מה זה אומר? מתי זה מגיע אלי הביתה? באיזה אדישות כתבת את ההודעה.... אינ מוכנה לחרף נפשי במזג אוויר המגעיל בחוץ וללכת לדואר... (כמו שאמרתי זה לא ליד הבית.. זה במרכז אצלנו... אני גרה בישוב) מה נראה לכם זה יגיע לדואר היום??
ייתכן ובעיר שירותי רשות הדואר מהירים יותר, בד"כ. בכל אופן, סביר להניח, שטופס התוצאות יגיע אלייך בימים הקרובים (אלא אם היה איזה תקלה או שיבוש בבחינה שלך, בבדיקתה או בהעברת הטפסים ו\או האגרה).
קודם כל, כל הכבוד על האומץ להתוודות שקיבלת ציון מבאס. שנית כל, הלוואי והפסיכומטרי תהיה הבעיה שלך בחיים. אנשים מתים במדינה הזאת כמו זבובים כך שעדיף חי עם פסיכומטרי 201 ממת עם פסיכומטרי 799.
יש לי בגרות יחסית טובה... אז אפשר לעשות משהו... כי זה ציון גבולי כזה שאפשר עם בגרות לעשות איתו משהו זה פשוט מבאס כי חרשתי ולמדתי כל כך הרבה... ואני לא ריאלית (לא נכנס לוויכוח) אבל לפי דעתי זה מאוד קשור... ואח שלי אמר משהו נורא חכם שעודד אותי: זה לא מטרה - זה האמצעי, ואם האמצעי הזה מספיק בשבילי כדי ללמוד מה שאני רוצה אז זה לא משנה כמה... תודה על העידוד...
מה האוניברסיטאות עושות עם ציוני הפסיכומטרי? כי הרי כשאתה רוצה להתקבל אתה מביא את התופס עם הציון(בתור הוכחה) ולפי זה מקבלים אותך כמובן שאני טועה אז איך זה עובד בדיוק?
כל האוניברסיטאות הגדולות מקבלות את הציון שלך אוטומטית, אם אתה רוצה שהציון ישלח למקומות נוספים אתה מציין את זה בטופס ההרשמה אתה לא צריך להציג להם שום מסמך שמעיד על הציון שלך אם הוא נשלח אליהם מהמרכז הארצי לבחינות