קררררררררר
התחלה: 11:30 על עצמי- שם: תמיר גיל: 16 וחצי תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם) אין כוח מה התכונה הכי דומיננטית שלך? אממ... חברותי
מה מצחיק אותך? דברים מצחיקים? מה מפחיד אותך? אין הרבה... *קשוח* מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את העובדה שאפשר לדבר עם אנשים שאתה לא מכיר ברחוב וזה לא ייראה כל כך מוזר. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? אנאערף.. ויפסאנה?
איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? ממממ... לעבור דרך קירות! איזה חלק בך היית משנה? אני מושלם (נו לאדע, אין לי מה לכתוב... הרבה דברים) על מה אתה מתחרט? ^ לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לרמת אביב ג'! איפה שגרתי פעם
השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? אני! מה הדבר הכי מטומטם שעשית? קפצתי מקומה שנייה... סתם, לאדע. מה סקסי בעינייך? היא
באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? אף אחת מתי בכית בפעם האחרונה? וואו אממ מזמן... דבר שלא יודעים עלייך: אני ימני שעונד שעון על יד ימין! איך אתה אוהב לפנק את עצמך? עם שוקולטה
(כן..) מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ? עיניים!!!!1111111 אם היית חיה איזו חיה היית? כלב
גולדן רטריבר כזה חמוד בטירוף. הדבר שהכי מרגיז אותך? לגלות ששיקרו לך, נורא (סורי שאני קיטשי/צפוי) איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? איזה דיאטה
מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? ^ השיר האהוב עלייך? ממ לא יודע... יש הרבה... מה היית לוקח לאי בודד? לא יודע איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך?
מה יהיה כתוב על מצבתך? "אני חי! תוציאו אותי!!!" מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? אין יותר מדי, אבל סתם לדבר עם חברים וזה... יש לך חשבון פלאפון גבוה? 100 וקצת למה? כי אני פופולרי (אם זה גבוה)/כי אני מנודה (אם זה לא) מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMSים בעיקרון אתה עושה גבות?
כל יום. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? מתגלח...? אתה מרגיש יפה? סקסי מאמה. למה? כי זה אני!!!!!!111 למה אתם מערערים לי את הבטחון, רבאק אתכם. אתה ביישן או פתוח? פחות ביישן מבעבר.. מה הצבע האהוב עליך? צהוב, כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? ביקורתיות? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? לא נכנס לזה... אתה מאושר? כן
היית פעם מאוהב? אכן כן כיף? אם מחזירים לך? הכי כיף בעולם. שיחקת פעם בסימס 2?
איזה מעבר - כן מה אתה חושב על העם הבריטי? עשיתי את השאלון הזה פעם לדעתי... מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? נגד השתמטות. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? בעדה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: בשר
למה? כי זה טעים? (אני בטוח שעשיתי את זה פעם! ואז אורי אמר משהו בסגנון "כולם אמרו אותה תשובה - כי זה טעים!" או משהו כזה! איזה פלשבק.) ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: לא בפורום... -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע?
כבר כמה זמן? מחר חודש מאוהב?
מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? היום
מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? אי פעם? 14 שנה לפני שהכרנו
שומע מוזיקה כרגע? נופ איזו? - מתכתב אונליין כרגע? אכן עם מי? די לחטט. ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? אימא מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? היום מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? אמממ... לא זוכר. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: לפני חצי שעה נרדמת בשיעור: שבוע שעבר
שמעת גלגלצ: 5 שנים?
התנשקת: היום קיימת יחסי מין:
עשית קניות: אממ... 10 ימים היית חולה: אולי עכשיו
נחתכת: למזלי מזמן... החזקת תינוק:
מזמן נסעת באוטובוס: היום חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: מתישהו בחודשיים האחרונים ישנת עם בן המין השני? שבועיים +- דיברת בטלפון: היום? נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום! -זה או זה - חורף או קיץ? בעיקרון אני מת על שניהם, אבל החורף מממממש מעצבן אותי כרגע! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אין לי אחים, אז ברור שאיתם שבת או יום חול? שבת! שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? אממ שיעור חופשי מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו? שוקווווווווו
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר לעד מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? אמממ פירסינג -קצת על חורף- אוהבים את החורף? כןןן כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? גשם

כשיש גשם, מה אתם עושים? יוצאים החוצההה אוהבים לטייל בגשם? כןןןן עם מטרייה או בלי מטרייה? תלוי במצברוח/מידת הצינון יש לכם מטריה?
איפשהו יש בטוח בבית אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? לרוב
חולים הרבה בחורף?:
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא אוהבים כשיורד ברד? כןןן אוהבים כשיורד שלג? הייתי פעם אחת בשלג, בגיל 4, אני לא זוכר כלום
כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? ^ חורף זה רומנטי? בטירוף. אוהבים בגדים ארוכים? כן מה יותר כייף- צעיף או כפפות? כפפות מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? אממ משהו חם! מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? שוקו חםםםםם

אוהבים רעמים וברקים? כן זה סוס. אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? כןןן אוהבים להתכרבל בפוך? כןןןןןןןןן אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? כןןןןןן פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? כןןןןן אוהבים מעילים? למה לא. מה צבע המעיל שלכם? שחור ויש אחד לבן אוהבים כשקר לכם? מעדיף קור על חום, לרוב.. מה אתם הכי אוהבים בחורף? להתכרבל בפוך

מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? שחולים. מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? לא אוכלים קרמבו (אל תסקלו אותי! אל תסקלו אותי!) במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? תנורר שוקו חם או קר? חם! מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת, יותר נוח שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך כמובן! בגד חורף אהוב: לא יודע יש כל מיני. שיר חורף אהוב: אה? מי זוכר.. זיכרון חורף אהוב: משהו מגיל 4
חמודי. שעת סיום: 11:54 נגמרר זה היה ארוך