john doe 122

New member
לא מבין את ההשתלחות

כמו שאומרת הכותרת, אני ממש לא מבין את ההשתלחות שלך במי שקיבל ציונים גבוהים, אפילו אם הוא "מתבכיין" עליהם. מי שקיבל מעל 700 ומתלונן על הציון שלו, סביר להניח שהציון לא מבטיח את הקבלה שלו למוסד/פקולטה שהוא שואף להתקבל אליו, ואני בהחלט רואה באכזבה הזו דבר לגיטימי.

אתה לומד בישיבה תיכונית?

בכל אופן, לא נעים לי להגיד - אולי אתה בוכה עכשיו אבל כשתתגייס אין לי ספק שמאוד תשמח שלא הלכת לעתודה

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif יש לי את אותה הבעיה- והפתרון

הטוב ביותר הוא לתרגל את כל הנושאים בנפרד עוד, ואחר כך פרקים בודדים של מילולי... ורק בסוף לעבור לבחינות שלמות...

isaac 80

New member
לא נרשמתי לאוניברסיטה, מה לעשות???

האם ישנה אפשרות כלשהי להתקשר לאוניברסיטה ולדעת???? ה צ י ל ו !

Lisias

New member
סחטיין,סחטיקה, שיחקת אותה, גדול,

תותח, גבר. :) חחח, מזל טוב ! שמחים איתך...

לישקפה

New member
וכבר אמרתי מייד אח"כ

"אל תשימו לב אליי.." ותירצתי את דבריי בתירוץ שקל היה לקנות. ובכן, 'השתלחותי' באה כביכול כנגד ההתנשאות הבולטת בדבריהם של מתבכייני מועדון 800. כאותם תלמידים שהיו בוכים בדמעות שליש בתיכון כשקיבלו 99 ולא 100. פקולטה כזו, או פקולטה אחרת, זה עדיין נראה דוחה. לא עובר מסך.

בוביץ

New member
אם אתה בוגר ישיבת תיכונית

כבוגר ישיבת תיכונית אני רוצה להגיד לך שיש מספיק זמן....... מה קרה אני יודע שאפשר להתפלח מהמון שיעורים בבוקר או בצהריים חבר שלי שלמד פסיכומטרי ביב הצליח למצא זמן כי אם רוצים מוצאים את הזמן מעכשיו אתה יכול להתחיל ללמוד את הפסיכומטרי. ולא חיבים מעל 700 כדי להיותצ עתודאי. אני למשל קיבלתי 600 בפסיכומטרי (אני לא עתודאי) ובכל זאת התקבלתי לאוניברסיטה במשהו די בסדר. אם רוצים אין זו אגדה

אני רוצה גם את דעתו של אלוהים ../images/Emo13.gif

תודה גם אני חושב לעשות ככה אני נגש במועד הבא הבא יענו חצי שנה מאוקטובר (לא יודע בכלל חודשים) עכשיו אני ילמד חזק מילון במשך חודש ואז אני ילמד פטל כי זה הבעיה הראשית שלי בפטל יש לי בדרך כלל 4 טעיות מתוך 4 שאלות (אחוז גבוהה
) ואולי גם לתרגל הבנת הנקרא אבל אני לא יודע איך

000שירה000

New member
מה זה הציונים האלה??????

אולי כדאי לשנות את שם הפורום ל"מועדון 700"?????????? כל הכבוד למרוצים!!! ו-אל יאוש לאלו שלא. יתכן והציון יספיק לכם כדי להתקבל, וגם אם לא- אז יש עוד מועד...שאלו יהיו הצרות שלכם, אמן!!! והעיקר- שמכולכם ירד קצת לחץ..... גוד בלס יו אול!!!

Smileycon

New member
הציונים כאן פשוט מדהימים!

אני באמת לא בטוח ש"אהיה" הרבה פעמים בקבוצת אנשים עם ציוני פסיכומטרי כאלה.
אני אישית עדיין תקוע בלי מפתח לדואר

high oak

New member
מבואס רצח

617 אנגלית 119 לא ציפיתי ליותר עברית 111 התאכזבתי קשות למדתי את כל המילון של לחמן כמותי 131 אפשר להגיד בסדר יחסית לנוסאים הקודמים קיצר אפשר לשכוח מעתודה

לא נכון! אין מצב לשכוח מעתודה!

אני מכיר אנשים שהתקבלו למקצועות מסויימים בעתודה עם פסיכו' נמוך משלך....אפילו נמוך מ 600...תתעודד!
וחוצמזה יש עוד מועד גם לעתודאים...(אפריל) בהצלחה!

כלומר זו הזדמנות אחרונה לשפר ציון

עבור כל מי שרוצה ללמוד שנה הבאה, עתודאים ואנשים שפויים כאחד

למעלה