לא נורא בכלל

המילולי די דפק לך הכל - בדיוק כמו שהיה לי במבחן הראשון. תעשי חישוב כמה היית מקבלת אם היית מוציאה 120 במילולי ותראי מה הפסדת. בקיצור אני בטוח שתוכלי לשפר בהמון בפעם השניה אם תשימי דגש על המילולי ותלמדי מילולי כמה שבועות לפני שאת מתחילה את הלימודים לקראת הבחינה שיהיה בהצלחה!

לישקפה

New member
111 בכמותי??

אני מחזיקה בשיא הציון הכי נמוך בכמותי ??? 89 ??? אלוקים ישמור. זוועה.

qet1

New member
לא צריך להגזים, זה לא "שיא"

בכל זאת יש כ 23%-24% אם ציון יותר נמוך משלך בכמותי

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif מסכן... תעשה עוד פעם...

אין סיכוי שעם הציון הזה אתה מתקבל למשהו...

M o n a L i s a

New member
799................................

לא משהו היה לי חום, ולא ישנתי בלילה! נו מה אנשים אתם עושים צחוק?????? תפסיקו עם השטויות האלה! עם ציון כזה אפשר להתקבל אפילו לנאס"א :) די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

t0mer

New member
680

הכמותי איכזב אותי קיבלתי 133 חשבתי אני אקבל יותר

מה זה עוד לא קיבלתי

לדעתי צריך לתבוע אותך כי אמרת מספר מעל 700 איך אתה בכלל מקבל 738 מה אתה השקעת בזה את כל חייך

n u t

New member
745!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מצטערת על ההתרגשות פשוט הרגע קיבלתי ואני פשוט מאושרת מזה!!! יש לי חשק לצעוק את זה בכל העולם!!! אני מתקשרת לכולם וכולם עדיין לא חזרו מבית הספר אז לפחות ההודעה פה הוציאה ממני קצת אנרגיות

Smileycon

New member
ואוו, כל הכבוד! ../images/Emo3.gif

אני מוכן להתפשר על 100 נק' פחות.

fa1afe1

New member
הוצאתי 729 והשרשור הזה ביאס אותי!

למה אנשים עם ציונים נורמלים לא כותבים כמה הם הוציאו בפורום!

שאלה כמעט רטורית שאלת...

הרי מי שמקבל ציון "נורמלי" להגדרתך, לא רוצה לשתף את זה עם חברי הפורום שכן עם ציונים כמו שרובם מפרסמים פה, הם מרגישים נבוכים....זה טבעי הרי...

john doe 122

New member
אין לך מה להתבאס!!

הוצאת 729, מה שאומר שאתה בשני אחוז העליונים של הציונים, בלי קשר בכלל למה שנכתב פה. כלומר מתוך נניח 10,000 אנשים שניגשו לבחינה במועד אוקטובר, הציון שלך הוא (בערך) בין ה-200 (!) הכי גבוהים. (השרשור הזה עדיין מבאס אותך?

למעלה