שאלון

צליל88

New member
הנה היא באה, השנינות../images/Emo3.gif../images/Emo179.gif

או שלא
קודם כל אני אגיד שוב, שקד זה שם יפה
ומתמטיקה זה השנאה של כולנו, את לא לבד! [אוהבים אותך אביטל
?
] וטונה הכי טעים בסנדביץ'
[יעידו חברות שלי, זה מה שאני אוכלת כל יום
]

אבילטלט

New member
../images/Emo175.gifגם אני אוכלת את זה כל יום../images/Emo3.gif

מה עוד אפשר לשים בסנדביץ שנשאר טעים עד 10?! ויש אנשים פה שכן אוהבים מתמטיקה,מוזר

אביטלי , ../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

- פסיכולוגית/עובדת סוציאלית תפור עלייך!! [וגם עלי, כמחליפה רשמית שלך
] - איך זה שאת לא אוהבת מתמטיקה?
[
] - את גם אוכלת הרבה דברים בארוחת צהריים אחת!

אבילטלט

New member
../images/Emo175.gifככה זה כשאני שבת בבי"ס

עד שיש ארוחה שיש בה אוכל אכיל אוכלים הכל
וחוץ מזה זה לקחתי מהכל ממש קצת, כי בקושי נשאר...

אבילטלט

New member
../images/Emo175.gifאה ואם לא הבנתי

זה לא בורקס ופיצה, זה בורקס פיצה! זה קטן,וגבינה לא משביעה זה רק בשביל הטעם... וגם טונה בקושי...נשארתי רעבה אז אכלתי גם קרונפלקס עם חלב

../images/Emo176.gifתגידו שזה לא מזכיר את השאלון

הזה?!!?!?
והנה התשובות שלא עניתי בשאלון הקודם או שתשובתם השתנתה: 1. האם יש לכם חוש הומור
כע
9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב
הייתי בים 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב
אלך לישון 11. מה השיר האחרון ששמעת
אתם לא מכירים
15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול
1 וחצי בערך
16. באיזו שעה קמת היום
9 וחצי
21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום
יום שכולו טוב
[אבל היו כמה דקות של ירידה במצברוח- כי נזכרתי באבא] 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה
אריקה, החברה הכי טובה שלי- שתמיד הולכת איתי לכל מקום, ואני מבקשת ממנה רשות לעשות דברים. [היא אמרה לי כרגע לרשום את זה] 25. מה הצבע של החולצה שלך
ירוק 26. מה אכלת בצהרים
אורז וסלט [וגם עוגות ומאפים
] 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו
ללא שינוי

קובי221

New member
גנבים!!!../images/Emo3.gif

נו טוב... גמאני גנבתי מפורום סקרים שאלונים, אבל לעומתכם אני לא ציינתי זאת.|זורו"

אהמ קובי.קוביות|../images/Emo104.gif

אולי תשתוק פעם אחת?[
] לשם שינוי?!
סתם קובי.. ד"א, אתה יכול להצטרף לפורום הזה, הוא אוטוטו מתאים לך.
נ.ב הגונב מגנב - פטור.
[. למחשבה]

cspse

New member
יאאא שאלון ../images/Emo99.gif

1. האם יש לכם חוש הומור? מקווה שכן... 2. מה משחק הילדים האהוב עליך? אממ... קארה-קופה?! משו כזה..? עם קלפים וזה... 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? פסיכיאטר...
4. מהו הצבע האהוב עליך? שחור 5. מה השתיה המועדפת עליך? בירה
6. מה הספר האחרון שקראת? "1984" 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע 8. אתה יודע לנגן? לא 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? דיברתי בטלפון... 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? ארכב על האופניים, מקלחת, ולישון...
11. מה השיר האחרון ששמעת? Elton John - Your Song 12. כמה אחים יש לך? 2 אחים ואחות אחת. 13. איך קוראים להם? משה, שמוליק, ולאה. 14. בני כמה הם? 29,25,31 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? יאא איזה שאלות... בערך ב-2:30 16. באיזו שעה קמת היום? 10:00 בערך. 17. כמה זוגות נעליים יש לך? שניים. 18. על איזה צד ישנת בלילה? משער ששמאל, כמו בד"כ.. 19. מה הצבע של השיער? חום כזה, בהיר. (לא ג'ינג'י
) 20. והעיניים שלך? ירוק. 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב- אממ... חברים שלי היו פה בשבת. רע- הם הלכו מתישהו... P 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? I'm All Alone... 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? בית... מה?! 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? כנ"ל
25. מה הצבע של החולצה שלך? לבן. משו חמוד כזה, יש עליה דגל של בריטניה, אבל כתוב מתחתיו "GREECE".. חיחי 26. מה אכלת בצהרים? ארוחת-שבת, אז הרבה... 27. יש לך עגילים / קעקועים? על קעקועים, לצערי, לא... עגילים אין. 28. איזה דיסקים יש לך? יש הרבה... ה-2 הראשונים של בריטי ספירס, מימי כיתה ה'-ו'.. כל קולדפליי.. אביתר בנאי.. אהוד בנאי.. אואזיס.. ועוד עוד
29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? "דתיים-חילונים". 30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? אני לא "נמצאת" בשום אתר.. אבל אני נמצא הרבה בוואלה, כל ה"סידורים" שם... 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? יאא, לשחק כדורסל
32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? זה מבדר דווקא, אז 8. 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? משו מקורי, חומוס.
35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? למה "חוץ מישראל", מי אמר שבא לי לגור פה? בא לי על איטליה... 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? אחת. 37. אתה מאמין בות רפאים? לא. 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? יאא נקודה רגישה! המון זמן, יותר מדי זמן! 39. השתמשת פעם באיקון? מסתבר... 40. ישנת הלילה עם שמיכה? כן, זוגית
41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא. 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? לא ראיתי טלויזיה. 43. באיזה צבע העכבר שלך? לבן. שיהיה שבוע טווווב...

../images/Emo197.gif חיים ../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

- קארה קופה...איזו נוסטלגי'ה נעימה
. - רוצה להיות פסיכיאטר? הידד! נשאר רק להודיע לאביטל, תעשו קריירה ביחד...
. פסיכיאטר זה כ"כ..ברני לוינגסטון
. [רופאים/אריך סגל] - קמת היום [בהנחה שעכשיו מוצ"ש] ב-10:00?
מה עם תפילה??
[
] שבוע טוב, שבוע טוב.

את וצליל ../images/Emo123.gif../images/Emo180.gif

זזוכות ממני לתואר: 'מבקר המדינה'... (קחו את זה לכל כיוון באופן חופשי
)

יוההוו../images/Emo70.gifמבקרות המדינה../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

אחלה, אין לי בעי'ה עם התואר הזה... איך זכיתי בו?

../images/Emo6.gif בן יקר, ../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

[לא סכמנו משהו אחר?
] אני מגיעה לכל מקום
. גם לישיבות *לא כ"כ יפות*
.

למעלה