שאלון:)

אני עוד צריכה לקום מחר ב8 וחצי בבוקר../images/Emo7.gif|תמנון

-על עצמי- שם:לירון גיל:17 וחודשיים ביום שבת! תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם) מה התכונה הכי דומיננטית שלך? מצחיקה? מה מצחיק אותך?הכל מה מפחיד אותך?מוות ועיניים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?את הצחוקים לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?ממ לאיודעת איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? משחק זה ממש מאגניב או שירה
איזה חלק בך היית משנה?לאיודעת על מה אתה מתחרט? הרבה דברים לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לאיודעת השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...?לירון!:] מה הדבר הכי מטומטם שעשית? המון
מה סקסי בעינייך?הוא באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? טפוטפוטפו? מתי בכית בפעם האחרונה? ואי! לא זוכרת.. דבר שלא יודעים עלייך: ישלי נקודות בתוך העין! באמת! איך אתה אוהב לפנק את עצמך? לישון חח מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ? :S אם היית חיה איזו חיה היית? סנאי הדבר שהכי מרגיז אותך? אנשים מטומטים איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? אני לא עושה דיאטה
מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לאזוכרת השיר האהוב עלייך? וואו לאיודעת
מה היית לוקח לאי בודד? מחשב וחברים איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? האירוניה בחיי, עיניים מה יהיה כתוב על מצבתך?מה? היא מתה? נו ואי!......... מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לרקוד, צופים יש לך חשבון פלאפון גבוה? תלוי כמה זה גבוה, אם תשאלו את ההורים שלי הם יגידו שכן..
למה? פףף מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמסים אתה עושה גבות? אכן כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?אהא........ אתה מרגיש יפה? לפעמים למה? אתה ביישן או פתוח?תלוי בפני מי ומתי מה הצבע האהוב עליך? שחור סגול כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? הרבה דברים מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? ..... אתה מאושר? אפשר להגיד שדי.. היית פעם מאוהב? תלוי איך מסתכלים על זה כיף? ..... שיחקת פעם בסימס 2? אולי? מה אתה חושב על העם הבריטי? לא חושבת עליהם
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? פףףף חפירות בעמ# מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? האמת שאין לי דעה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: הא? אני בכלל כותבת ברגליים. סתם ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלתכל
למה?כי זה הכי טעים! ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:..... -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא:\ כבר כמה זמן? מאוהב? מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? ביום שישי עם חברה שלו?:\ מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?חחחחח שומע מוזיקה כרגע?לא איזו? מתכתב אונליין כרגע?לא עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? חחחחחחחחחח לפני השביתה? מה המבחן האחרון שעשית?לאזוכרת מה הסרט האחרון שראית ועם מי?סרטסרט? לא זוכרת
-מתי בפעם האחרונה - התקלחת:עכשיו נרדמת בשיעור:חחחחח שמעת גלגלצ:היום בשיעור נהיגה חח התנשקת:... קיימת יחסי מין: עשית קניות:היום! עם אמא:] היית חולה:לאזוכרת נחתכת:בטח בטקס פתיש החזקת תינוק:חחח לאזוכרת נסעת באוטובוס: ביום שלישי חיבקת מישהו: לא ישנת כל הלילה:חח לאזוכרת ישנת עם בן המין השני?........ דיברת בטלפון:מקודם? נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: -זה או זה - חורף או קיץ?קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח חחחחח שבת או יום חול?מבחינתי אותו דבר..חח שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם! מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו?שוקו אייסיקיו או מסנג'ר?שניהם מעריב או ידיעות?ידיעות פירסינג או קעקועים?שניהם -קצת על חורף- אוהבים את החורף?כשהוא בא אז כן כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש?כלום כשיש גשם, מה אתם עושים?ישנים אוהבים לטייל בגשם?לא עם מטרייה או בלי מטרייה?עם!!!!!!!!1 יש לכם מטריה?לא
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?ברורררר!! חולים הרבה בחורף?: לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:לא אוהבים כשיורד ברד?לא אוהבים כשיורד שלג?כן, אבל לא יורד
כמה פעמים ראיתם שיורד שלג?1,2,3 3785 חורף זה רומנטי?כן אוהבים בגדים ארוכים?כן מה יותר כייף- צעיף או כפפות?צעיף מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ?שוקו מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ?שוקו אוהבים רעמים וברקים?לא אוהבים לקפוץ מעל שלוליות?לא אוהבים להתכרבל בפוך?כן אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג?לא פעם יצאתם החוצה כשירד ברד?נראלי אוהבים מעילים?לא!!!!!!!1 מה צבע המעיל שלכם?איןלי מעיל אוהבים כשקר לכם?לא!! מי אוהב כשקר לא?:S מה אתם הכי אוהבים בחורף?פוך מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף?את השאר מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלההה.. במרק: שקדים או קרוטונים?קרוטונים
תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר?חם מטריה רגילה או מתקפלת?הא? אחת שעובדת! שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוךךך!! בגד חורף אהוב:סווצרים שיר חורף אהוב: זיכרון חורף אהוב:

Anni Lupu

New member
זה מה שעושים באמצע הלילה...

-על עצמי- שם: אנ(נ)י גיל: 16+ (אפשר לומר שיותר לקראת ה-17) תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם) מה התכונה הכי דומיננטית שלך? חברותית וקנאית (נראה לי) מה מצחיק אותך? שטויות של חברים מה מפחיד אותך? מוות מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את הגולן לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? מסז'/מחול איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? ציור איזה חלק בך היית משנה? שיער... שיסתדר איך שאני רוצה. על מה אתה מתחרט? על ריבים שטותיים מהעבר לאיזה מקום היית רוצה לחזור? ליסודי השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? שם מוזר מה הדבר הכי מטומטם שעשית? ואו.. זה יקח שלושה עמודים מהפורום מה סקסי בעינייך? גומות חן.. ולא יודעת באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? הייתה אחת אבל אני לא זוכרת אותה בשעה זו של היום>< מתי בכית בפעם האחרונה? לפני כמה ימים אני מניחה דבר שלא יודעים עלייך: איך אתה אוהב לפנק את עצמך? שוכבת בחדר וקוראת שאין אף אחד בבית מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ? אני מניחה שהבנים מסתכלים על התחת אם היית חיה איזו חיה היית? כבשה הדבר שהכי מרגיז אותך? אנשים מעצבנים ודביקים איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? כמעט כל דבר. מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? היא ארוכה מאוד ואני לא יודעת לספר אותה השיר האהוב עלייך? my heart will go on מה היית לוקח לאי בודד? הרבה ספרים איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? רגליים מה יהיה כתוב על מצבתך? לא רוצה לדבר על זה מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לקרוא, לשמוע מוזיקה, יש לך חשבון פלאפון גבוה? לפעמים עובר את המאה פלוס, אבל לא יותר למה? ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? רגליים אתה מרגיש יפה? אמממ תלוי באיך שאני נראית למה? אתה ביישן או פתוח? תלוי בסיטואציה מה הצבע האהוב עליך? כחולבן, ירוק מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להיות פחות קנאית ואובססיבית, ואולי קצת פחות תלותית מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? שהעיינים יהיו ירוקות, ולהיות קצת יותר רזה אתה מאושר? לא היית פעם מאוהב? אני חושבת שכן כיף? לא שהצד השני לא מחזיר אהבה שיחקת פעם בסימס 2? כן, וזה מעצבן מה אתה חושב על העם הבריטי? do you want a cup of tea dear? חחח מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? אני מתגייסת מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? חצויה. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת בשר למה? כי ככה הורגלתי מהבית... שדרום אמריקית לא תאכל בשר? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: שהייתי אצל משפחה בדרום, ונסענו לרכיבה על אופניים ביער יתיר -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? -- מאוהב? לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? -- מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? חודשיים שלושה שומע מוזיקה כרגע? לא איזו?-- מתכתב אונליין כרגע? לא עם מי?-- ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? מזמן, זה בטוח מה המבחן האחרון שעשית? הבגרות בלשון מה הסרט האחרון שראית ועם מי? לא זוכרת... -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום בערב נרדמת בשיעור: לא זוכרת שמעת גלגלצ: בטח מתישהו החודש התנשקת: אף פעם קיימת יחסי מין: אף פעם עשית קניות: בארה"ב (לפני חודש) היית חולה: מזמן... נחתכת: לא זוכרת החזקת תינוק: לא זוכרת נסעת באוטובוס: אממ.. שבוע שעבר חיבקת מישהו: היום את בת דודה שלי לא ישנת כל הלילה: החודש מתישהו ישנת עם בן המין השני? ישן אצלי ידיד שלי בקיץ.. אבל לא באותה מיטה! דיברת בטלפון: היום נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום:) -זה או זה - חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שלי שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מתמטיקה או אנגלית? אנגלית! ברור וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? פירסינג. כי זה יורד -קצת על חורף- אוהבים את החורף? מאוד! אני ילדת חורף. נראה לי כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? יום הולדת, ריח של גשם כשיש גשם, מה אתם עושים? או בבית, או בדרך למקום כלשהו אוהבים לטייל בגשם?כן עם מטרייה או בלי מטרייה? שיש טפטוף קל אפשר בלי. במבול זה לא הולך יש לכם מטריה? כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? כן חולים הרבה בחורף?: לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא אוהבים כשיורד ברד? כן אוהבים כשיורד שלג?ככןן כמה פעמים ראיתם שיורד שלג?אף פעם חורף זה רומנטי? כן אוהבים בגדים ארוכים? לא חולצות. רק סווצ'רטים או מכנסיים מה יותר כייף- צעיף או כפפות? צעיף מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? מרק מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? תה מרווה/שוקו חם אוהבים רעמים וברקים? לא אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? כן אוהבים להתכרבל בפוך? מאוד אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? כן פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? כל פעם אוהבים מעילים? לא מה צבע המעיל שלכם? לבן אוהבים כשקר לכם? תלוי מה מידת הקור. שקפוא, אז לא מה אתם הכי אוהבים בחורף? ריח של גשם, רוח מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? מבול,ברקים,רעמים,הצפות מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה במרק: שקדים או קרוטונים? שניהם תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? קר מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך בגד חורף אהוב: המכנס המחמם שקיבלנו ביום שבט בכיתה ט', והסווצרטים של אבא שיר חורף אהוב: "חורף, הגשם שוב יורד על העורף... וקררר!" לא שאני יודעת את המילים, כן? זיכרון חורף אהוב: כל מיני רגעים קטנים כאלה מצחיקים בגשם עם חברים...

© h i l a ©

New member
הידיים שלי קופאות :(

על עצמי- שם: הילה גיל: 16 ו10 חודשים :O תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם) אני צילמתי! לא רואים בתמונה אבל זה היה נראה כמו כדור אור מה התכונה הכי דומיננטית שלך? לא בטוחה, או ביישנית או עצלנית מה מצחיק אותך? הרבה דברים מה מפחיד אותך? כביש.. ישראלים לא יודעים לנהוג :\ מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את המדבר
לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? רישום איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? ציור איזה חלק בך היית משנה?במיוחד את האף על מה אתה מתחרט? ריבים שטותיים מהילדות.... לאיזה מקום היית רוצה לחזור? אין לי מושג השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? לא תודה מה הדבר הכי מטומטם שעשית? רקדתי באמצע הכותל? נו לא זוכרת מה סקסי בעינייך? במיוחד עיניים.. באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? בכלום מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת.. הא יכול להיות שבחופש הגדול דבר שלא יודעים עלייך: הידיים שלי ממש גמישות P: איך אתה אוהב לפנק את עצמך? מקלחת רותחת בחורף מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ? פרצוף אם היית חיה איזו חיה היית? לא יודעת הדבר שהכי מרגיז אותך? שבזמן שאני מעוצבנת אש מישהו\מישהי בא\ה ומעצבנ\ת אותי עוד יותר איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? שוקולד מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא זוכרת.. אני לא מתה על בדיחות השיר האהוב עלייך? מה היית לוקח לאי בודד? את הכלבים שלי איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? אוף.... איזה שאלות מבאסות מה יהיה כתוב על מצבתך? "סוף זה תמיד התחלה חדשה"? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב וטלוויזיה יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא.. למה? כי אני לא מדברת הרבה בפלאפון מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMSים אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? לא למה? ככה זו לא תשובה פרט נמק והסבר, למה לציפי יש ציצי גדול? כי כשהיא מסתובבת רואים לה הכל
אתה ביישן או פתוח? ביישנית מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? אנערף, קצת אומץ מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הכל ^^ אתה מאושר? אפשר להגיד היית פעם מאוהב? כן כיף? כן אבל זה תלוי שיחקת פעם בסימס 2? ברור :O מה אתה חושב על העם הבריטי? חאמודים :D מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? פעם הייתי בעד והיום אני נגד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלתכל למה? כי אני לא גמל ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: כשעברתי טסט ראשון על הטרקטור. כ"כ שנאתי את המקום הזה ופתאום אמרו לי "זהו, את לא צריכה לבוא לפה יותר" -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? ואוו!!! כבר 7 שנים ביחד מאוהב?בארווור מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? הוא לידי?!?!!! מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?שניה שומע מוזיקה כרגע?כן איזו? היהודים :$ מתכתב אונליין כרגע? לא אני לא במסן עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?לא מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? אתמול לצערי מה המבחן האחרון שעשית? אמ... תולדות האומנות אני חושבת מה הסרט האחרון שראית ועם מי? לא זוכרת -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול נרדמת בשיעור: אף פעם שמעת גלגלצ: ביום רביעי (אומנות מעשי מה..) התנשקת: קיימת יחסי מין: ואו!! אתמול!!!!!1 עשית קניות:בול לפני שבוע היית חולה: לפני שבועיים או יותר נחתכת:כנ"ל XD החזקת תינוק: לפני מליון שנה נסעת באוטובוס: אתמול חיבקת מישהו: אני אמורה לזכור דברים כאלה? לא ישנת כל הלילה: לפני שנתיים או שלפני שנה ישנת עם בן המין השני? בגן? דיברת בטלפון: אתמול נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: אתמול וזה היה בבית ספר :\ -זה או זה - חורף או קיץ? אף אחד מהם! רק סתיו לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם אח שלי שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? חופשי מתמטיקה או אנגלית? קשה קשה.... מתמטיקה אולי וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים?קעקועים -קצת על חורף- אוהבים את החורף? לא כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? עבודה בגשם ובבוץ :( כשיש גשם, מה אתם עושים? נוסעים עם טרקטור כשכל הגשם עף עלי למרות שיש גג ומליארד ערבים עוקפים אותי בכיכר אוהבים לטייל בגשם? לא! עם מטרייה או בלי מטרייה? מטריה יש לכם מטריה? כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? לא XD חולים הרבה בחורף?: המון יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: יותר מדי אוהבים כשיורד ברד? כן אוהבים כשיורד שלג? כן, אני חושבת :\ כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? 0 חורף זה רומנטי? כן אוהבים בגדים ארוכים? לא מה יותר כייף- צעיף או כפפות? כפפות מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ?משהו חם? מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? קפוצ'ינו רותח
אוהבים רעמים וברקים? לא אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? לא אוהבים להתכרבל בפוך? כן
אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? אממ.. לא ממש פעם יצאתם החוצה כשירד ברד?כן אוהבים מעילים? לא! לא ולא! מה צבע המעיל שלכם? שחור אוהבים כשקר לכם? כן מה אתם הכי אוהבים בחורף? להגיע הביתה אחרי שעתיים שחיכיתי לאוטובוס עם כל הקור הזה ולשבת מול התנור שעתיים שלמות מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? גשם מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים.. תנור או מזגן? זה די תלוי.. אם הכוונה לשבת מול התנור אז שניהם שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? לכל אחת יש חסרונות ויתרונות שמיכת פוף או שמיכת צמר? שמיכת צמר למטה ופוך למעלה.. אחלה חימום בגד חורף אהוב: אין שיר חורף אהוב: זיכרון חורף אהוב: כל השנים שלא הייתי צריכה לצאת אחוצה לעבוד

Double U

New member
יאללההההההה

-על עצמי- שם: שי גיל: 17 תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם) מה התכונה הכי דומיננטית שלך? פעלתן (מאיפה הוצאתי את המילה הזאת? לא יודע! אבל זה מה שמתאר אותי הכי טוב:X). מה מצחיק אותך? בדיחות בשקל, צחוקים של אנשים אחרים, אנשים שנופלים. מה מפחיד אותך? לאבד קשרים עם אנשים. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? היופי שלה, מבחינת נופים (בעיקר הנגב
). וחוץ מזה גם חלק מהאנשים. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? סדנת לחץ. איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? משהו אומנותי. איזה חלק בך היית משנה? אני די ביישן מבחוץ, למרות שכשמכירים אותי רואים שאני ממש לא, אבל עדיין - הייתי רוצה גם מבחוץ להיות יותר פתוח. על מה אתה מתחרט? כל מיני דברים, אבל אני משתדל להסתכל קדימה. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? האמת שדי טוב לי איפה שאני עכשיו, אבל אם כבר הייתי רוצה לחזור לזמן מה לטיול בארה"ב לפני שנה וחצי. היה ממש כיף
ץ השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? מה????? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? התחלתי לענות על השאלון הזה (יש עוד מלא שאלות
). מה סקסי בעינייך? חיוך! באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמין באמונות טפלות. מתי בכית בפעם האחרונה? באמת שלא זוכר. דבר שלא יודעים עלייך: אני לא יודע לשרוק. איך אתה אוהב לפנק את עצמך? אוכל
. בעיקר גלידות עם גביע שקונים בסופר
. מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ? קצת דפוק לומר אבל יופי. מצד שני גם אופי חשוב כי לא הייתי רוצה להיות עם מישהי שהיא חרא של בן אדם. אם היית חיה איזו חיה היית? פרפר. הדבר שהכי מרגיז אותך? אנשים צבועים ושקרנים. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה? לא נראה לי שאני צריך דיאטה
. מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? "פעם איש חלם שהוא אוכל את המרשמלו הכי גדול בעולם, בבוקר קם וגילה שאין לו כרית"
. דפוק לאללה, אני יודע. אבל בסיטואציה שהייתי בה זה היה קורע! השיר האהוב עלייך? Revolution - The Beatles. מה היית לוקח לאי בודד? MP3. איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? עפעפיים[?]. מה יהיה כתוב על מצבתך? ת.נ.צ.ב.ה. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לשמוע מוזיקה, להיות באינטרנט, מועצת נוער... יש לך חשבון פלאפון גבוה? בדר"כ לא. למה? אני פשוט משתמש בעיקר בSMSים. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות. אתה עושה גבות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? רק בגילוח:X. (ז"א בפנים). אתה ביישן או פתוח? ביישן אבל פתוח יותר לאנשים שאני מכיר וסומך עליהם. מה הצבע האהוב עליך? כחול. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? עניתי קודם, להיות יותר פתוח. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? - אתה מאושר? כן. היית פעם מאוהב? כן. כיף? קצת. שיחקת פעם בסימס 2? כן
. מה אתה חושב על העם הבריטי? עם נחמד. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס! משתמטים - לכלא. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? בתקופה של ההתנתקות הייתי בעד אבל עכשיו אני ממש לא בטוח. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל. למה? כי אני לא מאמין שצריך לחיות בעולם "מלא הרמוניה". כולנו חלק משרשרת המזון. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: ימי הולדת שלי
. -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא. כבר כמה זמן? - מאוהב? קראש. מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? - מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? - שומע מוזיקה כרגע? לא. איזו? - מתכתב אונליין כרגע? בערך. עם מי? גל! ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן, ההורים והאחים. מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? יום שלישי (מתמטיקה, המורה מההסתדרות). מה המבחן האחרון שעשית? במתמטיקה בתחילת השנה. מה הסרט האחרון שראית ועם מי? "חקירה מעבר לקווים" עם חבר שלי. סרט ממש משעמם!!! אל תראו. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול בלילה. נרדמת בשיעור: אף פעם, למרות שהייתי ממש קרוב. שמעת גלגלצ: אתמול בערב. התנשקת: די ממזמן. קיימת יחסי מין: - עשית קניות: לא זוכר. היית חולה: בכיתה ו' בערך. רציני, לא הייתי חולה כבר מלא זמן. נחתכת: לא זוכר. החזקת תינוק: לפני כמה שבועות את בת דודה שלי. נסעת באוטובוס: ביום רביעי. חיבקת מישהו: אתמול. לא ישנת כל הלילה: בחופש הגדול. ישנת עם בן המין השני? בחופש הגדול:X דיברת בטלפון: היום בבוקר. נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: אתמול. -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ, ללא ספק! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם אח. שבת או יום חול? שבת. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם. שיעור חופשי זה סתם מבאס. מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה. לא שאני גאון בזה, אבל אני יותר אוהב את זה מאנגלית. וניל או שוקו? שוקו. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. מעריב או ידיעות? מעריב. פירסינג או קעקועים? לא זה ולא זה! -קצת על חורף- אוהבים את החורף? לא. כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? חרא. כשיש גשם, מה אתם עושים? משתדל להגיע למקום מחסה כמה שיותר מהר. אוהבים לטייל בגשם? לא. עם מטרייה או בלי מטרייה? עם, אבל אני בדר"כ שוכח אותה בבית. יש לכם מטריה? כן. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? כמו שאמרתי, אני מרבה לשכוח אותה
. חולים הרבה בחורף?: לא. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא. אוהבים כשיורד ברד? לא. אוהבים כשיורד שלג? שלג זה נחמד. כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? לפני כמעט 10 שנים ירד שלג בכפר סבא
. זה היה מגניב! חורף זה רומנטי? לא. אוהבים בגדים ארוכים? כן. מה יותר כייף- צעיף או כפפות? כפפות. אבל אני לא באמת משתמש בכאלה. מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? כל דבר. מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? שוקו חם
אוהבים רעמים וברקים?כן, זה דווקא מגניב. אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? לא:X. אוהבים להתכרבל בפוך? כן. אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? לא. פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? כן. אוהבים מעילים? לא. מה צבע המעיל שלכם? כחול. אוהבים כשקר לכם? לא, שונא את זה. מה אתם הכי אוהבים בחורף? השוקו החם
. מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? הקור. מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהציפוי/וניל. במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עשיתם לי חשק. תנור או מזגן? מזגן. שוקו חם או קר? חם. מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת. שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך. בגד חורף אהוב: אין משהו מיוחד. שיר חורף אהוב: כנ"ל. זיכרון חורף אהוב: שלג בכפר סבא וגם טיול לחרמון עם הכיתה שנה שעברה.

עניתי על זה כבר ../images/Emo3.gif

-על עצמי- שם: ירדן גיל:16 תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם)אין לי כוח לריב עם תפוז מה התכונה הכי דומיננטית שלך? אני לא יכולה לראות אנשים נפגעים מה מצחיק אותך? הרבה דברים
מה מפחיד אותך?גו'קים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את הבית לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?יוגה. איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שירה איזה חלק בך היית משנה? המון על מה אתה מתחרט? אממ לאיזה מקום היית רוצה לחזור? גרמניה השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? ירדן מה הדבר הכי מטומטם שעשית? היו כמה מה סקסי בעינייך? מממ באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? אממ שעה מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול. אבל זה היה בכי של צחוק דבר שלא יודעים עלייך: לא היה ל חבר איך אתה אוהב לפנק את עצמך? מוזיקה חזקה מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ? עיניים אם היית חיה איזו חיה היית? משהו חופשי הדבר שהכי מרגיז אותך?שפוגעים באנשים איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? מי עושה דיאטה מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? מי זוכר השיר האהוב עלייך? יש מלא מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? לב! מה יהיה כתוב על מצבתך? משהו שמח... שאומר שהייתי בנאדם שמח, ושצריך להמשיך הלאה מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לקרוא, גיטרה, מוזיקה, כדורסל יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? כי יש לי שחות חינם מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? בטח אתה מרגיש יפה? אני בסדר למה? כי ככה אתה ביישן או פתוח? ביישנית מה הצבע האהוב עליך? כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? יש כל מיני מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? המון אתה מאושר? בערך היית פעם מאוהב? כן כיף? זה לא היה הדדי.. אז לא ממש שיחקת פעם בסימס 2? אולי מה אתה חושב על העם הבריטי? אני אוהבת את המבטא מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? מממ ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: כותבת בימין אבל יכולה גם בשמאל אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלתכל למה? כי נמאס לי להיות צמחונית ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: גרמניה -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? -- מאוהב? לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? -- מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? -- שומע מוזיקה כרגע? לא איזו? מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי?דני ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? אתמול מה המבחן האחרון שעשית? באנגלית מה הסרט האחרון שראית ועם מי? פוקהנוטס 1+2 עם שני -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:אתמול נרדמת בשיעור: לפני השביתה שמעת גלגלצ: מזמן התנשקת:אף פעם קיימת יחסי מין:אף פעם עשית קניות: שלישי היית חולה: אני מצוננת נחתכת:יום שלישי נכנסה לי זכוכית לרגל החזקת תינוק: מזמן נסעת באוטובוס: אתמול חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: אתמול ישנת עם בן המין השני? יום שלישי דיברת בטלפון: היום בבוקר נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום -זה או זה - חורף או קיץ? שניהם לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?חופשי מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו?וניל אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר מעריב או ידיעות?ידיעות פירסינג או קעקועים?אממ -קצת על חורף- אוהבים את החורף?כן כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש?גשם כשיש גשם, מה אתם עושים?רצה אוהבים לטייל בגשם?מאוד עם מטרייה או בלי מטרייה?בלי יש לכם מטריה? יכול להיות אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? לא חולים הרבה בחורף?: לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: כן אוהבים כשיורד ברד? כן אוהבים כשיורד שלג?כן כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? כל שנה חורף זה רומנטי? כן אוהבים בגדים ארוכים? לא מה יותר כייף- צעיף או כפפות?צעיף מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ?גלידה מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ?שוקו אוהבים רעמים וברקים?כן אוהבים לקפוץ מעל שלוליות?בתוכן אוהבים להתכרבל בפוך?כן בעיקר עם מישהו אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג?כן פעם יצאתם החוצה כשירד ברד?כן אוהבים מעילים?לא מה צבע המעיל שלכם?יש שחור, יש שחור לבן, יש כתום, יש תכלת, יש עוד אחד שחור, ועוד אחד שחור אוהבים כשקר לכם? לא מה אתם הכי אוהבים בחורף? שלג מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? כשקר בביצפר מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? למעלה במרק: שקדים או קרוטונים?שקדים תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר?חם מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פןך בגד חורף אהוב:ממ שיר חורף אהוב: ממ זיכרון חורף אהוב:ממ

sky darkens

New member
עד שהאוכל יהיה מוכן. ../images/Emo3.gif

-על עצמי- שם: הדר. גיל: עוד מעט 17. תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם) אין לי כח. מה התכונה הכי דומיננטית שלך? אני חברותי.
מה מצחיק אותך? ג'ו. ואלון! ופלוצ. מה מפחיד אותך? חושך. ;[ מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? אין לי כח לחשוב. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? שומרי משקל!
איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? מוזיקלי. איזה חלק בך היית משנה? לא יודע. על מה אתה מתחרט? על הרבה דברים. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? ארה"ב. השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? הדר? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? קפצתי לשיח בלי שום סיבה. מה סקסי בעינייך? אה, אין לי כח לחשוב. באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא יודע. מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכר, אבל לפני יותר מחודשיים בערך! דבר שלא יודעים עלייך: איזו שאלה מפגרת. איך אתה אוהב לפנק את עצמך? כן. בכל המובנים. מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ? עיניים + שיניים. אם היית חיה איזו חיה היית? יחמור מצוי. הדבר שהכי מרגיז אותך? מלא. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? שניצל של אמא. מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? פחח השיר האהוב עלייך? אין כזה. מה היית לוקח לאי בודד? את אמא איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? |שורק| סתם. לא יודע. מה יהיה כתוב על מצבתך? הוא היה כזה חמוד.
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? אין לי כח. יש לך חשבון פלאפון גבוה? כבר לא. למה? כי אח שלי עבד בסלקום ויש לנו תוכנית משפחות-עובדים. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות. אתה עושה גבות? לא. אבל כולם חושבים שכן. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? לא. אתה מרגיש יפה? לפעמים.
למה? כי פשוט ככה. אתה ביישן או פתוח? תלוי. מה הצבע האהוב עליך? ירוק. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? כל מיני. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? את השומנים. ג'יזס, זה נראה כאילו אני הכי צומי בארץ.
אתה מאושר? תמיד.
היית פעם מאוהב? כן. כיף? בארור. שיחקת פעם בסימס 2? מי לא? מה אתה חושב על העם הבריטי? שהם בריטים. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? אני מתגייס, ולפי דעתי זה חשוב. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? טיפשי ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אני ימני. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל כל. למה? כי זה טעים. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: ת"א, חופש גדול בין ט' ל-י'. איזה יומיים אדירים. -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא. כבר כמה זמן? לא. מאוהב? לא. מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? לא. מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? לא. שומע מוזיקה כרגע? כן. איזו? Paramore. מתכתב אונליין כרגע? כן. עם מי? אביב. ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן. מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? מזמן. מה המבחן האחרון שעשית? בגרות בלשון. מה הסרט האחרון שראית ועם מי? לא זוכר. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול בערב. ועוד מעט. נרדמת בשיעור: אףפעם. שמעת גלגלצ: הרגע, בדרך הביתה.. התנשקת: חודשיים? קיימת יחסי מין: לפני דקה. עשית קניות: לפני שבוע. היית חולה: לא זוכר. נחתכת: לא זוכר. החזקת תינוק: מזמן. נסעת באוטובוס: שבוע.. חיבקת מישהו: היום. לא ישנת כל הלילה: לפני חודש בערך. ישנת עם בן המין השני? אה, לא מזמן.. דיברת בטלפון: בצהריים. נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: לפני כמה דקות.. -זה או זה - חורף או קיץ? חורף. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם אח שלי. שבת או יום חול? יום ראשון. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית. וניל או שוקו? וניל. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. מעריב או ידיעות? ידיעות. פירסינג או קעקועים? לא דע. -קצת על חורף- אוהבים את החורף? כן. כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? גשם. כשיש גשם, מה אתם עושים? מדלגים. אוהבים לטייל בגשם? כן. עם מטרייה או בלי מטרייה? בלי. יש לכם מטריה? כן. |דגש|אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? לא. חולים הרבה בחורף?: כן. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: פה ושם. אוהבים כשיורד ברד? כן. אוהבים כשיורד שלג? כן! כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? 3 פעמים. חורף זה רומנטי? אני מניח. אוהבים בגדים ארוכים? כן. מה יותר כייף- צעיף או כפפות? כפפות. מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? לא יודע. מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? אה, שוקו חם. או סיידר תפוחים חם. אוהבים רעמים וברקים? כן. אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? כן. אוהבים להתכרבל בפוך? כן. אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? כן. פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? כן. אוהבים מעילים? כן. מה צבע המעיל שלכם? לבן. אוהבים כשקר לכם? כן. מה אתם הכי אוהבים בחורף? לראות סרט עם שוקו חם מתחת לפוך. מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? להיות חולה. מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה. במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים. תנור או מזגן? תנור. שוקו חם או קר? חם. מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת. שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך. בגד חורף אהוב: סוויטשירט. שיר חורף אהוב: my immortal זיכרון חורף אהוב: לא יודע. הודגש באמצעות מדגישומטיק

לא עניתי על זה כבר? ../images/Emo163.gif

-על עצמי- שם: נועה גיל: 16.5 תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם) חדשה מה התכונה הכי דומיננטית שלך? חוש הומור :) מה מצחיק אותך? המון דברים מה מפחיד אותך? בדידות, לתת למחשבות להשתלט.. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? צפון לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? פסיכולוג היה מתאים לי איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? טאקט. איזה חלק בך היית משנה? גוף איי גס. על מה אתה מתחרט? לא מתחרטת לאיזה מקום היית רוצה לחזור? סיני. השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? נועה היא ילדה מגניבה. מה הדבר הכי מטומטם שעשית? oh boy.. מה סקסי בעינייך? ג'ינג'ים באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמינה נראה לי מתי בכית בפעם האחרונה? עבר הרבה זמן דבר שלא יודעים עלייך: אני בתולה? טח לאדעת איך אתה אוהב לפנק את עצמך? קרמי גוף למיניהם אחרי אמבטיית קצף. או שופינג :) מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה? לא מסתכלת על בחורות אם היית חיה איזו חיה היית? נחש או ציפור הדבר שהכי מרגיז אותך? סטיגמות, שאנשים שופטים חברים שלהם לפי 'פריק' או 'פקצה' או אנערף, או ששופטים חברים לפי סוגי מוזיקה ששומעים. גם כיבוש, כפייה דתית, ואנשים אטומים או כאלה שדוחפים את האף שלהם לעניינים שלי. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה? סושי
מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא זוכרת השיר האהוב עלייך? התרבות שלכם עושה לי בחילה-נקמת עוללים. לא האהוב, פשוט זה מה שאני שומעת כרגע. מה היית לוקח לאי בודד? אייפוד ופלאפון איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? עיניים, כל הפנים האמת, שיער, שוקיים מה יהיה כתוב על מצבתך? RIP Wonderwoman מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לעבוד, להשתעמם, להסתובב עם חברים, לדבר בפלאפון, לשמוע מוזיקה, וזהו בתכלס. יש לך חשבון פלאפון גבוה? מקווה שלא למה? ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? חח כן דהה אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? כה למה? ככה אתה ביישן או פתוח?פתוחה מה הצבע האהוב עליך? ורוד, טורקיז, סגול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? פחות.. המונית. יותר משתלבת. פחות פרנואידית. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? גוף אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? כן כיף? ממש ממש לא שיחקת פעם בסימס 2?כן מה אתה חושב על העם הבריטי? חתיכים. מבטא.
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? לא להתגייס לדעתי. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? כל הכבוד
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: צמחונית בדרכי לטבעונות!
למה? מוסר ואידיאולוגיה. ביצים זה מחזור של תרנגולת וחלב זה אונס!
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: אתמול.. ועוד הרבה ימים. -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? מאוהב?אולי מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? די מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? די שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? Financial Target-נקמת עוללים מתכתב אונליין כרגע? כה עם מי? קוקי ותום ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? לא מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? חמישי שעבר מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה? מה הסרט האחרון שראית ועם מי? אני ממש לא זוכרת -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול נרדמת בשיעור: שבועיים-שלושה שמעת גלגלצ: הבוקר התנשקת: :S קיימת יחסי מין: אה תמיד מה עשית קניות: 3 ימים היית חולה: אמ נחתכת: לא זוכרת החזקת תינוק: לא זוכרת נסעת באוטובוס:הבוקר חיבקת מישהו: הבוקר :) לא ישנת כל הלילה: אממ חודשיים? ישנת עם בן המין השני? לא זוכרת דיברת בטלפון: היום נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: אתמול, היום -זה או זה - חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? חבר שבת או יום חול? חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר?מסנ מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? פירסינג. קעקוע רק אם ברמה גבוהה וחושבים טוב טוב על הרעיון. -קצת על חורף- אוהבים את החורף? כן כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? ללכת בשלוליות, נעלי הבית שלי
כשיש גשם, מה אתם עושים? נרטבת אוהבים לטייל בגשם? כן עם מטרייה או בלי מטרייה?עכשיו עם יש לכם מטריה? כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?כן חולים הרבה בחורף?: לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא אוהבים כשיורד ברד? ככה אוהבים כשיורד שלג?כן :] כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? פעמיים חורף זה רומנטי? אפשר לומר אוהבים בגדים ארוכים? כן מה יותר כייף- צעיף או כפפות?צעיףעיף מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? דברים חמים מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? שוקו:) אוהבים רעמים וברקים? כןכןכן אוהבים לקפוץ מעל שלוליות?כן אוהבים להתכרבל בפוך?כן!^^ אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? כע פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? כע אוהבים מעילים? לא מה צבע המעיל שלכם? X אוהבים כשקר לכם? כע מה אתם הכי אוהבים בחורף? את האווירה הכללית :} להתחבק עם מישהו כשקר ואז להתחמם.. ללכת עם שיער פזור וכובע גרב עליו (כן כן כמה שטחי
) מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? שנרטבות לי הגרביים
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? שוקולד למעלה דהה במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוווווווך
בגד חורף אהוב: צעיף שיר חורף אהוב: רעמים וברקים בליל חורף קר ^.^ זיכרון חורף אהוב: אהמ.. אני מניחה שאתמול היה אחד הזכרונות הטובים שהשתלבו לי עם החורף

NumberTwo

New member
התרגשות ../images/Emo13.gif

-על עצמי- שם: רתם גיל: 16 ו תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם) מה התכונה הכי דומיננטית שלך? ממ אני מתעצבנת ממש בקלות ומכל שטות מה מצחיק אותך? הרבה דברים מה מפחיד אותך? דבורים, ולהשאר לבד מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את המדבר
לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? כל סדנאות האנונימיים נראות לי מצחיקות איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? לדעת לשיר איזה חלק בך היית משנה? הרבה על מה אתה מתחרט? ואו הרבה לאיזה מקום היית רוצה לחזור? אין טעם לחיות את העבר השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? רתם..? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? פאק יש הרבה מה סקסי בעינייך? מבטא באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? אני לא מתי בכית בפעם האחרונה? לפני יומיים מסרט דבר שלא יודעים עלייך: אני הכי צופיפניקית בעולם איך אתה אוהב לפנק את עצמך? מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ? לא יודעת מה שתופס את העין.. אם היית חיה איזו חיה היית? יכול להיות שהקופים שעושים המון רעש הדבר שהכי מרגיז אותך? ביקורת איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה? אחרי נסיונות רבים התברר שזה לא משנה, כל עוד זה אכיל זה מספיק טוב מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? הבדיחת שואה עם השריף! אני לא אכתוב אותה כי אני אהרוס אותה השיר האהוב עלייך? מה היית לוקח לאי בודד? מוסיקה/אוכל איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? שיער מה יהיה כתוב על מצבתך? ברוך שפטרנו מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? אין לי זמן פנוי! יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? כי אין לי חברים מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? תלוי, רוב הזמן הודעות אתה עושה גבות? לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? לפעמים למה? ככה? אתה ביישן או פתוח? דיי ביישנית מה הצבע האהוב עליך? ורוד מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? רמת רגישות מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? משקל אתה מאושר? בסך הכל כן היית פעם מאוהב? כן כיף? בסדר שיחקת פעם בסימס 2? עוד יבוא היום מה אתה חושב על העם הבריטי? אחלה של עם מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? בעד
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית! אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל למה? כי בשר זה טעים רצח ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: לא יודעת -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? מאוהב? לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? נו בחייאת שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? eels- i need some sleep מתכתב אונליין כרגע? לא עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? אמאבא אחות מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? לפני שבוע מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה לפני סוכות, וגם אותו בקושי עשיתי מה הסרט האחרון שראית ועם מי? the wind that shakes the barley עם ההורים -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: הבוקר נרדמת בשיעור: מתי שהו השנה שמעת גלגלצ: לפני שעתיים בדרך הביתה התנשקת: לפני שבוע קיימת יחסי מין: עשית קניות: היום! היית חולה: סביר להניח שלא מזמן נחתכת: לא יודעת החזקת תינוק: ממ מזמן נסעת באוטובוס: היום חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: לפני שבוע ישנת עם בן המין השני? לפני שבוע דיברת בטלפון: לפני שעתיים נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ!! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? בדרך כלל שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו? שוק אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? הארץ פירסינג או קעקועים? פירסינג -קצת על חורף- אוהבים את החורף? לא! כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? סעמק כשיש גשם, מה אתם עושים? מסתגרת בבית אוהבים לטייל בגשם? רק עם יש ממש קצת עם מטרייה או בלי מטרייה? בלי יש לכם מטריה? יש אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? חחחח לא חולים הרבה בחורף?: בערך כל שבוע יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא אוהבים כשיורד ברד? לא אוהבים כשיורד שלג? כן כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? דיי הרבה חורף זה רומנטי? לא אוהבים בגדים ארוכים? כן מה יותר כייף- צעיף או כפפות? צעיף! מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? מרק מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? או משהו ממש חם או ממש קר אוהבים רעמים וברקים? לא אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? לא אוהבים להתכרבל בפוך? זה בסדר אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? לפעמים פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? נראה לי אוהבים מעילים? אם הם יפים מה צבע המעיל שלכם? שחור אוהבים כשקר לכם? לא!!! מה אתם הכי אוהבים בחורף? שאחריו בא האביב מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? אממ פחות או יותר הכל מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהלמעלה במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פופ בגד חורף אהוב: צעיף, ללא ספק שיר חורף אהוב: זיכרון חורף אהוב: אני שונאת את החורף!!!!

FartherAway

New member
סופ"ש. ../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 4:14 -על עצמי- שם: יוֹנתן. גיל: 16 וקצת. תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם): אין לי כוח. מה התכונה הכי דומיננטית שלך? טמבל?
מה מצחיק אותך? הומור! מה מפחיד אותך? לא נודע. בררר. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? הקשר הזה, ששני אנשים יכולים לפתח שיחה על כל דבר, לא משנה מאיזה צד של הארץ הם. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? משהו לשיפור ביטחון עצמי. איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? משחק. איזה חלק בך היית משנה? לא יודע. על מה אתה מתחרט? כלמני.
לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לדייט עם עומר. סתם כדי לתקן כמה דברים. השלם את המשפט.... יונתן הוא ...? זן נדיר? ציפור משונה? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? כל דבר חסר טאקט. מה סקסי בעינייך? קשר עין. באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמין באמונות תפלות, נראה לי. מתי בכית בפעם האחרונה? אממ. ביומולדת של יעל וניצן. דבר שלא יודעים עלייך: אני לא מסוגל לכתוב יומן. ניסיתי כבר כמה פעמים, זה פשוט לא עובד. איך אתה אוהב לפנק את עצמך? מקלחת. ארוכה. ממש ארוכה. מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה? עיניים. (אחח, הבנאליות.) אם היית חיה איזו חיה היית? דוב! הדבר שהכי מרגיז אותך? אנשים מרובעים ואטומים. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה? אף מאכל, אני לא בדיאטה. מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא שמעתי בדיחות טובות בכלל.
השיר האהוב עלייך? נו, באמת. מה היית לוקח לאי בודד? דיסקמן. איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? עיניים. מה יהיה כתוב על מצבתך? שום דבר מיוחד. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לנגן, לצלם, מוזיקה. מלא. יש לך חשבון פלאפון גבוה? 100 +-, נחשב הרבה? למה? מה למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות. אתה עושה גבות? לא.
אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? מתגלח כמו כל זכר רגיל. אתה מרגיש יפה? יותר מפעם, אבל עדיין לא. למה? מה למה?! אתה ביישן או פתוח? ביישן. מה הצבע האהוב עליך? כחול. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? קצת יותר פתיחות וביטחון. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? לא שאלתם כבר? אתה מאושר? מאוד. היית פעם מאוהב? בהחלט. כיף? טילים. שיחקת פעם בסימס 2? לא.
מה אתה חושב על העם הבריטי? הייתי עושה להם ילד או שניים. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? לא יודע. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא יודע. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל כל. למה? די עם הלמה הזה! ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: לא עניינכם. -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא. כבר כמה זמן? שלהלה. מאוהב? לא. מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? כשהיה לי. מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? סתמו כבר. שומע מוזיקה כרגע? כן. איזו? Hair - Flesh Failures (Let The Sunshine In), אחח איזה שיר. מתכתב אונליין כרגע? לא. עם מי? סבתאש'לי. ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? בהחלט. מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? מי זוכר.
מה המבחן האחרון שעשית? הבגרות בלשון.
מה הסרט האחרון שראית ועם מי? אממ. לא זוכר. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: לפני שסבא וסבתא (
) באו. נרדמת בשיעור: אף פעם. שמעת גלגלצ: אתמול, אצל ניצן. התנשקת: משהו שאני מחשיב נשיקה? רוק"צ. קיימת יחסי מין: בגלגול הקודם. (אני מקווה. אני מזה מעפן אם לא.) עשית קניות: פףף, שנים. היית חולה: חצי שנה, פלוסמינוס. נחתכת: מזמן. החזקת תינוק: מזמן.
נסעת באוטובוס: לפני שלושה שבועות בערך. חיבקת מישהו: לפני שעתיים. לא ישנת כל הלילה: לפני שבועיים. ישנת עם בן המין השני? באותה מיטה, מעולם לא. באותו חדר... לפני כמה זמן. לא זוכר. אצל יעל. דיברת בטלפון: לפני שעתיים. נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: מ10 בלילה עד 2 וחצי. -זה או זה - חורף או קיץ? חורף. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? חבר. שבת או יום חול? בשביתה? לא משנה לי. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית. וניל או שוקו? אף לא אחד מהם. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. מעריב או ידיעות? ידיעות. פירסינג או קעקועים? פירס. -קצת על חורף- אוהבים את החורף? מאוד. כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? שמיכת פוך, בוני, שוקו חם, אח. כשיש גשם, מה אתם עושים? צועק "יש גשם!" ויוצא החוצה. אוהבים לטייל בגשם? מאוד. עם מטרייה או בלי מטרייה? בלי.
יש לכם מטריה? לא. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? אין לי. חולים הרבה בחורף?: לא. רק נזלת כרונית. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא. אוהבים כשיורד ברד?
אוהבים כשיורד שלג? מעולם לא ראיתי שלג יורד. כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? ^. חורף זה רומנטי? מאוד. אוהבים בגדים ארוכים?
מה יותר כייף- צעיף או כפפות? כפפות. מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? מרק. מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? שוקו חם. אוהבים רעמים וברקים? כן. אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? מה מעל? לתוך.
אוהבים להתכרבל בפוך?
אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג?
פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? ברור. אוהבים מעילים? לא. מה צבע המעיל שלכם? לא זוכר. אוהבים כשקר לכם? לא. מה אתם הכי אוהבים בחורף? ללכת לישון מקופל. :) מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? לא יודע. מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? אוכל את הביסקוויט, זורק את הקצפת. במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים.
תנור או מזגן? תנור. שוקו חם או קר? חם. מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת. שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך. בגד חורף אהוב: סתם שווצרטים. שיר חורף אהוב: Tori Amos - Winter. זיכרון חורף אהוב: הגשם הראשון בשנה שעברה. שעת סיום: 4:32

למעלה