הומופוביה

חחח...זה לא פגם גנטי, אבל!

יש חלק במוח שאכן אחראי על התופעה. אם לקרוא לזה פגם? אפשר, אבל אז אתה צריך לקחת בחשבון שבעצם כולנו פגם אחד גדול (כי כולנו עברנו מוטציות במשך הדורות). אני חושבת שהאדם שכתב את ההודעה הראשונה הוא בור ללא תקנה. הייתי מכבדת אותו יותר אם הוא היה לפחות נותן איזשהם סימוכין לפני שהוא מצהיר כאלו הצהרות.

בלקר

New member
אתה מדבר על עבדות לא נכונות

וכשעובדה היא לא נוכנה, היא הופכת אוטמטית לדבילית.

הומוסקסואליות- תכונה מולדת וגנטית

ולפעמים נרכשת. אני מתקנת את טעותי מההודעה הקודמת.

ננס לבן

New member
המאמר שהבאת הוא ...

א) לא הכי מדעי.. אחרי הכול זה בסך הכול ynet ב) המאמר מבלבל בין זהות מינית (הומו-לסבית/סטרייטית) לבין מגדר(אישה/גבר (אנשים המרגישים בתוכם אישה או גבר, לאו דווקא מבחינה גופנית))! הבלבול שקוף החל מהכותרת "הגנים קובעים את ההעדפה המינית עוד לפני הלידה, ומסבירים מדוע טרנסג'נדרים חשים שנולדו לתוך גוף זר " וכלה בכל משפט והסבר שני.

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo11.gif זה דבר גנטי../images/Emo70.gif

וזה קיים אצל כל אדם
כן כן, גם אצלכם, הומופובים שמגיבים פה... פשוט אצל כל אחד התכונה הזו דומיננטית בצורה שונה, וזה יכול גם להתגבר

איזה שטויות../images/Emo3.gif

איזה שטות להגיד דבר כזה שגאים זו נטייה לדבר חולני רק אנשים חסרי שכל {מצטערת אבל אני לא יכולה לנסח את זה אחרת}אומרים דברים כאלה וגם אם יש לך דעה כזאת זה ממש לא המקום להגיד אותה כי דעות כאלה שומרים בלב ממש כמו שאתה נמשך לאשה וזה עושה לך משהו ככה גאים נמשכים לגברים ועלוי וכול הגברים שמרגישים ככה יתגאו בזה {כי זאת ממש לא בושה} ויראו לך שמאחורי גברים רבים כאלה יש שכל וידע שאם היה לך קצת מזה אולי הייתה מבין קצת יותר ופותח את הראש שלך מחוץ לחומות והמסגרת הקבוע שאומרת שגבר צריך להיות עם אשה ........

בלקר

New member
../images/Emo45.gif

צודק. בדיוק כמו שנקרופייליה\סקטופילייה\דנדרופילייה הן סתיות, כך גם להיות הומו זות סטייה. אז אולי אני ברברי פרמיטיבי מתקופת העבן, אבל לפי דעתי אפשר לטפל בכם. סך הכל ביוון העתיקה וברומא להיות הומו היה נורמאלי, אז אם אוכלסיה שלמה הצליכה לעמץ לעצמה נטיות ביו-סקסואליות, כך גם אתם יכולים לעמץ נטיות הוטרו-סקסואליות, זה הכל בראש. ואני בעמת לא מבין במה אתם כל-כך גאים. גאווה אפשר לחוש רק על השג אישי שלך, האם להיות הומו זה השג אישי שלכם? ואם כן, אז תשיגו את ההפך, תחזרו להיות סטרייטים. אני לא רואה הוטרו-סקסואלים גאים בעובדה שהם הוטרו-סקסואלים. למעשה הפכתם את הנטייה המינית שלכם ללעומיות אלטרנטיבית... מעבר לזה, אין דבר יותר מעצבן מהומו שמתחיל איתך, ועוד ישר מדבר על סקס. במסע חופים של החברה להגנת הטבע, עברנו דרך חוף נודיסטים שחלק גדול מיושבו היו הומים, בהחלט הגעילה אותי העובדה שכמה התחילו איתי. נ.ב שגיעות כתיב זה בגלל דיסגרפיה, הפרעה שהייתה לאיינשטיין, אז תוכיחו שבניגוד אלי אתם כן מקבלים את השונה, ותחסכו ממני תגבות כמו "תלמד עיברית".

בלקר

New member
תלמד להצחיק

והופ חזרנו לכיתה א' עם התגובה שלי(התגובה שלך החזירה אותנו לכיתה ו'), אולי תוריד אותנו לגן חובה אם תגובה עניינית ואינטלגנטית במיוחד?

בלקר

New member
ימי הייבניים?

וואו, ואני ציפתי כבר לתקופת העבן. אז מבחנתי אני ממש מעושר. אם ימי הביינים אז אפשר לעדין האפל? כך להיות וויקנגי? מעניין לאיזה תקופה מחזירים אותנו אנשים שתוקפים על דעה שונה? האם זה לא לאותה תקופה נפלע שאתם צועקים את השם שלה כל הזמן?

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo11.gif "מעושר"../images/Emo35.gif "תקופת העבן"../images/Emo35.gif

"נפלע"
חמוד, אני ממליץ לך לעשות שוב את כיתה א'... כדאי שתלמד לכתוב...

בלקר

New member
אמממממ

אני נעלץ להחזיר אותך הישר לסוף ההודע הראשונה שלי. זה בעמת לא מוסיף כבוד לאף-אחד להגיב על דברים שהוא לא קראה בכלל... יש לכם משם מה בעייה רצינית לקבל ביקורת. כשמעבירים אלי ביקורת אני מגיב בצורה עניינית ומתיחס לטענות שהעלו נגדי(כשיש כאלה כמובן), ולא צועק סיסמות כמו "ימי הבינים" "תקופת העבן" ועוד כמה תקופות לאורך ציר הזמן. אני מצפה ממכם לעשות את אותו הדבר.

תראה...

יש לי בעיה קטנה בחיים. אתה. ויש לך בעיה בחיים. כל השאר. אבל בוא נעזוב את זה רגע. אתה באמת בן 17? באמת באמת? אל תעלב, אבל אתה דיסלקט? או שסתם תקוע לך המקש של הא' במחשב? או שסתם יותר נוח לראות איפה אנשים אחרים לא מתאימים לתבנית שאתה חי לפיה, והם לא בסדר, ולך מותר לחיות איך שאתה רוצה, עם כל העליבות שקשורה בזה, בלי להבין אפילו עד כמה אתה נראה טמבל? אני הבעיה שלך? הומואים הבעיה שלך? כדאי שתתמודד קודם כל עם עצמך. שם הקושי הגדול באמת...

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo11.gif צודק../images/Emo70.gif באמת לא ראיתי...

אז אני מצטער ומבקש

FireDragon

New member
חה!

אתה בא לכאן, קורא לנו סוטים, חולי-נפש, סטיות- ואז מבקש שנתייחס ברצינות לטענות שלך? הנה ההתייחסות הכי רצינית שיש לי עבורך- Go **** yourself. (הייתי משלים את האמצע, אבל זה יגרום למחיקת ההודעה- וחבל.) צר לי- אני מכיר אטיפוסים כמוך. אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר- אבל אתה משוכנע שאתה צודק. אין שום דבר שמישהו יוכל להגיד לך שירום לדיעותייך להשתנות- וגם אם כן, אני אוותר על הכבוד להיות האדם הזה. אני מעדיף להתפקע מצחוק על הגאונות של איינשטיין (חברך הטוב)- שאמר פעם "שלושה דברים הם אינסופיים, היקום, המספרים- והטיפשות האנושית". (ייתכן אגב שהם לא הזכיר את המספרים, ודיבר רק על שני דברים- אבל הטיפשות האנושית הייתה בהחלט אחד מהם). TLF

למעלה