הומופוביה

Yuval Y

New member
שלום לך, נוגי... ../images/Emo140.gif

צר לי לקרוא שאת במצוקה קשה במשך שנה... יש לי הרושם שמה שהכי מקשה עלייך הוא הרצון שבתך תנהג כמקובל. האם אני טועה? הייתכן ואת חושבת שבתך מנסה למרוד בך, או הולכת נגד המוסכמות, בצורה הכי קיצונית שאפשר..? נסי לחשוב, הייתכן והיא אכן אוהבת בנות? בזמנך החופשי, נסי לקרוא את מדור התמיכה באתר תהל"ה, אולי זה יעזור לך להיפתח. תוכלי גם להתייעץ עם מרכזי תמיכה. אגב, ישנם אנשים ואירגונים שמנסים להמיר נטיות. כמו רפי יעקובי ו'עצת נפש'. עד כמה שהתרשמתי, מדובר בניסיונות לכפות שינוי מבחוץ...

../images/Emo54.gifיש לי עבורך פתרון מהיר

אבל אני לא אגיד אותו כי הוא כולל הרבה מתכת וחפצים בקוטר 0.45

[אורן]

New member
הייתי מגיב בשמחה!

אם הייתי מבין את הקשר בין מילה למילה. אני בטוח שהיתה כוונה לדבריך אבל עד שלא תלמד להתנסח פשוט לא נוכל להבין אותך. אז בוא נסכם דבר כזה- קודם כל תשלים את הבגרות בהבעה ורק אחר כך תעביר ביקורת על שאר האנשים בעולם (רמז- רובם יותר חכמים ממך).

Esmena

New member
הומו זה *אנשים*מסכנים?../images/Emo2.gif

אם כך המצב באמת חמור,אצלך,או שבעצם גם אין אנשים שלא יודעים לפסק,יש כאלה שנרדמו בשיעורי לשון(וביולוגיה.ופסיכולוגיה.ומתי שהקב"ה* חילק את השכל,ככל הנראה). *(אגב ,גם הוא הומו.זה בגלל שלהורים שלו לא היה לחם בבית כשהוא היה קטן.המאפייה ההומואית השמיטה את החלק הזה מהגרסה הרשמית של ספר בראשית).

Esmena

New member
הומו זה *אנשים*מסכנים?

אז כנראה שהמצב כבר נהיה באמת חמור.אצלך,או שגם אין אנשים שלא יודעים לפסק,יש פשוט אנשים שנרדמו בשיעורי לשון(וביולוגיה.ופסיכולוגיה.וכשהקב"ה* חילק את השכל,ככל הנראה) (*גם הוא הומו,אגב.יענו חושב שהוא כזה,כי לא היה לו לחם בבית כשהוא היה קטן. המאפייה ההומואית-סליחה,של האנשים שלא הלך להם עם בחורה/הסתובבו בחברה רעה/אוזלים לי התירוצים ונרדמתי גם בשיעור חיבור(?) -השמיטו את הקטע הזה מהגרסה הרשמית של ספר בראשית ,אבל אל תתנו להם לעבוד עליכם).

Yuval Y

New member
אצטט את בבושקה

דבריך הם שטות - אבל זכותך לאמר אותם

בלקר

New member
וממממממממממממממממ

מעניין עם זה נטדרגון מחופש? לא יכול להיות! הרי אדם נאור כמהוא לא ידרדר להתחזות כדי להוכיח טענה שיקרית.

יאאאא אתה יודע מה חשבתי לרגע?

תגיד אתה אוהב את עצמך נכון? אתה בן נכון? תעשה 1+1... תתאמץ.... אני יעזור לך... אתה אוהב בן! אז יותר נכון לומר שכל בן אדם הוא מיסודו הומו כי הוא אוהב את עצמו (את אותו המין)... ואולי אלה סטריטים הם כאלה עם הערכה עצמית נמוכה מעין "עלובים" (ממש לא) כאלה שלא אוהבים את עצמם?

ג ו צ יי

New member
אם אני לא טועה אתה זה...

אם אני לא טועה אז לומדים את זה בפסיכולוגיה. יש איזה משהו פסיכולוגיה שאומר. אם הדוד הומו והאח או איזה קרוב משפחה(לא זוכר כל כך) אז יש סיכוי שגם אתה הומו. וזה כן תורשתי. לפי פרויד. ראיתי יותר מדי ערוץ 8.

בלקר

New member
הבנו גם אחרי הפעם הראשונה

חוץ מזה, הרבה מקרים במשפחה אחת יכולים להעיד על השפע פסיכולגית של בני משפחה. ויש גם מקרים שבהם אנשים שהתחילו לקחת הורמנים\בערו סרוס או עיקור שינו נטייה מינית.

Yuval Y

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo26.gif אני מקווה לטוב...

בת כמה את, אם אפשר לשאול? כמה זמן את רוצה לספר להורייך? יש הרבה דרכים בהן תוכלי לצאת מהארון, בין אם במכתב, או בשיחה ישירה. חלקן רשומות באתר תהל"ה, במדור הצעירים. קחי בחשבון, ייתכן שיקח להורייך זמן לקבל אותך, לקבל את הרעיון. אולי הם אפילו יבינו עד כמה את סומכת עליהם...

SimsY

New member
אתה יודע מה - אם אתה מסכים עם זה

אתה בטח מסכים עם מצע המפלגה הנאצית שאמרו בדיוק את אותם הדבר על היהודים. וחוץ מזה - מי אתה שתקבע ? סתם איזה זב חוטם שאפילו בשם שלו מפחד להזהות מתיימר לעשות מונופול על החוכמה - ויודע יותר טוב ממני ויודע יותר טוב ממך מה טוב בשבילי, מה טוב בשבילך... 0

SimsY

New member
ההודעה הזאת לא ראוייה לתגובה

פחדן! נראה אותך כותב תחת שם רשום בתפוז ההודעה הזאת מנוסחת בכזאת תת רמה שפשוט אני מרגיש לעג לאינטילגנציה לענות לה. נ.ב. - זה בסדר את/אתה יכולים לכתוב בעברית, הבנו שאת/ה יודעים אנגלית.

Yuval Y

New member
כמובן../images/Emo70.gif

כל אחד אוהב בחורה בלונדינית עם שדיים גדולים. הרי מי שלא אוהב בחורה עם שדיים גדולים הוא לא גבר. ידוע גם שכל בחורה רק מחפשת את הגבר שיתן לה כמו שצריך. כל גבר גם צריך להיות גס רוח, לגרבץ, להיות בוטה, הרי אחרת הוא נשי, לא? וצריך להימנע גם מלקרוא ספרים, לדבר בנימוס, להקפיד על לשון נכונה. אחרת הוא חנון, נכון? אגב, שמעת על המטרוסקסואל? בחור עירוני, אשר מקפיד על טיפוח עצמי, כולל קרם פנים וקרם גוף, ובאופן כללי נראה כמו דייויד בקהאם. בן, אם יש לך אפשרות, תשתדל להביע את עצמך בבירור, ולא לעשות הכללות גורפות...

Yuval Y

New member
מצא חן בעיניך?

אכן, אדיוט אחד רשם שטות, והנושא התפתח. מה לעשות, שהומופוביה מקבילה בעוצמת הבורות וצרות האופקים גם לנאציזם, ואני יכול להוכיח לך, שגם ההומוסקסואלים נרדפו על ידי הנאצים.

Yuval Y

New member
אתה קרוב ../images/Emo13.gif

אנחנו אכן רק אנשים, גם אם יש כאלה שחושבים שהם יודעים יותר מהאחרים איך האחרים אמורים להתנהג, אבל זה לא רק סקס. נטייה מינית היא לא 'עם מי הבנאדם שוכב', אלא 'במי הוא מתאהב'. יש אנשים ששופטים את עצמם על פי המוסכמות החברתיות, משהו כמו 'מי שמעשן סיגריות הוא גבר', ואני יודע שזו דוגמא מופרכת. אני לא יודע באיזו מדינה אתה כרגע, אבל עולה לי בראש מקום שבו קבוצה גדולה של אנשים הולכים לפי מוסכמות ודיעות שונות ומשונות. אגב, כל הכבוד על ההשקעה

LuciInTheSKY

New member
זה רק אני או

שהוא נשמע כמו קארטמן מסאות'פארק?!?!?!?!??!?!?! תתייחסו לזה בתור הפוגה משעשעת.

MAORBIKE26

New member
גאים זה שטות

מתי תבינו שגאים אין דבר כזה וזה סך הכל נטייה לדבר חולני שאפשר להתגבר על הנטיה הזו מה פתאום לעודד שלא להתגבר על הנטיה יש אפשרות לצאת מזה!

למעלה