הומופוביה

LuciInTheSKY

New member
בהקשר הזה...

הרתיעה שלי מהנת"ך באה דווקא מכיוון המקרים הזוועתיים שמתוארים בספר הזה וההצדקה ה"דתית" שבהם! מספיק היה לי לקרוא את סיפור "עקדת יצחק" וכבר בגיל 8 לדעת שיש משהו מאד מעוות בדרך שבה המסר שלו מועבר. טוב שבסופו של דבר כ-7 שנים מאוחר יותר ערכנו דיון מסודר בכיתה לגבי המשמעות האמיתית מאחורי הסיפור הזה וכל הרבדים שלו. יש דברים מאד יפים בתנך כמו גם בברית החדשה וגם בקוראן. האבל הרבה מהם מעבירים בי צמרמורת בכל פעם שמישהו מזכיר אותם באיזה הקשר.

forestdevil

New member
וזה כי ה"שגרירים" של הספרים האלה

כל כך פנאטיים... בכל דת, זה כמו מין מסך ערפל מול העיניים. הם מאבדים את שיפוט הדעת שלהם, הכל כתוב, לא צריך לחשוב.

SimsY

New member
מזעזע ! ישראל 1943

אני לא מאמין שבמדינת ישראל חיים אנשים עם תפיסות שמקבילות לתפיסות של המפלגה הנציונל סוציאליסטית בשנות ה-30 ותחילת ה-40. הציור השבועי לגזען אנא מצאו את ההבדלים : גרמניה43': יהודים זה בסך הכל דבר חולני שאפשר להתגבר עליו. ישראל 03: הומואים זה בסך הכל דבר חולני שאפשר להתגבר עליו. יהודים ! תפתחו את העיניים! אין לנו כיהודים =שום סיבה שבעולם= להתלונן על האנטישמיות הגואה באירופה כיום - כי עובדה שחלקים מאיתנו מתנהגים בדיוק אותו דבר - ועל כן על שום מה נלין ? על מנת למגר ולהדביר את הגזענות/אנטישמיות יש לטפל בה מבית ! כי אחרי הכל גם היטלר סבר שיהודים זה דבר חולני שאפשר וצריך להתגבר עליו אם מישהו כאן חושב שההודעה מעלי היא טבעית ונורמלית - אז גם השמדת היהודים בשואה היא טבעית ונורמלית - בשניהם היו אנשים שרצו להפטר מאנשים אחרים בגלל שהם היו משהו מסויים. אתם יכולים לכעוס ולרתוח על "ההשוואה המזעזעת" אבל בתוככם אתם יודעים שאני צודק, הנאצים חשבו שיהדות זה דבר מלוכלך שיש לעוקרו מן השורש אחרת הוא ידביק את כל העולם - והנה יהודי בכל רמ"ח איבריו אומר את אותם הדברים בדיוק. לאור זאת קשה לי להבין את כל התלונות על השנאה ליהודים באירופה באירופה שונאים יהודים, בישראל שונאים הומואים. כשהשינוי יתחיל מבפנים - אני בטוח שגם מבחוץ הוא יקרה.

בלקר

New member
תתפלע

אבל אני נגד חקקיה נגד הומים. לפי דעתי אפשר לטפל בזה בשליבו של טיפול פסיכולגי ותרופות. אבל אם ממשלה כלשהיא תתחיל לחוקק חוקים רציניים נגד הומים(כמו מאסר ודברים כאלה), היא תעבד את הליגיטמציה שלה בעייני, ואני בהחלט ארים נגדה נשק. כך שאל תאשים אותנו לחינם.

SimsY

New member
תתפלא:

גם ביהדות אפשר לטפל - בשילוב כומר,מטביל,והברית החדשה, אפשר להפוך כל יהודי מרושע, בן בליעל, וחוטא - לנוצרי אדוק, שומר מצוות, מאמין וירא שמיים. וגם אם ממשלה כלשהי תתחיל לחוקק חוקים רציניים נגד יהודים היא תאבד את הלגיטימציה שלה.

../images/Emo12.gif

תתפלא עד כמה שאני גאה בעצמי ועוד יותר עד כמה שההורים שלי גאים בי. תתבייש בשטויות שאתה אומר בזמן שאני מתגאה בעצמי
עמי (מהקיבוץ) נ.ב כולם מוזמנים לבלוג טיוי שלי ושל החבר'ה שלי. בלוג קיבוצניקי גאה.

Yuval Y

New member
ברוך הבא, עמי ../images/Emo140.gif

אתה מוזמן לפתוח הודעה ראשית, ולרשום על עצמך, או להצטרף לשירשור היכרות

SimsY

New member
אנשים תשימו לב!!

הוא כתב בפרטים שלו שהוא עובד "בבית חרושת לכריות"

liri g

New member
../images/Emo124.gifלכל מי שלא יודע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נבדק ונמצא שהסיבה של שאדם נמשך לאדם בין מינו היא סיבה ביולוגית! כן! אנשים נולדים ככה ולא בוחרים בכך. אני לא מכירה הרבה אנשים שהיו רוצים להיות כל כך לא מקובלים בעיניי החברה! יש כמעט בכל אדם את הרצון להיות "נורמאלי" ע"פ הגדרות החברה שבה הוא חי, ולכן לא ייתכן שאותו אדם בחברה שלנו יבחר בלהיות הומוסקסואל! מי שלא הומו בעצמו או מכיר מקרוב אנשים כאלו לא יכול לתאר לעצו מה רוב האנשים האלה עוברים רק בתהליך ההתוודות לעניין! זה כמו לגלות שאתה נמשך לאמא שלך או לאחותך! זה כל כך ברור לך שזה אסור. אבל זה מי שאתה. אי אפשר להפוך להיות הומו או סטרייט. זה לא נתון לבחירה! נולדים ככה! אני לא מקנאה באף אחד מהאנשים שנאלץ לקבל את עצמו כהומוסקסואל. לאנשים קשה לאהוב את עצמם אפילו אם הם שמנים יותר ממה שמקובל, או צבע שיערם הוא לא כמו שרצו... אז תארו לכם שהנטייה המנית שלכם לא הייתה כמו שהייתם רוצים. לא בוחרים בזה!!! אני שוב אומרת, נולדים ככה! זה מוכח מדעית. אדם נולד עם כמות לא מתאימה של הורמנים. זה סוג של "פאק" בהתפתחות ברחם, כמו כל סוג אחר של התפתחויות לא רצויה של העובר שעלולה לקרות היכולה להוביל לבעיות, מחלות, ופגמים קשים בהרבה יותר! לכל ההורים לילדים גאים: אנא נסו להבין את הבן/ בת שלכם. אני יודעת שזה קשה לכם לקבל את זה, אבל נסו לחוש מה הבן שלכם עובר. אם הבן שלכם היה נולד עם נטיות אומנותיות חזקות למשל, אתם חושבים שהייתם מסוגלים לגרום לו להפסיק לאהוב לנגן ולהתחיל לאהוב מתמטיקה? ואילו אתם הייתם אוהבי כל כך לנגן ומישהו היה בא אליכם ואומר לכם: "אני לא מרשה לך חנגן יותר. למה? כי זה לא מקובל. עליך להפסיק לאהוב מוסיקה במידית ולהתחיל לאהוב מתמטיקה בלבד!" אתם חושבים שהייתם מצליחים לוותר על תשוקתכם למוסיקה ולהתחיל לאהוב מתמטיקה. אני לא חושבת. אנא, רחמו על ילדכם! הוא עובר יסורים קשים גם ככה. אנא הניחו להם והבינו שהם לא בחרו בכך! הם רק רוצים להיות עצמם. זו בקשה מוגזמת?

אמא גאה

New member
MAORBIKE26 כשאתה תהין להבין

שמה שכתבת לא ברור לאנשים ברי דעת. ההומופוביה זועקת מגרונך, אינך אשם שלקית בפוביה הזו. אבל במקום להטריד כאן, אני מציעה לך לקבל טיפול ולחזור אלינו רגוע

אה..כמה אתה טועה..כמה מאכזב

אה...לו היה הדבר נכון, האמן לי שהיית רואה פחות מאיתנו בעולם הזה... אינך יודעת כמה מאיתנו אינם מאושרים מהעובדה כי הם נמשכים לבני מינם, ואילו היו מקבלים את האפשרות לשנות זאת, היו לוקחים אותה... זה לא קל להסתיר, וזה לא קל לשקר, זה לא קל להיות לבד... אז אם נראה לך שבנאדם עם קצת שכל יבחר לעצמו דבר כזה, מצטער להיות זה שיאמר לך...אתה בור טיפש, ואין אני אומר זאת מתוך כעס ועצבים, אלא מתוך הגיון פשוט. למזלי טוב לי כמו שאני, אני מקבל את החיים כמו שהם, אני מברך על הדברים הטובים, ומקבל את הרעים כמו שהם.. הנטיה המינית שלי היא עובדה בחיים שלי, היא אינה ברכה או קללה, היא פשוט שם, ואני חי את חיי כפי שאני רוצה לחיות אותם. כל עוד טוב לי בחיים, לא אתה ולא אנשים אחרים יהיו אלה שיגידו שאני עיוות של הטבע, אז אנא, שמור את אפך בענייניך שלך ותחיה את חייך, ואילו אני אעסוק בענייני ואחיה את חיי.

rachel u

New member
גאים

אתה לא מתבייש להגיד דבר כזה? אתה יודע שההומופובים הכי גדולים הם הומוים שמפחדים לצאת מהארון? אני לא אתפלא אם אתה כזה. יש לי כמה ידידים הומוים שגם ככה קשה להם עם כל הירידות והלעג מהחברה. אתה צריך להוסיף לזה? אף אחד לא אומר לך עם מי להכנס למיטה. אל תגיד לאחרים עם מי להכנס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yuval Y

New member
ראיתי את הפוטנציאל בהודעה הזו

הצעתי אותה כהודעה מומלצת, ומסתבר שגם שם ראו את הפוטנציאל

Yuval Y

New member
צודק ../images/Emo45.gif

מסתבר שבעקבות השטות הזו הרבה אנשים הגיעו לפורום והביעו התעניינות, וכך גם ישנם אנשים שהחלו להיפתח, ולהביע את רגשותיהם. מעבר לכך שאני מנסה לנתב את העניין לאפיקים שנוגעים לפורום ולתהל"ה.

youvall

New member
ראיתי את ההודעה בדף הראשי...

אז נכנסתי...כי למען האמת אני מסכים עם מי שכתב את זה!!! אבל,לא זה עסקננו הפעם.... בכל פעם שמישהו כותב שהוא מסכים עם כותב ההודעה המקורית, אתם תוקפים אותו,את האינטיליגנציה שלו ומנסים לעקוץ(תסיים בגרות בהבעה, איקיו חד ספרתי,ו'ניק וכו')... רבותי וגבירותי...יש אנשים שלא מסכים עם דעתכם לגבי הקהילה ההומו-לסבית...זה לא אומר שהם טיפשים!!! לפני שאני אגיד את דעתי להלן מספר נתונים עלי,שאף אחד לא יתחיל: 735 בפסיכומטרי 82 בלשון(2/4) תלמיד מחונן עכשיו דעתי בנוגע להומואים.... הומו הוא בחור,גבר,נער אשר מאס בניסיונות להשיג בחורה ומקווה להצליח יותר עם בני מינו כייון שיותר קל למצוא קרבה מהירה עם בני מינך. הומו יקיים יחסי מין עם גברים כל עוד אינו מרגיש בצורך הביולוגי שלו להביא ילדים לעולם. ברגע שירצה ילד יחזור למוטב ויהפך לסטרייט(אותו דבר לבי לסבית)... עכשיו יקום החכמולוג וישאל איך זה שיש אנשים ש"יוצאים מהארון" או לפי תפיסתי הופכים להומואים בגלל מאוחר,אחרי שיש להם ילדים? אז ככה, בגיל מבוגר,אחרי מספר שנים עם אותה אישה יש צורך למרבית הגברים לגיוון. חלק מהגברים ימצאו ריגוש בפעילות א-מינית(צניחה חופשית, אופנוע, ג'יפ וכו'), חלק אחר של הגברים יחפש רומן אסור...באם לא יצליח להשיג רומן עם אישה יהפוך להומו...אם יצליח עם אישה-ישאר סטרייט. חלק מהגברים גם יחפש רומן עם גבר רק כיוון שהיום זה מאוד "אין" להיות הומו. קיום יחסי מין גם גברים,מתוך אהבה דינו של האקט כקיום יחסי מין עם חיה. בני אדם נוצרו גבר ואישה,וכל סטייה מהתקן הזה הינה נגד חוקי הטבע!!! אני מסכים עם הגרסה שהומוסקסואליות הינה מבחירה ואפשר לא לבחור בנטייה זו,אך אני מסכים עם חלקכם שאפשר היה להגיד את הדבר בצורה שונה ולא לכתוב נטייה חולנית! בכל מקרה,הבהרתי את עמדתי,ועכשיו כל מה שנשאר לעשות זה לשבת בצד ולראות אתכם מתקיפים את האינטילגנציה שלי,את האיקיו ואת רמת הלשון והעברית שלי.

למעלה