מפגש

nse

New member
קראו לי איך שבא לכם,

האמת? ציפיתי לזה לגמרי. אם אתן מפיקות הנאה מלקלל אנשים אז לא אני החסרת רגשות כאן. נמאס לי כבר לדבר על הנושא הזה, תעשו מה שבא לכן.

חצילע

New member
מה קשור לקלל?

תשלטי בתגובות שלך, דמאט. תראי איך את מדברת לאנשים.

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifאת כזאת חצופה. פאק.

כולנו פה אשמים, אפילו יותר ממעיין. מעיין לא צריכה להתנצל בשיט, ובטח לא להגיד שהיא עוזבת את הפורום. ואת לא צריכה לתמוך בזה.

חצילע

New member
דיי להוציא אותנו חארות.

זה לא היה ככה, ואתם בכלל לא הייתם במפגש! גאד דמט. חיכינו חצי שעה בלי ידיעה שהיא באה ב2. ולא רק אנחנו לא החלפנו טלפונים, גם היא לא החליפה. מה כל כל מגעיל בזה? זה לא היה בכוונה, ואתם סתם עכשיו מוציאים אותנו חארות לפנים. זה קרה בטעות, ולא עשינו את זה בכוונה. חיכינו שמה חצי שעה כמו ילדים מוגבלים בטוואר רקורד. לא היה לנו מושג שהיא מגיעה ב2, ואם היא הייתה רוצה, אז היא הייתה מתקשרת למי שהיא החליפה איתו\איתה את הטלפון.

P i x i e s

New member
לא נמאס לך?

יאללה, די, הצגתם את כל הדעות האפשריות. לאנשים נמאס להגיב לכם וגם לי כבר.

חצילע

New member
כן, כי אני ממש נהנת לרשום פה.

רשמת את הדעות שלך 50 פעם, בידיוק כמוני. לא נמאס לך? דיי כבר לדבר לאנשים בפורום, שאת עוד מנהלת בכזה גועל נפש.

חצילע

New member
וואלה?

אז אחד יש לי את אותה זכות להיות כמו שאתה פה. שתיים, אחרי שיגמר כל השרשור הזה, גם אני אעוף מפה. ולא, לא בקטע של צומי, פשוט כי הבנתי איזה סוג של אנשים אתם.

P i x i e s

New member
השרשור כבר נגמר,

אלו אתן שממשיכות אותו שוב ושוב ועושות לינץ' על כל בנאדם שמתנגד לכן אפילו קצת.

זונע

New member
תגידי נראה לך שאכפת לי?

ולא אמרתי שאין לך זכות להיות פה אבל חלאס אתן חופרות אם את רוצה תישארי אם את לא רוצה אל תישראלי על מי את מאיימת בדיוק

חצילע

New member
לא אמרתי שאכפת לך,

כמו שאתה גם לא מעניין אותי. ציינתי עובדה. וזהו. סעמק. מי שחפר זה אתם. סתם לקחתם את זה קשה מידי.

זונע

New member
מה אני קשור

אני לא באתי למפגש בכלל ובכל השרשור הזה כתבתי אולי 2 הודעות אז אל תזייני לי בשכל עכשו

אשכרה טוב שלא באנו....

ואתם חוסכים לי גם להגיע משוהם למפגשים שיבואו בהמשך. חבל שזה מה שקרה לכם בסוף
יובל מאמי אל תתעצבני על זה יותר מדי.זה נגמר

P i x i e s

New member
סבבה שלזה לא הגעת,

אבל למפגש בפסח או בפורים שאני אארגן (כן, אני מכריזה על זה עכשיו ואין לכם מה לעשות. חבל. הפעם זה יהיה מסודר וכולם יבואו) תבואי. בשבילי..?
תודה.

shula 1 6

New member
טוב,באמת קצת חפרתם,אבל יובל אני

לגמרי מבינה אותך. פשוט פעם הבאה לארגן את זה כמו שצריך.. יאללה עבר תתעודדו:]

למעלה