R o n 2 5 6
New member
איזה תזמון אלין
-על עצמי- שם:רון גיל:16 ומשהו תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם):אין לי כוח מה התכונה הכי דומיננטית שלך?ביישנות מה מצחיק אותך?הרבה דברים מה מפחיד אותך?פריקים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?לא יודע. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?איך לגרום לנשים ליפול לידיים שלך ב-10 ימים. איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך?אין לי מושג איזה חלק בך היית משנה?אופי או מראה? על מה אתה מתחרט?יותר מדיי דברים לאיזה מקום היית רוצה לחזור?טוב לי פה. השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...?רון! מה הדבר הכי מטומטם שעשית?לא יודע מה סקסי בעינייך?אעדיף לא לפרט באיזה אמונה טפלה אתה מאמין?לא מאמין מתי בכית בפעם האחרונה?לפני הרבה זמן דבר שלא יודעים עלייך:לא יודע איך אתה אוהב לפנק את עצמך?אמ... מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ?שיער אם היית חיה איזו חיה היית?שאלה מטומטמת הדבר שהכי מרגיז אותך?ילדותיות,התנשאות איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה?אני לא אצטרך דיאטה בחיים P: מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה?לא יודע השיר האהוב עלייך?אין אחד ספציפי.. מה היית לוקח לאי בודד?כל אחת שהייתה מתנדבת לבוא! איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך?חצ'קון.נו,לא יודע מה יהיה כתוב על מצבתך?"חי באושר ובעושר".נו,מאיפה לי מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?מחשב,טלוויזיה,פסנתר. יש לך חשבון פלאפון גבוה?ממש לא למה?כי אני לא דברן גדול מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?SMS אתה עושה גבות?לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?לא אתה מרגיש יפה?אני בסדר למה?ככה אתה ביישן או פתוח?ביישן.. מה הצבע האהוב עליך?צהוב מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?ספונטניות,פתיחות מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?פרצוף,להוריד את הברזלים מהשיניים אתה מאושר?כרגע אני מרגיש טוב היית פעם מאוהב?לא כיף? - שיחקת פעם בסימס 2?לא מה אתה חושב על העם הבריטי?לא ממש איכפת לי מהעם,אבל הנבחרת לוזרית
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?חשוב להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?לא אוהב להיכנס לזה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני:אוכלכל למה?כי זה טעים ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:לסיים את השאלון הזה -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא כבר כמה זמן?- מאוהב?- מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך?- מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?- שומע מוזיקה כרגע?לא איזו?- מתכתב אונליין כרגע?כן עם מי?השם לא יאמר הרבה ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?אבא ואח מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?לפני הרבה זמן מה המבחן האחרון שעשית?פיזיקה מה הסרט האחרון שראית ועם מי?לא זוכר -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:היום בבוקר נרדמת בשיעור:אתמול שמעת גלגלצ:לא יודע התנשקת:הו... קיימת יחסי מין:אף פעם עשית קניות:תלוי איזה. היית חולה:שבוע נחתכת:הרבה זמן החזקת תינוק:אף פעם נסעת באוטובוס:ביום ראשון חיבקת מישהו:היום לא ישנת כל הלילה:הרבה זמן ישנת עם בן המין השני?טיול שנתי נחשב? דיברת בטלפון:היום נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:כל הזמן.משפחה.. -זה או זה - חורף או קיץ?קיץ! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח שבת או יום חול?שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מתמטיקה או אנגלית?מתמטיקה
וניל או שוקו?שאלה קשה מדיי :| אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר דה מעריב או ידיעות?שניהם בסדר פירסינג או קעקועים?קעקועים -קצת על חורף- אוהבים את החורף?ככה ככה כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש?לחזור רטוב אחרי בית ספר כשיש גשם, מה אתם עושים?פותחים מטרייה אוהבים לטייל בגשם?לפעמים עם מטרייה או בלי מטרייה?אם אני רוצה להיות חולה אז בלי יש לכם מטריה?
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?כן חולים הרבה בחורף?:לפעמים יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:לא אוהבים כשיורד ברד?כן! אוהבים כשיורד שלג?אף פעם לא הייתי בשלג.. כמה פעמים ראיתם שיורד שלג?- חורף זה רומנטי?לא יודע אוהבים בגדים ארוכים?כן מה יותר כייף- צעיף או כפפות?אף אחד :| מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ?מרק! מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ?שוקו
אוהבים רעמים וברקים?ברקים מגניבים,רעמים קצת פחות אוהבים לקפוץ מעל שלוליות?לא אוהבים להתכרבל בפוך?כן! אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג?מאוד פעם יצאתם החוצה כשירד ברד?כן אוהבים מעילים?הם בסדר מה צבע המעיל שלכם?ירוק/אדום(יש שניים) אוהבים כשקר לכם?לא ממש מה אתם הכי אוהבים בחורף?שוקו חם מתחת לשמיכה בבית! מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף?שחולים מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?מלמעלה למטה במרק: שקדים או קרוטונים?שקדים תנור או מזגן?מזגן שוקו חם או קר?חם! מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר?פוף בגד חורף אהוב:סווצ'רט(נו,איך כותבים את זה?) שיר חורף אהוב:לא יודע זיכרון חורף אהוב:טיול.
-על עצמי- שם:רון גיל:16 ומשהו תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם):אין לי כוח מה התכונה הכי דומיננטית שלך?ביישנות מה מצחיק אותך?הרבה דברים מה מפחיד אותך?פריקים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?לא יודע. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?איך לגרום לנשים ליפול לידיים שלך ב-10 ימים. איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך?אין לי מושג איזה חלק בך היית משנה?אופי או מראה? על מה אתה מתחרט?יותר מדיי דברים לאיזה מקום היית רוצה לחזור?טוב לי פה. השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...?רון! מה הדבר הכי מטומטם שעשית?לא יודע מה סקסי בעינייך?אעדיף לא לפרט באיזה אמונה טפלה אתה מאמין?לא מאמין מתי בכית בפעם האחרונה?לפני הרבה זמן דבר שלא יודעים עלייך:לא יודע איך אתה אוהב לפנק את עצמך?אמ... מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ?שיער אם היית חיה איזו חיה היית?שאלה מטומטמת הדבר שהכי מרגיז אותך?ילדותיות,התנשאות איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה?אני לא אצטרך דיאטה בחיים P: מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה?לא יודע השיר האהוב עלייך?אין אחד ספציפי.. מה היית לוקח לאי בודד?כל אחת שהייתה מתנדבת לבוא! איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך?חצ'קון.נו,לא יודע מה יהיה כתוב על מצבתך?"חי באושר ובעושר".נו,מאיפה לי מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?מחשב,טלוויזיה,פסנתר. יש לך חשבון פלאפון גבוה?ממש לא למה?כי אני לא דברן גדול מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?SMS אתה עושה גבות?לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?לא אתה מרגיש יפה?אני בסדר למה?ככה אתה ביישן או פתוח?ביישן.. מה הצבע האהוב עליך?צהוב מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?ספונטניות,פתיחות מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?פרצוף,להוריד את הברזלים מהשיניים אתה מאושר?כרגע אני מרגיש טוב היית פעם מאוהב?לא כיף? - שיחקת פעם בסימס 2?לא מה אתה חושב על העם הבריטי?לא ממש איכפת לי מהעם,אבל הנבחרת לוזרית