מפגש

Aline In Chains

New member
מי שמארגן מפגש..

הוא לא אחראי על המפגש.. ופעם הבאה תדאגו להחליף טלפונים. חבל שזה מה שקרה=[

nse

New member
זה לא כזה מן קטע,

שמי שמארגן את המפגש אחראי על המפגש? זה עובד ביחד אתן יודעות. זה ממש אבל ממש לא אשמתה של יובל,עצם העובדה שמעיין לקחה על עצמה לארגן את המפגש גורם לה לשאת באחריות לאיך שהוא יתגלגל.

MoonyAvFreak

New member
את האחראית פה.

אם זה היה ממש חשוב לך היית משנה את השעה ועושה שרושור או הודעה מסודרת. אבל את בסך הכל שאלת אותי. אז

P i x i e s

New member
חמודה, זאת כבר חוצפה.

מי שמארגן הוא האחראי ולא אני. זה שאני המנהלת לא הופך אותי לאחראית, מותק. זאת את ורק את.

P i x i e s

New member
כי מה לעזאזל הטעם בלארגן משהו,

כשאחר כך אתה מתנער מכל אחריות עליו? זה כבר הכי מגוחך מבין כל התגובות פה.

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifרק אני חושבת שזה פשוט נוראי

מה שהולך פה? יובל, אני רק ראיתי את ההודעה שאת באה ב2 אחרי שחזרתי הביתה מה"מפגש". ואת, לא יכולה להגיע לפה ולהאשים אנשים אחרים. אני מצטערת שזה יצא ככה, אבל את לא היית צריכה לסמוך על כל אחד מאיתנו שיקרא את ההודעה שאת באה ב2, ויכולת פשוט לקחת מספר טלפון של מישהו שמגיע בזמן, וליצור איתו קשר כדי לברר איפה אנחנו נמצאים כשאת באה. ובתור מנהלת, לא הייתי מצפה שתאשימי את חברי הפורום שלך בטעות הזאת, ובטח ובטח לא את מעיין, שאפילו לא ראיתי שאמרת לה תודה על הניסיון לארגן את זה. היא בסך הכל פתחה כמה שרשורים כדי לקבוע תאריך ומקום, זה הכל.

My Dark Dream

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

אני אמרתי להם לחכות אבל .. לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא "אף אחד לא יגיע!"!...

חצילע

New member
יווווווו אתה כזה מעצבן,באלוהים.

כי זה רק אשמתנו, נכון? יכולת גם אתה לחכות לה בעזריאלי, אבל לא. אתה גם הלכת לסנטר, ולא ראיתי שאתה ממש סובל. אז דיי להפיל הכל עלינו ולצאת תמים מהסיפור. רררררר.

My Dark Dream

New member
צודקת...אבל

אבל תודי שאני נראה לי היחיד שאמר שכדאי לחכות לעוד אנשים!

My Dark Dream

New member
מה?!... לא נכון!!!

אני אמרתי לכם שרק 12 וחצי.. ואתם אמרתם שכבר אף אחד לא יגיע... ... -_-"

My Dark Dream

New member
אז את אל תכניסי לי מילים לפה...-_-

יכול להיות שגם את אמרת לחכות אבל אני לא אמרתי שאף אחד לא יגיע!

תמיר1991

New member
מזל שלא באתי...

ממש מגעיל מה שעשיתם לה, זה פשוט גועל נפש. במקום לחכות עוד קצת [היא אמרה שהיא תאחר, דמט!] הלכתם. אני במקומה הייתי מוריד את הכחול מחר. אתם לא שווים את זה.
תמיר.

זונע

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מהקטע של להוריד את הכחול תקשיבו, לא באתי כי אני אורי גלר ובמקרה ידעתי שדברים מהסוג הזה בטוח יקרו. לעשות מפגש שגם ככה כל מי שבא אליו הם חברים שמכירים כבר זה לא שווה וברור שאין בזה שום טעם. כשעושים מפגש אז המינימום גם זה לקחת טלפונים אחד של השני...ליובל לא היה טלפון של אף אחד ולא נראה לי שזה הדאיג אתכם, ואפילו לא טרחתם להתקשר אליה. חבל שזה מה שהיה ואני מצטער בשביל יובל

nse

New member
עצוב,

עצוב שאנחנו מגיעים לסיטואציות כאלה. זה לא היה אמור לקרות! חבר'ה, היא המנהלת! לא החלפתם איתה אפילו מספר טלפון?? אתמול הייתי בטוחה שאני הולכת להפסיד חתיכת מפגש, היום אני מודה לאלוהים שלא הלכתי אליו.

למעלה