אממממממממ..
-על עצמי- שם: דורין גיל: 16 ושבועיים. תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם)-
לא תמונה משהו אבל.. זה מה שמצאתי
מה התכונה הכי דומיננטית שלך? אמממ לא יודעת. מה מצחיק אותך? גור בקרב עיניים, ובלי קשר, הכל מצחיק אותי. מה מפחיד אותך? עזבו. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? ת"א.? לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? סדנא לפיתוח קול. אבל אני לא אעשה את זה. איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? חחח אם הייתי יודעת לשיר זה היה טוב. איזה חלק בך היית משנה? כלום. על מה אתה מתחרט?
לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לסקוטלנדדד
השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...?
מה הדבר הכי מטומטם שעשית? עשיתי הרבה דברים מטומטמים
מה סקסי בעינייך? אין לי מושג ת'אמת. באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמינה באמונות טפלות. מתי בכית בפעם האחרונה? היום בבוקר בצ'אט, ברוב צחוק, או היום במהלך היום מרוב צחוק. דבר שלא יודעים עלייך: יודעים עליי הכל. איך אתה אוהב לפנק את עצמך?
מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ? ת'אמת שתמיד הייתי עונה עיניים, אבל שמתי לב שבסופו של דבר אפילו אותם אני לא זוכרת. אז לא יודעת. בסופו של דבר זה הרבה דברים. דבר ראשון בטח שיער. אם היית חיה איזו חיה היית? לא יודעת. הדבר שהכי מרגיז אותך? וואי כל כך הרבה דברים. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? מי עושה דיאטה?! ושוקולד
מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא זוכרת. השיר האהוב עלייך? the blower's daughter- damien rice
. להתאהב בו פשוט. מה היית לוקח לאי בודד? ת אחשלי
ועוד מישהו בטח
איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? אממממ אני אוהבת את העיניים שלי, הכי פשוטות בעולם אבל אני אוהבת אותן! מה יהיה כתוב על מצבתך? שיר שלי! [אלא אם בעלי יחליט לחסוך על אותיות
] מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לרקוד? אינטרנט? טלויזיה? יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא. למה? ככה. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות. אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? זה היה עצוב מאוד אם לא
[הבנתם שכן, נכון?] אתה מרגיש יפה? אני מרגישה בסדר. למה? כי יופי זה עניין של טעם. אתה ביישן או פתוח? תלוי למי.
מה הצבע האהוב עליך? אין. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? יותר פתוחה עם אנשים מסויימים. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? כלום. אתה מאושר? יש מצב
היית פעם מאוהב? אני לא יודעת. כיף? כן. שיחקת פעם בסימס 2? כןן! מה אתה חושב על העם הבריטי? שיש לו מבטא נהדר!
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? ברור שלהתגייס. מי שלא רוצה להתגייס שמראש לא ידבר איתי. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין דעה. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני. השאלות הזה מתחיל להיות לי מוכר מאיפהשהו! אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת כל
למה? כי זה טעים? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: לא יודעת עכשיו.. -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא
כבר כמה זמן?
מאוהב? לא. מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך?
מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?
שומע מוזיקה כרגע? לא. איזו? מתכתב אונליין כרגע? לא. עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? חחחחח לפני חודש ככה? כמה זמן זה כבר?
מה המבחן האחרון שעשית? שנה שעברה. מה הסרט האחרון שראית ועם מי? בטח משהו אצל חן. שכחתי. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום. נרדמת בשיעור: לא זוכרת. שמעת גלגלצ: חח אתמול. התנשקת:
קיימת יחסי מין: עשית קניות: חחחח קראתי את זה בהתחלה "עישנת קניות"
אמממ ממזמן. היית חולה: לא זוכרת. אני קצת קצת חולה עכשיו. נחתכת: ממזמן. החזקת תינוק: עד איזה גיל תינוק נחשב תינוק? נסעת באוטובוס: היום. חיבקת מישהו: היום. לא ישנת כל הלילה: ת'אמת שהיום כי הלכתי לישון ב-5, שזה בוקר
ישנת עם בן המין השני?
דיברת בטלפון: היום נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:
-זה או זה - חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם אח תמיד משלימים, לא? אבל אח נשאר עד המוות וחברים משתנים. שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? חופשי. מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסן מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? קעקועים -קצת על חורף- אוהבים את החורף? ככה ככה כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? קור. כשיש גשם, מה אתם עושים? לוקחים מטרייה?
אוהבים לטייל בגשם? לא. עם מטרייה או בלי מטרייה? ברור שעם. למה מה קרה? יש לכם מטריה? יש אני חושבת. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? ברור. חולים הרבה בחורף?: חחחחח שיעולים דמויי אסתמה אבל זה בעיקר בעונת מעבר לחורף. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא אוהבים כשיורד ברד? כן אוהבים כשיורד שלג? כן כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? לא הרבה.. חורף זה רומנטי? לפעמים כן.. אוהבים בגדים ארוכים? ת'אמת שזה לא רע. אבל קצרים עדיף. מה יותר כייף- צעיף או כפפות? צעיף. מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? משהו חם. מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? משהו חם. אוהבים רעמים וברקים? הם מפחידים מדיי לאחרונה! אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? מעל, לא בתוכן! אוהבים להתכרבל בפוך? כן כן כן אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? כל עוד הוא לא מרטיב אותי בכיף שלו. פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? אמממ לא סגורה על זה. אוהבים מעילים? ככה ככה מה צבע המעיל שלכם? אחד שחור אחד לבן וזהו נראהלי. אוהבים כשקר לכם? לא מה אתם הכי אוהבים בחורף? אמממ לא יודעת מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? שמשאיות ואוטובוסית ומכונית מגעילות משפריצים עליי
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהלמעלה. כמו בני אדם. במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים! תנור או מזגן? תנור:| שוקו חם או קר? בחורף- חם. מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה פחות נשברת אבל יש לי מתקפלת. אקנה רגילה באמת. שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך אומרים לא? בגד חורף אהוב: אמממממ לא יודעת.. שיר חורף אהוב: אין. זיכרון חורף אהוב: אין:|