שאלון

../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

אני חוזרת בי, אם כבר יש שיא, אז זה השיא!!! איך אפשר לקרוא ספרים בלי לסיים
אעע...עכשיו הגזמת
.

אוכל?../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

דווקא כשמדובר באוכל אני לא עצלנית בכלל
. ואיך אתה מעז להגיד את זה באותו משפט? ז"א אוכל ו..דברים משעממים?
.

חחח חס וחלילה לא הבנת אותי

אוכל אצלי נמצא במקום מאוד חשוב בחיים...אבל אם יש לי מישהו בבית אז אני בחיים לא אקום לאכול אני פשוט אגרום למישהו אחר להכין לי...זה גם יותר טעים כשמגישים לי אוכל ולא אני מכין.. כשאין ברירה אז אין ברירה

באנה אתה עצלן ברמות!../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

שמישהו אחר יכין וגם יגיש?!?!?!?! אתה גרוע
. אם היית אח שלי, היית רק יכול להמשיך לחלום, וזה לא שאני לא מכינה ארוחות, אבל אני לא אגיש אותן לחדר שלך נגיד, אלא אתה פשוט תרד לאכול עם כל המשפחה
. מעניין....

לאא בארוחות הרגילות אני אוכל עם

המשפחה...אבל אני רעב עוד מיליונטלפים פעמים בין לבין אז.. היום מרוב שהתעצלתי להכין לעצמי אוכל נסעתי לקנות פיצה

צליל88

New member
בוקר אחד שקע שאל,../images/Emo179.gif

"תקע, תקע, איך עושים חשמל?" אמרתי לו "שקע, מיד מבררים" ונסענו לבקר במרכז המבקרים של חברת החשמאאל!
1. האם יש לכם חוש הומור? נראה לי..
סתם, יש יותר מדי
2. מה משחק הילדים האהוב עליך? באבלס לא נחשב, מיום ליום אני מגלה עוד מכורים
אז 'חיי שרה'
"מי שתופס הוא חרא!"
אחח, נתיבות
3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שוטרת. זה בערך החלום שלי מגיל 0
4. מהו הצבע האהוב עליך? כחול
5. מה השתיה המועדפת עליך? מים. ושיהיו קרים, תודה. 6. מה הספר האחרון שקראת? תיאום כוונות. 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? לא מעדיפה בכלל
אבל, תלוי איזה סרט.. 8. אתה יודע לנגן? לא
9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? רכבתי על אופניים
[בערך מכיתה ו' לא עשיתי את זה
] 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? אלמד למת'. 11. מה השיר האחרון ששמעת? שומעת עכשיו, סימנים של הראל מויאל. 12. כמה אחים יש לך? חמישה. 13. איך קוראים להם?
. 14. בני כמה הם?בין 26 ל7 וחצי
15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? עשר ומשהו. 16. באיזו שעה קמת היום? עשר ומשהו
[אבל קמתי כמה פעמים באמצע הלילה. היו בומים רציניים. אחי "זורקים אבנים על החלונות"
. אחותי "ינעל דין בוהם!"
17. כמה זוגות נעליים יש לך? אמא אומרת שיותר מדי, אני אומרת שלא מספיק.
18. על איזה צד ישנת בלילה? ימין. אבל אחרי זה התפרעתי
[כמו תמיד
] 19. מה הצבע של השיער? בעיקרון שחור. יש לי כמה פסים אדומים וקצוות אדומים. ולא, זה לא זוועתי
20. והעיניים שלך? חומות
21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב- למדתי את כל התמרורים לתיאוריה
רע- אחי זרק עליי כרית
22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? הפלא', הוא שעה רוטט ואין לי כח לענות. 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? תזכירו לי מזה ביצפר
אמ, אהבתי ספורט, עד הרגע שהגיעה הריצת 2000 [שהייתי על סף עילפון! הסתחררתי! נפלתי! ישבתי דקה+ כמו אחת לפני לידה!] אז בוא נגיד ש.. שיעורים חופשיים
[והיו הרבה כאלה, אני דאגתי לזה אישית
] 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? שנאתי ביולוגיה. בערך כמה דקות אחרי שיצאנו מהכיתה חברה ואני, שרפנו את הבגרות. 25. מה הצבע של החולצה שלך? תכלת. 26. מה אכלת בצהרים? תפו"א ועוף בתנור, אורז, סיגרים ועוד מלא סלטים של אמא
27. יש לך עגילים / קעקועים? חורים נחשב? ואסור קעקועים
בערך לפני שבוע שמתי קעקוע של דוריטוס, אחי נידב לי
ואז זה ירד אז חברה ציירה לי חיפושית וכולם חשבו שזה קעקוע חינה. 28. איזה דיסקים יש לך? צרובים
29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? מה לא חסר? 30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? פה
[מכורה!] 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? להכניס למישהו מכות
32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? מזה 1 מזה 10? שיהיה 5. ככה זה באמצע
33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? טונה וסחוג בבגט
. 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? אין לי ארץ אחרת
. אני נשארת פה! 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? אחת. 37. אתה מאמין ברוחות רפאים? לא. 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לפני איזה חודש. 39. השתמשת פעם באיקון? חיחיח פעם? 40. ישנת הלילה עם שמיכה? כן, אבל חלקית. 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא
. בנג'י רציתי וחברה שלי פחדה "אני לא אשלם כדי ללכת למות!. -לקפוץ. -תפסיקי לתקן אותי!" וסנפלינג סתם לא יצא
42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? לא ראיתי, נראה מה יהיה מעניין. 43. באיזה צבע העכבר שלך? לבן-אפור.

../images/Emo180.gifמי שתופס הוא פרה../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

שמעת? פרה!
הרגת אותי עם החרא...
כנראה שזה באמת משהו ייחודי סגנון נתיבות
, בעצם מי מדברת? גדלתי ב'בניין של הדוסים'
. - כשהייתי קטנה פשוט חלמתי להיות שוטרת, כשגדלתי [ומדובר על ה'-ו'-ז'] ידעתי שזה בטוח מה שאני רוצה [נו, הטלויזי'ה (ז"א הטמבליויזי'ה
) והסדרות האלה שלה..] ואז גדלתי עוד קצת, והבנתי שזה פשוט לא בשבילי
. - אני גם רוצה לרכב על אופניים
, ובאמת כדאי שתעשי חזרות על רכיבה עלי'הם אם לא עשית את זה מכיתה ו', כי כשתבואי אלי....
. - מתמטיקה
. זה כבר מועקה...
. - "ינעל דין בוהם"
לא שמעתי על הצירוף מילים הזה אף פעם
. אוקיי, "ינעל דין בוהם" *משננת*
. וזה לא אבנים צליל, זה קאסמים!!! את מבינה? לא קסאמים, קאסמים!
- ללא ספק אכלת טוב צהריים אותו יום שענית על השאלון הזה, אמרתי שאת פרה או לא אמרתי?
אבל... את צריכה את זה. דורשת את זה. חייבת את זה!
- גם את עם הקעקועים האלה של הדוריטוס? האחים שלא לא מפסיקים איתם..
וניחא הם היו אוכלים את הדוריטוס אח"כ, הם רק לוקחים את הקעקועים! ובסוף מי אוכל? אני!
[
] - נראה לי שסיימתי
. לפחות נדבר פה, אם לא באייס...

צליל88

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo179.gif

-אל תתווכחי איתי, פשוט לא. זה חרא!
-האמת? זה באמת לא בשבילי
אבל זה מעניין, מה. [תשאלי את בני אפילו
] -עשיתי חזרה אתמול! התעייפתי מהר מדי
. בערך אחרי כמה מטרים..
-מועקה רצינית
לא למדתי כלום היום
. -אני תמיד אמרתי שזה קאסמים! זה הסניף שלך מטעה את הציבור
ובאמת כדאי שתשנני את זה, עינב תשמח
-זה היה בשבת! היום לא אכלתי הרבה [כי עבדתי?
] -נו, לפחות שניים נהנים במחיר אחד
[היום איזו אחת במונית התעצבנה על הנסיעה של הנהג. [הוא באמת נהג קצת מפחיד..] "יש לי פה גם נסיעה, גם שייט וגם בחילה! הכל במחיר אחד!"
-לפחות דיברנו
[כן, אני עפה לישון. למרות שישנתי משש וחצי עד עשר בערך.. אני ממש סחוטה

shir el

New member
עונה .. ../images/Emo13.gif

1. האם יש לכם חוש הומור? אממ .. לרוב ... 2. מה משחק הילדים האהוב עליך? קלאס .. 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת ... 4. מהו הצבע האהוב עליך? גוונים של כחול, תורכיז , כתום .. 5. מה השתיה המועדפת עליך? דיאט קוקה-קולה לימון .. 6. מה הספר האחרון שקראת?
7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? בבית .. 8. אתה יודע לנגן? לא. 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ישבתי בסלון .. 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? כנראה ללמוד .. 11. מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת .. 12. כמה אחים יש לך? 2 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? בסביבות 2. 16. באיזו שעה קמת היום? בסביבות 11. 17. כמה זוגות נעליים יש לך? 15 בערך.. 18. על איזה צד ישנת בלילה? לא זוכרת.. 19. מה הצבע של השיער? חום. 20. והעיניים שלך? חום. 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב- סבא עשה אצלינו שבת, והדודים באו לבקר. רע- הי'יתי אמורה ללמוד היום הרבה .. ובקושי למדתי .. 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף-אחד ... 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? נראה לי ספרות .. (או שאני פשוט סתם שכחתי את הסבל של ללמוד לחמש יחידות ספרות .. שנבחנים באותו יום). 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? הרוב .. 25. מה הצבע של החולצה שלך? ציבעונית .. חח 26. מה אכלת בצהרים? ארוחת-שבת .. 27. יש לך עגילים / קעקועים? עגילים באוזני'ים .. 28. איזה דיסקים יש לך?
29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? יש דבר כזה
30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? "תפוז" כנראה .. 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? לא יודעת .. 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 5. 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? סלט נראה לי .. חצילים... 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? אוסטרלי'ה, ניו-יורק.. 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? אף-אחת .. 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? אני צימחונית ... אז כנראה שמזמן .. ממש מזמן .. אבל אכלתי המבורגר צימחי .. 39. השתמשת פעם באיקון? אין לי תשובה מתוחכמת .. כנראה שכן ..
40. ישנת הלילה עם שמיכה? נראה לי שכן. 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? סנפלינג אם אני לא טועה. 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? עכשיו אני רואה "חברים" .. רציתי לראות "מועדון-לילה" .. אבל הדלקתי בסוף-התוכנית .. 43. באיזה צבע העכבר שלך? כחול וכסף .....

K e R e N18

New member
בללל../images/Emo13.gif

1. האם יש לכם חוש הומור? יאפ
2. מה משחק הילדים האהוב עליך?סרדינים!מכירים?
3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול?להיות גדולה
[נורא מצחיק,קרן,נורא...
] 4. מהו הצבע האהוב עליך?ורוד בהיר וירקרק
[מותר שניים,נכון?
] 5. מה השתיה המועדפת עליך?מים!!
6. מה הספר האחרון שקראת? סיפור פשוט?
7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע?תלוי...גם וגם
8. אתה יודע לנגן? במשולש
9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?ליוויתי את חברה שלי הביתה... 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב?אתארגן ואצא...
11. מה השיר האחרון ששמעת?"והכושי נבחחח והשועל ברחחחח..."
12. כמה אחים יש לך?4 13. איך קוראים להם?זה באמת חשוב?
14. בני כמה הם? בין 12 ל-23 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול?2:00.. 16. באיזו שעה קמת היום?12:00.. 17. כמה זוגות נעליים יש לך?לקיץ?4.. 18. על איזה צד ישנת בלילה? התהפכתי האמת
19. מה הצבע של השיער? שחור! 20. והעיניים שלך?חומות.. 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?אין לי כח לפרט... 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אחי בקטן,רואה טלויזיה
23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר?אזרחות
24. מה המקצוע שאתה הכי שונא?תנ"ך!
25. מה הצבע של החולצה שלך?עכשיו?תכלת כזה.. 26. מה אכלת בצהרים?כל מיני... 27. יש לך עגילים / קעקועים?רק באוזן
28. איזה דיסקים יש לך?ח להתחיל לפרט:
נמשיך מתישהו...אני צכה ללכת...

שאלון הזוי ../images/Emo180.gif

1. האם יש לכם חוש הומור? ככה אומרים
2. מה משחק הילדים האהוב עליך? אמממ גומי, חבל או תופסת..
3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מנהלת משרד עו"ד 4. מהו הצבע האהוב עליך? ירוק עד טורקיז..(נו, הבנתם) 5. מה השתיה המועדפת עליך? קולה ותפוזים 6. מה הספר האחרון שקראת? לא סיימתי..dark magic 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? בבית 8. אתה יודע לנגן? כן 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? אכלתי.. 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? אלמד לתיאוריה 11. מה השיר האחרון ששמעת? אממממ נראה לי the real thing 12. כמה אחים יש לך? 3 (חוץ ממני) 13. איך קוראים להם? יניב איריס ורן 14. בני כמה הם? 29 27 24 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? 4 וחצי בבוקר 16. באיזו שעה קמת היום? 9 וחצי בבוקר 17. כמה זוגות נעליים יש לך? לא יודעת..
18. על איזה צד ישנת בלילה? על הגב 19. מה הצבע של השיער? חום- כהה 20. והעיניים שלך? חום 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר טוב-דיברתי עעם מעיין
דבר רע- הלכתי ברגל המונמונמונמון ועכשיו יש לי יבלות וזה כואב מוות
22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף אחד.. 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? היסטוריה 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? ספר המצוות 25. מה הצבע של החולצה שלך? לבן 26. מה אכלת בצהרים? אורז עם בשר ותפו"א 27. יש לך עגילים / קעקועים? כן 28. איזה דיסקים יש לך? איזה שאלה מחורבשת!! 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? מה אני נראית לך?!
30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? פרפר.. הוא הכי שימושי.. ואחריו תפוז 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? לישון/לשחות 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 5 תלוי.. 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? מי זוכר? 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארה"ב 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 1 37. אתה מאמין בות רפאים? לא, אבל זה עדיין מפחיד אותי
38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? ממזמן.. אולי לפני שנתיים 39. השתמשת פעם באיקון? חח בארור 40. ישנת הלילה עם שמיכה? כן 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא.. וזה מבאס 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? אני דתיה!!
43. באיזה צבע העכבר שלך? לבן..

אבילטלט

New member
../images/Emo175.gifגם אני!

1. האם יש לכם חוש הומור?אני חושבת שכן 2. מה משחק הילדים האהוב עליך?אממ נראה לי שכולם, משחקי ילדים זה כיף! 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול?זה כל פעם משתנה, אולי פסיכולוגית או עובדת סוציאלית, אני כבר לא ממש יודעת... 4. מהו הצבע האהוב עליך?אממ כמעט כולם 5. מה השתיה המועדפת עליך?קולה, מנגו ופטל 6. מה הספר האחרון שקראת?לא זוכרת כבר... 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע?קולנוע 8. אתה יודע לנגן?כן 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?הבאתי כסא לאורחים 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב?אתקלח 11. מה השיר האחרון ששמעת?תגידי לי את-שי גבסו 12. כמה אחים יש לך?3 13. איך קוראים להם?אוהד, יובל ושקד 14. בני כמה הם?15,8,9 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול?4 16. באיזו שעה קמת היום?11 17. כמה זוגות נעליים יש לך?לא ספרתי 18. על איזה צד ישנת בלילה?אממ על כולם, ישנתי עם חברה על מיטה ממש קטנה 19. מה הצבע של השיער? חום 20. והעיניים שלך?חומות 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?שבת חברות בבי"ס, שבת אחרונה עם כל השכבה
22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אף אחד 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר?סוציולוגיה 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא?מתמטיקה
25. מה הצבע של החולצה שלך?לבנה עם פסים חומים 26. מה אכלת בצהרים?בורקס פיצה, גבינה,טונה וקרונפלקס עם חלב 27. יש לך עגילים / קעקועים?יש חורים באוזניים אבל אני לא שמה עגילים 28. איזה דיסקים יש לך?כל מיניי 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?יש דבר כזה? 30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה?תפוז 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו?אממ להתקלח 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)?5 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?טונה 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)?רק ישראל
36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו?אחת 37. אתה מאמין בות רפאים?לא 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?וואי לפני שנים,לא אוהבת. 39. השתמשת פעם באיקון? 40. ישנת הלילה עם שמיכה?לא, היה חם בבי"ס
41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג?לא 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה?אף אחת, פיספסתי את כולם 43. באיזה צבע העכבר שלך?שחור

למעלה