מפגש

shula 1 6

New member
ווקשה ../images/Emo9.gif

דוגרי גם אני הייתי מתעצבנת:\ אבל מזה נלמד לפעם הבאה!

noyy

New member
../images/Emo28.gifוזה גם לא עוזר

שאתה סוחט אותה ככה דרך הפורום ומראה רק צד אחד

תמיר1991

New member
אני מראה את הצד שלדעתי הוא הנכון.

זה לגיטימי, אז מה אם זה לא הוגן? זה גם לא הוגן מה שעשו לה
תמיר.

noyy

New member
../images/Emo28.gifלא בוכים על חלב שנשפך ../images/Emo3.gif

מתסכל קצת ל2 הצדדים, אבל הבא כנראה יהיה יותר טוב. רק תזכרו להיות בקשר אחד עם השני בטלפון :$

R o n 2 5 6

New member
לסיכום

קרתה אי הבנה גדולה. שני הצדדים נפגעו. להבא,ננסה לשמור על קשר טלפוני ולעשות את זה בצורה יותר מסודרת. אין צורך שמישהו יעלב,ויעזוב את הפורום.קורה. יהיו עוד מפגשים,ונקווה שיותר מוצלחים :)

yaelhr

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gifסוף סוף../images/Emo7.gif

אחלה הודעת סיכום. בואו נסיים את זה כאן

FartherAway

New member
../images/Emo45.gif

~כתבתי הודעה בדיוק אותו דבר, רק עכשיו ראיתי את שלך :X~

Under the GUN

New member
אוקיי

אני לא הייתי במפגש, אבל אני רוצה להגיד שגם יובל יצאה לא בסדר יובל, אז מה עם זה הפורום שלך? זה לא אומר שחייבים לחכות לך! הייתי במספיק מפגשי פורום גם בלי שהמנהל היה המפגש הוא בשביל חברי הפורום, בגלל זה המנהל הוא רק עוד אחד מחברי הפורום ולא צריך לשנות שעה לכולם בשביל בנאדם אחד נכון שהם יצאו לא בסדר שהם לא חיכו לך, אבל את לא יכולה להאשים אף אחד, ובמיוחד לא את מעיין היא ניסתה לארגן משהו שיהיה כיף לכולם, ונכון שהתבאסת, אבל זה לא סיבה מוצדקת להוציא את כל החרא הזה עליה ותאמיני לי, שחצי שעה זה מספיק זמן לשבת מול טאוור רקורדס בלי לעשות כלום ולחכות לאנשים שיבואו אולי זה מראה שאנחנו בתור פורום לא שווים שתכיני לנו מתנות

MineraL

New member
אם כל הכבוד

מנהל פורום כן צריך ללכת למפגשי הפורומים שלו כי הוא מייצג את הפורום עצמו ואת תפוז, זה כל הקטע. זה שהגולשים מראים יחס כזה למנהל, זה בדיוק מראה למה אני לא הייתי בא יותר למפגשים כאלה. אז מה אם היא לא קשורה אליכם ממש (לא שאני יודע, סתם עברתי פה), היא מנהלת הפורום. תפוז ממליצים מאוד למנהלים ללכת למפגש פורומים כי ככה הם שומרים על איזון בין הכחול לגולש הרגיל. חיכיתם חצי שעה? אני עצמי חיכיתי במפגשים אחרים (ולא של הפורום שלי) יותר משעתיים לבנאדם אחד או שניים כדי לחסוך אי נעימות מגעילה (והייתי בהרבה מאוד מפגשים)

P i x i e s

New member
../images/Emo45.gif צודק לגמרי.

זאת בדיוק הסיבה שבאתי, אם הייתי יודעת שזה מפגש חברתי של מכבים רעות לא הייתי באה, אבל זה הפורום שלי וחוץ מהעובדה שאני הייצוג של תפוז כאן בפורום רציתי לראות אתכם, אבל אנשים שלא מחכים אני בהחלט לא רוצה לראות. לא בא לי להרגיש שעושים לי טובה ולא מתוך כוונה של "היא המנהלת אז שלא תעיף אותנו".

למעלה