מפגש

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifפאק.

זאת באמת הייתה אי הבנה, אני בטוחה שאם היינו שמים לב שיובל כתבה שהיא תבוא מאוחר, היינו לוקחים ממנה מספר טלפון (למרות שגם היא יכלה לעשות את זה בעצמה, אבל מילא..) והיינו מחכים בעזריאלי. מה רציתם?! שמעיין תשאר שם לבד בלי להיות בטוח בכלל שמישהו עומד לבוא? אני הלכתי, מהסיבה היחידה שהייתי בטוחה שכולם הבריזו. ואני יודעת, שכל מי שעזב, עשה את זה מאותה סיבה. אנשים הגזמתם, וחפרתם, וזה קצת הרחיק לכת הסיפור הזה.

חצילע

New member
וואי, נשבעת לך

שאם לא הייתי יודעת שאת מדברת על המפגש, הייתי חושבת שהיא רצחה מישהו. מה עשיתם מזה, כל כך חפרתם. ועל איזה צומי את מדברת? חצי פורום מתנפל עליה, על משהו טוב שהיא ניסתה לעשות, לא היית הולכת? נראה אותך במצב הזה, ואז תדברי. את ההודעה של יובל בכלל לא ראיתי, ואני חושבת שכמוני רבים. אם היינו יודעים היינו מחכים לה! אנחנו לא כאלה חארות. מעיין ניסתה לעשות משהו טוב, ולארגן, ולעזור, סתם הוצאתם אותה לא אחראית ולא מארגנת. היינו בטוחים שכולם הבריזו, בגלל זה הלכנו. עשיתם מזה סיפור עצום. אתם לא הייתם שם. דמט.

לא איכפת לי

לא איכפת לי שאני לא בי' אבל אני חושבת שמתאים לי להדחף כאן ולהגיד: לא מתאים לך להיות מנהלת פורום, את לא מתייחסת אל האנשים כאן יפה ובמיוחד לא אל מעיין. זכותי המלאה להגיד את זה מכיוון שאנשים כאן נפגעו בצורה לא נורמלית וזה שאת מנהלת את הפורום הזה זה ממש אבל ממש עצוב. את בסה"כ מנהלת פורום, זה לא אומר שאת מלך העולם, למען השם! כרגע לא אמור להיות איכפת אם את מנהלת הפורום או לא, מי ארגן או לא, לא איכפת ממך, הפורום הזה לא מתרכז בך, זה מתרכז בשישיסטים! ואם את רוצה פורום על עצמך אז תפתחי! ועכשיו מי שהולך להגיב ולקלל אותי, להגיד דברים רעים עליי/על מה שאני אומרת הוא ש-פ-ו-ט. ואלה שהם כאלה, רגע שימו בצד את הקטע של להיות שפוטים שלה ותחשבו כאילו אתם מעיין. מה זה? אין לאף אחד כאן אנטיליגנציה רגשית?! בטח שיש לכם, לכל אחד יש, גם לך, PIXIES! את פשוט רוצה לקחת את הבמה..ולגבי השפוטים לא התכוונתי לאלה שהיו לצידה, כי הם כבר הראו את חלקם(צד מעיין). בעצם, אין כאן צדדים. זה פורום, זה לא סמטה חשוכה! אז בבקשה סגרו את העניין הזה בזה שכולם משתנים [לטובה] ומבקשים אחד מהשני סליחה.

P i x i e s

New member
מותק,

לפני שאני אמחק את ההודעה כי את באמת לא קשורה וכל ההודעה הזאת לא רלוונטית (אני בכלל מפקפקת שאת בי"ב ולא עוד שישיסט ממכבים רעות שהחליט שגם הוא רוצה להיות חלק מהשרשור) קודם כל, אין לך בכלל את הזכות להגיד לי שאני לא מתאימה להיות מנהלת פורום. עובדה שהבאתי אותו לשגשוג ואנשים תכל'ס, לעזוב את השרשור הזה, נהנים כאן ונכנסים כמה פעמים ביום, אז אפשר להגיד שאני הצלחתי בניהול של הפורום, תאכלי חרא. אנשים נפגעו כאן בצורה נורמלית!? מאד נוח לך להתרכז בצד של מכבים רעות ולא בצד של מי שבא במיוחד ולא הגיעו. (ע"ע אני ואלונה ואולי היו עוד אנשים שלא מעוניינים להגיד את זה כאן.) שפוט? למה? כי הוא לא מסכים איתך? בעצם, את רוצה שכולם יהיו שפוטים שלך? זהו, כי זה מה שנוח לך. ברור, איך לא חשבתי! חה, את כל כך סותרת את עצמך, כמו כל הבנות פה שניסו להגן. אמרת ששפוטים הם מי שישללו את מה שאמרת וששפוטים הם הצד של מעיין. קיצר, שתקי, תעשי טובה לאנושות לפני שתעשי עוד נזק. כאילו, מה, את רואה שהשרשור נדם ואף אחד לא רוצה לריב אז את מלבה את האש?! במה זה יעזור לך? עוד מחרחרת ריבים, הייתי צריכה לדעת. שוב, מאד נוח לך להתרכז בצד של מעיין ואיך היא הרגישה, במקום האנשים שבאמת נפגעו מכל הסיפור הזה. ואני יודעת שאת מצפה שעכשיו אני אפרוש, אבל את יכולה להמשיך לחלום. כי אני מנהלת טובה, ואני יודעת את זה על פי כל התגובות הטובות שאני מקבלת וגם מ-ממונים עליי, לא אקלל כי אסור במסגרת הפורום, אבל תאמיני לי שאת יכולה... שלום ולהתראות.

חצילע

New member
"לא אקלל"?

"תאכלי חרא" "תשתקי" מה אני אגיד לך. ולא, זה לא עוד מישהו ממכבים רעות.

nse

New member
עדי,

תודיעי לאחותך [זאת אומרת,למעיין], שהיא חתיכת לוזרית אם היא שולחת ילדה בת 12 להגן עליה. ובטח שאת בצד של מעיין, את אחותה גאד דאמט! את לא באה פה מצד ניטרלי! הכי קל ופשוט לשמוע את הצד האחד של הסיפור,את הצד של אחותך ולהגיד "איזה זונות" צר לי חמודה, אבל כל עוד לא שמעת את הצד השני |דגש| אין לך שום זכות להגיב נגדנו [אגב, מעניין שפתאום הגעת לפה, בדיוק לריב הזה ,והחלטת להפעיל את חושי הצדק המפותחים שלך.]

MoonyAvFreak

New member
אני לא שלחתי אפחד! אני בסך הכל

הראתי לה מה קרה כי היר ראתה את המצברוח שלי ושאלה אותי מה קרה.

nse

New member
רגע רגע מעיין!

לא אמרת שאת עוזבת את הפורום הזה?! מה קרה ? נס חנוכה?

MoonyAvFreak

New member
כן. אני עוזבת אותו. אבל אני רק

רוצה להבהיר כמה דברים. אוקיי? אם את עד די כך רוצה שאני לא אהייה פה יותר.תבקשי מיובל שתחסום אותי. כי לי יש עדיין זכות דיבור. בסך הכל הבעיה שלי היא ככה... אני יודעת שעשיתי טעות. ואני הודתי ואני אמרתי סליחה ואמרתי שזה לא יקרה שוב. אבל למה להמשיך לעשות רגשות אשם? אני לא היחידה שעשתה טעות. אני כבר ביקשתי סליחה המון פעמים והסברתי כמה שאני מבינה שלא הייתי בסדר. אבל די. זה כבר ממש ממש מעליב כמה שאפשר לרדת על מישהו על טעות קטנה ולהמשיך ולהמשיך. זה כמו להרוג מישהו ולהמשיך להרביץ לו אפילו שאתה יודע שהוא מת ושהוא כבר לא נושם. לא ממש גודמא טובה. אבל אני לא יודעת איך להסביר את זה אפילו. וגם כן..כמו שאמרת לאחותי...את גם באת מצד אחד כי יובל חברה שלך.. ואת לא ראית מה היה שם. אז בגלל שהיא חברה שלך אז את בצד שלה מן הסתם.

nse

New member
האמת,

שלפני המקרה הזה אני ויובל לא ממש דיברנו,בטח שלא היינו חברות. מבחינתי, היא הייתה המנהלת של הפורום, זאת שדואגת להכול ולא מעבר לזה, אחרי כל מה שקרה פה היחס שלי השתנה לגמרי בקשר אליה, מבחינתי כרגע היא חברה לכל דבר.

חצילע

New member
דיי כבר לחוש את עצמך, אלוהים.

גם לך אין זכות להתערב בזה, כי גם את לא היית שם.

תמיר1991

New member
וגם עלי יש לך תלונות?

כידוע לי אני ואת היינו אלה שבקשר ודווקא לא דיברתי עם יובל עד אתמול. תמיר.

Snow fairy

New member
את שפויה?

את יודעת שאת לא מדברת רק לכינוי, נכון? יש פה בן אדם מאחוריו. ואפשר לחשוב מה היא עשתה. בעצם, היא לא עשתה כלום, סעמק. אתם חבורה של אנשים חסרי רגשות, ובאמת שפתאום חצי מכם נראים לי האנשים הכי מטומטמים בעולם כרגע.

yaelhr

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gifאוח לגמרי:-\

אנשים, יצאתם ילדותיים של החיים.

למעלה