שאלון:)

Aline In Chains

New member
../images/Emo136.gifשאלון:) ../images/Emo97.gif

באמאשלי משעמם. גנבתי שאלון מפורום אהבהבגילההתגברותבלבלהבלה. -על עצמי- שם: גיל: תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם) מה התכונה הכי דומיננטית שלך? מה מצחיק אותך? מה מפחיד אותך? מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? איזה חלק בך היית משנה? על מה אתה מתחרט? לאיזה מקום היית רוצה לחזור? השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? מה סקסי בעינייך? באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? מתי בכית בפעם האחרונה? דבר שלא יודעים עלייך: איך אתה אוהב לפנק את עצמך? מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ? אם היית חיה איזו חיה היית? הדבר שהכי מרגיז אותך? איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? השיר האהוב עלייך? מה היית לוקח לאי בודד? איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? מה יהיה כתוב על מצבתך? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה? למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אתה עושה גבות? אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אתה מרגיש יפה? למה? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? כיף? שיחקת פעם בסימס 2? מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אוכלכל/צמחוני/טבעוני: למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? כבר כמה זמן? מאוהב? מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? איזו? מתכתב אונליין כרגע? עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? מה המבחן האחרון שעשית? מה הסרט האחרון שראית ועם מי? -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: נרדמת בשיעור: שמעת גלגלצ: התנשקת: קיימת יחסי מין: עשית קניות: היית חולה: נחתכת: החזקת תינוק: נסעת באוטובוס: חיבקת מישהו: לא ישנת כל הלילה: ישנת עם בן המין השני? דיברת בטלפון: נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: -זה או זה - חורף או קיץ? לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? שבת או יום חול? שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מתמטיקה או אנגלית? וניל או שוקו? אייסיקיו או מסנג'ר? מעריב או ידיעות? פירסינג או קעקועים? -קצת על חורף- אוהבים את החורף? כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? כשיש גשם, מה אתם עושים? אוהבים לטייל בגשם? עם מטרייה או בלי מטרייה? יש לכם מטריה? אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? חולים הרבה בחורף?: יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: אוהבים כשיורד ברד? אוהבים כשיורד שלג? כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? חורף זה רומנטי? אוהבים בגדים ארוכים? מה יותר כייף- צעיף או כפפות? מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? אוהבים רעמים וברקים? אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? אוהבים להתכרבל בפוך? אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? אוהבים מעילים? מה צבע המעיל שלכם? אוהבים כשקר לכם? מה אתם הכי אוהבים בחורף? מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? במרק: שקדים או קרוטונים? תנור או מזגן? שוקו חם או קר? מטריה רגילה או מתקפלת? שמיכת פוף או שמיכת צמר? בגד חורף אהוב: שיר חורף אהוב: זיכרון חורף אהוב:

B a m b o o k

New member
קרקרקרקר

-על עצמי- שם: צליל גיל: 16.8 תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם): אם אני אזכור בסוף... מה התכונה הכי דומיננטית שלך? חברותית מה מצחיק אותך? ה-כ-ל!
מה מפחיד אותך? שאני אפסיק לצחוק יום אחד
מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? הנופים לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? סדנת צחוק איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שירה איזה חלק בך היית משנה? בטן ורגליים על מה אתה מתחרט? שאני אוכלת לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לאתמול בערב השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? צליל? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? צחקתי אחרי מבחן במתמטיקה. סתם. נו. מאיפה לי לדעת.. אני נמצאת בחברה של מטומטמים
מה סקסי בעינייך? צחוק טוב באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמינה מתי בכית בפעם האחרונה? מקודם. מצחוק. דבר שלא יודעים עלייך: אני צוחקת מכל דבר קטן. איך אתה אוהב לפנק את עצמך?בצחוק. מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה? עיניים ושפתיים אם היית חיה איזו חיה היית? ציפור הדבר שהכי מרגיז אותך? חרמנים יתר על המידה (כמו זה שמנסה להתחיל איתי ברגע זה, ובאלי לשבור לו את הפרצוף
) איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? גלידה
מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? "כביש הולך לפסיכולוג ואומר לו שיש לו בעיה, אז אומר לו הפסיכולוג ספר לי מה קרה, הכביש אומר, בזמן האחרון אני מרגיש שמשהו עובר עליי..." אותי זה הצחיק
השיר האהוב עלייך? למה לדבר לא יפה? מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? עיניים מה יהיה כתוב על מצבתך? "צחקה עד המוות" מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? להיות עם חברים, לשמוע מוזיקה, לקרוא, סרטים, להות לבד לפעמים
יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? כי יש טוקמן מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMSים אתה עושה גבות? דא
אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? דא
אתה מרגיש יפה? לפעמים למה? כי ככה אתה ביישן או פתוח? לפעמים ככה ולפעמים ככה מה הצבע האהוב עליך? אדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מתחברת ביותר קלות לאנשים מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? לרזות אתה מאושר? רוב הזמן
היית פעם מאוהב?
כיף? ככה שיחקת פעם בסימס 2? לא.. אפילו ב1 לא שחקתי מה אתה חושב על העם הבריטי? שיהיה להם לבריאות מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? נגד
נגד
נגד
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל. בשאיפה להיות צמחונית למה? מה למה? ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: המפגש פורום הראשון שלי. היה אחד הימים הטובים ששהיו לי בחיים -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע?
כבר כמה זמן? מאוהב?
מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע?
איזו? מתכתב אונליין כרגע?
עם מי? עם אחד בשם מתן. הוא בן 22 והוא מנסה להתחיל איתי
ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?
מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? היום
מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה
מה הסרט האחרון שראית ועם מי? יורו טריפ נראלי, ולבד -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול בערב נרדמת בשיעור: פייי מזמן. בהתחשב בעובדה שיש שביתה ואין כלכך מתי להרדם שם... שמעת גלגלצ: אתמול בלילה התנשקת: חודשיים וחצי
קיימת יחסי מין: אפעם
עשית קניות: איזה קניות? היית חולה: אני מצוננת כבר כמה זמן... נחשב? נחתכת: אתמול החזקת תינוק: לא זוכרת נסעת באוטובוס: היום חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: מזמן ישנת עם בן המין השני? אממ שלושה חודשים. ובאלי שוב!!! דיברת בטלפון: לפני שעה נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום -זה או זה - חורף או קיץ? חורף! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? וניל! אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? פירסינג -קצת על חורף- אוהבים את החורף?
כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? קר.גשם.פוך.כירבולים. כשיש גשם, מה אתם עושים?מסתכלת מהחלון ומחייכת כמו מפגרת או שאני בחוץ מסתכלת לשמיים ומחייכת כמו מפגרת
אוהבים לטייל בגשם?
הכי כיף בעולם עם מטרייה או בלי מטרייה? בלי! יש לכם מטריה? כן. אבל רק בגלל שאמא אומרת לי לקחת אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?
^^ חולים הרבה בחורף?: יש חורף ויש חורף יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא שזכור לי דבר כזה אוהבים כשיורד ברד? לא
זה מפחיד. שיעבור ישר לשלג אוהבים כשיורד שלג?
מאוד. כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? פעם אחת. אבל זה גם טוב חורף זה רומנטי? מאוד אוהבים בגדים ארוכים? כןכןכן! מה יותר כייף- צעיף או כפפות? כפפות מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? מרק של סבתא! מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? חלב חם אוהבים רעמים וברקים? הכי יפה בעולם אוהבים לקפוץ מעל שלוליות?כןןןןןןןןן!%$#%()*&^%$# אוהבים להתכרבל בפוך?
אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג?
פעם יצאתם החוצה כשירד ברד?
אוהבים מעילים?
מה צבע המעיל שלכם? בז' אוהבים כשקר לכם?
מה אתם הכי אוהבים בחורף? את הגשם מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? כשקצת אי אפשר לצאת לפעמים מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? תהרגו אותי, אבל אני לא אוכלת קרמבו במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? תהרגו אותי, אבל גם שוקו אני לא אוהבת מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת. שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך בגד חורף אהוב: פונצ'ו שיר חורף אהוב: גיטרה וכינור-שלום חנוך זיכרון חורף אהוב: הופעה של שייגעצ לצלילי הגשם שדופק על הגג מי קרא?

לפני שאני נכנסת למיטה../images/Emo3.gif

-על עצמי- שם: טל גיל: 16 תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם)- אין לי כוח, אולי אח"כ מה התכונה הכי דומיננטית שלך? אולי הביישנות מה מצחיק אותך? דברים מצחיקים מה מפחיד אותך? ג'וקים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את הנופים לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? שום סדנא ושום טיפול איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? חכמה, שזה סוג של כישרון איזה חלק בך היית משנה? את הפנים :p על מה אתה מתחרט? על המון דברים לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לחו"ל השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? טל היא מוזרה (בחיי) מה הדבר הכי מטומטם שעשית? עשיתי הרבה דברים מטומטמים בחיים שלי מה סקסי בעינייך? עיניים כחולות באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? אממ...ברגילים. לא כי אני ממש מאמינה, זה מתוך הרגל. חתול שחור, סולם, כאלה. מתי בכית בפעם האחרונה? היום אחה"צ דבר שלא יודעים עלייך: אני יותר רגישה ממה שאני נראית איך אתה אוהב לפנק את עצמך? מוזיקה טובה מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה? עיניים:p אם היית חיה איזו חיה היית? אין לי מושג הדבר שהכי מרגיז אותך? שצועקים לידי בלי סיבה איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה? עוגת שוקולד מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? שמעתי הרבה טובות השיר האהוב עלייך? אממ.... I've had the time of my life- dirty dance מה היית לוקח לאי בודד? את הכלב שלי איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? אף איבר. יכול להיות שאת העיניים בעצם מה יהיה כתוב על מצבתך? לא רוצה לחשוב על זה בכלל מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? כלום, במובן המילה. פשוט לשבת ולא לעשות כלום יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? אני לא אוהבת לדבר בטלפון, אז יוצא שאני באמת לא מדברת בו הרבה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמסים אתה עושה גבות? כה אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? מן הסתם אתה מרגיש יפה? לא למה? ככה יצא אתה ביישן או פתוח? ביישנית מה הצבע האהוב עליך? כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? הכל מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הכל אתה מאושר? לא ממש היית פעם מאוהב? לא שיחקת פעם בסימס 2? לא, אני לא סובלת סימס מה אתה חושב על העם הבריטי? אני מתה על השילוב של המראה שלהם והמבטא שלהם מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? אישית אני חושבת שמשתמטים הם ממש מטומטמים, אלא אם זה מסיבות רפואיות בלבד, והם לא שמחים מזה שהם לא מתגייסים מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין לי דעה לגביה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת כל למה? ניסיתי להיות צמחונית, זה לא הלך. מה גם שגם אם אתה צמחוני אתה פוגע בחיות, אתה גומר להן את האוכל XD ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: שומדבר -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא שומע מוזיקה כרגע? לא מתכתב אונליין כרגע? לא ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כה מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? לפני.....יותר מחודש מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? למראית עין, ראיתי אותו לבד -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום בערב נרדמת בשיעור: לפני חצי שנה אני חושבת, באחד מהשיעורים הממש מאוחרים שמעת גלגלצ: לפני כמה שעות באוטו התנשקת: מזמן קיימת יחסי מין: אהמ. חח סתם, אפעם עשית קניות: מחר בבוקר XD היית חולה: אני די חולה עכשיו, צינון כזה נחתכת: מזמן החזקת תינוק: וואי, נראה לי שלא החזקתי תינוק מאז שאחי גדל נסעת באוטובוס: ביום שני חיבקת מישהו: מזמן לא ישנת כל הלילה: לפני כמה שנים ישנת עם בן המין השני? וואי, לא זוכרת. נראה לי שגם לפני כמה שנים זה היה. דיברת בטלפון: היום בצהריים נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: לפני כמה שעות -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? לא זה ולא זה -קצת על חורף- אוהבים את החורף? לא ממש כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? גשם כשיש גשם, מה אתם עושים? נשארת בבית בד"כ אוהבים לטייל בגשם? לא עם מטרייה או בלי מטרייה? עם יש לכם מטריה? כה אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? בטח חולים הרבה בחורף?: לא ממש יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: בערך אוהבים כשיורד ברד? כה אוהבים כשיורד שלג? כן כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? לא הרבה, אולי פעמיים שלוש חורף זה רומנטי? כה אוהבים בגדים ארוכים? כן מה יותר כייף- צעיף או כפפות? צעיף מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? כלום מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? תה חם אוהבים רעמים וברקים? לא אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? לא אוהבים להתכרבל בפוך? כן אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? כן פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? כן אוהבים מעילים? לא מה צבע המעיל שלכם? אחד כחול, אחד תכלת אוהבים כשקר לכם? לא מה אתם הכי אוהבים בחורף? קרמבו מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? את הגשם :S מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה, הביסקוויט בסוף במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? קר מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף בגד חורף אהוב: קפוצ'ון זיכרון חורף אהוב: אין אהובים, רק שנואים :p

LadyFlame123

New member
חלק א'

אליני, את תמיד באה עם שאלון ברגע שהכי משעמם
-על עצמי- שם: אנה גיל: 16 עוד שבועיים
תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם) רק אם תבטיחו לא להבהל
מה התכונה הכי דומיננטית שלך? צוחקת מהכל בערך מה מצחיק אותך?
הכל מה מפחיד אותך? אנסים..וחושך לפעמים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? אני לא אענה על שאלות שדורשות חשיבה
לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? טיפול בחולי נפש? אלכוהוליסטים אנונימיים? קשה לי לבחור איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? אני רוצה לכתוב שירים... הייתי טובה בזה פעם.. ברוסית
איזה חלק בך היית משנה? לא יודעת על מה אתה מתחרט? לא הרבה לאיזה מקום היית רוצה לחזור?
השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? אנה היא אהבת חיי
נרקיסיזם שולט מה הדבר הכי מטומטם שעשית? היה הרבה מה סקסי בעינייך? אמממ גברים
בעקרון אבל עיניים ומשו בהתנהגות שאני לא יודעת להסביר ממש באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? שומדבר מתי בכית בפעם האחרונה? לפני כמה שבועות נראה לי
דבר שלא יודעים עלייך: שאני גרה בקומה ראשונה איך אתה אוהב לפנק את עצמך? במשו מתוק מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ? מראה כללי אם היית חיה איזו חיה היית? אין לי שמץ הדבר שהכי מרגיז אותך? הרבה איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? אני זוללת כמו דבה.. איזה דיאטה מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? אני גם אזכור
השיר האהוב עלייך? כרגע משו של דאמיין רייס ודונט ספיק של גוון סטפני מה היית לוקח לאי בודד? גבר חתיך
איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? בואו לא נדבר על הגוף שלי
.. אבל אולי רגליים.. או שיער.. או בטן מה יהיה כתוב על מצבתך?
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב יש לך חשבון פלאפון גבוה? מתחת ל100 למה? כי אני בעיקר כותבת סמסים ולא ממש מתקשרת לאנשים, יותר מתקשרים אליי מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמס אתה עושה גבות? קצת אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? מן הסתם אתה מרגיש יפה? חחחחחחחח לפעמים למה? ככה
.. מחמיאים וזה אתה ביישן או פתוח? קצת ביישנית מה הצבע האהוב עליך? לא יודעת מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? את הביישנות מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? את הציצי
אתה מאושר? אני בסדר גמור היית פעם מאוהב? לא כיף? לא שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? לא מזיז לי מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? אני אתגייס.. לא שיש לי ברירה מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין לי כוח ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אוכלכל/צמחוני/טבעוני: זולל כל למה? כי טעים לי
ואני נשארת רזה בכל מקרה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:די -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? הרבה מאוהב? לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? לא ראיתי מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?
שומע מוזיקה כרגע? אהא איזו? Eminem - Cleaning out my closet מתכתב אונליין כרגע? לא עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? משפחה מן הסתם מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תחילת אוקטובר מה המבחן האחרון שעשית? שנה שעברה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? לא זוכרת

LadyFlame123

New member
חלק ב'

-מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול... עוד מעט הולכת להתקלח נרדמת בשיעור: כשהיה בצפר.. סתם, אף פעם לא נרדמתי באמת, סתם נמנמתי שמעת גלגלצ: חודשים התנשקת: בחופש קיימת יחסי מין:
עשית קניות: הייתי בסופר לפני כמה ימים היית חולה: חורף שעבר נחתכת: לפני כמה ימים החזקת תינוק: ואוווו מזמן נסעת באוטובוס: שבוע שעבר חיבקת מישהו: לפני כמה ימים לא ישנת כל הלילה: שלשום ישנת עם בן המין השני? הממ מזמן דיברת בטלפון: לפני כמה שעות נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: אם חברים נחשבים, אז לפני כמה ימים -זה או זה - חורף או קיץ? קיץץץץץץ
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אחות.. אנחנו רבות על כאלה שטויות שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? שיעור חופשי... למרות שלפעמים אין כוח מתמטיקה או אנגלית? אנגלית. לינדה
וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ מעריב או ידיעות? לא אכפת ממש פירסינג או קעקועים? פירסינג -קצת על חורף- אוהבים את החורף? קצת כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? גשם כשיש גשם, מה אתם עושים? לפעמים מוצאיה יד אל החלון.. לרוב לא עושה כלום אוהבים לטייל בגשם? לא יצא לי הרבה, אבל זה נחמד עם מטרייה או בלי מטרייה? בלי יש לכם מטריה? אהא אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? לא ממש חולים הרבה בחורף?: ממש לא...רוסייה וזה
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא שזכור לי אוהבים כשיורד ברד? לא מזיז לי אוהבים כשיורד שלג? אני מתגעגעת לשלגגגגגגגגגגגגגג
כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? 8 שנים חורף זה רומנטי? אם יש חבר
אוהבים בגדים ארוכים? לאלאלא מה יותר כייף- צעיף או כפפות? צעיף מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ?קפוצ'ינו אוהבים רעמים וברקים? לא ממש אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? לא יצא לי בשנים האחרונות אוהבים להתכרבל בפוך? כהההההה אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? לפעמים פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? יש מצב אוהבים מעילים? לאלאלא מה צבע המעיל שלכם? לבן. אבל אני רוצה חדש אוהבים כשקר לכם? חחחחחחחחח לא. מה אתם הכי אוהבים בחורף? מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? הכל מגעיל ואפור כזה מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים.. ואפשר גם בלי המרק תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? כרגע חם מטריה רגילה או מתקפלת? המתקפלת תמיד נשברת תוך שניה שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך בגד חורף אהוב: סווצ'רטים שיר חורף אהוב: לא יודעת זיכרון חורף אהוב: כנל

dcohn

New member
קראתי [עוד מקודם אבל עכשיו אני מגיבה..]

וכרגיל אנה, את מהממת
!

R o n 2 5 6

New member
אם ככה,שנינו נוכל לענות בשאלון הבא שהתקלחנו

עם בן המין השני

LadyFlame123

New member
../images/Emo6.gif תמיד הציק לי ששואלים רק על בן המין השני

ואם התקלחתי עם בת מיני? ואל תתחילו לדמיין דברים
.. שתינו לבשנו בגד ים וסתם ניסינו לחסוך זמן...

dcohn

New member
היא לא יכולה להתקרבל איתך.

אולי היא כן יכולה להתכרבל איתך

למעלה