isaac 80

New member
ציון התאמה=

שילוב ציון תעודת הבגרות יחד עם הציון הפסיכומטרי. תיכנס לאתר של אוניברסיטת ת"א למשל, ושם במידע למועמדים תוכל להכניס את שני הציונים שלך (או הערכה) ותקבל את ציון ההתאמה.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif ../images/Emo26.gif

זה לא היה במקום... מה את רוצה ממנו ? הציון שהוא קיבל לא מספיק בשבילו- הוא לא יכול להתקבל עם הציון הזה למה שהוא רוצה, לכן זכותו להיות לא מרוצה... לא כל מי שמקבל 650 אמור להיןת מאושר ולסתום ת'פה... את יודעת- ל 650 הזה אין שום משמעות אם זה לא מבטיח קבלה למה שהוא רוצה ללמוד...וזה לא משנה בכלל שזה 100 ומשהו נקודות מעל הממוצע הארצי, ושזה ציון יפה ובלה בלה בלה...

john doe 122

New member
מסכים לחלוטין.

אולי באמת כדאי להפסיק להגיד לכולם פה לסתום את הפה? מה לעשות שיש כאלה שבשבילם ציון כמו נניח 600 הוא הישג מדהים, וכאלה שבשבילם 600 זה כשלון מטורף? זה הכל לפי מה שרוצים ללמוד, ואם מישהו לא קיבל את הציון שהוא היה צריך כדי להתקבל, זו זכותו המלאה להביע אכזבה, ולך אין כל זכות להגיד לו לסתום. לפורום יש מנהל ולא את ולא אני נקבע למי מותר ולמי אסור להתבטא כאן.

gmmaf

New member
716 אנגלית ארור!!!

אם הייתי יודע אנגלית יותר טוב אווווי ה750 היה קרוב אנגלית - 126 מילולי - 135 כמותי - 147

לישקפה

New member
בואנה-

יותר ויותר אני מתחילה לקלוט עד כמה ה-89 הזה הוריד לי את הציון ! ה' ישמור -אם קיבלת 716- 126 אנגלית?? אני קיבלתי 128 135 מילולי ? אני לא רחוקה במאוד- 127 כמותי שלך זה אסטרונומי. אצלי-- 89 !!! ואני קיבלתי 569 !!! וואו, אם *זה* לא מבאס, מה כן? בלי כמותי הייתי נוגעת ב700 !!!

gmmaf

New member
716 אנגלית ארור!!!

אם הייתי יודע אנגלית יותר טוב אווווי ה750 היה קרוב אנגלית - 126 מילולי - 135 כמותי - 147

571, אני מבואס, אבל לא מתבייש :(

120 אנגלית 100 מילולי 121 כמותי המילולי הזה הורג אותי! אני יודע הרבה מילים,אבל זה לא עזר לי ב

i love gina

New member
הוצאתי 642

אנגלית -145 מילולי- 115 כמותי - 125 לפחות משהו יצא מהעסק- פטור....
בכל מקרה, חשבתי שאני יוציא קצת יותר מזה, אפילו חשבתי בכיוון ה-700, אבל בסיידר , לא מתרגש מזה... גם זה ציון אחלה... ולכל מי שמתבאס שכל מי שכאן כותב על הציונים הגבוהים- תרגעו! כל מי שקיבל פחות מציון מסויים, סביר להניח שלא יפרסם- הרי בעצמכם ראיתם בטבלה שהרוב עומדים על 500 פלוס מינוס...

Me¥tal

New member
...

720, פסיכומטרי ראשון ואחרון, עומדת להצית את הספרים במדורה מאורגנת. כולכם מוזמנים.

qet1

New member
יש הרבה אנשים שישמחו לקנות

את הספרים האלה (אני,למשל, שילמתי 200 שקל תמורת כל הספרים שמקבלים בקורס של יואל גבע) למה לשרוף כסף?

Moridin

New member
747

אנגלית 140 מילולי 139 כמותי 150 אין לי ממה להיות מאוכזב :)

מממ ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

יש לי את ההרגשה שרשמת בחלק של הכמותי 150 ומכאן השאלות : האם אתה זוהר בחושך ? איך השגת את המבחן לפני ? ולמה הציון של 747 זה סוג של מטוס בוינג וברצינות אתה גאון עקפת אותי בכל סקציה מתמטיקה 146 ואני נחשב גאון אנגלית 135 תודה אלוהים תודה מילולי 118 נו מה לעשות אלוהים לא טוב במילולי לא יכל לעזור סה"כ 685 מועד אפריל תכין מקום לעוד אחד ברשימה

miss_t

New member
../images/Emo11.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo11.gif

קיבלתי 467 אנגלית - 92 מילולי- 78 כמותי- 111 ציפיתי ליותר... להרבה יותר משהו כמו 580, רציתי "לגרד" את ה-600... או להיות קרובה אליו. וזו בעצם הבעייה שלי- שיש לי יותר מידי ציפיות מעצמי כך שאני מתאכזבת. אני לא מבינה איך באנגלית קיבלתי כזה ציון- הלך לי ממש קל ואפילו היה לי זמן לבדוק בסוף הפרק את כולו. בכמותי- לא מאוכזבת, אבל היה פרק אחד קשה, ושניים קלים... כנראה הקשה היה פרק אמיתי ולא פיילוט... מילולי- גם זה היה לי קשה, ולא היה לי פיילוט... זקוקה לעידוד... הציון גרם לי לוותר על עתודה צבאית...

למעלה