moriai

New member
634...מבואסת רצח .....

אני צריכה עוד 100 נקודות!!! אין לי מושג איך אני אלמד לבד לאפריל יחד עם בית ספר....אויש..

לנבחני אוקטובר.

קודם כל, ברכותי לכל מקבלי הציונים! מקוה שכל אחד קיבל את הציון לו הוא זקוק ע"מ להתקבל. מי שלא - לא קרה כלום! אחרי הכל אסור לאבד את הפרופורציות, וצריך לזכור שבסוף......זה רק מבחן. (ואפילו יותר קל מכלכלה מיקרו ואקונומטריקה!) אמנם היום זה נראה קרדינלי, אבל בשניה שתדרכו באוניברסיטה מהר מאוד תשכחו את פרצי הרגשות של הפסיכומטרי ותגיבו בדיוק אותו דבר למבחנים הרגילים. תמיד יש מועד אפריל, שעבורו תצטרכו להשקיע פחות (יחסית). עצם ההתנסות בבחינה כבר שיפרה את הסיכוי להשיג ציון גבוה יותר בבחינה הבאה. למי שעדיין לא קיבל את הציון - לא להלחץ! (אני קיבלתי את הציון שלושה שבועות אחרי כולם ולא התאכזבתי...) נסתרות דרכי המרכז... ולבסוף, שימו לב בבקשה לדיסוננס שקיים באופן ברור ובולט בין המציאות שכולנו מכירים (והוכחה אמפירית עשרות פעמים!) לבין תוצאות הסקר או הציונים שנרשמו כאן. לכל נבחני דצמבר - ממליץ לקחת את השרשור בערבון מוגבל. כל קשר בינו לבין המציאות מקרי בהחלט (סטטיסטית - מובהק!). ילד חורף - ראית מה קרה? הזדקנו בעוד מחזור...

לישקפה

New member
הציון שלי הגיע

וחבל שכך. היה נחמד להנות מהספק. כאילו שהייתי צריכה אישור ליכולתיי המתמטיות הדלות. אני טיפוס הומני ! מה לעשות?!? אבל נדמה לי שבלעדיי זה --הייתי יכולה לקבל הרבה יותר !!! אנגלית- 128 למה?? היה לי כלכך קל !! מילולי- 127 כמותי -89 89... 89 !!! טוב, את הרוב ניחשתי. שמעתי שאפשר להיבחן רק על מתמטיקה או משהו אוטופי כזה?? אנשים---אפשר???

לישקפה

New member
אני מסרבת להרגיש נחותה

לנוכח ציוניכם האסטרונומים. הציונים של רובכם באמת עוברים את הסקאלה, ונכנסים לאחוזים הבודדים שמקבלים ציונים כאלה. אז אני אתגאה לי ב128 באנגלית וב127 מילולי ואתעלם בנונשלנטיות מ 89 כמותי. ככה זה כשלומדים את החומר שבועיים לפני הבחינה ומנחשים את רוב הכמותי. אני מרגישה אינטלגנטית מספיק מכדי להרגיש טיפשה. זה רק מבחן ראשון.

למה את חושבת שאת צריכה להרגיש

ככה? קיבלת ציון יפה מאוד, ובקלות תוכלי להקפיץ אותו בפעם הבאה - כתבתי לך מסר אישי איך ולמה. תודה ששיתפת אותנו בציון, מה שאני מקווה שיגרום לשאר להבין שלא כולם פה עם 700+ ד"א - נתוני הסקר ממש מוזרים, יש הצטברות בקצוות. נראה לי שיש הרבה אנשים שסתם סימנו את האופציות הקיצוניות, בכל אופן אני מקווה שזה יתאזן אחרי שהרבה אנשים יצביעו. שיהיה בהצלחה ילדה!

ילד חורף צודק

אל תקחי קשה, תמיד ניתן לשפר ובהרבה נקודות. ילד חורף הזכיר שהוא שיפר ביותר מ-100 נקודות באשכול הזה... אגב, ילד חורף, כמה קיבלת?

אני מעדיף לשמור את זה לעצמי

מהרבה סיבות, בכל אופן זה לא סוד שקיבלתי במבחן הראשון 657.

אליחי

New member
התייעצות..

למדתי בקורס קידום תיכון, השקעתי בכיתה עצמה, אבל לא הכנתי שיעורי בית, ולא תרגלתי גם כמו שצריך. התוצאות גם היו בהתאם, וקיבלתי קצת מעל הממוצע, מה שרחוק מאוד ממה שאני צריך לרפואה... עכשיו האופציה הבאה שלי היא מועד אפריל, אבל... מה לעשות? לתרגל כמו מטורף חודשיים לפני המבחן? לשנן מעכשיו מילים? חשבתי גם לנסות את קרוס קידום אישי... למישהו יש רעיונות/עצות? יתקבלו בברכה!

רונן221

New member
תהיי מוכנה לטירוף

אם את נכנסת לקידום אישי תהיי מוכנה להשקעה מטורפת והרבה יותר חומר מהקורסים הרגילים וחוץ מזה אני לא יודע אם יש קידום בירשלים ושמעתי שגם היי קיו בסדר.

לישקפה

New member
אליחי?.. מצטט מ"משחק החיים" ?

( "החיים הם כמו אופניים, אם קל לך מידי- סימן שאתה בירידה". ריקי למה שמה, הפסיכולוגית). בכלאופן,שינון מילים- מעכשיו. תרגול- להבא תתרגל, חובה. אם אתה מתייעד להיות רופא- ואין לך בעייה ללמוד בקבוצה ולגייס משמעת עצמית על מנת לתרגל באופן קבוע- קח קידום אישי. הערת שוליים: מה פתאום כולם קופצים על רפואה ? להיות רופא זה נאחס. עבודה 24/7.

קידום אישי

היי, אני אחד מאותם מעטים שלמדו בקידום אישי בזמן הלימודים בתיכון, אז אולי אוכל לייעץ לך. סה"כ, אני מאוד מרוצה מהציון שקיבלתי, אני לא אכנס למספרים ספציפיים ורק אומר שעם ממוצע בגרות סביר (בעזרת השם) כל האפשרויות פתוחות בפניי, אני לא אומר שאם תלמד טוב בטוח תגיע ל700 פלוס, אני רק אומר שאם תלמד טוב תשתפר בהרבה, ממש הרבה, ראיתי את זה קורה לעצמי ולכל אלה שלמדו איתי בקורס ושיפרו את ציון הפסיכומטרי שלהם ביותר ממאה נקודות. בקרוס יש הרבה מאוד תרגול והרבה עזרה אישית, אבל לדעתי החלק הכי טוב זה 15-16 מבחנים לדוגמא שאת עושה במהלך הקורס. אלה הם החדשות הטובות. החדשות הרעות הן, שיש שיעורי בית, הרבה מאוד שיעורי בית. אני לא יודע איזה בגרויות אתה עושה השנה, אבל קידום ייקח לך זמן. אם לומר את האמת, אני עשיתי שבריר קטנטן משיעורי הבית, ואני לא מכיר אף אחד שעשה את הכל, אני משער שיש מישהו עקשן עד כדי כך, אבל אני לא פגשתי אותו.

איכשהו....

עקשן זה לא המילה שעולה לראשי...יותר כמו מטורף, על איזה כוכב אתה גר וכמה שעות יש לכם ביממה ?
מצד שני, אם זה עזר לך, ואני מקווה שזה עזר לך, אז אני משער שזה היה שווה את זה.

fed

New member
שונא את כולכם!!!!!!!!!!!!!!!!

קיבלתי 652 נניח שזה בסדר זה לא מספיק לי בשביל להתקבל לאן שאני רוצה פשוט חרא!

לישקפה

New member
אויש תסתום.

מצטערת , לא התאפקתי. ההתבכיינויות שלך מפריעות לי לחשוב מה אני עושה עם 569.

isaac 80

New member
לישקפה, היי גאה בעצמך!

את מעל הממוצע הארצי (550 בערך). ובואי לא נשכח שיש ציבור משמעותי של אנשים "חכמים" שבכלל לא חושבים על לגשת לבחינה. כך שאת מעל הממוצע של האנשים היותר חכמים. מאחל לך שתתקבלי למה שתרצי!

למעלה