מפגש

R o n 2 5 6

New member
../images/Emo45.gifמסכים לחלוטין

כבר שבועיים נפתחים שרשורים על המפגש. הדבר המינימלי שאפשר לעשות זה להחליף מספרי פלאפון.

shula 1 6

New member
לא נורא,מה שהיה היה..פעם הבאה פשוט

קובעים יותר מאוחר או משו..

Snow fairy

New member
היא יכלה גם להגיד בפורום...

אני החלפתי איתה מספרי טלפון והיא לא אמרה לי שהיא תגיע רק ב-2... די נו, הגזמתם, טעויות קורות|:

MoonyAvFreak

New member
יו.

ממש עשית מאיתנו ילדים דוחים. הייתה אי הבנה. אוקיי? נגיד שאם באמת היה חשוב להזיז את השעה היא הייתה מזיזה כי היא החראית על הפורום לא אני. ואתה לא הייתה שם ולא יודע בכלל איך זה היה. בכלל. זה שאנשים אמרו שהם באים וביום האחרון אמרו שהם לא באים גם די הרס. אז זה לא רק אנחנו. אני כבר יודעת שאני יצעתי מגעילה כי לא לקחתי את המספר טלפון. אבל די להאשים. כמה שאני יודעת שזה חרא. אני עכשיו ממש כועסת על עצמי.

nse

New member
היא אחראית על הפורום,

אבל את היית אחראית על המפגש!!!! לא נראה לך שמי שאחראי על המפגש אחראי על השעות שלו בין היתר?! אם היא אמרה שהיא באה ב2, את בתור אחראית על המפגש היית צריכה לדאוג שיחכו לה! אל תנסי עכשיו לזרוק את האשמה על מי שלא בא, הם לא יכלו,הם לא באו, תביאי אותם בכוח?! [אני יודעת שאחרי המשפט הבא תנדו אותי לנצח מהפורום הזה, אבל...] את צריכה לכעוס על עצמך! זה מגיע לך!

MoonyAvFreak

New member
מה עשיתם ממני. בסך הכל רציתי לעשות

משהו בשביל שיהייה שמח. וזה מה שקרה טעות קטנה. ועכשיו כל האשמה עליי.

Aline In Chains

New member
והווי..

סליחה שאני נדחפת לשרשור הזה בלי קשר.. אבל, אתם לא צריכים לכעוס עלייה!.. מי שמארגן מפגש הוא לא אחראי על המפגש.. היא הציעה מפגש, יופי, אתם הסכמתם, וזהו.. אם מיש'ו ימות באמצע המפגש ,זה יהיה באשמתה בגלל שהיא אחראית?! סתם דוגמה.. אתם לא צריכים לכעוס ככה, פשוט.. פעם הבאה תדאגו להחליף טלפונים..שומדבר לא קרה.

nse

New member
רגע,

ואם אירגנת מסיבה, אז מי אחראי על ההתנהלות של המסיבה, על התוכן, את או בעלי הבניין?! אז מי אחראי על המפגש?? מעיין או יובל?! אל תנסי להגן על מי שאשם בכל העניין.

Snow fairy

New member
?!

זה פאקינג פורום! זה שהיא היתה נחמדה כדי לכתוב את כל ההודעות כדי שכולם באמת יזכרו לבוא כי היה חשוב לה לראות את כולם [וגם היא הכינה דברים ואף אחד לא בא!], לא עושה אותה אחראית לזה שכולם באמת יפגשו!! תגידו, זה הפורום הראשון שאתם נמצאים בו? מה נסגר? אנחנו מתנהלים לפי מה שאנחנו כבר יודעים ומכירים מפורומים אחרים, סבבה?

P i x i e s

New member
איזו מתוקה.

את באמת חושבת שנתנו לי את התפקיד בלי שראו שאני בפורומים אחרים? אני מכירה את ההתנהלות, ובד"כ מציקים למנהל כמו לא יודעת מה שיביא את הטלפון שלו, מתייחסים אליו ולשיקולים שלו גם. בואי נגיד את זה ככה, זה אחד הפורומים יוצאי הדופן שראיתי. למעיין לפחות באו אנשים מהפורום, לי בכלל לא, אז ממש אין לך מה להשוות. היא באה לטאוור רקורדס ואנשים חיכו שם, אני לא.

P i x i e s

New member
את לא קצת מוצאת סתירה בין מה שאת או

מרת? 1. "אני עזרתי בסך הכל. אתם אלה שהפכתם אותי לאחראית המפגש" (רק עזרת? לא הייתי אומרת. פתחת את כל השרשורים שנוגעים למפגש.) 2. "אני ניסיתי לארגן משהו." קצת סתירה, הייתי אומרת. אז קבלי את זה שהייתה טעות במקום להביא את כל חמולת מכבים רעות להגיד שלפי דעתכם המעוותת לגמרי אני האשמה. זאת שתקעו לה ברז, זאת שכבר היו לה דמעות ייאוש בעיניים, שנהרס לה המצברוח? תאשימו אותי, זה הדבר הקל לעשות נכון? במקום להסתכל פנימה ולראות שוואלה, עשיתם משהו לא בסדר. באמת, זה מכעיס ומעליב פשוט לראות את מה שאתם עושים פה, להאשים את זאת שלא אשמה ונפגעה נורא מכל האנשים שהיא השקיעה בשבילם, זירזה את אבא שלה לנסוע יותר מהר וגם בכנסת זירזה רק בשבילכם, כדי להגיע ולראות אתכם. כי מה אכפת לי מעזריאלי? סה"כ מקום שאני יכולה להגיע אליו כל הזמן, אבל חיכיתי לדבר הזה פאקינג שבועיים. תתבגרו.

MoonyAvFreak

New member
רר

אני לא האשמתי אותך. זה בטוח. אני לא העלתי את הרעיון למפגש. פשוט הרחבתי אותו. ואני מודה באשמה שעשתיתי טעות. אבל אני מודה אז למה להמשיך לעשות לי רגשות אשמה ולפגוע עוד יותר? אמרתי סליחה. אמרתי שאני יודעת שיצאתי חרא ושאני עשיתיי משהו לא בסדר. אבל די הבנתי למה להמשיך? זהו עזבו. אני עוזבת את הפורום מן הסתם שונאים אותי פה עכשיו מסיבה כלכך מטופשת שאני הודתי בה כבר. חוץ מהחברים שלי שבאמת יודעים מה היה שם וגם מסכימים איתי רוב הסיכויים. יאללה. תהנו במפגשי פורום הבאים שלכם. מצטערת על האכזבה שאני חרא.

nse

New member
תראי,

עם הודעות צומי לא תפתרי שומדבר. ותראי, עצם העובדה שאת קוראת לכל הסיטואציה הזאת מטופשת, או כמו שאת מגדירה את זה- "מסיבה כל כך מטופשת" זה רק מראה כמה את לא מבינה מה גרמת, את לא מבינה מה עשית,

noyy

New member
../images/Emo28.gifאפשר לחשוב שהיא גם רצחה מישהו

שני הצדדים נפגעו סה"כ :$ אז מפגש אחד התפקשש, לומדים מטעויות

P i x i e s

New member
נו, בדיוק.

זה שאנשים כאן ממשיכים לריב במטרה לפגוע בי ושאני אעזוב מצדיק את זה שאני אריב איתם על העיקרון, אבל בתכל'ס זה לא מה שרציתי, ורואים את זה לפי ההודעה הראשונה ששלחתי בתגובה לאלונה.

למעלה