שאלון

cspse

New member
ולגלידריות....? ../images/Emo8.gif

על אף שייתכן ומדובר בזולות, גם מגיעה?

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo210.gif

. האם יש לכם חוש הומור? כן 2. מה משחק הילדים האהוב עליך? טאקי, אם זה נחשב משחק ילדים 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? משהו מיוחד 4. מהו הצבע האהוב עליך? צבעוני 5. מה השתיה המועדפת עליך? מים/מיץ תפוזים 6. מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? תלוי 8. אתה יודע לנגן? כן 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? שתיתי קפה 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? אולי אסע לבי"ס להביא את ספר המחזור 11. מה השיר האחרון ששמעת? לא יודעת, אבל נדבקתי קשות ל"איתי"
12. כמה אחים יש לך? 2 13. איך קוראים להם? תמיר, יובל ויעל 14. בני כמה הם? 35, 30, 29 (בהתאמה) 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? 3:00 16. באיזו שעה קמת היום? 10:00 17. כמה זוגות נעליים יש לך? לא ספרתי 18. על איזה צד ישנת בלילה? צד טוב, קמתי בסדר 19. מה הצבע של השיער? חום כהה 20. והעיניים שלך? חום בהיר יותר 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? היום עוד לא התחיל, אבל הדבר הטוב הוא שהמורה שלי לגיטרה התקשר לדחות את השיעור. לא התחשק לי היום 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אףאחד 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? פילוסופיה, אהבתי 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? מתמטיקה והסטוריה 25. מה הצבע של החולצה שלך? שחור 26. מה אכלת בצהרים? עוד לא 27. יש לך עגילים / קעקועים? בנתיים באוזניים 28. איזה דיסקים יש לך? לעשות רשימה? 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? שאלה טובה 30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? תפוז 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? לנסוע לת"א 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? גבינה 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? אירלנד 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? אפס, יש אור 37. אתה מאמין בות רפאים? לא 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? מעולם לא 39. השתמשת פעם באיקון? כן? 40. ישנת הלילה עם שמיכה? כן 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? חס וחלילה 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? עקרות בית נואשות, בערב 43. באיזה צבע העכבר שלך? לבן-אפור

לומינגו

New member
אני עונה ../images/Emo8.gif

האם יש לכם חוש הומור? לא ממש.
2. מה משחק הילדים האהוב עליך? תופסת! כאילו דא! 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מרצה חשובה כזאת. 4. מהו הצבע האהוב עליך? כחול. 5. מה השתיה המועדפת עליך? מים. 6. מה הספר האחרון שקראת? חשבון פתוח. מומלץ
7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע הביתי בבית :) 8. אתה יודע לנגן? בפסנתר, ו-3 שירים בגיטרה
9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? אכלתי! 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? אחליף לגופיה לא קרועה. 10. מה השיר האחרון ששמעת? "כבר עכשיו" של ירמי קפלן. 12. כמה אחים יש לך? אחד. 13. איך קוראים להם? אסף. 14. בני כמה הם? 19 ו-כמעט 4 חודשים. 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? 4 וחצי בבוקר. 16. באיזו שעה קמת היום? 6 בבוקר
17. כמה זוגות נעליים יש לך? כרגע בארון? בסביבות ה-10. 18. על איזה צד ישנת בלילה? על הצד של הטובים
19. מה הצבע של השיער? שטני-חום-דבש 20. והעיניים שלך? כחול. יותר כחולות משל גל!
21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? 100 בויבי. אין מקלדת. 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? הפיצול שלי כוסס ציפורניים. 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? מתמטיקה
24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? תנ"ך 25. מה הצבע של החולצה שלך? שחורה. 26. מה אכלת בצהרים? אורז. 27. יש לך עגילים / קעקועים? כל החורים נסתמו 28. איזה דיסקים יש לך? הכי עדכני- פינק פלויד 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פורום לאנשים עם פיצול אישיות! 30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? פתוז
31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? להיות בחוף הצוק. 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 7.8 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? חילזון! סתם...
35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? שומקום. 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? אפס. 37. אתה מאמין בות רפאים? רק בקספר.
38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לפני 8 שנים בערך. 39. השתמשת פעם באיקון?
40. ישנת הלילה עם שמיכה? אפילו שתיים
41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? סנפלינג באילת. היה עננננק! 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? אפקט הפחד! 43. באיזה צבע העכבר שלך? אפור.

Tauron

New member
אני../images/Emo193.gif

1. האם יש לכם חוש הומור? כן, מקווה 2. מה משחק הילדים האהוב עליך? Talisman 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? רופא, או משהו בתחום המדעים 4. מהו הצבע האהוב עליך? כחול 5. מה השתיה המועדפת עליך? מים, או מיץ תפוזים 6. מה הספר האחרון שקראת? סודות ההצפנה\התמימים של קובן 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע, אבל הרוב סתם בזבוז כסף 8. אתה יודע לנגן? לא 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? חזרתי מבגרות 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? לא יודע, אולי לישון 11. מה השיר האחרון ששמעת? נפלת חזק - מה שהיה ברדיו 12. כמה אחים יש לך? 4 13. איך קוראים להם? זה רלוונטי? 14. בני כמה הם? 4-21 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? רבע לחמש 16. באיזו שעה קמת היום? 9 וחצי 17. כמה זוגות נעליים יש לך? 3-4 18. על איזה צד ישנת בלילה? לא יודע, נראה לי על ימין 19. מה הצבע של השיער? חום כהה 20. והעיניים שלך? חום 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב - סיימתי את הבגרות האחרונה בגמרא רע - הכל היה טוב
, מלבד החום בעצם.. 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף אחד 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? כל המקצועות הריאלים, או לפחות רובם 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? כל המקצועות ההומניים, או לפחות רובם 25. מה הצבע של החולצה שלך? סתם גופיה לבנה 26. מה אכלת בצהרים? עוף\כבד\תפו"א 27. יש לך עגילים / קעקועים? לא ממש 28. איזה דיסקים יש לך? הרוב במחשב 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? חסר? לא ממש 30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? נראה לי וואלה 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? לישון, אני די עייף 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? די משעמם, אז 4 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? טוסט.. גבינה צהובה, בולגרית וחמאה. 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? מה רע פה? אולי ארה"ב 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 4- שני פלורסצנטיים 37. אתה מאמין בות רפאים? כן, ראיתי אתמול אחת 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לפני שבוע וקצת 39. השתמשת פעם באיקון? לא, מה זה אייקון? 40. ישנת הלילה עם שמיכה? ברור 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? חוץ ממשחקים מדי פעם, אני לא ממש רואה 43. באיזה צבע העכבר שלך? יש פד - לא ממש עכבר, והוא בצבע כסוף

למעלה