מפגש

חצילע

New member
ווואווו.

זה כל כך לא היה ככה. חיכינו שמה הרבה זמן, וכל פעם בדקנו אם מישהו בא. הרגשנו כאילו היינו פורום מכבים רעות. ממש לא הברזנו, למען האמת באנו איזה 11 אנשים מרעות-מכבים.

P i x i e s

New member
לפחות אל תשקרי, נועם.

אמרו לי בדיוק מה היה וחיכיתם חצי שעה כשאמרתי במפורש בהודעות כאן שאני מגיעה בשתיים וגם לאנשים בצורה פרטית שאני מגיעה בשתיים, וכן, הם ממכבים רעות, אז אתם יכולים להאשים רק ת עצמכם ולא לנסות להוציא אותי מטומטמת.

nse

New member
יובל, תרגעי

היא לא עושה ממך מטומטמת, היא לא משקרת! אני בעצמי ראיתי אותם!

P i x i e s

New member
תקשיבי,

אמרו לי עובדתית שהם חיכו עד 12:30. עובדתית, אוקיי? חוץ מזה שאמרתי כאן בכל הזדמנות אפשרית שאני מאחרת, ואתם פשוט התעלמתם והלכתם. יש לך מושג בכלל כמה זה פוגע? לא. אז אל תנסי "להרגיע" אותי, כי דבר ראשון אני רגועה ודבר שני את יודעת טוב מאד שיש לי את כל הסיבות שבעולם להתעצבן.

חצילע

New member
לא היה לי מושג שאת באה ב2.

באמשלי,בסבתאשלי,במה שאת רוצה. "לפחות אל תשקרי, נועם" את יודעת, יכלתי להגיד לך בידיוק את אותו משפט. חבל שאת ישר מתעצבנת במקום להקשיב.

חצילע

New member
וואו, תרגעי.

אני רצינית. שקרנית? מה עשיתי לך? היינו בת"א היום, וחיכינו לכם המון זמן, התחלנו לשאול אנשים שמה אם הם מפורום שישיסטים. איזה אינטרנס בידיוק יש לי לשקר לך? את באמת חושבת שאני אעבוד עלייך? תשאלי את כל האנשים שגרים במכבים-רעות, היינו הרבה זמן בעזריאלי, וחיכינו, בשלב מסויים פרשנו לסנטר. דאמט.

חצילע

New member
אה, ובקשר לזה שאמרת שתבואי ב2.

לי אישית לא היה מושג. חבל שלא לקחת את המספר טלפון שלי והיינו באים.

חצילע

New member
כן, כי כשאתה יושב חצי שעה בלי לעשות

כלום, זה הרבה זמן. וכל פעם גם הלכנו ובדקנו. לא היה לי מושג שאת באה בשתיים. באמת שהתנפלת עליי סתם. אני מבינה את ההשקעה שלך, אבל אני לא חושבת שזה הייתה אשמתי, או אשמת כל אחד אחר. הייתה אי הבנה.

nse

New member
נגיד שלא אשמתך,

אבל לא אשמת כל אחד אחר? בחייאת,לא החלפתם איתה מספר טלפון אפילו! אם היה חשוב לכם שהיא תגיע- הייתם דואגים לזה ברגע הראשון.

חצילע

New member
לא, זה לא אשמת אף אחד.

לא החלפנו מספרי טלפון, אז זה אשמתנו? גם אלה שהתכוונו לבוא היו צריכים להחליף. זה אשמת כולם באותה המידה.

nse

New member
את אומרת שזה אשמת כולם,

אבל הודעה אחת לפני את טוענת שאף אחד לא אשם. החלטת?

חצילע

New member
אני מנסה לומר,

שאף אחד לא אשם לגמרי, כולם אחראים באותה מידה. וזאת בכלל לא הנקודה, תפסיקי לנסות לחפש איך לרדת עליי ולעשות ממני טיפשה. אם אין לך מה לענות, פשוט אל תעני.

scarlet moon

New member
יובל, מותק,

כולנו אוהבים אותך, ומה שהיה זה באמת אי הבנה, זה לא היתה אשמת אף אחד וזהו. באמת שלא צריך להתעצבן, כי בסדר, קורה שמתפקשש מפגש... אני ממש מבינה אותך, ואת הכי חמודה בעולם שהשקעת בנו ככה, פשוט מה שקרה שהיינו רק ממכבים רעות, וקצת איבדנו את תחושת המפגש, וגם העיפו אותנו מהטאוור בשלב מסויים [כמו שאמרנו שיקרה...], ויצא שהתפזרנו, חבל שלא קבענו את המפגש ל-1 ככה וזהו, אבל אין ממש מה לעשות עכשיו... את המפגש הבא פשוט נארגן יותר טוב:] באמת שאין לך למה להתעצבן.. "כעס הוא להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים"

P i x i e s

New member
חבל שלא קבענו?

אני הצעתי למארגנת המפגש בעצמי להעביר לאחד, והיא לא הסכימה. זאת הכי לא אשמתי, והכעס שלי מאד מאד לגיטימי, אז באמת שלאף אחד מכם אין מה להגיד לי, כי אתם לא הייתם במצבי.

Snow fairy

New member
איפה את חיה?

לא היינו במצבך? חמודה, אני בעניין הפורומים מאז כיתה ח', יש לך מושג בכלל כמה פעמים הגעתי למפגש ולא מצאתי אף אחד/ אף אחד לא הגיע/הבריזו לי? בסדר, אני מבינה אותך, וזה מבאס והכל,וכן הייתי במצבים כמו שלך, אבל זה פשוט לא אשמת אף אחד! [לא, גם לא אשמת מעיין. זה שהיא ניסתה לארגן את המפגש צריך להגיד לה תודה, אבל המפגש ממש, אבל ממש לא היה על אחריותה. ופה אני חושבת שאת גם לא בסדר. את חייבת להפסיק להאשים את כולם.

P i x i e s

New member
...

אני מאשימה אתכם כגוף כללי, לא כל אחד בנפרד. היא הציעה את הרעיון למפגש לפניי, אמרתי אחלה, אני לא אארגן גם כי זה שלה וזה יהיה סתם שתלטני, אז את סתם מדברת שטויות. מי שמארגן אחראי, נקודה! זה ברור לכולם אז אל תוציאי את עצמך יותר אבסורדית ממה שכבר יצאת. אולי את בעסק הפורומים, אבל אני מנהלת פורום, ולראות שהפורום שלי לא חיכה לי, זה כבר שפל המדרגה.

MoonyAvFreak

New member
אני לא הצעתי את הרעיון.

אני עזרתי בסך הכל. הפכתם אותי לאחראית פתאום ככה ובסוף בגלל זה אני אשמה.

למעלה