיה בסביבה זו.

FireDragon

New member
וואייייייי.....

תראה- יש הצגת דיעות, ואני תמוך. חופש ביטוי. אבל להציג דיעה שמנוגדות לחלוטין לעובדות מוגמרות- זה אבסורדי. עובדה- פסיכולוגים מ-ע-ו-ל-ם לא עסקו ב"ריפוי" הומוסקסואליות. פסיכיאטרים עשו זאת- ונכשלו, בפעם אחר פעם. עובדה- יש מאות אלפי פסיכוטיים, פסיכופתיים, נרקסיסטים-פסיכוטיים- ואנשים מדוכאים קלינית בעולם. אני אפילו חושבים שיש יותר אנשים פסיכוטיים וסכיזופרנים (סכיזופרניה ההיא כעקרון סוג של פסיכוזה- אבל היא מאוד נפוצה) מאשר יש הומוסקסואלים. למרות זאת- סכיזופרניה היא ללא ספק מחלת נפש, כנ"ל לגבי פסיכוזה, פסיכופתיה, דיכאון קליני ועוד רבים אחרים. כמות החולים לא הופכת דבר לפחות מחלה. הרי לפי ההיגיון המעוות הזה- איידס זה מתת, סרטן זה תוספת- ומגפת הסארס הייתה בסך הכל אופנה. לאחר שפסיכיאטרים הבינו שהומוסקסואליות לא מפריעה לאדם להיות מאושר ולנהל חיים מאושרים ומוסריים, לאחר שהבינו שאין "טיפול" או "תרופה"- הם הגיעו למסקנה שהם טעו מראש בניסיון לשנות את זה. זו שונות, לא מחלה. עובדה- הקהילה הגאה לא הוקמה על ידי פסיכולוגיים. מאוד קל להאשים אנשים שלמדו במשך שנים ויודעים על מה הם מדברים- נכון? דיעותייך לא רציניות לא בגלל שאתה אינך אדם רציני. ניכר בהודעותייך שאתה אכן רציני. למרות זאת- אם אדם היה ניגש אליי ומודיע לך שהעולם הוא שטוח. היום- לאחר שיש הוכחות מעבר לכל טיפת של ספק, שהעולם עגול. הוא היה מתעקש ומראה לך במעין היגיון מעוות שהוכחה שלו פשוטה- אם מביטים לים, לא רואים כלום- ולכן, העולם נמשך, עד שהוא מפסיק- ושם יש תהום עמוקה. האדם הוא אדם מאוד רציני- והוא באמת ובתמים מאמין במה שהוא אומר. האם הדיעה שלו רצינית? לא. למה? כי היא סותרת ונוגדת עובדות מוכחות וגמורות. מבין? TLF *מאוכזב מכך שלא הצליח להבליג עד הסוף. צריך להתאמן על זה*

FireDragon

New member
טוב.

קיבלתי עיצה היום, במסרים- על ידי מישהי שמאסה נפשה מלשנות את דיעותיהם של אנשים אטומים (ניסוח שלי, לא שלה). היא אמרה לי שכדי לי פשוט להבליג, לא לתת לזה לחדור ללב. אז עם כל הכבוד- להתחיל להסביר לך עד כמה אתה טועה, עד כמה כל משפט ממה שכתבת לא קשור למציאות גם בצורה מרוחקת- להתחיל מההתחלה ועד הרמה שתבין ותקבל- זה בזבוז של אנרגיה, זמן- ועצבים. ובין אם תעלב או לא- אני לא חושב שאתה שווה את זה. אני אתן לאנשים אחרים להגיב לגיבוב השטויות. תודה. TLF (ורק כדי לענות על מה שאולי תשאל- התגובה הזאת נכתבה רק כדי להבהיר לך שאני לא מגיב- לא כי אין לי תשוב, אלא כי אני לא רואה את הצורך להסביר לך). נ.ב. תקרא חומר על הנושא. תבדוק מחקרים מדעיים ופסיכולוגיים על הנושא. תבדוק עם אנשי מקצוע. אני יכול לקום כרגע ולהגיד שבני האדם למעשה התפתחו מכלבים, ואם אתה תגיד לי שאני טועה, ותגיד לי לקרוא חומר ואז לחזור בהצהרה כזאת- אז אתה סותם פיות. אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר- וההודעה הזאת הוכיחה את זה. תלמד, תכתוב.

Dudidud

New member
אתם מצחיקים.... או צבועים....

הנה לקט ציטוטים: "עדיין יש אנשים פרימיטיביים", "כשאני מתרשם שההומופוב הנתון הוא בעל אייקיו שעולה...","יא....הומופוב מחמד...","החזרת את האנושות 2 עשורים אחורה",ויש אנשים עדיין פרימיטיבים,"אדיוטים וחסרי יכולת חשיבה הגונה ונכונה...","לאנשים כמוך אין מקום בעולם פתוח, דמוקרטי ואוהב שכזה...." "להיות אדיוט זו נטייה חולניתו" אתם תוקפים אותו על "בורות", "צרות עין", "אי נאורות", "מחזיר אותנו למי הביניים". הבן אדם סך הכל הביע את דעתו: "תבינו שגאים אין דבר כזה וזה סך הכל נטייה לדבר חולני שאפשר להתגבר על הנטיה". אני לא רואה פה לא בורות לא צרות עין לא פרימטיביות...כלום. הצרות היא שלכם הפרימיטיביות גם... בערך עד לפני 200-300 שנה אדם לא יכל להביע את דעתו (השונה לפעמים) בפומבי. לא היה "פלורליזם" "חופש ביטוי" (אני לא בטוח שזה הדבר המושלם והנכון ביותר, אבל אתם כן). אתם מחזירים אותנו לשם. שיא הנאורות. עוד כמה נקודות שעברו בראשי: -כמעט כל פעם שמישהו מנסה להגיד משהו בעל טעם אתם יותר מתיחסים למה שמסביב... הגיל שלו, שגיאות כתיב, פסיקים... מאשר לתוכן. ממש נאורות. לי זה נראה כפחד להתמודד עם מה שנוגד את דרך החיים שלכם כשאין לכם תשובות... -כשמישהו כותב על תחום שהוא לא בקיא בו במאה אחוז, אתם תוקפים אותו ושולחים אותו ללמוד. אז בבקשה אל תדברו על דת ובפרט על היהדות שאתם לא ממש בקיאים בה. עם כל הכבוד. -בקשר להשוואה לנאצים, זה מחליא אותי... הנאצים לא חשבו ש"יהודים זה בסך הכל דבר חולני שאפשר להתגבר עליו". הם חשבו שה"גזע" היהודי הוא נחות ומזיק ולכן יש להשמיד אותו לפני שהוא "יזהם" את כל האוכלוסייה ובעיקר את "גזע הארי"(לומדים לבגרות- כיתות י-יא-יב). לעומת זה האדם שהביע את דעתו למעלה לא רוצה לפגוע באף אחד ולא חושב את אף אחד לנחות. הוא רואה בצורת החיים שלהם\כם שגיאה ורוצה לעזור להם\כם לשנות את דרכם... (זה לא נאצי זה יהודי ולכם כנראה יהיה קשה להבין את זה....). מי שיותר דומה פה לנאצי, זה אתם בתגובות שלכם. -בכל הנ"ל יש יוצאים מן הכלל ואני מצטער אם פגעתי וכדו'... כך נראה לי נכון לכתוב. -מצטער על הנטייה להוסיף "..." בכל מקום. -את דעתי אשמור לפעם אחרת. אבידר.

SimsY

New member
אני לא מצליח להבין

אתה בכלל קראת את מה שהוא כתב ? אם ככה אתה מתבטא - אתה מסכן, כל מה שהוא כתב זה גיבוב שטויות שאפילו לא מנוסח כמו שצריך - אז על מה אתה מדבר ? ! אם מישהו פותח באש שלא יצפה שיגישו לו פרחים אם הוא רוצה להדבר, שילמד לדבר - אחרת הוא יקבל את אותו הטון אגב אם אתה רוצה לדבר על נאצים בכיף אני יכול להצביע על יותר מכמה נקודות דימיון בין המדינה הזאת לבין גרמניה של לפני 60 שנה. אז תעשה טובה, בנושאים שאתה לא מבין - אל תדבר, חבל על הזמן.

Dudidud

New member
ממש דוגמא מצוינת למה שאמרתי...

אני קראתי את מה שהוא כתב, וגם את כל מה שבא אחרי זה. אתה ישר תוקף אותי בלי להתייחס לתוכן של מה שאמרתי. בדיוק כמו שאמרתי. כל מה שהוא כתב זה לא גיבוב של שטויות, זה הבעת עמדה. דעתו בנושא- לא שטויות ולא צריך ניסוח "כמו שצריך". יש לך בעיה, את חושב אחרת. תגיד את דעתך אתה ותנסה להוכיח... אין לך שום סיבה שבעולם לתקוף אותו. כשאדם פותח באש הוא לא צריך לצפות לפרחים, אבל גם כשאדם בא ומציע עזרה (וזה מה שהוא חושב שהוא עושה) הוא לא צריך לצפות לאש. לא? תחשוב על זה. ואני יכול למצוא נקודות דימיון בין גרמניה הנאצית לבין כל מדינה אחרת שקיימת היום או הייתה קיימת, גם גרמניה היתה מדינה. אז?! וביתר קלות אני יכול למצוא נקודות דימיון בינך לבין הנאצים. ותעשה לי אתה טובה,תחשוב לפני שאתה מדבר, ובטח כותב. אל תגיד לי במה אני במה אני מבין וכמה, ובמה לא. אין לך שמץ של מושג בקשר לזה. ואתה מרבה להגיד לאנשים לא לדבר על מה שהם לא מבינים. לא? אבידר.

THE HELL BOY

New member
קראתי בריפרוף../images/Emo183.gif

אני רוצה להרשות לעצמי ולהגיד שכל הכבוד לכם על תיעול השרשור לירידות על הבנאדם שחשב שהוא מלך העולם. אני לא מסכים עם חשיבתו של האדם ההומופוב אבל... כאלה יש עדיין בעולם.

neko

New member
מאור חביבי - תראה את הסרט

"AMERICAN BEAUTY", והמבין יבין.

למעלה