שאלון:)

dcohn

New member
הייתי 3..

יש לזה הסטוריה
תמיד בימי רביעי יש לי שיעוריקוד. ופעם הסטודיו היה ברח' קהילת ונציה אז היינו נוסעים ישר אחרי. ומאז הסטודיו עבר למרכז האתלטיקה ובכל זאת אנחנו באים שוב ושוב. ואודיע לך

זונע

New member
כי עפתי הרגע מטורניר פוקר

על עצמי- שם: אורי גיל: ... תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם) לא רוצה!!!!!!!!!!!!!!! מה התכונה הכי דומיננטית שלך? לא יודע...סוציומטיות מה מצחיק אותך? בדיחות בשקל מה מפחיד אותך? מתמטיקה...סתם, לא יודע. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? פלאפל! והמזג אוויר לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? שום סדנה איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? לנגן... איזה חלק בך היית משנה? לא יודע, הרבה על מה אתה מתחרט? ממ שום דבר נראה לי לאיזה מקום היית רוצה לחזור? הולנד...ונורבגיה השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? לא הבנתי מה הדבר הכי מטומטם שעשית? לא יודע מה סקסי בעינייך? בנות! באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? רושמים "תפלה"...ולא מאמין באחת כזאת מתי בכית בפעם האחרונה? הרבה זמן דבר שלא יודעים עלייך: אני לא יכול ליישר את הידיים שלי וגם בקושי את הרגליים איך אתה אוהב לפנק את עצמך? עם מוזיקה טובה מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ? פנים...לאדע אם היית חיה איזו חיה היית? עטלף הדבר שהכי מרגיז אותך? ערסים איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? מי עושה דיאטה?
וסביר להניח שהמבורגר או משהו מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? יכעסו עלי שאני מספר בדיחות שואה, אז לא... השיר האהוב עלייך? יש איזה 1000 כאלה. Anathema-One Last Goodbye הוא אחד מהם מה היית לוקח לאי בודד? דיסקמן וגיטרה איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? מאיפה לי... מה יהיה כתוב על מצבתך? מה שאמא ואבא יחליטו?
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לנגן ולהיות עם חברים יש לך חשבון פלאפון גבוה? לפעמים למה? כי לפעמים אני מדבר הרבה ולפעמים לא מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות, אבל מאז שגילית את נפלאות המילון של הפלאפון-גם SMS זה סבבה. אתה עושה גבות? מה אני שלומי?
אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? לא אתה מרגיש יפה? לא למה? כי אני לא יפה אתה ביישן או פתוח? ביישן מה הצבע האהוב עליך? שחור ואדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? הרבה מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? גם אתה מאושר? לפעמים היית פעם מאוהב? כן כיף? לפעמים שיחקת פעם בסימס 2? לא
אבל בא לי מה אתה חושב על העם הבריטי? לא יודעים כדורגל
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? חובה, ומי שלא מתגייס כי לא בזין שלו-הומו! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? מגניב ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלי! כמו 10% מהאוכלוסייה אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל
למה? כי בשר זה טעים רצח ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: לא יודע... -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? - מאוהב? לא חושב מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? - מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? - שומע מוזיקה כרגע? כן! איזו? Rush-The Larger Bowl מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? חבר ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כל המשפחה מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?
מה זה בית ספר... מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? אתמול, "הימור גורלי" עם חברים...סרט מחורבן -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול, אחרי השאלון שוב נרדמת בשיעור: בפעם האחרונה שהיה בצפר שמעת גלגלצ: מרצוני החופשי? אף פעם התנשקת: כמה חודשים קיימת יחסי מין: never עשית קניות: אממ לפני שבוע..."קניות" כולה קניתי בגדים היית חולה: ברגע זה נחתכת: לא יודע החזקת תינוק: אף פעם נראלי...הם נושכים לא? נסעת באוטובוס: לפני שבוע בערך חיבקת מישהו: לא יודע לא ישנת כל הלילה: גם לא יודע ישנת עם בן המין השני? אף פעם נדמה לי דיברת בטלפון: בצהריים נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: אתמול, חברים. -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם אח שלי...יותר קל להשלים שבת או יום חול? יום חול, בשבת אין אוטובוסים וזה
שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? שיעור חופשי...לשחק פוקר
מתמטיקה או אנגלית? אנגלית, רק כי זה קל. וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? הארץ
פירסינג או קעקועים? לא אוהב את שניהם, אבל בעקרון פירסינג -קצת על חורף- אוהבים את החורף? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? דכאון מוות שואה כשיש גשם, מה אתם עושים? בוכים אוהבים לטייל בגשם? לא מה אני פריק עם מטרייה או בלי מטרייה? לא לטייל! יש לכם מטריה? לא נראה לי אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? ודאי שלא חולים הרבה בחורף?:
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: כן אוהבים כשיורד ברד?
אוהבים כשיורד שלג?
כי זה אומר שאני בחופשת סקי בחו"ל וכיף לי כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? 6-7 ככה? חורף זה רומנטי? לא אוהבים בגדים ארוכים? לא מה יותר כייף- צעיף או כפפות? כפפות...צעיף זה לשלומי מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? מה שאני אוהב לאכול תמיד
מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? כנ"ל אוהבים רעמים וברקים? האמת שכן אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? ...
אוהבים להתכרבל בפוך? ...
אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? שלג
פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? כן כי הייתי מטומטם אוהבים מעילים? לא מה צבע המעיל שלכם? אין לי אוהבים כשקר לכם? לא מה אתם הכי אוהבים בחורף? שהוא נגמר
מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? הכל מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה כמו ילד נורמלי במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? תנור
יותר נכון האח שיש לי...הכי מגניב שוקו חם או קר? חם
! מטריה רגילה או מתקפלת? :| שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך בגד חורף אהוב: חולצה שיר חורף אהוב: Anathema-Emotional Winter
זיכרון חורף אהוב: לא יודע

noyy

New member
פורום סקרים ושאלונים #2

-על עצמי- שם: נוי גיל: 17 כמעט תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם) - אז של המגניב הזה מה התכונה הכי דומיננטית שלך? עקשנות מה מצחיק אותך? הכל מה מפחיד אותך? מוות של מישהו קרוב מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את האנשים. סתם לא, את הפלאפל (שאישית אני אוכלת בלי כדורים) לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? סדנת איפור במאק!!! איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? לנגן בפסנתר או משהו :$ איזה חלק בך היית משנה? את כל הצורה שלי על מה אתה מתחרט? על כלום לאיזה מקום היית רוצה לחזור? טוב לי פה השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? נוי (??). רגע, נוי היא/הוא הכי מגניבה בעולם! עזבו, לא יודעת מה רציתם מה הדבר הכי מטומטם שעשית? לא זוכרת מה סקסי בעינייך? יאיר לפיד. ויובל! באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? שהנעל לא צריכה להיות הפוכה ושלא עוברים מתחת לסולם מתי בכית בפעם האחרונה? היום
דבר שלא יודעים עלייך: יש לי כתם לידה פיצי כזה בצורת דובדבן בחלק העליון של הירך (כן תצחקו, תצחקו). אבל הוא כבר התבהר וכמעט נעלם איך אתה אוהב לפנק את עצמך? במקלחת טובה וניקיון של הפנים מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה? אצל בחור לא יודעת, אישית יוצא לי להסתכל על כפות ידיים? אצל בחורה הגבות ישר קופצות לי. מה, גבות מסודרות אומרות הרבה אם היית חיה איזו חיה היית? כלבה
הדבר שהכי מרגיז אותך? שקובעים איתי משהו ומבטלים/מאחרים/מבריזים איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה? סופגניות ושוקולד מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא יודעת השיר האהוב עלייך? יהודה פוליקר - פנים אל מול פנים מה היית לוקח לאי בודד? את יובל. אולי נצטרך לאכלס את המקום איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? גבות מה יהיה כתוב על מצבתך? "כאן קבורה בכיף _" מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? להתבטל מול הטלוויזיה עם גלידה יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא הכי. גג 200 למה? כל פעם שאני מדברת אני עושה את זה זריז כי אני מפחדת רצח מקרינה וסרטן מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמסים אתה עושה גבות? דה!! אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? לא למה? כובע אתה ביישן או פתוח? אממ.. לא-ביישנית מה הצבע האהוב עליך? לבן מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? את זה שאני שתלטנית מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הכל בערך אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? כן כיף? סבבה לגמרי
שיחקת פעם בסימס 2? אוי! דייי!! עשיתם לי חשק. פעם הייתי חורשת על המשחק הזה שבועות, גם חודשים שלמים מה אתה חושב על העם הבריטי? המבטא שלהם.. משו-משו
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? שצריך להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? שחבל ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית ("ימניה!!!", ילדה מהכיתה
) אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת רק בשר כמעט
למה? כי זה טעים לי כ"כ ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: היום הולדת 16 זה אשכרה היום הכי שמח בחיים שלי. באתי והחדר היה בבלונים, ואז נלקחתי למסעדה, שם קיבלתי שרשרת וספר כזה יפה עליי, עוגה עם זיקוק כזה ומשם גם לסרט
הייתי בעננים. הא וגם הבת מצווה שהייתה בת*ונה!!!1 -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? אכן כבר כמה זמן? הרבה מאוהב? הכי מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? אתמול מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? משהו כמו חודש וחצי-חודשיים שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? לא אומרת, יסקלו אותי פה מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? בן ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? רק המשפחה מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? לפני שבוע מה המבחן האחרון שעשית? אני ממש זוכרת מה הסרט האחרון שראית ועם מי? אתמול, נורביט, יובל -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום נרדמת בשיעור: בתקופת בי"ס שמעת גלגלצ: לא זוכרת התנשקת: אתמול קיימת יחסי מין: - עשית קניות: אתמול! שוקולד לבן
היית חולה: לא זוכרת נחתכת: היום החזקת תינוק: לפני.. חודש נסעת באוטובוס: אתמול חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: שלשום? ישנת עם בן המין השני? אתמול :$ דיברת בטלפון: היום נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: אתמול
-זה או זה - חורף או קיץ? חורף
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? מעריב פירסינג או קעקועים?
-קצת על חורף- אוהבים את החורף? הכי שאפשר כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? גשם, מטריות, בוץ, שלוליות
כשיש גשם, מה אתם עושים? לא יודעת, מקשיבה אוהבים לטייל בגשם?
!! עם מטרייה או בלי מטרייה? אם זה ממש חזק אז כדאי עם, אחרת לא וזובי על הפן יש לכם מטריה? חח עם ציור של ג'ינס כזה אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? היא תמיד בתיק בחורף חולים הרבה בחורף?: בכלל לא, רק במעברי עונות יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא יודעת אוהבים כשיורד ברד? כן אבל זה מפחיד טיפה להסתובב בחוץ אוהבים כשיורד שלג? כןן כמה פעמים ראיתם שיורד שלג?פעם אחת נראה לי חורף זה רומנטי? הכי
אוהבים בגדים ארוכים? מאוד מה יותר כייף- צעיף או כפפות? צעיף מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? גלידה מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? תה אוהבים רעמים וברקים? לא הכי, שוקו מפחד ורוצה למות אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? לא מה, אני ילדה קטנה? רק לפעמים אני דורכת בכוונה :$ אוהבים להתכרבל בפוך? דה אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? דה פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? כן וכשהרגשתי שאבנים נופלות עליי רצתי חזרה הביתה אוהבים מעילים? כן מה צבע המעיל שלכם? שחור אוהבים כשקר לכם? כן מה אתם הכי אוהבים בחורף? שקר מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? שכל החלונות סגורים ואין אוורור כמעט בשום מקום. זה מטריף אותי מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהלמעלה, הביסקוויט הטעים נשמר לסוף במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים. קרוטונים משתתפים לי בסלט
תנור או מזגן? תנור. מזגן שמכוון על חום גורם לי להרגיש רע שוקו חם או קר? קר מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך מעל הצמר בגד חורף אהוב: פיג'מה ונעלי בית שיר חורף אהוב: לא יודעת! זיכרון חורף אהוב: השלג שירד פה.. פעם

תמיר1991

New member
אני../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

-על עצמי- שם: תמיר קרקסון גיל: עוד חמישה שבועות 17! מה התכונה הכי דומיננטית שלך? שאפתן מה מצחיק אותך? בדיחות קרש מה מפחיד אותך? כלבים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את הישראליות לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? לוידע איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? מתמטיקה וכו' איזה חלק בך היית משנה? את זה שאני גאוותן על מה אתה מתחרט? על השטות ההיא שעשיתי לאיזה מקום היית רוצה לחזור? גדנ"ע מזרחנים 2007! השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? האיש שחלם, חולם ויום אחד יגשים את כל חלומותיו מה הדבר הכי מטומטם שעשית? סיפרתי לה את זה מה סקסי בעינייך? שפתיים (לצורך העניין
) באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? אני מאמין רק בעצמי מתי בכית בפעם האחרונה? בפברואר דבר שלא יודעים עלייך: פעם הייתי ימני
איך אתה אוהב לפנק את עצמך? ספר טוב מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה? הציצים (השטחיות
) אם היית חיה איזו חיה היית? תוכי, אני לא מפסיק לדבר הדבר שהכי מרגיז אותך? חוסר נאמנות איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה? דיאטה?
השיר האהוב עלייך? My Way של לימפ ביזקיט מה היית לוקח לאי בודד? מחשב עם חיבור לאינטרנט איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? לוידע מה יהיה כתוב על מצבתך? "האיש שעשה היסטוריה" מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון
ומחשב, אינטרנט, לקרוא, לכתוב, ללמוד (רק דברים שאני אוהב!) ומוזיקה יש לך חשבון פלאפון גבוה? 150 שקל זה גבוה? למה? לוידע אם זה גבוה XD מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמסים אתה עושה גבות? עשיתי פעמיים (מודה!) אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? לא אתה מרגיש יפה? לרוב לא למה? כי ככה אתה ביישן או פתוח? לא ביישן
מה הצבע האהוב עליך? כחול, ירוק כהה, אדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? גאוותנות... מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הייתי רוצה שיער מתולתל אתה מאושר? כן
היית פעם מאוהב? כן... כיף? לא ממש שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? לא מלהיב במיוחד... מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס - מסקרנות ולמען קורות החיים
מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? המהלך הכי חכם של מדינת ישראל, אחרי הסכמי אוסלו. צעד ראשון בדרך לסיום הכיבוש
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלי
אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל כל! למה? כי בשר זה טעים, מה אכפת לי אם זה רצח? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: ה- 3.12.1997. אחי הקטן יפתח נולד
אין לכם מושג מה היום הזה עשה לילד שהייתי, שעוד לא היה בן 7, ועוד בתקופה כ"כ קשה עם הסרטן של סבא. לעולם לא אשכח את היום ההוא שהחזקתי אותו בידיים שלי. ועד היום הוא כל כך חמוד
-עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? מאוהב? אולי מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? לא, אני בדרך למקלחת... איזו? מתכתב אונליין כרגע? לא, אני בדרך למקלחת
עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן, כל המשפחה (ישנים!) מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? ביום שישי
ומחר אני אבקר חח מה המבחן האחרון שעשית? מבחן באו"פ ב- 24.9. 93!
מה הסרט האחרון שראית ועם מי? אממ ונילה סקיי פעם שניה במחשב אתמול לבד. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום בעשר. *נכנס תכף* נרדמת בשיעור: בסוף י' שמעת גלגלצ: אתמול התנשקת: מזמן קיימת יחסי מין: XD עשית קניות: היום? היית חולה: היום, מצונן
נחתכת: בקיץ החזקת תינוק: שבוע שעבר נסעת באוטובוס: היום בצהריים חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: בקיץ ישנת עם בן המין השני? לא זוכר דיברת בטלפון: לפני חצי שעה ככה נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום? -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר... מתמטיקה או אנגלית? אנגלית
וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסן!!!!! מעריב או ידיעות? הארץ
פירסינג או קעקועים? קעקועים אני חושב -קצת על חורף- אוהבים את החורף? ממש לא
כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? היומולדת שלי, ועוד מלא דברים רעים כשיש גשם, מה אתם עושים? מחכים שהוא יגמר כבר אוהבים לטייל בגשם? לא ממש עם מטרייה או בלי מטרייה? עם! שונא להירטב יש לכם מטריה? כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? יוצא חולים הרבה בחורף?: כן
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: ככה אוהבים כשיורד ברד? לא אוהבים כשיורד שלג? הייתי פעם בחרמון... כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? אחת חורף זה רומנטי? חורף זה חרא
אוהבים בגדים ארוכים? לא מה יותר כייף- צעיף או כפפות? בלי שניהם מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? מרק חריר'ה מרוקאי
מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? קולה XD אוהבים רעמים וברקים? לא
אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? לא אוהבים להתכרבל בפוך? זה כן אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? מה אני נראה לכם?
פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? לא אוהבים מעילים? לא!
איכס מה צבע המעיל שלכם? שחור, כמו החורף...
אוהבים כשקר לכם? לא חח מה אתם הכי אוהבים בחורף? את היומולדת שלי מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? את כל היתר מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מוציאים את הביסקוויט, אוכלים ואז את הקרמבו
במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים, אבל מחוץ למרק, זה נהיה רירי בפנים
תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? קר מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת... יותר נוח שמיכת פוף או שמיכת צמר? לוידע בגד חורף אהוב: אין כזה שיר חורף אהוב: "אהבנו" של אביב גפן זיכרון חורף אהוב: יומולדת 15
סופ"ש נעים לכולנו
תמיר.

noyy

New member
חחחחחחח זה מזכיר לי

שפעם ראיתי אותך בת"א וכולך היית סרטים כתומים וסטיקרים על התיק
ואוי.. חרירה זה מרק כבד, אני אוכלת את זה כשיוצא כיפור :$

תמיר1991

New member
הסרטים הכתומים היו בצחוק, בתקופה ההיא כבר

הייתי שמאלני
וחילקתי סרטים כחולים לאנשים בצמתים