000שירה000

New member
דווקא אם תכתוב בשם לא בדוי

יוכלו לתת לך פה יותר עידוד ותמיכה (כי יותר איכפת מאנשים שיחסית מכירים יותר)... לא כולם פה קיבלו מעל 700.... ולראיה- קח את עצמך, כי כמו שאתה לא מרוצה מהציון ובקושי כתבת את זה, אפילו בשם בדוי- אז כך גם כל אלו שקיבלו כמוך... די! לא להיות עצובים מדברים כאלה!!
ואסיים בשיר עידוד: be happy now! do u know how? how how how how? how how- meyau!!!1

adidas^

New member
תגידו, פטור נשמר?

אם קיבלתי פטור באנגלית בפעם הזאת ובפעם הבאה שאני אעשה אני לא אקבל פטור- האם הפטור מהמבחן הראשון נשמר לי? תודה!

לישקפה

New member
מה זה ציון התאמה לעזאזל?

ולמה אתה שואל אותי?
יו. אנשים חושבים שאני מקצוענית. יאללה- ילדחורף -ננהל ביחד את הפורום. אתה תענה לשאלות הקורבנות ואני אציק ואשתלח במועדון 800 פה.

הם פה, אל תדאג..

תעשו טובה - תפסיקו לנפנף בציונים שלכם, זה עושה רעעעעעעעעעעעעעע!! מזאת - שעוד לא פתחה את המעטפה..

gurfi

New member
השאלה היא

מתי אני אלמד לאפריל? אני לומד כמעט כל יום עד 20:30.....

eranmc

New member
חחח קח את זה בקלות!

אני קיבלתי 421 עקפתי אותך
*מתלהב כמו ילד* יש מועד אפריל, תשקיע תצליח!

qet1

New member
רק בשבילך....סרקתי

אתה יכול כמובן לטעון שזה זיוף. באמת לא קשה לזייף את זה במחשב. אין לי שום דרך להוכיח שזה לא זיוף. אתה יכול להאמין לי אם אתה רוצה ואתה יכול גם לא... אחרי כל זה האם יש הבדל בין הוודאות שלך לגבי הציון שלי לבין הוודאות שלך לגבי הציון של שאר האנשים בפורום? אתה יכול להאמין לכל מי שפרסם את הציון שלו ואתה יכול גם לא...בין אם הוא סיפק "הוכחה" שכל אחד יכול לזייף ובין אם לא... ד"א זה לא זיוף.

symptoms

New member
כנראה../images/Emo59.gif

שאלה שכותבים בעילום שם מקנאים באלה שקיבלו את הציונים האלה. איזה סיבה לכל הרוחות יש לאנשים לשקר באינטרנט? זה לא כאילו הם מכירים את האנשים פה. רעות

שלום אלוהים נחמד לדבר איתך ../images/Emo13.gif

איך ההרגשה להיות אלוהים ? ושאלה : איך מילולי 150 ? תגיד לי מה ללמוד אצלי היו ציונים טובים אבל לא במילולי 146 מתמטיקה 135 אנגלית (פטור ואני חושב שאני יכול לשפר טיפה) 118 מילולי , איך לומדים מלולי ? חוץ מהמילון שאני ילמד עד אפריל ? מה לתרגל? בכל אחד מהחלקים יש אולי טעות או שניים אבל ביחד זה מצטבר להרבה טעויות

Sanity

New member
הציונים הגיעו..

לכל מי שזה יעניין אותו ציוני פסיכומטרי אוקטובר 03 כבר נמצאים באוניברסיטאות.

gmaso

New member
715

תודה רבה להיי קיו אתם גדולים לא האמנתי בחיים שאני יוציא ציון כזה.

סקר חדש - כמה קיבלתם?

זה סקר אנונימי לחלוטין, חשוב שגם בעלי ציונים נמוכים ישתתפו בו כדי להראות לכולם שלא באמת כולם מקבלים 700+.

../images/Emo41.gifשרשור ציונים אוקטובר 03../images/Emo41.gif

שפכו הכל - כמה קיבלתם? לכמה ציפיתם? כמה בכל פרק? למי יש פטור באנגלית?

למעלה