שאלון:)

R o n 2 5 6

New member
איזה תזמון אלין

-על עצמי- שם:רון גיל:16 ומשהו תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם):אין לי כוח מה התכונה הכי דומיננטית שלך?ביישנות מה מצחיק אותך?הרבה דברים מה מפחיד אותך?פריקים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?לא יודע. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?איך לגרום לנשים ליפול לידיים שלך ב-10 ימים. איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך?אין לי מושג איזה חלק בך היית משנה?אופי או מראה? על מה אתה מתחרט?יותר מדיי דברים לאיזה מקום היית רוצה לחזור?טוב לי פה. השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...?רון! מה הדבר הכי מטומטם שעשית?לא יודע מה סקסי בעינייך?אעדיף לא לפרט באיזה אמונה טפלה אתה מאמין?לא מאמין מתי בכית בפעם האחרונה?לפני הרבה זמן דבר שלא יודעים עלייך:לא יודע איך אתה אוהב לפנק את עצמך?אמ... מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ?שיער אם היית חיה איזו חיה היית?שאלה מטומטמת הדבר שהכי מרגיז אותך?ילדותיות,התנשאות איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה?אני לא אצטרך דיאטה בחיים P: מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה?לא יודע השיר האהוב עלייך?אין אחד ספציפי.. מה היית לוקח לאי בודד?כל אחת שהייתה מתנדבת לבוא! איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך?חצ'קון.נו,לא יודע מה יהיה כתוב על מצבתך?"חי באושר ובעושר".נו,מאיפה לי מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?מחשב,טלוויזיה,פסנתר. יש לך חשבון פלאפון גבוה?ממש לא למה?כי אני לא דברן גדול מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?SMS אתה עושה גבות?לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?לא אתה מרגיש יפה?אני בסדר למה?ככה אתה ביישן או פתוח?ביישן.. מה הצבע האהוב עליך?צהוב מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?ספונטניות,פתיחות מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?פרצוף,להוריד את הברזלים מהשיניים אתה מאושר?כרגע אני מרגיש טוב היית פעם מאוהב?לא כיף? - שיחקת פעם בסימס 2?לא מה אתה חושב על העם הבריטי?לא ממש איכפת לי מהעם,אבל הנבחרת לוזרית
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?חשוב להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?לא אוהב להיכנס לזה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני:אוכלכל למה?כי זה טעים ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:לסיים את השאלון הזה -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא כבר כמה זמן?- מאוהב?- מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך?- מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?- שומע מוזיקה כרגע?לא איזו?- מתכתב אונליין כרגע?כן עם מי?השם לא יאמר הרבה ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?אבא ואח מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?לפני הרבה זמן מה המבחן האחרון שעשית?פיזיקה מה הסרט האחרון שראית ועם מי?לא זוכר -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:היום בבוקר נרדמת בשיעור:אתמול שמעת גלגלצ:לא יודע התנשקת:הו... קיימת יחסי מין:אף פעם עשית קניות:תלוי איזה. היית חולה:שבוע נחתכת:הרבה זמן החזקת תינוק:אף פעם נסעת באוטובוס:ביום ראשון חיבקת מישהו:היום לא ישנת כל הלילה:הרבה זמן ישנת עם בן המין השני?טיול שנתי נחשב? דיברת בטלפון:היום נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:כל הזמן.משפחה.. -זה או זה - חורף או קיץ?קיץ! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח שבת או יום חול?שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מתמטיקה או אנגלית?מתמטיקה
וניל או שוקו?שאלה קשה מדיי :| אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר דה מעריב או ידיעות?שניהם בסדר פירסינג או קעקועים?קעקועים -קצת על חורף- אוהבים את החורף?ככה ככה כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש?לחזור רטוב אחרי בית ספר כשיש גשם, מה אתם עושים?פותחים מטרייה אוהבים לטייל בגשם?לפעמים עם מטרייה או בלי מטרייה?אם אני רוצה להיות חולה אז בלי יש לכם מטריה?
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?כן חולים הרבה בחורף?:לפעמים יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:לא אוהבים כשיורד ברד?כן! אוהבים כשיורד שלג?אף פעם לא הייתי בשלג.. כמה פעמים ראיתם שיורד שלג?- חורף זה רומנטי?לא יודע אוהבים בגדים ארוכים?כן מה יותר כייף- צעיף או כפפות?אף אחד :| מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ?מרק! מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ?שוקו
אוהבים רעמים וברקים?ברקים מגניבים,רעמים קצת פחות אוהבים לקפוץ מעל שלוליות?לא אוהבים להתכרבל בפוך?כן! אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג?מאוד פעם יצאתם החוצה כשירד ברד?כן אוהבים מעילים?הם בסדר מה צבע המעיל שלכם?ירוק/אדום(יש שניים) אוהבים כשקר לכם?לא ממש מה אתם הכי אוהבים בחורף?שוקו חם מתחת לשמיכה בבית! מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף?שחולים מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?מלמעלה למטה במרק: שקדים או קרוטונים?שקדים תנור או מזגן?מזגן שוקו חם או קר?חם! מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר?פוף בגד חורף אהוב:סווצ'רט(נו,איך כותבים את זה?) שיר חורף אהוב:לא יודע זיכרון חורף אהוב:טיול.

mamasitaa

New member
עונה../images/Emo9.gif

באמאשלי משעמם. גנבתי שאלון מפורום אהבהבגילההתגברותבלבלהבלה. -על עצמי- שם:יאנה גיל:עוד שבועיים [8.12] 16
תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם)
אני השמאלית
מה התכונה הכי דומיננטית שלך? רעה
מה מצחיק אותך?כשאחרים נופלים
מה מפחיד אותך?רעמים
וג'וקים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?החוצפה של האנשים
לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?יוגה איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שירה איזה חלק בך היית משנה?קנאות על מה אתה מתחרט? מזה שאלות יאיר לפיד
לאיזה מקום היית רוצה לחזור? ברצלונה ולביצפר היסודי לראות איך הוא נראה השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? יאנה? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? אמרתי למישהו שאני מאוהבת בו
מה סקסי בעינייך?זיפים
באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? נקישה 3 פעמים על עץ
מתי בכית בפעם האחרונה? בלילה דבר שלא יודעים עלייך: ישלי פיצול קל
איך אתה אוהב לפנק את עצמך?בהמבורגר טוב
מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ?עיניים אם היית חיה איזו חיה היית? כלבה פודלית הדבר שהכי מרגיז אותך?כשיורדים עליי איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ?Twix
מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא צוחקת מבדיחות
השיר האהוב עלייך?הכאב הזה של נינט ועברי
מה היית לוקח לאי בודד? פלאפון, אוכל, בגדים, קרם הגנה ואיזה כוסון
איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? הציצי שלי מה יהיה כתוב על מצבתך?לא יודעת ולא רוצה לדעת מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב.
יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא. למה? כי אנ'לא אוהבת לדבר בטלפון מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMSים אתה עושה גבות? ברור אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כה אתה מרגיש יפה? כה למה?כי אני יפה אתה ביישן או פתוח?באמצע מה הצבע האהוב עליך? ורוד
מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? עצבנות מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? גובה ואף
אתה מאושר? כה היית פעם מאוהב? בערך כיף? כן שיחקת פעם בסימס 2?לא מה אתה חושב על העם הבריטי? חמוצים מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? ברור שלהתגייס אבל זה רק כי אין ברירהXD מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? זה נגמר? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלתכל למה?ככה בלאט ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:היום שמישהו שאהבתי שם עליי
-עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא כבר כמה זמן?D: מאוהב?לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך?אינלי אהוב ואינלי לב. מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?כל החיים? שומע מוזיקה כרגע?כה איזו?השיר הזה של צ'אד קרוגר וסנטנה into the night מתכתב אונליין כרגע?כה עם מי?חברה ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?כה מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?לא זוכרת לפני השביתה מה המבחן האחרון שעשית?אממ. בלשון מה הסרט האחרון שראית ועם מי?יומני הנסיכה 2 לבד -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:אתמול ותכף אני הולכת שוב נרדמת בשיעור:שנה שעברה שמעת גלגלצ:לפני כמה ימים התנשקת:שבוע שעבר קיימת יחסי מין:לעולם לא עשית קניות:היום היית חולה:עכשיו די. נחתכת:לא זוכרת החזקת תינוק:היום החזקתי גור, נחשב? נסעת באוטובוס:לא זוכרת חיבקת מישהו:היום
לא ישנת כל הלילה:אממ,לפני כמה ימים ישנת עם בן המין השני?אף פעם דיברת בטלפון:לפני שעה נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:היום -זה או זה - חורף או קיץ?אביב לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח שבת או יום חול?שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית לייקדע וניל או שוקו?וניל אייסיקיו או מסנג'ר?מסן
מעריב או ידיעות?אפחד פירסינג או קעקועים?קעקועים -קצת על חורף- אוהבים את החורף?יאפ
כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש?בילוי מתחת לשמיכה כשיש גשם, מה אתם עושים?תמיד אני מוחאת כפיים מרוב התרגשות חח אוהבים לטייל בגשם?לא עם מטרייה או בלי מטרייה?עם יש לכם מטריה?ברור אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?תלוי במזג אוויר חולים הרבה בחורף?: לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא ממש אוהבים כשיורד ברד?לא
אוהבים כשיורד שלג?לא יודעת איך זה כמה פעמים ראיתם שיורד שלג?0 חורף זה רומנטי?כן
אוהבים בגדים ארוכים?כן מה יותר כייף- צעיף או כפפות?צעיף! מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ?הכול
מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ?תה\קפה\שוקו אוהבים רעמים וברקים?לא!!!!
אוהבים לקפוץ מעל שלוליות?לאD: אוהבים להתכרבל בפוך?כן
אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג?לא פעם יצאתם החוצה כשירד ברד?לא
אוהבים מעילים?כןןןן
מה צבע המעיל שלכם?תכלת אוהבים כשקר לכם?לא מה אתם הכי אוהבים בחורף?להיות בבית
מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף?ת'נעליים אחרי הליכה בבוץ ובשלוליות
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? למעלה במרק: שקדים או קרוטונים?קרוטונים תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר?קר מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת לאן אני אדחוף ענקית?
שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך
בגד חורף אהוב:גרביים! שיר חורף אהוב: Let It Snow זיכרון חורף אהוב:NONE הודגש באמצעות מדגישומטיק

lorley boy

New member
עונה..שאלון ראשון שלי פה ../images/Emo3.gif

-על עצמי- שם: שלומי גיל: 16 ושמונה חודשים תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם) מה התכונה הכי דומיננטית שלך? חסר תאקט..נראה לי שאני רגיש מדיי לפעמים מה מצחיק אותך? ערסים שמנסים להיות חכמים ולא מצליח להם מה מפחיד אותך? התאבדות מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? איזור הצפון מקסים בעיניי לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? מנזר השתקנים איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? מוזיקאי.. איזה חלק בך היית משנה? הרשימה ארוכה.. על מה אתה מתחרט? וואו המון, עולה לי כרגע משהו שמוטב ולא אומר אותו לאיזה מקום היית רוצה לחזור? ארה"ב השלם את המשפט.... שלומי הוא דפוק יותר משניצל :) מה הדבר הכי מטומטם שעשית? כל הפעמים שהייתי מבקש סליחה סתם כדי להיחשב נחמד יותר כשהייתי קטן יותר מה סקסי בעינייך? רגישות, ביישנות, תמימות באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? זאתי שאם הנעל הפוכה יהיה ריב מתי בכית בפעם האחרונה? שבוע שעבר דבר שלא יודעים עלייך: אני סובל מדיכאון.. איך אתה אוהב לפנק את עצמך? לא משהו מיוחד..דברים שאני אוהב לאכול, הקשבה לשירים האהובים עליי או לדבר עם האהובים עליי מספיק עושים את עבודה מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ? אצלי זה נורא מוזר..שיניים זה משהו שאני שם אליו לב ממש בהתחלה אם היית חיה איזו חיה היית? אחד מהמכרסמים..הם כאלה חמודים :) הדבר שהכי מרגיז אותך? אטימות של אנשים איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה? האוכל של אמא.. מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? השיר האהוב עלייך? יש לי תקופות, כרגע זה wake up call של Maroon 5 וrunaway של pink מה היית לוקח לאי בודד? אותו איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? האף מה יהיה כתוב על מצבתך? שונא את השאלה הזאת מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לדבר עם האנשים האהובים עליי.. יש לך חשבון פלאפון גבוה? וואו, מאוד למה? ככה זה כשיש חבר מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? ממש לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? ממש לאחרונה התחלתי להתגלח :/ אתה מרגיש יפה? לא כ"כ למה? ראיתם אותי..הנימוק ברור אתה ביישן או פתוח? פתוח מה הצבע האהוב עליך? כחול שהוא קצת קצת בהיר מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? הייתה כבר את השאלה הזאת.. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? משקל אתה מאושר? כן, די :) היית פעם מאוהב? ברור כיף? מאוד..אבל אם זה חד צדדי זה הכי נוראי בעולם שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? שיורידו את האף קצת למטה מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס כי אין ברירה אחרת.. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? נגד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכלללל למה? כי אני אוכל כל מה שטעים ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: המחנות של משפחה אחת (למי שמכיר) עושים אותי מאושר כל פעם מחדש -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? כן כבר כמה זמן? שלושה וחצי חודשים מאוהב? כן מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? יום ראשון מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שבוע וחצי שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? אבריל לוין מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? ניר ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? ההורים מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? שבוע שעבר, כשיצאנו לטיול בכינרת מה המבחן האחרון שעשית? במתמטיקה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? "זוג משמיים" בפעם המיליון בערך.. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול נרדמת בשיעור: חחח שאלה קשה.. שמעת גלגלצ: השבוע התנשקת: יום ראשון קיימת יחסי מין: עשית קניות: יום שלישי היית חולה: שבוע שעבר, סוג של נחתכת: יום שישי שעבר החזקת תינוק: שבוע שעבר נסעת באוטובוס: כמה שבועות חיבקת מישהו: כמה שעות לא ישנת כל הלילה: כמעט כל לילה בשביתה/חופש ישנת עם בן המין השני? חחח דיברת בטלפון: כמה שעות נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: כמה ימים -זה או זה - חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם אח..תמיד נשלים שבת או יום חול? יום חול.. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? שאלה קשה..נראה לי מתמטיקה וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידעות פירסינג או קעקועים? לא זה ולא זה -קצת על חורף- אוהבים את החורף? מאוד כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? לרוץ בגשם כשיש גשם, מה אתם עושים? הכי מתרגשים בעולם :) אוהבים לטייל בגשם? כן עם מטרייה או בלי מטרייה? בלי יש לכם מטריה? כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? במקרים ממש ממש נדירים חולים הרבה בחורף?: לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: אממ לא ממש אוהבים כשיורד ברד? מאוד אוהבים כשיורד שלג? הייתי רוצה שירד..זה מגניב כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? אף פעם חורף זה רומנטי? מאוד אוהבים בגדים ארוכים? כן מה יותר כייף- צעיף או כפפות? כפפות מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? עוגיות מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? אוהבים רעמים וברקים? כן אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? חח זה חביב אוהבים להתכרבל בפוך? מאוד אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? מאוד פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? כן אוהבים מעילים? לא מה צבע המעיל שלכם? לא אוהב מעילים אוהבים כשקר לכם? כן מה אתם הכי אוהבים בחורף? שיש 5 מעלות וכולי מתרגש מזה מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? אני אוהב הכל מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה, בלי הביסקוויט במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? חמים מטריה רגילה או מתקפלת? לא זה ולא זה שמיכת פוף או שמיכת צמר? שמיכת צמר ומעליה פוף בגד חורף אהוב: גרביים חמות חמות שיר חורף אהוב: זיכרון חורף אהוב: יום הולדת :)

שרון710

New member
עונה:]

-על עצמי- שם: שרון גיל:16 תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם): תסתכלו הודעה מתחת. מה התכונה הכי דומיננטית שלך? אממ.. חוש הומור? מה מצחיק אותך? המון דברים. מה מפחיד אותך? לרדת במדרגות בחושך
כן, זה מפחיד!!11 מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? וואו, המון דברים. את האנשים בעיקר:] לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? לשום סדנא או טיפול. איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? הייתי רוצה לדעת לשיר יפה:] איזה חלק בך היית משנה? אני בכלל לא נכנסת לזה
על מה אתה מתחרט? לא יודעת לאיזה מקום היית רוצה לחזור? תאילנד!!!! קופיפי
השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? שרון?
מה הדבר הכי מטומטם שעשית? הכי? לא יודעת. מה סקסי בעינייך? וונטרות' מילר.
באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמינה באמונות טפלות מתי בכית בפעם האחרונה? בכי בגלל שהייתי עצובה? לא זוכרת. בכי מסרטים וכאלה? כל הזמן. אני הכי בכיינית בעולם
דבר שלא יודעים עלייך: אז כנראה לא צריכים לדעת:] איך אתה אוהב לפנק את עצמך? שנ"צ
מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ? אם הוא חתיך
לא על משו מסויים. אם היית חיה איזו חיה היית? רקון. נו, מה זאת השאלה הזאת? הדבר שהכי מרגיז אותך? אנשים איטיים. זה יכול להרוג אותי. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? אם אני באמת רוצה דיאטה- אז כלום. מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? "מה יותר מצחיק מתינוק מת?" "תינוק מת מחופש לליצן." "ומה יותר מצחיק מזה?" "שואה." (אנחנו כאלה זונות
) השיר האהוב עלייך? Iris- Goo Goo Dolls, מכה אפורה, פצעים ונשיקות, כבשים. יש המון. מה היית לוקח לאי בודד? חברים!
איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? עיינים
מה יהיה כתוב על מצבתך? לא חשבתי על זה. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לבזבז אותו. יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא ממש. למה? כי אני לא נסחפת. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? מן הסתם. אתה מרגיש יפה? לעיתים. למה? ככה. אתה ביישן או פתוח? פתוחה (זה לא נשמע טוב.) מה הצבע האהוב עליך? כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להיות קצת פחות קנאית. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? יש דברים. אתה מאושר? כן. היית פעם מאוהב? לא כיף? שיחקת פעם בסימס 2? כן
מה אתה חושב על העם הבריטי? שהוא אחלה? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס, ברור! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא יודעת. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת כל. אני נשמעת ממש קניבלית
למה? כי זה טעים לי. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: היומולדת שלי. גורם לי להבין איזה חברים מדהימים יש לי. -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? מאוהב? מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? כשניקו התחיל לדבר- צל כבד. מתכתב אונליין כרגע? לא עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן, אמא. מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? אתמול. בעצם זה כבר שלשום. מה המבחן האחרון שעשית? בגרות בלשון. מה הסרט האחרון שראית ועם מי? "לך תבין נשים", עם אמא. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: לפני כמה שעות. נרדמת בשיעור: אפעם. שמעת גלגלצ:כשאני נכנסת לאוטו. לא זוכרת מתי. התנשקת: קיימת יחסי מין: עשית קניות: היית חולה: שבוע שעבר. נחתכת: החזקת תינוק: לפני כמה שבועות. את אורי
נסעת באוטובוס: יום שני חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: מזמן ישנת עם בן המין השני? דיברת בטלפון: אממ.. אתמול נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום:] -זה או זה - חורף או קיץ? חורף
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? למה לריב? שבת או יום חול? שבת. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? בעיקרון אנגלית. אבל בגלל שאני כל כך שונאת את השיעור הזה, אז מת'. וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר?מסן מעריב או ידיעות?מה אכפת לי? פירסינג או קעקועים? לא יודעת -קצת על חורף- אוהבים את החורף? כן כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש?כיףכיףכיף כשיש גשם, מה אתם עושים? מתחת לפוך:] אוהבים לטייל בגשם?כן עם מטרייה או בלי מטרייה? בלי. יש לכם מטריה? כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? כן
חולים הרבה בחורף?: לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא אוהבים כשיורד ברד?אני אוהבת אחרי שיורד ברד. אוהבים כשיורד שלג? נראה לי שכן. אפעם לא ירד פה שלג. כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? אפעם
חורף זה רומנטי?הכי! אוהבים בגדים ארוכים? מאוד! מה יותר כייף- צעיף או כפפות?צעיף, ברור!! מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ?מרק! מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? שוקו:) אוהבים רעמים וברקים? יאפ אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? חחח כןןן אוהבים להתכרבל בפוך?בררררררררווווור אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג?כן פעם יצאתם החוצה כשירד ברד?כן. וזה כואב, באמא שלי. אוהבים מעילים?לא מה צבע המעיל שלכם? לבן אוהבים כשקר לכם?לא מה אתם הכי אוהבים בחורף? את הגשם מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף?כשקר מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה במרק: שקדים או קרוטונים? תלוי איזה מרק תנור או מזגן? תנור! שוקו חם או קר?חם בחורף, קר בקיץ מטריה רגילה או מתקפלת? בלי מטריה בכלל, הכי טוב. שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך! (ולא פוף
) בגד חורף אהוב: צעיף. למרות שזה לא ממש בגד. שיר חורף אהוב: חורף- עברי לידר.
זיכרון חורף אהוב: הוו, יש הרבה

KeReN 0R

New member
שאלון(חיכיתי לזה)../images/Emo26.gif

שם:קרן גיל:16 תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם) מה התכונה הכי דומיננטית שלך?רגישות מה מצחיק אותך?ערוץ ביפ(בהפרעה) מה מפחיד אותך?לא מעט דברים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?את האנשים הנחמדים לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?סדנת מין טנטרי- יש מתנדב?
חח איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? לדעת לצייר ממש יפה איזה חלק בך היית משנה?את המצבי רוח המטורפים שלי על מה אתה מתחרט?על מה לא?P: לאיזה מקום היית רוצה לחזור?לווליום כנרת השלם את המשפט.... קרן היא תופעה לא ברורה
מה הדבר הכי מטומטם שעשית?מה לא? מה סקסי בעינייך? ג'ינג'ים
באיזה אמונה טפלה אתה מאמין?אמונה שאסור להאמין באמונות טפלות מתי בכית בפעם האחרונה?לפני כמה ימים דבר שלא יודעים עלייך:אני אוכלת! איך אתה אוהב לפנק את עצמך?אני אוכלת! מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ?שיער(יש לי אובססיה) ועיניים אם היית חיה איזו חיה היית?חתול הדבר שהכי מרגיז אותך?מוזיקה גרועה איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ?אני? דיאטה?! מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה?שאני צריכה דיאטה השיר האהוב עלייך?דיאטה/אפרת גוש(סתם עלה לי עכשיו לראש) מה היית לוקח לאי בודד?להקה/הרכב מוסיקלי עם כל הציוד והסמים
איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? העיניים מה יהיה כתוב על מצבתך?בדיחה שחורה/שנונה מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?סמים. חח בצחוק יש לך חשבון פלאפון גבוה? בערך למה? כי אני אשכרה משתמשת בו מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?SMSים אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? כן למה?כן אתה ביישן או פתוח?אני ביישנית לפעמים... מה הצבע האהוב עליך? סגול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?את החוסר טאקט לפעמים מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?לעלות במשקל אתה מאושר?תלוי מתי שואלים אותי את זה היית פעם מאוהב?כן כיף?לא שיחקת פעם בסימס 2?כן מה אתה חושב על העם הבריטי?
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?צריך להתגייס! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? בעד? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית
אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת בשר למה? כי סלט זה רצח! אבל זה גם טעים
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: יש אנשים שיכולים להפוך כל יום רגיל ליום מדהים ובלתי נשכח. וזה כל מה שיש לי להגיד. -עכשיו - שומע מוזיקה כרגע?כן איזו?the white stripes (כרגיל) מתכתב אונליין כרגע?כן עם מי?חברים ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בבית ספר? לפני כמה שבועות... מה המבחן האחרון שעשית?בגרות מה הסרט האחרון שראית ועם מי?קליק(לא הסרט עם אדם סנדלר) -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:אתמול נרדמת בשיעור:בשיעור חקלאות בתחילת שנה שמעת גלגלצ:היום התנשקת:לא זוכרת... קיימת יחסי מין:בגלגול הקודם
עשית קניות:אתמול היית חולה:כל השבוע האחרון נחתכת:מזמן החזקת תינוק:לפני חודש בערך נסעת באוטובוס:לפני שבוע חיבקת מישהו:אני תמיד מחבקת אנשים לא ישנת כל הלילה:אתמול בערך(נשארתי עד 5 וחצי) ישנת עם בן המין השני?מזמן... דיברת בטלפון:לפני כמה שעות נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:שבוע שעבר -זה או זה - חורף או קיץ?חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח שבת או יום חול?יום חול שיעור חופשי או להשתחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית ברור וניל או שוקו? גם וגם אייסיקיו או מסנג'ר?מסן מעריב או ידיעות?ידיעות פירסינג או קעקועים?פירסינג -קצת על חורף- אוהבים את החורף?כן כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש?יששש כשיש גשם, מה אתם עושים?מסתכלים על הגשם אוהבים לטייל בגשם?כן עם מטרייה או בלי מטרייה?תלוי מתי יש לכם מטריה?כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?ברור חולים הרבה בחורף?:כמו בקיץ.. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:לא ממש אוהבים כשיורד ברד?לא אוהבים כשיורד שלג?כן כמה פעמים ראיתם שיורד שלג?לא הרבה חורף זה רומנטי?מאוד אוהבים בגדים ארוכים?כן מה יותר כייף- צעיף או כפפות?כפפות מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ?קרמבו מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ?תה(אני חשה בריטית) אוהבים רעמים וברקים?לא...זה מפחיד בעלי חיים אוהבים לקפוץ מעל שלוליות?לא אוהבים להתכרבל בפוך?כן אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג?כן פעם יצאתם החוצה כשירד ברד?לא אוהבים מעילים?כן מה צבע המעיל שלכם?יש כמה... אוהבים כשקר לכם?זה עדיף מחום מה אתם הכי אוהבים בחורף?הרבה....בעיקר את זה שמעונן מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף?לצאת מהמיטה בבוקר מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה במרק: שקדים או קרוטונים?שקדים תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר?- מטריה רגילה או מתקפלת?גם וגם שמיכת פוף או שמיכת צמר? גם וגם בגד חורף אהוב:ג'קט/ סוודר שחור ארוך שיר חורף אהוב:יש הרבה זיכרון חורף אהוב:להיות בחרמון.

KeReN 0R

New member
עצוב מאוד../images/Emo8.gif

אבל זה יהיה יותר עצוב אם בגלגול הקודם הייתי זונה

gurke

New member
היי, לא היית צריכה להיות זונה בשביל לשכב הרבה

אם בגלגול הקודם היית לביאה, היית שוכבת איזה 100-200 פעמים ביום, והן בהחלט לא זונות!

gurke

New member
היי היי, אני לא ג'ינג'י

ואני עדיין סקסי
שיער ועיניים

KeReN 0R

New member
אני לא אוהבת רק ג'ינג'ים- שיער כהה גם יפה../images/Emo8.gif

להיות סקסי זה סקסי

Under the GUN

New member
שאלון ולישון

-על עצמי- שם: יובל גיל: 16 תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם): סתם כי זה על הדסקטופ בגלל פולין מה התכונה הכי דומיננטית שלך? יודע להקשיב טוב מה מצחיק אותך? הכל מה מפחיד אותך? דגים.. פוביה מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את הבית שלי.. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? טיפול בפוביה בדגים.. איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? טאקט נחשב כישרון? אם כן אז אני חייב כזה... איזה חלק בך היית משנה? את הגוף על מה אתה מתחרט? על הרבה דברים לאיזה מקום היית רוצה לחזור? LA השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? יובל (?) מה הדבר הכי מטומטם שעשית? לעשות גרפיטי בעזריאלי בחניון מה סקסי בעינייך? שפתיים.. באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? כלום מתי בכית בפעם האחרונה? לפני הרבה זמן דבר שלא יודעים עלייך: בחיים לא תמצאו אותי בלי מסטיק או בלי אייפוד איך אתה אוהב לפנק את עצמך? לשבת עם מוזיקה ולחרוש על הסוני עם חברים מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ? עיניים אם היית חיה איזו חיה היית? ברווז... הדבר שהכי מרגיז אותך? כשאני מגלה שמשקרים לי איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? סטיייק מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה?ממממממ 2 ילדים הולכים בגטו, אחד שואל את השני "תגיד למה יש פה ריח של קרמל?" אז השני אומר לו "היום שורפים את החולי סכרת"
השיר האהוב עלייך? כרגע זה Toxicity של סיסטם מה היית לוקח לאי בודד? אייפוד איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? את היד שלי מה יהיה כתוב על מצבתך? מאיפה אני יודע? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא.. 17 שקל למה? כי אני בקושי מדבר, רק שולח SMSים מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMSים אתה עושה גבות? לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? שפם/זקן אתה מרגיש יפה? לא למה? כי אני לא יפה
אתה ביישן או פתוח? תלוי למי ותלוי באיזה סיטואציה.. בדר"כ אני די ביישן מה הצבע האהוב עליך? כחול כהה מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להיות עם יותר טאקט מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? לא עברנו את זה כבר? פעמיים? אתה מאושר? בכללי כן היית פעם מאוהב? כן כיף? לא שיחקת פעם בסימס 2? הייתי מכור מה אתה חושב על העם הבריטי? דמאט תשנו את המבטא המעצבן הזה! מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? אני יודע שאני אתגייס אז אין שאלה מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא איכפת לי כ"כ... ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלרקבשר למה? כי זה הכי טעים ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מממממ אנאערף... -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? מאוהב? חצי.. מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? שבוע שעבר בבצפר מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? חודשיים נראה לי, בחופש הגדול שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? Gears Of War של מגהדת' מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? ידידה שלי ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? שבוע שעבר מה המבחן האחרון שעשית? בגרות בלשון מה הסרט האחרון שראית ועם מי? מממ נדמה לי ש"יום שישי ה13 - חלק 2" עם ידידה שלי -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול, ועוד 10 דקות נרדמת בשיעור: אףפעם שמעת גלגלצ: שונא רדיו התנשקת: בחופש הגדול בערך.. קיימת יחסי מין: NEVER עשית קניות: היית חולה: לפני שבועיים ככה נחתכת: היום החזקת תינוק: אף פעם נסעת באוטובוס: היום חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: בחופש הגדול ישנת עם בן המין השני? לפני שבועיים וחצי ככה דיברת בטלפון: היום נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: שבוע שעבר -זה או זה - חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? שיעור חופשי, גם ככה אין הסעות לישוב שלי
מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? קעקועים -קצת על חורף- אוהבים את החורף? כן כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? שוקו עם שמיכת פוך כשיש גשם, מה אתם עושים? שוקו עם שמיכת פוך אוהבים לטייל בגשם? לא עם מטרייה או בלי מטרייה? יש לכם מטריה? כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? לא חולים הרבה בחורף?:לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא אוהבים כשיורד ברד? כן אוהבים כשיורד שלג? כן כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? כשאשכרה יורד? אפעם, אבל ראיתי איזה 10 פעמים שלג חורף זה רומנטי?כן אוהבים בגדים ארוכים? כן מה יותר כייף- צעיף או כפפות? צעיף מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? סטייק מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? שוקו אוהבים רעמים וברקים? כן אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? לא אוהבים להתכרבל בפוך? כן אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? כן פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? כן אוהבים מעילים? לא מה צבע המעיל שלכם? אוהבים כשקר לכם? לא מה אתם הכי אוהבים בחורף? שוקו חם עם קצפת! מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? שקר כ"כ
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? שונא קרמבו במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה שמיכת פוף או שמיכת צמר? שמיכת פוף בגד חורף אהוב: סווטשרט שיר חורף אהוב: אנאערף.. זיכרון חורף אהוב: שלג ב93

למעלה