חומי1

New member
677

אכזבה קלה אני כבר מתכנן איך לעזאזל אני ילמד לבד למועד פסח.

תשמעו הציונים האלה זה לא חוקי

לא הגזמתם עם הציונים מה זההמספרים האלה אצלי בכיתה כמעט אף אחד לא עבר 600 רק כמה ו700 זה לא אופציה אין אפילו אחד

כל מי שיש לו פחות מ-650 לא מפרסם

את הציון שלו- אני מקווה שהסקר החדש (והאנונימי כמובן) שפתחתי יתן לנו תמונה קצת יותר מציאותית על הציונים

אם יש לך פטור זה אומר שבפרקים

האחרים די פישלת, וזה סימן טוב, כי ע"י למידה אפשר לשפר פלאים את הציון בכמותי ומילולי, מה שאי אפשר להגיד על אנגלית

Smileycon

New member
קיבלתי את המפתח, ורצתי לדואר- לצערי

לפחות פטור באנגלית קיבלתי, לא שזה גורם לי להרגיש יותר טוב. מה שמעצבן הוא שיצאתי עם הרגשה של 50+ נקודות יותר ממה שקיבלתי.

marcusmaor

New member
אני קיבלתי יותר ממה שציפיתי

קיבלתי 706 ואחרי המבחן חשבתי הלך לי ממש לא משהו ורציתי רק לעבור את ה600 אנגלית קיבלתי 115- ידעתי שאין לי אוצר מלים ויהיה משהו באיזור הזה מילולי 133 סבבה הפתעתי את עצמי כמותי הוצאתי 150 - ידעתי שהלך לי ממש טוב אבל ציפיתי לאיזה טעות אחת א שתיים בקיצור מרוצה אני חושב

כמותי 150 WOW !! הישג מדהים!

כל הכבוד! נשאר לך רק לעשות בחינת אמי"ר כדי לחסוך כאב ראש בשנת הלימודים

מבחן לפטור באנגלית

קרא על זה בטאג ליינס וגם באתר של המרכז הארצי ממש בקיצור: מבחן שעולה 250 שקל שבו אתה עושה רק את פרקי האנגלית בפסיכומטרי (לא מדויק) ומעניק לך פטור מעל ציון מסוים

Sanity

New member
../images/Emo93.gif671?! לעזאזל...

זה פשוט לא ייאמן כל הסימולציות שעשיתי היו מעל ל-700.. ניפגש באפריל.. אנגלית - 140 כמותי - 133 מילולי - 122

lior311

New member
../images/Emo47.gifהכי גבוה עד עכשיו כנראה...|כתר

747 קידום ראשל"צ כבוד- ילד נסחף

cut2

New member
709

אנגלית 132 מילולי 139 כמותי 137 מה שמוזר שאנגלית היה הכי חלש אצלי. בסימולציות זה היה הפוך, וזה קצת חבל. לדעתי רמת פרקי האנגלית במבחן היתה גבוהה באופן יחסי לסימולציות שניתנו בקידום ומהמרכז הארצי, אבל לא נורא. אפשר לעשות בחינת אמי"ר, ואם לא אז זה סה"כ קורס אחד באוניברסיטה.

לישקפה

New member
בואנה ..כולרות..

תגידולי--אתם נורמלים??? מה יש לכם פה? מאורת איינשטיינים?? מוציאים מעל 700 ויש לכם את החוצפה להתבעס ?? תוציאו ת'מקל מהתחת אולי תוכלו להתיישב, אתם יודעים, כמו שאנשים נורמלים עושים ?? אוףף. אל תשימו לב אליי. אני את הציון שלי עוד לא קיבלתי. ואתם גם לא מכירים אותי בכלל. היי חוץ מIKILLEDKENNY . היי. אני פשוט מחוממת מאיזה אחד ש"למד" איתי פעם או פעמיים. הוציא 768 הממזר. שיילך לעזאזל, בכלל לא למד.

gurfi

New member
ביי ביי לעתודה........

ציון מבאס מאוד. ציפיתי ליותר מה שדפק אותי היה הציון במילולי, שהיה אצלי חלק חזק מאוד מאוד מאוד מאוד, היו לי אחוזים הרבה מעל כולם. לעומת זאת בכמותי היו לי אחוזים מתחת לכולם. בבחינה האמיתית הצלחתי יותר מכמותי מאשר במילולי(ב3 נקודות..) בקיצר המילולי היה אמור לעלות לי תציון בכמה עשרות נקודות, ולא הצלחתי לעשות את זה... נתראה באפריל....

למעלה