הומופוביה

FireDragon

New member
יא....הומופוב מחמד...

בדרך כלל- הייתי פותח בו בהודעה מאוד ארוכה על למה כל מה שכרגע אמרת הוא בולשיט- ולמה כדאי לך לפנות לטיפול דחוף. שנאת-חינם היא ה-מחלת נפש. אבל- אני כותב הודעות כאלה רק כשאני מתרשם שההומופוב הנתון הוא בעל אייקיו שעולה על ספרה אחת, ושיש לו טיפת אינטיליגנציה כלשהי. במקרה הספציפי הזה- הרושם היחיד שקיבלתי, זה שאתה ילד בכיתה ו' שכתב את זה בשיעור מחשבים כשהמורה לא הסתכלה. (ואני מצטער אם ו'ניק כלשהו נפגע מההשערה הזאת) אז אני אקצר את ההודעה הארוכה שלי (כי אני בספק אם תבין אותה)- אני הומו- ואני לא רוצה לצאת מזה. למה לי לצאת משהו שגורם לי אך ורק טוב? אנשים כמוך- הם שגורמים לי רע. יש לך דרך להתגבר על אנשים כמוך? (או לחילופין- להיפטר מאנשים כמוך?) שלך (not), עדיין מסכים עם איינשטיין לגבי הטיפשות האנושית (והאינסופיות שלה), TLF. נ.ב. "סימני-פיסוק" זה לא קללה.

../images/Emo54.gifאפשר לאמץ אותך?

תמיד רציתי חיית מחמד ליד השיחים הקוצניים בגינה מה אתה אומר?

להיות הומופוב זה חולני יותר!

מצחיק לקרוא את מה שאתה כותב.. בטח בתוכך מסתתר הומופוב שהוא הומו בעצמו. עצוב לקרוא שבימים כאלו מתקדמים עדיין יש אנשים פרימיטיביים שחיים כמו בימי הביניים. שבגללם גם יש שנאה יותר בעולם, הם גורמים לאנשים לסבול מבטחון עצמי מאוד נמוך, מונעים מאנשים לבטא רגשות של אהבה!!!!!! ואתה אומלל מבין אלה! אתה צריך טיפול דחוף! אולי אתה בעצמך הומו שלא אוהב את עצמו ובוחר להגיב ככה! בכל מקרה - ולא משנה אם אתה הומו או לא - אתה צריך טיפול בהול בעצמך! לא בטוח שפסיכולוג יעזור - תנסה פסיכיאטר - ממליץ לך בחום!

yarivzhid

New member
למה אני לא מופתע?

למה אני לא מופתע לגלות שכותב ההודעה גם כותב קבוע בפורום "דתיים", שם הוא מסביר, בין היתר, שהיהודים טובים יותר מהגויים (הוא גם מסביר שזה לא גזענות, זה פשוט כי היהודים קדושים והגויים טמאים). אדם שלא מסוגל לקבל את השונה ממנו - אדם שלא מעריך חיי אדם, כערך עליון, אלא מתנה אותם ב"יישור קו" לפי אמונתו, ספק אם ניתן להגדיר אותו כאדם. אז לא צריך להתרגש מדעותיו של אדם כזה... על אף שקשה להימנע מזה (וחייבים, בכל זאת, לנסות דרך לחנך, אבל לצערי הרב - אני חושש שקטונתי). שלכם בגאווה.

kid of love

New member
כמעט מוכן להשבע

שהיטלר אמר משהו דומה, אבל הפוך. "הגזע הארי" קראו לזה, לא?

בוא לא נבין מדבריך

סטיגמה כוללת על דתיים. אני דתיה ואין לי שום בעיה שבעולם עם הומואים. להפך, איש באמונותו יחיה. אפילו יש לי חבר טוב הומו. בקיצור.... בלי הכללות משני הצדדים...

yarivzhid

New member
לרגע לא התכוונתי להכליל

הכוונה היתה ליתן דגש על היותו דתי מסוג מאוד מסויים. אין לי ספק שלא כל הדתיים מחזיקים בתפיסתו, אשר למיטב הבנתי בדת, אף חוטאת לעקרונותיה הבסיסיים ביותר של כבוד האדם, ואהבת לרעך וכו'. בהערכה, יריב.

catriel

New member
איזה כיף איזה כיף איזה כיף../images/Emo70.gif

עכשיו גאלת אותי מייסוריי הנצחיים
אני, לסביסטית סוטה שכמוני, מוצאת את האור שבקצה המנהרה
הפי יאיי
עכשיו, שאני יודעת שאני יצור חולני ושיש לי פתרון, אין
עכשיו שינית לי את חיי
אני יצור מאושר מעכשיו
זהו
אני בדרך לאותה היציאה שאתה מדבר עליה (ואני מניחה שאתה לא מדבר על היציאה מהארון אע
) ועכשיו ברצינות- טודע
חשוב לי לקרוא הודעות כאלה פעם ב- כדי להבין כמה שהחיים שלי טובים לעומת אחרים...
אחחחח...

FaithNoMore

New member
../images/Emo6.gif אתה בן אדם עצוב!

חבל שאין לך דברים יותר טובים לעשות בחיים מאשר להעביר ביקורת על נושאים שאין לך מושג בהם. כנראה אתה הומוסקסואל בארון, אחרת אני לא יכולה להסביר את הדחף הזה בך, שקורא לך לפרוש את דעותיך חסרות השחר מול אנשים שלא ייזמו איתך שום קשר מרצונם... תהיה בריא.

mopish

New member
אין מה לעשות

החזרת את האנושות 2 עשורים אחורה ועכשיו נתחיל מהתחלה....

מנפ

New member
חחחחחחח הומופוב חולני אני צוחק עליך

בתור הומו (גאה!!!) אני ממש קורא בוז לדבריך... מעציב אותי שככה אתה חושב ויש אנשים עדיין פרימיטיבים, אדיוטים וחסרי יכולת חשיבה הגונה ונכונה... עוד יותר מעציב אותי שאחד בתור הומו שיש לו הרבה בעיות עם אבא שלו והמשפחה כמעט התפרקה מזה, מהיותי הומו, שהדברים שלך מעודדים את אותם הורים לכבול את הילדים שלהם, לא לתת להם עולם חופשי, ולהכריח אותם לעשות מה שבראש של ההורים ולא של הילדים המופלאים האלו שלא שונים מאף אחד... יש לזכור שסך הכול זו נטייה מינית ואף אחד לא מת מזה. פשוט החברה המעוותת של העשרות שנים האחרונות החליטה שזה לא נכון... אציע לך לקרוא מחקרים שמצביעים על העניין כביולוגי וגם אם זה לא מספיק לך זה גם פסיכולוגי, כמו שטוען פרויד בתיאוריה שלו ועוד רבים, אך לא ניתן לתקן זאת פסיכולוגית מכיוון שנוצר פער הנקרא נסיגה, או קיבעון, שבעתיד לא ניתן לשנות זאת אם הילד לא עבר את השלב שבו הוא היה נמצא... עצוב לי עוד יותר שאנשים כמוך עוד שרדו בעולם במיוחד דעותיהם הפרמיטיביות והכפייתיות... לאנשים כמוך אין מקום בעולם פתוח, דמוקרטי ואוהב שכזה.... אךךךךךךך לא נורא אנשים מהסוג שלך הולכים ומתמעטים בחברה הישראלית ובכלל... החופש והרצונות המוצדקים של האדם תמיד ינצחו ואפילו ג'ורג' בוש לא מצליח לעצור אותם... לסיום אגיד לך: אוחץ' מה איתךךךךךךךךךךךךךך? מסכן...

גג23

New member
התכוותי שהומואים זו שטות

ושהאיש שכתב את ההודעה הראשונה - צודק!!!

Dark SpaWn

New member
להיות הומו זה דבר לא הגיוני...

לכל דבר שאדם עושה יש סיבה כל תופעה גופנית היא קיימת מסיבה וכל דבר שתעשה שנראה חסר סיבה כנראה קיים מתופעה פסיכולוגית להיות הומו הוא לא דבר הגיוני כי גוף האדם מגורה על ידי אדם מהמין השני בעל מידע גנטי חיצוני בריא המסמן כי הוא/היא יכול/ה להוליד ילדים שהיה בעלי מידע גנטי בריא (הרבה שרירים,שיער טוב וכו...) אם אתה לא יכול להוליד ילדים מהבן אדם הזה אין לך סיבה להימשך עליו (אפילו הדברים שאתם חושבים שאתם עושים מרצונכם החופשי נגרמים על ידי משהו) מכאן מגיע המסקנה שלהיות הומו זה פגם גנטי או פסיכולוגי שגורם לך להימשך לאדם שאין לך דרך להוליד ממנו ילדים אין לי כלום נגד הומואים כי אחד הדברים שאני מאמין בהם הוא: אם אתה רוצה לעשות שטויות תעשה, מה זה קשור עלי ? (תנו לאנשים לעשות מה בא להם אפילו אם זה סתם שטויות) (אני לא רוצה שמישהו יבין את זה כשנאה להומואים כי זה לא, זה היגיון פשוט ומסקנה המבוססת על מידע מדעי)

Unique16

New member
אחלה הבנה מדעית ../images/Emo29.gif

יחסית לילד בגיל 14!!! "לכל דבר שאדם עושה יש סיבה כל תופעה גופנית היא קיימת מסיבה"- שמעת פעם על התוספתן? אם כבר כרתו לך אותו אתה בטח יודע שהוא סתם מונח לך שם בגוף ללא שום תפקיד... מה תגיד על זה? אה כן... הוא סתם שוכב עם גברים! כמונו! אנחנו עושים את זה כדי להשוויץ בזה הא? חס וחלילה שאנחנו נהנים מזה? נורא קל לך לבוא מהעולם הצר והבלתי פתוח שלך (בגיל 14 זה בדרך כלל קורה, מנסיון) ולהביא את הדעות שלך כמו שהמורה הכנראה הומופוב שלך לביולוגיה (הוא בטחחח לא הומו נכון? תתפלא
) לימד אותך על חיות/בני אדם. "אם אתה לא יכול להוליד ילדים מהבן אדם הזה אין לך סיבה להימשך עליו"- הלווווווווו?!?! איפה אתה חושב שאתה חי? בוא ניקח את הדוגמא שלך.. בוא ניקח מישהי שנחשבת מושכת, נגידדדדדד... אנג'לינה ג'ולי. נמשך? יופי. אם לא תחשוב על איזו מפורסמת אחרת. אתה יכול להוליד איתה ילדים? הממממ בוא נגיד שהסיכויים שלך מאדדד מאדדד נמוכים להוליד איתה ילדים נמוך. צודק? יופי, אז איך אתה נמשך אליה? נקודה למחשבה! "אם אתה רוצה לעשות שטויות תעשה, מה זה קשור עלי ?"- טוב... אני מבין שאתה דוגל בלעשות שטויות (אמרת פה מה שאמרת... כבר שטות גדולה)- עליך זה לא קשור, וגם לא אליך. אתה לא יכול לשפוט אנשים אחרים עד שאתה לא חווה את זה. זה היגיון פשוט ומסקנה המבוססת על מידע מדעי- אכן הגיון של האדם הישראלי הפשוט וצר המוחין שלא מוכן להבין שיש משהו אחר בעולם. וחבל. גם הנאצים לא יכלו להבין שיש הומואים, נכים, יהודים, אפרו אמריקאנים, שונים בעולם. ותראה מה קרה. חבל.

Dark SpaWn

New member
לא בידיוק הבנת את הכוונה שלי

בקשר לזה שזה לא הגיוני להימשך לאדם שאי אפשר להוליד ממנו ילדים אני היתכוונתי רק בצורה גופנית ונימשכים לאנג'לינה ג'ולי כי יש לה גנטיקה טובה זה בסיסית הפרוש של מישהו יפה שיש לו כל מיני דברים טובים ובריאים ובא לך לעשות איתו/איתה סקס כי אם בתת מודע אתה מבין שאם היו לך ילדים אם האדם הזה הם היו נולדים אם אותם תכונות טובות זה הבסיס שלך משיכה מינית ובקשר לתוספתן... הוא לא משמש משהו עכשיו אבל בעבר הרחוק כשה בי אדם היו ניאנדרטולים והיו אוכלים בשר לא מבושל וקשה התוספתן היה מעכל אותו כי שום חלק אחר בגוף לא היה יכול לעשות את זה (לפחות זה מה ששמעתי שמדענים החליטו) ועדיין לא עבר מספיק זמן בשביל שהאבולוציה תיתפתח מספיק והוא יפסיק להיתקיים כנראה שבעוד מספר מאות שנים יתחילו להיוולד אנשים בלי תוספתן ואני לא אומר שאתם לא נהנים מלעשות סקס אם גברים פשוט לדעתי,לפי מידע מדעי והכל זה פשוט מוזר שזה ככה ודרך אגב... כן אני מאוד אוהב לעשות שטויות לדוגמא לבוא לפורומים כאלו ולתת דעה נוגדת להשקפת העולם של האנשים בפורום בשביל לראות אם הם יתעצבנו חחח ואל תקרא/י לי נאצי או בעל עולם סגור תאמינ/י לי שאני לא מכיר אותך ואת לא מכירה אותי כשה תכיר/י אז תוכל/י להגיד שאני בעל עולם סגור טוב אני זזתי לעשות עוד שטויות ביי
(תגיב/י במהרה אני מעוניין בדעתך)

למעלה