high oak

New member
מה שאני רותה ללמוד זה

הנדסת חשמל ופיזיקה הבגרויות שלי יהיו די טובות אני יכול להגיע לממוצע של 112 אבל עם פסיכו כזה אין מצב לחשמל. לשפר באפריל? לא נראה לי שיהיה זמן עם הבגרויות לא נורא תמיד אפשר ללמוד אחרי הצבא

בטח שיש מצב

באונ' ת"א עם בגרות 112 יש לך ציון התאמה 666 וכדי להתקבל להנדסת חשמל השנה היה צריך 667... כלומר אתה ממש על השפיץ! תלמד טוב טוב לבגרויות ותוכל להתקבל! שיהיה המון המון בהצלחה!!!

לא רוצה להיות ה"מבאס הרשמי" אבל...

עם מתחת ל 680-700 אין מצב להנדסת חשמל-פיסיקה בעתודה(שלא לדבר על "פסגות") ולא משנה עם איזה ממוצע בגרות...מי שלא הבין עדיין, המיון לעתודה, החל מהשלב הראשון ועד לסופי מתבסס רובו ככולו(!!) על הפסיכומטרי.למה? לא יודע...תשאלו את הצבא...אבל סתכל על זה כך-במקרה הרע תוכל ללמוד מה שאתה רוצה אחרי הצבא, ואם אתה עדיין רוצה עתודה, אדז תקרע את התחת לפסיכומטרי באפריל-אין ברירה אחרת......סורי...

high oak

New member
זה בסדר

כבר עיקלתי את זה תמיד אפשר אחרי הצבא הלימודים לא יברחו לי

iKilledKenny

New member
מבואסת קצת

621 אנגלית 132 מילילי 117 פעם הייתי טובה כמותי 120 די ציפית לזה

לא נורא, זה אומר שאת טובה באנגלית

ושאת יכולה להוציא בקלות פטור במבחן אמי"ר

000שירה000

New member
../images/Emo10.gif את בטוחה שזה לא מספיק?

כך או כך- אני בטוחה שיום אחד עוד ניפגש באיזו מחלקה... ואני לא מתכוונת בתור פציינטיות כמובן

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif ../images/Emo6.gif

כרגע יותר סביר שתפגשי אותי מנקה איזה מחלקה
בעע עברתי עכשיו על סיכויי קבלה לכל דבר אפשרי שיכול לעניין אותי באתר של את"א ועם הפסיכו' הזה וממוצע בגרויות משוער שהקלדתי אני לא יכולה להתקבל לכלום.
אין ספק שאני אצטרך לשפר את הפסיכו' ובהרבה

000שירה000

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי!!!

לא נורא, יהיה לך עוד זמן לשפר... את עוד רכה וצעירה... לא כמוני- עוד מעט כבר ייצאו לי ורידים ברגליים ועדיין אף פעם לא עשיתי פסיכו... את ממש רצית להיות עתודאית? ומה לגבי באר שבע? שם יש סף נמוך יותר, לפחות מבחינת ציונים?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif לא ...

כבר די ירדתי מעיניין העתודה, ובכל זאת- אם היה לי ציון מספיק הייתי מנסה להגיש מועמדות ולראות לאן זה יוביל... עכשיו אין טעם. לא בדקתי לגבי אונ' בן גוריון- אני רוצה ללמוד באת"א..
בכל מקרה, אני אסיים תיכון אחר כך אני אחשוב על שיפור הפסיכו'...

יאללה אנשים צאו מהארון!!

ההפרש בין המבחן הראשון לשני שלי הוא יותר מ100 נקודות! הציון לא אומר כלום!

iKilledKenny

New member
זה מזכיר לי

היום היה לנו מבחן בחיבור ואחד הנושאים היה "האם לבחינה הפסיכומטרית שי יכולות ניבוי לסיכוי ההצלחה בלימודים גבוהים בעתיד" לא נראה לי שלמורה שלנו היה מושג שהיום מקבלים את הציונים. אני חייבת להודות לפורום הזה שדי עזר לי למצוא טיעונים לנושא!
למרות שהתחלתי להמציא שם נתונים אחד מהנתונים שהמצאתי היה ששאנשים שנבחנים בפעם השניה משפרים את ציונם ב 50 עד 100 נקודות. אז לפי מה שאמרת עכשיו לא לגמרי טעיתי.

תותחנים

New member
661 קצת מאוכזב

אנגלית-130 ציפיתי לציון הזה מילולי-121 וואלה ציפיתי ליותר, למדתי הרבה לזה וגם הרגשתי שהלך לי טוב.. כמותי-135 ציפיתי לקבל 135-140 אז לא נורא.. בקיצור, המילולי דפק אותי... גם אתכם??

למעלה