שאלון

ממממור

New member
אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה../images/Emo204.gif

האם יש לכם חוש הומור? כן, ברור
מה משחק הילדים האהוב עליך? גומי
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עשירה
מהו הצבע האהוב עליך? סגול
מה השתיה המועדפת עליך? שוקו עם קצפת (אח שלי טוען שאני אשתה כזה גם כשאני אהיה סבתא)
מה הספר האחרון שקראת? "ג'ק איש הצללים" של רוג'ר ג'יליאני
אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? תלוי במצב רוח (ועם מי)
אתה יודע לנגן?אממממממ- עקרונית למדתי פסנתר 3 שנים אז כן...אבל זה היה מזמן אז- לא משו בכלל
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?אכלתי
מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב?בא לי על מקלחת טובה וארוכה
מה השיר האחרון ששמעת? And I love you so
כמה אחים יש לך? 1
איך קוראים להם? אלון
בני כמה הם? 16
באיזו שעה הלכת לישון אתמול? 5 וחצי זה היום או אתמול?
באיזו שעה קמת היום? שתיים בצהריים
כמה זוגות נעליים יש לך? 30..40 אולי
על איזה צד ישנת בלילה? ימין
מה הצבע של השיער? חום
והעיניים שלך? חומות (נדיר משו...חחח)
דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? העוגת בראוניז שהכנתי
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? I'm all alone in the house
מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? הכי אהבתי אומנות...או מחול
מה המקצוע שאתה הכי שונא? ספרות- בגלל המורות
מה הצבע של החולצה שלך? שחורה
מה אכלת בצהרים?עוד לא אכלתי צהריים
יש לך עגילים / קעקועים? 5 חורים לעגילים באוזניים(חצי סתומים נראה לי) וקעקוע של פרפר ברגל (שעשיתי בגיל 14 אגב...)
איזה דיסקים יש לך? יותר מדי- האהוב עלי עכשיו- הפסקול של הבוגר
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פורום "מור וכמה אנחנו אוהבים אותה"
באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? ואללה- יש שם תאימייל שלי
מה אתה רוצה לעשות עכשיו? לישון...
עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? מה שאני עושה? את השאלון?
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? גבינה מלוחה, חמאה וגבינ"צ
באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? אמממ- אנגליה
כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 1
אתה מאמין בות רפאים? לאידעת
מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? בל"ג בעומר
השתמשת פעם באיקון? מה זה?
ישנת הלילה עם שמיכה? בקיץ?!? לא שמיכה לא בגדים
עשית פעם בנג'י / סנפלינג? סנפלינג...מזמן
איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? אני תוהה אם לראות הפצוע האנגלי...
באיזה צבע העכבר שלך? אממממ לבן אפרפר נראה לי

jenngirl

New member
"גנבתי לך את החשק לצחוק../images/Emo82.gif

או לבכות,אני באמת מצטערררר" 1. האם יש לכם חוש הומור?כן 2. מה משחק הילדים האהוב עליך?מונופול,כל מיני משחקי כדור. 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול?זמרת
4. מהו הצבע האהוב עליך?תכלת 5. מה השתיה המועדפת עליך?נסטי/אייסקפה. 6. מה הספר האחרון שקראת?ספר בגרות לא נחשב. 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע?לא כל כך משנה לי. 8. אתה יודע לנגן?לא 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?אכלתי. 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב?אתארגן. 11. מה השיר האחרון ששמעת?אמש-אביב גפן. 12. כמה אחים יש לך?אחות 13. איך קוראים להם? 14. בני כמה הם?8 וחצי 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול?3[פשוט נרדמתי מול הטלוויזיה לשעה וחצי.מוכשרת]. 16. באיזו שעה קמת היום?12. 17. כמה זוגות נעליים יש לך?בסביבות ה-12-13 18. על איזה צד ישנת בלילה?אני כל הזמן מתהפכת 19. מה הצבע של השיער?חום כהה 20. והעיניים שלך?חום כהה 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?קמתי כל שעה בערך[דבר רע],דיברתי עם חברה שלי[דבר טוב]. 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אף אחד. 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר?ספורט. 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא?אזרחות ותנ"ך. 25. מה הצבע של החולצה שלך?לבן 26. מה אכלת בצהרים?עוף,ירקות,מלא גזר,אורז,ברוקולי. 27. יש לך עגילים / קעקועים?שני לובים,אחד בכל צד. 28. איזה דיסקים יש לך?צרובים או מקוריים?
29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?אלפקותתתת
30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה?תפוז. 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו?ללכת להופעה 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)?9 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?חביתה,ירקות. 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)?אנגליה/שוויץ.בקיצור משהו באירופה. 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו?0. 37. אתה מאמין ברוחות רפאים?לפעמים 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?לפני...חודשיים בערך. 39. השתמשת פעם באיקון?כן
40. ישנת הלילה עם שמיכה?כן 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג?בתכנון. 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה?ראיתי 3 פרקים ברצף של חברים מהעונה ה-5.הפרקים הכי מצחיקים! 43. באיזה צבע העכבר שלך?אפור-כחול כהה.

אני עונה על שאלון ארוך? נדיר

1. האם יש לכם חוש הומור? המון 2. מה משחק הילדים האהוב עליך? קלאס 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מאושר 4. מהו הצבע האהוב עליך? כחול 5. מה השתיה המועדפת עליך? לימונדה טובה 6. מה הספר האחרון שקראת? האי של ארתורו 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? בבית 8. אתה יודע לנגן? בגיטרה כן 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? החלפתי בוקסר 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? אלמד 11. מה השיר האחרון ששמעת? וואי זה היה אתמול... אמממ... queen love of my life 12. כמה אחים יש לך? 2 ואחות 13. איך קוראים להם?טל גיא עדי 14. בני כמה הם? 31,28,24 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? מורכב.. לא ישנתי בבית אז ישנתי בקטעים.. אפשר לומר 5 וחצי .. 16. באיזו שעה קמת היום? מורכב גם... 10.. 17. כמה זוגות נעליים יש לך?נעליים ? 2 אחד קרוע וההשני לוחץ ולא טוב 18. על איזה צד ישנת בלילה? מתוסבך 19. מה הצבע של השיער? שחור שנוטה ללבן מיום ליום 20. והעיניים שלך? חום נאה 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? הרגשות שלי התפתחו למישי והרע זה ש.. אממ לא ישנתי הרבה ולא אכלתי טוב 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? נו באדי 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? אזרחות? 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? סוציולוגיה 25. מה הצבע של החולצה שלך? לבן 26. מה אכלת בצהרים? שוקולדיפ 27. יש לך עגילים / קעקועים? לעולם לא 28. איזה דיסקים יש לך? איפה הילד כל ה-4 אביב גפן לא מעט .. רד הוט .. משינה החדש.. ועוד 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פורום - זיו שוורצמן 30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? תפוז 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? ללמוד 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)?משעמם 10 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? שוקולד לבן 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? הולנד 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 0 37. אתה מאמין בות רפאים? לא 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? אף פעם לא אכלתי 39. השתמשת פעם באיקון? לא נראה לי 40. ישנת הלילה עם שמיכה? בערך... 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג?לא 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? משחק כדורגל .. 43. באיזה צבע העכבר שלך? כסוף גיזס אוף סברביה

עונה

שם: בני גיל: עוד 21 יום 19 עולה לכיתה: שח"ם מלשין 1. האם יש לכם חוש הומור ? לא 2. מה משחק הילדים האהוב עליך? מחבואים 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? ממ לא יודע ה' יודע 4. מהו הצבע האהוב עליך? תכללת 5. מה השתיה המועדפת עליך? קולה 6. מה הספר האחרון שקראת? לא קורא ספרים 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? בבית 8. אתה יודע לנגן?לא 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי טיוי 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? לטלביזזיה 11. מה השיר האחרון ששמעת? אין לי מושג לא זוכר 12. כמה אחים יש לך?1 13. איך קוראים להם?אורית 14. בני כמה הם?28 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול?1 וחצי 16. באיזו שעה קמת היום? 9 וחצי 17. כמה זוגות נעליים יש לך? 7 18. על איזה צד ישנת בלילה? שמאל 19. מה הצבע של השיער? לא יודע 20. והעיניים שלך? אין לי מושג חומות? 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? אחיוניות שלי באו רע עוד 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? 25. מה הצבע של החולצה שלך? 26. מה אכלת בצהרים? 27. יש לך עגילים / קעקועים? 28. איזה דיסקים יש לך? 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? 30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 37. אתה מאמין בות רפאים? 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? 39. השתמשת פעם באיקון? 40. ישנת הלילה עם שמיכה? 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? 43. באיזה צבע העכבר שלך

אופס המשך סליחה

מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף אחד 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? היסטוריה 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? ספרות 25. מה הצבע של החולצה שלך? אפור 26. מה אכלת בצהרים? שניצל תירס וחצילים חחח 27. יש לך עגילים / קעקועים? לא 28. איזה דיסקים יש לך? אין בעיקר במחשב 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? לא יודע יש הכל 30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? תפוז 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? ביד חח סתם 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 10 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? גיבנה 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארה"ב 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 2 37. אתה מאמין בות רפאים? כן 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? יום רביעי 39. השתמשת פעם באיקון? אה? 40. ישנת הלילה עם שמיכה? לא 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג?לא 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? לא יודע 43. באיזה צבע העכבר שלך כחול ככה

liramta

New member
אני גם רוצהההה

1. האם יש לכם חוש הומור? בארור אני לא יכול להסתדר עם בני אדם בלי חוש הומור 2. מה משחק הילדים האהוב עליך? תופסת עכברים
3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? ביזנס מן 4. מהו הצבע האהוב עליך? כחול 5. מה השתיה המועדפת עליך? קולה 6. מה הספר האחרון שקראת? את הספר של המקצועות שקיבלתי עם המנילה
7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? תלוי איזה סרט 8. אתה יודע לנגן? כן על העצבים 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? אכלתי 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? יראה מונדיאל 11. מה השיר האחרון ששמעת? Panic! at the disco - I write sins no tragedies 12. כמה אחים יש לך? אחת 13. איך קוראים להם? ענבל 14. בני כמה הם? 14 עוד שבועיים 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? 5 וחצי נראה לי 16. באיזו שעה קמת היום? שתיים 17. כמה זוגות נעליים יש לך? 4 18. על איזה צד ישנת בלילה? מאיפה לי 19. מה הצבע של השיער? שטני 20. והעיניים שלך? ירוק 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר טוב זה שישנתי כמו שצריך דבר רע זה שחם לי ואין פה מזגןןןןןן 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף אחד 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? אממ אנגלית? 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? אממ מחשבים וספרות? 25. מה הצבע של החולצה שלך? אמרתי שחם לי אז אני בלי חולצה 26. מה אכלת בצהרים? ספגטי וסלט 27. יש לך עגילים / קעקועים? עגיל באוזן 28. איזה דיסקים יש לך? רק צרובים 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? לא עולה לי בראש 30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? תפוז נראה לי 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? להיות בים 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 2 וזה גם בזכות המוזיקה 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? מאיפה אני זוכר 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? קנדה 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 0 37. אתה מאמין בות רפאים? מה זה בות רפאים? אבל אם זה רוחות אז לא 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? אוהו שנתיים בערך 39. השתמשת פעם באיקון? כן... 40. ישנת הלילה עם שמיכה? אפשר להגיד שזה יותר כמו בד דק שגם איתו היה לי יותר מדי חם 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא אבל אני רוצה 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? מונדיאל 43. באיזה צבע העכבר שלך? אפור

liramta

New member
חח מותק

את לא המצאת את זה
אני באתי להגיד את זה לפני שאמרת את זה

shiran™

New member
עונה במהירות ...

1. האם יש לכם חוש הומור?
אוהבת לצחוק המון ולהצחיק.. זה עושה אותי מאוד מאוד מאושרת..
2. מה משחק הילדים האהוב עליך? מחבואים? טוב נו ברביות.. אבל ששש... 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עדיין לא יודעת אבל מקווה לעסוק במשהו שאני אוהב. 4. מהו הצבע האהוב עליך? תכלת סגלגל ובזמן האחרון ורוד.. אבל לא פאקצתי מדי.. או שורוד זה צבע פאקצתי לא משנה באיזה גוון? 5. מה השתיה המועדפת עליך? קולה? מיצים? מים? הכל.. 6. מה הספר האחרון שקראת? נראה לי הארי פוטר ה6 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע! 8. אתה יודע לנגן? בערך.. על אורגן.. למדתי מזמן.. 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? מקלחת. 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? אראה סרט. 11. מה השיר האחרון ששמעת? pink - who know 12. כמה אחים יש לך? 2 13. איך קוראים להם? לירון ודורון 14. בני כמה הם? 21 ו12 (חחח) 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? 12 16. באיזו שעה קמת היום? 10 17. כמה זוגות נעליים יש לך? 9 בערך.. 18. על איזה צד ישנת בלילה? לא זוכרת.. גם נרדמתי ממש מהר.. 19. מה הצבע של השיער? חום כהה.. 20. והעיניים שלך? חומות
21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? שומדבר. 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף אחד. 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? ביצפר? מה זה? 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? בעע 25. מה הצבע של החולצה שלך? אני עם חלוק והוא בצבע כחול 26. מה אכלת בצהרים? וואי.. ארוחת שבת.. היה הרבה אוכל והמון סלטים טעימים! 27. יש לך עגילים / קעקועים? חורים באוזניים נחשב? 28. איזה דיסקים יש לך? יש הרבה.. אבל הכי הרבה של בקסטריט. 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? אממ... לא חסרים פורומים בתפוז.. יש יותר מידי אפילו
30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה?
31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? לשמוע עוד מוזיקה... 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 7
33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? חומוס נראה לי.. 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? הייתי רוצה לגור קצת בניו יורק.. לא להרבה זמן.. 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 2 37. אתה מאמין ברוחות רפאים? לא 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? וואי.. מזמן לא אכלתי
39. השתמשת פעם באייקון? ברור... חחחחחח
הופס הנה עוד פעם .. 40. ישנת הלילה עם שמיכה? כן 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? סנפלינג! 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? ראיתי חברים.. ואני אראה חברים.. 43. באיזה צבע העכבר שלך? לבן

הו, ברביות ../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

משחק ילדות של כולנו....
ותגידי, אם הספר האחרון שקראת הוא "הארי פוטר השישי", זה אומר שלא קראת ספרים מזמן? [כי קראת אותו כמו כולנו מייד שהוא יצא], או שפשוט קראת אותו באיחור? [קצת רב
]

דוש2

New member
שלי ../images/Emo13.gif

1. האם יש לכם חוש הומור? אמת 2. מה משחק הילדים האהוב עליך? מחבואים 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? במאית פירסומות או מעצבת אופנה 4. מהו הצבע האהוב עליך?ירוק 5. מה השתיה המועדפת עליך?מים 6. מה הספר האחרון שקראת?ימי שלישי עם מורי 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע 8. אתה יודע לנגן?על פסנתר 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? התקלחתי 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? נוסעת לחברה 11. מה השיר האחרון ששמעת?matisyahu-king without a crown 12. כמה אחים יש לך? אחות אחת 13. איך קוראים להם? הכרחי? 14. בני כמה הם?עוד חודש 20 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? 6 בבוקר ! 16. באיזו שעה קמת היום?2 17. כמה זוגות נעליים יש לך? פוו מלא 18. על איזה צד ישנת בלילה? לא זוכרת 19. מה הצבע של השיער? בלונדיני 20. והעיניים שלך?חום בהיר 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? הוא שלח הודעה , ושלא ישנתי מספיק 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אני לבדי 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר?א-ה-ב-ת-י בעבר ! תקשורת 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא?תנ"ך 25. מה הצבע של החולצה שלך?ירוק כהה 26. מה אכלת בצהרים?קורנפלקס
27. יש לך עגילים / קעקועים?לא 28. איזה דיסקים יש לך?קולדפליי 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? אממ שאלה טובה 30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה?אממ אין כזה 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו?לראות אותו 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? חחח..6 ..כיף 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?קציצה 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? אוסטרליה 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו?אחת 37. אתה מאמין ברוחות רפאים?כן 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? וואוו שנים!! 39. השתמשת פעם באיקון?לא 40. ישנת הלילה עם שמיכה?כן 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג?לא 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה?אבודים 43. באיזה צבע העכבר שלך?לבן

IkMfNiY

New member
תשובות ^^ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

1. האם יש לכם חוש הומור
כן ^^
2. מה משחק הילדים האהוב עליך
אוו, יש כ"כ הרבה, משחקי ילדים שליטה
3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול
קרימינולוגית
4. מהו הצבע האהוב עליך
כתום צומי
5. מה השתיה המועדפת עליך
קוקה קולה
6. מה הספר האחרון שקראת
איך להיות טובים של ניק הורנבי
7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע
תלוי!
8. אתה יודע לנגן
לא :/
9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב
סידרתי את הארון בחדר שלי, עם אימא
10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב
אוכל ארוחת ערב
11. מה השיר האחרון ששמעת
אורן ברזילי -
12. כמה אחים יש לך
2
13. איך קוראים להם
אלעד ודנה
14. בני כמה הם
אלעד בן 12 עוד מעט ודנה בת 23
15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול
סביבות ארבע
16. באיזו שעה קמת היום
13:30
17. כמה זוגות נעליים יש לך
אממ 8 בערך
18. על איזה צד ישנת בלילה
לא זוכרת :X
19. מה הצבע של השיער
חום
20. והעיניים שלך
ירוק אפור
21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום
טוב - הארוחת צהריים הייתה מעולה, רע - כאב לי הראש כל היום :X
22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה
אפחד P:
23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר
ביצפר? מה זה ביצפר?
24. מה המקצוע שאתה הכי שונא
???
25. מה הצבע של החולצה שלך
הגופיה שלי אדומה
26. מה אכלת בצהרים
שניצל, לחם, היה טעים ^^ מסעדה טובה ^^
27. יש לך עגילים / קעקועים
לא
28. איזה דיסקים יש לך
חחחח, שאתחיל להגיד את כולם?!
29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז
קרח 9, נעם רותם וקוסקים, אבל לא שווה לי לנסות לפתוח אחד כזה כי אנשים לא מכירים אותם מספיק
30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה
תפוז ^^
31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו|
לפני שנייה הייתי אישה ופתאום אני גבר?
, להיות בהופעה
32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)
אני עונה על השאלון הזה P: אממ... 7
33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת
פיתה עם שוקולד נחשבת?
35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)
לא יודעת
36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו
1
37. אתה מאמין ברוחות רפאים
לא יודעת
38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר
אתמול אכלתי כמה ביסים מהמבורגר של ידיד שלי
39. השתמשת פעם באייקון
לא, מעולם לא
40. ישנת הלילה עם שמיכה
כן
41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג
לא, הלוואי
42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה
אממ, ראיתי את המצעד של 50 הכוכבים הדרומיים הלוהטים ביותר בערוץ E ולא נראה לי שאראה עוד משהו P:
43. באיזה צבע העכבר שלך
שחור יעל

מוווווווווווווווו

1. האם יש לכם חוש הומור? אני חושב שכן 2. מה משחק הילדים האהוב עליך? שלושה מקלות נראה לי 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? ד"ר רומן
4. מהו הצבע האהוב עליך? כחול 5. מה השתיה המועדפת עליך? בירה 6. מה הספר האחרון שקראת? צופן דה-וינצ'י 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? תלוי איזה סרט...ותלוי עם מי 8. אתה יודע לנגן? הלוואי 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? נסעתי לקחת את אחותי הבייתה 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? לא יודע אני ספונטני משהו 11. מה השיר האחרון ששמעת? מה היה בגלגל"צ זה הרגע לפני החדשות 12. כמה אחים יש לך? 2 אח ואחות 13. איך קוראים להם? נתי ופאינה 14. בני כמה הם? 5 ו- 10 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול?
אל תשאלו ואני לא אצטרך להיזכר 16. באיזו שעה קמת היום? לא יודע 17. כמה זוגות נעליים יש לך? 4-5 מאיפה לי לדעת 18. על איזה צד ישנת בלילה? על כולם
19. מה הצבע של השיער? חום כהה 20. והעיניים שלך? חום 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? לא יצאתי יותר מדי מהבית כדי שיקרה לי משהו בכלל 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? המחשב 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? ממה שלמדתי ג"ג...אין לנו יותר מדי בחירה 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? ספרות!!!!!!!!!! 25. מה הצבע של החולצה שלך? כחול כהה 26. מה אכלת בצהרים? מה לא 27. יש לך עגילים / קעקועים? לא 28. איזה דיסקים יש לך? אין לי יותר מדי... 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פירוטכניקה...שלחתי בקשה לפתוח ואישרו לי אבל לא היה לי כוח לנסוע לת"א בשביל זה.. 30. באיזה אתר אתה נמצאת הכי הרבה? בתפוזונע! 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? שטויות בעיקר 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 5 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? כל מה שיש במקרר בערך 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? לא רוצה אבל אם כבר אז אולי אנגליה 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאתה נמצא בו? 1 37. אתה מאמין ברוחות רפאים? לא 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לא יודע אבל גיליתי היום שאני יכול לקנות בחינם 39. השתמשת פעם באיקון?
נראה לי שכן 40. ישנת הלילה עם שמיכה? לאאא מה אתם מטורפים הייתי נמס 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? סנפלינג..זה די חובה איפה שאני גר... ובעתיד נעשה גם בנג'י 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? ראיתי הכלללל ונראה מה שיש 43. באיזה צבע העכבר שלך? כסוף

אתה מצחיק.../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

- 3 מקלות
, זה באמת הי'ה אחלה משחק....
- אתה רוצה להיות ד"ר? יפה
. - כאן פשוט אמרת את השיא- צופן דה וינצ'י
. אחלה ספר, לא?
.

למעלה