אני../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif
-על עצמי- שם: תמיר קרקסון גיל: עוד חמישה שבועות 17! מה התכונה הכי דומיננטית שלך? שאפתן מה מצחיק אותך? בדיחות קרש מה מפחיד אותך? כלבים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את הישראליות לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? לוידע איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? מתמטיקה וכו' איזה חלק בך היית משנה? את זה שאני גאוותן על מה אתה מתחרט? על השטות ההיא שעשיתי לאיזה מקום היית רוצה לחזור? גדנ"ע מזרחנים 2007! השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? האיש שחלם, חולם ויום אחד יגשים את כל חלומותיו מה הדבר הכי מטומטם שעשית? סיפרתי לה את זה מה סקסי בעינייך? שפתיים (לצורך העניין
) באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? אני מאמין רק בעצמי מתי בכית בפעם האחרונה? בפברואר דבר שלא יודעים עלייך: פעם הייתי ימני
איך אתה אוהב לפנק את עצמך? ספר טוב מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה? הציצים (השטחיות
) אם היית חיה איזו חיה היית? תוכי, אני לא מפסיק לדבר הדבר שהכי מרגיז אותך? חוסר נאמנות איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה? דיאטה?
השיר האהוב עלייך? My Way של לימפ ביזקיט מה היית לוקח לאי בודד? מחשב עם חיבור לאינטרנט איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? לוידע מה יהיה כתוב על מצבתך? "האיש שעשה היסטוריה" מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון
ומחשב, אינטרנט, לקרוא, לכתוב, ללמוד (רק דברים שאני אוהב!) ומוזיקה יש לך חשבון פלאפון גבוה? 150 שקל זה גבוה? למה? לוידע אם זה גבוה XD מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמסים אתה עושה גבות? עשיתי פעמיים (מודה!) אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? לא אתה מרגיש יפה? לרוב לא למה? כי ככה אתה ביישן או פתוח? לא ביישן
מה הצבע האהוב עליך? כחול, ירוק כהה, אדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? גאוותנות... מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הייתי רוצה שיער מתולתל אתה מאושר? כן
היית פעם מאוהב? כן... כיף? לא ממש שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? לא מלהיב במיוחד... מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס - מסקרנות ולמען קורות החיים
מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? המהלך הכי חכם של מדינת ישראל, אחרי הסכמי אוסלו. צעד ראשון בדרך לסיום הכיבוש
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלי
אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל כל! למה? כי בשר זה טעים, מה אכפת לי אם זה רצח? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: ה- 3.12.1997. אחי הקטן יפתח נולד
אין לכם מושג מה היום הזה עשה לילד שהייתי, שעוד לא היה בן 7, ועוד בתקופה כ"כ קשה עם הסרטן של סבא. לעולם לא אשכח את היום ההוא שהחזקתי אותו בידיים שלי. ועד היום הוא כל כך חמוד
-עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? מאוהב? אולי מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? לא, אני בדרך למקלחת... איזו? מתכתב אונליין כרגע? לא, אני בדרך למקלחת
עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן, כל המשפחה (ישנים!) מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? ביום שישי
ומחר אני אבקר חח מה המבחן האחרון שעשית? מבחן באו"פ ב- 24.9. 93!
מה הסרט האחרון שראית ועם מי? אממ ונילה סקיי פעם שניה במחשב אתמול לבד. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום בעשר. *נכנס תכף* נרדמת בשיעור: בסוף י' שמעת גלגלצ: אתמול התנשקת: מזמן קיימת יחסי מין: XD עשית קניות: היום? היית חולה: היום, מצונן
נחתכת: בקיץ החזקת תינוק: שבוע שעבר נסעת באוטובוס: היום בצהריים חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: בקיץ ישנת עם בן המין השני? לא זוכר דיברת בטלפון: לפני חצי שעה ככה נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום? -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר... מתמטיקה או אנגלית? אנגלית
וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסן!!!!! מעריב או ידיעות? הארץ
פירסינג או קעקועים? קעקועים אני חושב -קצת על חורף- אוהבים את החורף? ממש לא
כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? היומולדת שלי, ועוד מלא דברים רעים כשיש גשם, מה אתם עושים? מחכים שהוא יגמר כבר אוהבים לטייל בגשם? לא ממש עם מטרייה או בלי מטרייה? עם! שונא להירטב יש לכם מטריה? כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? יוצא חולים הרבה בחורף?: כן
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: ככה אוהבים כשיורד ברד? לא אוהבים כשיורד שלג? הייתי פעם בחרמון... כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? אחת חורף זה רומנטי? חורף זה חרא
אוהבים בגדים ארוכים? לא מה יותר כייף- צעיף או כפפות? בלי שניהם מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? מרק חריר'ה מרוקאי
מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? קולה XD אוהבים רעמים וברקים? לא
אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? לא אוהבים להתכרבל בפוך? זה כן אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? מה אני נראה לכם?
פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? לא אוהבים מעילים? לא!
איכס מה צבע המעיל שלכם? שחור, כמו החורף...
אוהבים כשקר לכם? לא חח מה אתם הכי אוהבים בחורף? את היומולדת שלי מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? את כל היתר מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מוציאים את הביסקוויט, אוכלים ואז את הקרמבו
במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים, אבל מחוץ למרק, זה נהיה רירי בפנים
תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? קר מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת... יותר נוח שמיכת פוף או שמיכת צמר? לוידע בגד חורף אהוב: אין כזה שיר חורף אהוב: "אהבנו" של אביב גפן זיכרון חורף אהוב: יומולדת 15
סופ"ש נעים לכולנו
תמיר.