שאלון:)

R a n d a l l

New member
עקב שביתת כותרות, אין כותרת.

-על עצמי- שם: קרן גיל: 16 ושמונה חודשים מה התכונה הכי דומיננטית שלך? עכשיו ממש לדעתי זה אדישות
מה מצחיק אותך? כלום לא מצחיק אותי מה מפחיד אותך? נודיסטים שמנים ושעירים שמתפלשים בבוץ! מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? אילת
לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? טיפול פסיכולוגי איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? טיפוס על קירות ואיניזביליטי איזה חלק בך היית משנה? רק חלק אחד? נו טוב שיהיה פנים על מה אתה מתחרט? על שהתחלתי למלא את השאלון הזה..
לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לונדון ולחלום הזה שחלמתי אתמול השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? צ'יבורשקה!!1 מה הדבר הכי מטומטם שעשית? זאת השאלה האחרונה שנשארה לי ואין לי מה לענות!! מה סקסי בעינייך? גברים שמתגרים, חכמולוגים כאלה באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמינה.. מתי בכית בפעם האחרונה? שבוע שעבר דבר שלא יודעים עלייך: יש לי נקודת חן בעין!! איך אתה אוהב לפנק את עצמך? כן!!!!!!! מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה? פנים.. אם היית חיה איזו חיה היית? קרוקודיל והיו קוראים לי שנאפי הדבר שהכי מרגיז אותך? שמשתמשים לי במגבת ונכנסים לי לפרטיות. מה אני צריכה לעשות בשביל חופש, להשתין מסביב לטריטוריה שלי?? איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה? למה שאני אהיה בדיאטה? מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? וואו די זה לא פר אני לא אוהבת בדיחות בכלל השיר האהוב עלייך? she moves in her own way/the kooks מה היית לוקח לאי בודד? מחשב נייד ותחתונים איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? ציצי
מה יהיה כתוב על מצבתך? "שלום ולא להתראות" מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לפתור תשחצים יש לך חשבון פלאפון גבוה? כבר לא. למה? ככה. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמסים יותר מגניב את/ה עושה גבות? כן את/ה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן נו אני בת את/ה מרגיש יפה? לא. למה? כי ככה זאת הרגשה שכזאת. אתה ביישן או פתוח? פתוח מה הצבע האהוב עליך? אדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לא רוצה להקשר לאנשים מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? פנים, כבר אמרתי, לא? את/ה מאושר? לפעמים.. היית פעם מאוהב? לא כיף? מאוד! שיחקת פעם בסימס 2? חח כן ודווקא נהנתי מה אתה חושב על העם הבריטי? הוא מושלם כמעט מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס. תתגייסו גם שלא יהיה לי משמעמם מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? כתום זה לא הצבע שלי ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימיני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל כל למה? כי הכל טעים ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: לפני חמש שנים עצר אותי ברחוב איש ואמר לי שעוד כמה שנים אני אהיה יפה. אני עדיין מחכה..
-עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? אמרתי לא!! מאוהב? גם לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? לפני כמה ימים מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? אף פעם שומע מוזיקה כרגע? כן!! איזו? שנות ה70 מתכתב אונליין כרגע? לא.. עם מי? עם אף אחד ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן וכל קשר ביני לבינם הוא מקרי בהחלט מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? היום בבוקר מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה ביום שני מה הסרט האחרון שראית ועם מי? בובי לונג לבדי היום -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: לפני שעה וחצי נרדמת בשיעור: מעולם שמעת גלגלצ: היום בבוקר התנשקת: לפני שנתיים
קיימת יחסי מין: מעולם עשית קניות: שבוע שעבר היית חולה: לפני חודשיים ככה נחתכת: אתמול החזקת תינוק: מזמן.. נסעת באוטובוס: אתמול חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: אתמול ישנת עם בן המין השני? מעולם אני חושבת.. דיברת בטלפון: היום נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום -זה או זה - חורף או קיץ? חורף
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? לריב עם אח שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? גם וגם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? מעריב פירסינג או קעקועים? קעקועים -קצת על חורף- אוהבים את החורף? hell ya כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? מרשמלו ושוקו ביד וגשם בחוץ כשיש גשם, מה אתם עושים? בוהים בו כמו חתולים חסרי בית אוהבים לטייל בגשם? כן.. עם מטרייה או בלי מטרייה? איך שיוצא יש לכם מטריה? אכן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? אם לא שוכחים חולים הרבה בחורף?: בדרך כלל לא טפו טפו טפו יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא אבל אתמול במקרה הייתה אחת באזור אוהבים כשיורד ברד? ממש לא אוהבים כשיורד שלג? דווקא כן כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? פעם חורף זה רומנטי? אומרים כך ואני מאמינה אוהבים בגדים ארוכים? כן! מה יותר כייף- צעיף או כפפות? צעיף כזה יפה עם תמונות של משפחת סמפסון מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? כל מה שמקס ברנר מייצר מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? כל מה שמקס ברנר מייצר אוהבים רעמים וברקים? לאאאאאאא אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? חח כן אבל בלי מגפיים אוהבים להתכרבל בפוך? כן כן יא איזה כיף זה אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? כן.. ממש מרגיע פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? לא יצא לי אוהבים מעילים? לא ממש מה צבע המעיל שלכם? שחור אוהבים כשקר לכם? כן מה אתם הכי אוהבים בחורף? הכל
מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? איזו שאלה לא יפה מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה. הביסקוויט בסוף במרק: שקדים או קרוטונים? רק שקדים תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? שוקו חם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת. שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף? חחח פוך אולי בגד חורף אהוב: גרבי אצבע שיר חורף אהוב: לא יודעת למה אבל הגשם מזכיר לי את השיר מה עושות האיילות בלילות זיכרון חורף אהוב: שהייתה הפסקת חשמל בכל העיר והדלקנו נרות בכל הבית.. סיימתי. הנה סיימתי. דטס דה ראפ!! אז מי קרא??

Aline In Chains

New member
../images/Emo136.gifחלק א'

-על עצמי-
שם:אלין
תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם)>
מה התכונה הכי דומיננטית שלך? מפגרת?
מה מצחיק אותך?הכל בערך חחח..
מה מפחיד אותך?ג'וקים,חדר חשוך עם מראות,ליצנים,כבישים..
מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?ים
.
לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?ואללק לא חשבתי על זה.
איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שירה, או כתיבה.
איזה חלק בך היית משנה?מראה חיצוני כולו.
על מה אתה מתחרט? יש ויש.
לאיזה מקום היית רוצה לחזור? יש תאריך אם זה משנה.
השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? ווטף?
מה הדבר הכי מטומטם שעשית? יותר מידי.
מה סקסי בעינייך?שיער ארוך, ולא חשוב..
באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? |סדגשחתול שחור,נעל הפוכה..
מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול מתמונה.
דבר שלא יודעים עלייך: לא יודעת. לא תמיד צריכים לדעת הכל.
איך אתה אוהב לפנק את עצמך?אוכל!
מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ?במראה חיצוני? פנים. שיער בעיקר XD
אם היית חיה איזו חיה היית? חתול:]
הדבר שהכי מרגיז אותך?צביעות,שקרים.
איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ?אני לא בדיאטה
מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? היה פינגווין. הוא הלך הלך הלך.. בסוף נפטר:S. סתם חח.
השיר האהוב עלייך?יש.יותר.מידי.
מה היית לוקח לאי בודד? את רותם.
איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? לא אוהבת כלום,אבל נגיד..אוליאולי רגליים,או שפקות[מישהו יודע מזה חוץ מגור
?]
מה יהיה כתוב על מצבתך?כאן קבור החרגול.
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון.
יש לך חשבון פלאפון גבוה? כבר לא חחח
למה? כובע.
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות.
אתה עושה גבות? מן הסתם XD
אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן
אתה מרגיש יפה? לא
למה?כי אני מכוערת אחושרצח.
אתה ביישן או פתוח?תלוי עם מי.
מה הצבע האהוב עליך? שחור ירוק וסגול.
מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? כ"כ הרבה. ואני לא רוצה לפרט.
מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הכל!!
אתה מאושר? יש רגעים קטנים של אושר.
היית פעם מאוהב? כן.
כיף? מאד
שיחקת פעם בסימס 2?כן
, יש לי.
מה אתה חושב על העם הבריטי? אני שונאת מבטא בריטי
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס.
מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין לי דעה.
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית.
אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכל..
למה?כי טעים לי!
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:עזבו.
-עכשיו -
נמצא בקשר זוגי כרגע?כן.
כבר כמה זמן?שבוע ומשהו..
מאוהב?
מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך?יום שני.
מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?עכשיו.
שומע מוזיקה כרגע?כן.
איזו?לאמב אוף גאד
מתכתב אונליין כרגע?כן.
עם מי?רותם ואור.
ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?אמאבא.
מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?יום שלישי תגבור XD
מה המבחן האחרון שעשית?מזה מבחן?
מה הסרט האחרון שראית ועם מי?אני נרדמתי בסרט, אני אפילו לא זוכרת איך קוראים לו.

Aline In Chains

New member
ב'.

-מתי בפעם האחרונה -
התקלחת:אתמול בערב.
נרדמת בשיעור:מזה שיעור?
שמעת גלגלצ:מזה גלגל"צ? סתם..שנים.
התנשקת:יום שני.
קיימת יחסי מין:אף פעם.
עשית קניות:אתמול.
היית חולה:עכשיו.
נחתכת:אתמול.
החזקת תינוק:יאק. ועכשיו שאני חושבת על זה,לא החזקתי אף פעם נראה לי.
נסעת באוטובוס:אתמול או שלשום.
חיבקת מישהו:היום.
לא ישנת כל הלילה:אתמול.
ישנת עם בן המין השני?פףף..חודשיים בערך.
דיברת בטלפון:אתמול,שעה וחצי עם גיא
נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:היום
-זה או זה -
חורף או קיץ?חורף.
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אין לי אחים:S
שבת או יום חול?יום חול.
שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחר מוקדם.
מתמטיקה או אנגלית? אנגלית!!!!
וניל או שוקו?וניל נראה לי.
אייסיקיו או מסנג'ר? מסן
מעריב או ידיעות?מעריב
פירסינג או קעקועים?פירסינג.
-קצת על חורף-
אוהבים את החורף?מאד
!
כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש?שזה אלוהי?
כשיש גשם, מה אתם עושים?יוצאת בחוץ.
אוהבים לטייל בגשם?מאד.
עם מטרייה או בלי מטרייה?בלי. מזה מטרייה?
יש לכם מטריה? כן XD
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? לא.
חולים הרבה בחורף?: כן,לצערי.
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא שזכור לי.
אוהבים כשיורד ברד?לא יורד כאן XD
אוהבים כשיורד שלג? מה חשנו אנגליה?
כמה פעמים ראיתם שיורד שלג?כמה פעמים.
חורף זה רומנטי?חחחחחחחחחחחח כן
אוהבים בגדים ארוכים?מאד.
מה יותר כייף- צעיף או כפפות?צעיף. אני אוהבת שהידיים שלי קרות בחורף.
מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? נראהלי חחח..
מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? כן.שוקו חם
.
אוהבים רעמים וברקים? מאד.
אוהבים לקפוץ מעל שלוליות?כןכן
אוהבים להתכרבל בפוך? כןןןן.
אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג?ככככככככככככן
פעם יצאתם החוצה כשירד ברד?לא.
אוהבים מעילים?לאאאאא.
מה צבע המעיל שלכם?שחורחוםכזה.
אוהבים כשקר לכם?כן
מה אתם הכי אוהבים בחורף?אתאמאשלך!!1
מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף?שאין ים.
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהקצפת.
במרק: שקדים או קרוטונים?שקדי מרק
תנור או מזגן? תנור יותר כיף
שוקו חם או קר?חם, בחורף.
מטריה רגילה או מתקפלת?ווטף?
שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוךפוךפוך.
בגד חורף אהוב:איזה חולצה.
שיר חורף אהוב: יש הרבה:-O
זיכרון חורף אהוב:עזבו
.

dcohn

New member
אממממממממ..

-על עצמי- שם: דורין גיל: 16 ושבועיים. תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם)-
לא תמונה משהו אבל.. זה מה שמצאתי
מה התכונה הכי דומיננטית שלך? אמממ לא יודעת. מה מצחיק אותך? גור בקרב עיניים, ובלי קשר, הכל מצחיק אותי. מה מפחיד אותך? עזבו. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? ת"א.? לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? סדנא לפיתוח קול. אבל אני לא אעשה את זה. איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? חחח אם הייתי יודעת לשיר זה היה טוב. איזה חלק בך היית משנה? כלום. על מה אתה מתחרט?
לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לסקוטלנדדד
השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...?
מה הדבר הכי מטומטם שעשית? עשיתי הרבה דברים מטומטמים
מה סקסי בעינייך? אין לי מושג ת'אמת. באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמינה באמונות טפלות. מתי בכית בפעם האחרונה? היום בבוקר בצ'אט, ברוב צחוק, או היום במהלך היום מרוב צחוק. דבר שלא יודעים עלייך: יודעים עליי הכל. איך אתה אוהב לפנק את עצמך?
מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ? ת'אמת שתמיד הייתי עונה עיניים, אבל שמתי לב שבסופו של דבר אפילו אותם אני לא זוכרת. אז לא יודעת. בסופו של דבר זה הרבה דברים. דבר ראשון בטח שיער. אם היית חיה איזו חיה היית? לא יודעת. הדבר שהכי מרגיז אותך? וואי כל כך הרבה דברים. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? מי עושה דיאטה?! ושוקולד
מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא זוכרת. השיר האהוב עלייך? the blower's daughter- damien rice
. להתאהב בו פשוט. מה היית לוקח לאי בודד? ת אחשלי
ועוד מישהו בטח
איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? אממממ אני אוהבת את העיניים שלי, הכי פשוטות בעולם אבל אני אוהבת אותן! מה יהיה כתוב על מצבתך? שיר שלי! [אלא אם בעלי יחליט לחסוך על אותיות
] מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לרקוד? אינטרנט? טלויזיה? יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא. למה? ככה. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות. אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? זה היה עצוב מאוד אם לא
[הבנתם שכן, נכון?] אתה מרגיש יפה? אני מרגישה בסדר. למה? כי יופי זה עניין של טעם. אתה ביישן או פתוח? תלוי למי.
מה הצבע האהוב עליך? אין. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? יותר פתוחה עם אנשים מסויימים. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? כלום. אתה מאושר? יש מצב
היית פעם מאוהב? אני לא יודעת. כיף? כן. שיחקת פעם בסימס 2? כןן! מה אתה חושב על העם הבריטי? שיש לו מבטא נהדר!
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? ברור שלהתגייס. מי שלא רוצה להתגייס שמראש לא ידבר איתי. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין דעה. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני. השאלות הזה מתחיל להיות לי מוכר מאיפהשהו! אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת כל
למה? כי זה טעים? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: לא יודעת עכשיו.. -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא
כבר כמה זמן?
מאוהב? לא. מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך?
מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?
שומע מוזיקה כרגע? לא. איזו? מתכתב אונליין כרגע? לא. עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? חחחחח לפני חודש ככה? כמה זמן זה כבר?
מה המבחן האחרון שעשית? שנה שעברה. מה הסרט האחרון שראית ועם מי? בטח משהו אצל חן. שכחתי. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום. נרדמת בשיעור: לא זוכרת. שמעת גלגלצ: חח אתמול. התנשקת:
קיימת יחסי מין: עשית קניות: חחחח קראתי את זה בהתחלה "עישנת קניות"
אמממ ממזמן. היית חולה: לא זוכרת. אני קצת קצת חולה עכשיו. נחתכת: ממזמן. החזקת תינוק: עד איזה גיל תינוק נחשב תינוק? נסעת באוטובוס: היום. חיבקת מישהו: היום. לא ישנת כל הלילה: ת'אמת שהיום כי הלכתי לישון ב-5, שזה בוקר
ישנת עם בן המין השני?
דיברת בטלפון: היום נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:
-זה או זה - חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם אח תמיד משלימים, לא? אבל אח נשאר עד המוות וחברים משתנים. שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? חופשי. מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסן מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? קעקועים -קצת על חורף- אוהבים את החורף? ככה ככה כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? קור. כשיש גשם, מה אתם עושים? לוקחים מטרייה?
אוהבים לטייל בגשם? לא. עם מטרייה או בלי מטרייה? ברור שעם. למה מה קרה? יש לכם מטריה? יש אני חושבת. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? ברור. חולים הרבה בחורף?: חחחחח שיעולים דמויי אסתמה אבל זה בעיקר בעונת מעבר לחורף. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא אוהבים כשיורד ברד? כן אוהבים כשיורד שלג? כן כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? לא הרבה.. חורף זה רומנטי? לפעמים כן.. אוהבים בגדים ארוכים? ת'אמת שזה לא רע. אבל קצרים עדיף. מה יותר כייף- צעיף או כפפות? צעיף. מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? משהו חם. מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? משהו חם. אוהבים רעמים וברקים? הם מפחידים מדיי לאחרונה! אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? מעל, לא בתוכן! אוהבים להתכרבל בפוך? כן כן כן אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? כל עוד הוא לא מרטיב אותי בכיף שלו. פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? אמממ לא סגורה על זה. אוהבים מעילים? ככה ככה מה צבע המעיל שלכם? אחד שחור אחד לבן וזהו נראהלי. אוהבים כשקר לכם? לא מה אתם הכי אוהבים בחורף? אמממ לא יודעת מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? שמשאיות ואוטובוסית ומכונית מגעילות משפריצים עליי
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהלמעלה. כמו בני אדם. במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים! תנור או מזגן? תנור:| שוקו חם או קר? בחורף- חם. מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה פחות נשברת אבל יש לי מתקפלת. אקנה רגילה באמת. שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך אומרים לא? בגד חורף אהוב: אמממממ לא יודעת.. שיר חורף אהוב: אין. זיכרון חורף אהוב: אין:|

למעלה