שאלון

C u b e

New member
../images/Emo124.gifשאלון../images/Emo150.gif

נגנב מפורום לימודים ושיעורי בית
ENJOY
1. האם יש לכם חוש הומור? 2. מה משחק הילדים האהוב עליך? 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? 4. מהו הצבע האהוב עליך? 5. מה השתיה המועדפת עליך? 6. מה הספר האחרון שקראת? 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? 8. אתה יודע לנגן? 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? 11. מה השיר האחרון ששמעת? 12. כמה אחים יש לך? 13. איך קוראים להם? 14. בני כמה הם? 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? 16. באיזו שעה קמת היום? 17. כמה זוגות נעליים יש לך? 18. על איזה צד ישנת בלילה? 19. מה הצבע של השיער? 20. והעיניים שלך? 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? 25. מה הצבע של החולצה שלך? 26. מה אכלת בצהרים? 27. יש לך עגילים / קעקועים? 28. איזה דיסקים יש לך? 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? 30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 37. אתה מאמין בות רפאים? 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? 39. השתמשת פעם באיקון? 40. ישנת הלילה עם שמיכה? 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? 43. באיזה צבע העכבר שלך? נכתב בלשון זכר אך מכוון לשני המינים הודגש באמצעות מדגישומטיק

onix 88

New member
אעתיק משם, רק בלי ההדגש

שם:אמיר. גיל:עוד שבועיים פחות יום 18. עולה לכיתה:לטירונות. 1. האם יש לכם חוש הומור?אני אוהב לצחוק, אבל בלהצחיק אני לא טוב כ"כ. 2. מה משחק הילדים האהוב עליך?מונופול/טאקי. 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול?שאלה טובה, אולי משהו בתחום הכימיה, טייס 4. מהו הצבע האהוב עליך? כחול. 5. מה השתיה המועדפת עליך?קולה. 6. מה הספר האחרון שקראת?התחלתי את דור הפרוזאק, הספר האחרון שסיימתי הוא האחרון של הארי פוטר. 7. אתה מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע?בקולנוע. 8. אתה יודעת לנגן?על גיטרה, בעבר ידעתי על אורגנית וחליל. 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? אכלתי ארטיק. 10. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב?אלמד למתמטיקה 11. מה השיר האחרון ששמעת?שי גבסו- תגידי לי את. 12. כמה אחים יש לך?0. 13. איך קוראים להם?--- 14. בני כמה הם?--- 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? 1 בערך. 16. באיזו שעה קמת היום?10. 17. כמה זוגות נעליים יש לך?2 שאני הולך איתם. 18. על איזה צד ישנת בלילה?אין לי מושג, אני חושב שעל הבטן. 19. מה הצבע של השיער? חום כהה, כמעט שחור. 20. והעיניים שלך?חום כהה. 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?טוב- ישנתי יחסית הרבה. רע- התחלתי ללמוד למתמטיקה והתייאשתי. 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף אחד. 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? אהבתי- אני חושב שכימיה. 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? ביולוגיה! סוף סוף סיימתי עם זה. 25. מה הצבע של החולצה שלך? לבן. 26. מה אכלת בצהרים?בשר ותפו"א. 27. יש לך עגילים / קעקועים?לא. 28. איזה דיסקים יש לך?אין לי כ"כ הרבה, הרוב במחשב. לא מזמן קניתי את החדש של אביב גפן. 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? יש דבר כזה? 30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה?תפוז. 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו?צניחה. 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)?לא הבנתי את השאלה, מה שאני עושה עכשיו? די משעמם.. 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?טוסט, מה שיש בכל טוסט ממוצע. 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? אולי ארה"ב לתקופה. 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו?2, לפלורסנט יש שני צדדים. 37. את מאמינה בות רפאים? לא. 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לפני שבועיים בערך. 39. השתמשת פעם באיקון? אייקון של תפוז? כרגע. 40. ישנת הלילה עם שמיכה? היא הייתה במיטה, לא זוכר אם השתמשתי בה או לא. 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג?שניהם, אבל לא ממש ברצינות, באנג'י של הסופרלנד, כמה רציני כבר יכול להיות? וסנפלינג במנרה ובמצפה רמון. 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? אני אראה את המשחק בערב, וכוכב נולד אולי וחברים! לא ראיתי שום תוכנית היום.. 43. באיזה צבע העכבר שלך?לבן/ב'ז.

onix 88

New member
יש כמה תשובות שצריכות להשתנות

כל האלה של "מה עשית לפני ש..." וכו', תדמיינו שעכשיו בערך 16:00 בצהריים.

C u b e

New member
עונה לעצמי ../images/Emo3.gif

1. האם יש לכם חוש הומור? אני מניחה שכן
2. מה משחק הילדים האהוב עליך? יש הרבה חביבים 5. מה השתיה המועדפת עליך?לאחרונה, מים 6. מה הספר האחרון שקראת?"האלכימאי" של קואלו 7. אתה מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? תלוי בסרט. סרטים קומדיה טיפשיים זה כיף לראות עם חברים בבית, אבל סרטים כמו "שודדי הקאריבים" או "הארי פוטר" וכאלה- רק בקולנוע 8. אתה יודעת לנגן? פעם ידעתי
9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? הכנתי תה 10. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? אתקלח 11. מה השיר האחרון ששמעת? "Ding A Dong" 12. כמה אחים יש לך? אחת ויחידה 13. איך קוראים להם? טל 14. בני כמה הם? 15 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? 2 וחצי בערך 16. באיזו שעה קמת היום? 2 בצהריים
17. כמה זוגות נעליים יש לך? 10 פלוס מינוס 18. על איזה צד ישנת בלילה?
19. מה הצבע של השיער? חום כהה 20. והעיניים שלך? כנ"ל 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר טוב- לא קרה ת'אמת. דבר רע- המשכתי למלא את התחקיר הביטחוני, זו חתיכת מכה
22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אמא, צופה בטלויזיה 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? אהבתי ספורט ומתמטיקה 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? היסטוריה
25. מה הצבע של החולצה שלך? ורוד
26. מה אכלת בצהרים? עוף עם תפוחי אדמה בתנור 27. יש לך עגילים / קעקועים? עגילים בתנוכים 28. איזה דיסקים יש לך? כמעט ואין 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פורום לאנשים שקוראים להם חחן. 30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? שמיניסטים
31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? לישון, לא עשיתי היום כלום ואני סחוטה
32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 10 מינוס 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? גבינה לבנה 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? לא רוצה לגור במקום אחר.
36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? אחת 37. את מאמינה בות רפאים? נניח שזה רוחות.. אז לא 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? שבועיים בערך 39. השתמשת פעם באיקון? כן 40. ישנת הלילה עם שמיכה? כן 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא
42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? ראיתי חברים [הלופים של הסופ"ש מעייפים אותי
], ואני רוצה לראות כוכב נולד ועוד חברים
43. באיזה צבע העכבר שלך? אפור שחור

צליל88

New member
11 וחצי שעות לא מספיקות לך?../images/Emo179.gif

בטלנית
דווקא היסטוריה? כ"כ אהבתי את זה בכיתה י"א. ישבתי ליד המורה [כן, בשולחן שלה כמו חננה!] וסיכמתי. צעקתי על בנות שהפריעו אפילו..
[וכשאני צועקת, או-הו, אני צועקת!] ב"הצלחה עם התחקיר

LuLiLoPiLaTo1

New member
../images/Emo26.gif

1. האם יש לכם חוש הומור? כןן
2. מה משחק הילדים האהוב עליך?גומי 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול?יש כל מיני רעיונות
4. מהו הצבע האהוב עליך?סגול 5. מה השתיה המועדפת עליך?מים 6. מה הספר האחרון שקראת?התפסן בשדה השיפון 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע?אממ גם וגם:) 8. אתה יודע לנגן?יונתן הקטן בפסנתר נחשב?
9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?אכלתי ארוחת ערב 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב?אראה כוכב נולד 4!!
11. מה השיר האחרון ששמעת?"נרדםםם על החולותת" הגירסא של אתמול בערב ג'קווו |אהוב| 12. כמה אחים יש לך?1 13. איך קוראים להם?חסוי:) 14. בני כמה הם?כמעט 14 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול?12 16. באיזו שעה קמת היום?9 17. כמה זוגות נעליים יש לך? 7 בערך 18. על איזה צד ישנת בלילה?ימין 19. מה הצבע של השיער?חום-שטני עם גוונים:) 20. והעיניים שלך?כחולות 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב- היה לי יום נחמד :) רע- היה במרפסת מולי "מפעילן" של ילדים ששיגע אותי עם תופים ,שירה מפחידה ועוד הילדים היו צריכים לחזור אחריו
22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אחי,רואה טלוויזיה 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר?ספרות(רק את הסיפורים חח) 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא?מתמטיקה 25. מה הצבע של החולצה שלך?אפורה עם ציור של פו הדב..מאמריקה
26. מה אכלת בצהרים?צלחת גבינות(נשמע פלצני או מה?חח) 27. יש לך עגילים / קעקועים?עגילים כן:) 28. איזה דיסקים יש לך?יש כמה אבל במילא אני אף פעם לא שומעת אותם
29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?פורום משפחות..כזה שכל המשפחה אמורה לכתוב בו
30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה?תפוז 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו?לראות טלוויזיה ולשתות קפהה:) 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)?כרגע? חביב-6:) 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?גבינות
35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? רק ישראללל
36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו?1 ובאמת ספרתי! חחח 37. אתה מאמין ברוחות רפאים?אממ משהו בסגנון 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? וואיי לפני שנים חח 39. השתמשת פעם באיקון?קבוע? לא ממש ... אבל בדר"כ
40. ישנת הלילה עם שמיכה?כן:) 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג?לא 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה?כוכב נולד :):) 43. באיזה צבע העכבר שלך?לבן תודה!

Y M C A

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

1. האם יש לכם חוש הומור? כן 2. מה משחק הילדים האהוב עליך?מחבואים[?] 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אפשר להישאר קטנה?
4. מהו הצבע האהוב עליך?תכלת 5. מה השתיה המועדפת עליך?מיץ מנדרינות שנסחטו הרגע:p 6. מה הספר האחרון שקראת? באדולינה 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? לא ממש אכפת לי 8. אתה יודע לנגן? לא 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? הייתי בעבודה 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? אלך לאכול 11. מה השיר האחרון ששמעת? הממ אחד של פאניק! אט דה דיסקו 12. כמה אחים יש לך?-- 13. איך קוראים להם?-- 14. בני כמה הם?-- 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול?2 וחצי? או 3, אני לא זוכרת 16. באיזו שעה קמת היום?10 (?) 17. כמה זוגות נעליים יש לך?לא הרבה יחסית לנקבה
18. על איזה צד ישנת בלילה? 19. מה הצבע של השיער? חום 20. והעיניים שלך? גם 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? הגב כאב לי קצת פחות מהרגיל בעבודה, והדבר הרע הוא הממ לא עולה לי:p 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? פומה, מתלקקת. 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? לא יודעת
24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? הומניים ספרותנ"ך 25. מה הצבע של החולצה שלך? לבן 26. מה אכלת בצהרים? קצת עוף וסלט 27. יש לך עגילים / קעקועים? לא 28. איזה דיסקים יש לך? הממ כל מיני:p 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? הממ 30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? תפוז
31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? לישון 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 7 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? כלום 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? אנגליה [?] 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? אחת 37. אתה מאמין בות רפאים? בארור 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? 6 שנים ככה 39. השתמשת פעם באיקון?
40. ישנת הלילה עם שמיכה? כן 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג?
42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? לא חושבת שייצא, אולי קצת ערוץ 2 43. באיזה צבע העכבר שלך? לבן מחשבי עם אפור:p

LuLiLoPiLaTo1

New member
../images/Emo6.gif

גם את אוהבת את פניק אט דה דיסקו?? אני אשדך אותך לחברות שלי

m i r u s h i

New member
../images/Emo108.gif

1. האם יש לכם חוש הומור? מקווה שכן
2. מה משחק הילדים האהוב עליך? 123 דג מלוח[?] |:
3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עיתונאית או מעצבת P:
4. מהו הצבע האהוב עליך? כחול על כל גווניו
5. מה השתיה המועדפת עליך? דיאט קולה..מיץ תפוזים
6. מה הספר האחרון שקראת? המקלדת
7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? תלוי במצברוח [:
8. אתה יודע לנגן? על העצבים של מישהו נחשב? P:
9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? בחרתי בגדים למסיבת סיום ^_^
10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? לא דעת :X
11. מה השיר האחרון ששמעת? Spice girls- Too much
12. כמה אחים יש לך? שני אחים
13. איך קוראים להם? מה זה משנה? P:
14. בני כמה הם? 31 ו-28
15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול?3?
16. באיזו שעה קמת היום? 12
17. כמה זוגות נעליים יש לך? לא הרבה..7,8+-
18. על איזה צד ישנת בלילה? שמאל
19. מה הצבע של השיער? שטני
20. והעיניים שלך? כחולות
21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?
22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? שושו,ישן
23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? נגמר. :p
24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? מתמטיקה P:
25. מה הצבע של החולצה שלך? ירוק
26. מה אכלת בצהרים? על האש
27. יש לך עגילים / קעקועים? באוזניים :X
28. איזה דיסקים יש לך? המון
29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?
30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? תפוז P:
31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? לצאת
32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 7
33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? גבינה
35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? איפשהו בארה"ב
36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 1
37. אתה מאמין בות רפאים? מידי פעם :X
38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? היום
39. השתמשת פעם באיקון? אוףקורס
40. ישנת הלילה עם שמיכה? חיובי
41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? שלילי
42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? 4?
43. באיזה צבע העכבר שלך? אפור :p
הודגש באמצעות מדגישומטיק

mAAyAn 1

New member
אני!

1. האם יש לכם חוש הומור? כן
2. מה משחק הילדים האהוב עליך? טאקי 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? פסיכולוגית קלינית
4. מהו הצבע האהוב עליך? שחור 5. מה השתיה המועדפת עליך? שוקו יוטבתה
6. מה הספר האחרון שקראת? ההזדמנות האחרונה/הרלן קובן 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? תלוי עם מי ומתי 8. אתה יודע לנגן? לא ממש 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ישנתי 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? לא יודעת..מה שיתחשק לי באותו רגע 11. מה השיר האחרון ששמעת? Nirvana- SLTS 12. כמה אחים יש לך? 2 13. איך קוראים להם? מה זה עניינכם?
14. בני כמה הם? 15 ו-13 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? הלכתי לישון רק היום ב-4 אחה"צ 16. באיזו שעה קמת היום? לפני שעה בערך.. 17. כמה זוגות נעליים יש לך? לא ספרתי 18. על איזה צד ישנת בלילה? על הבטן
19. מה הצבע של השיער? הטבעי: שחור. צבוע: זה משתנה..עכשיו חום 20. והעיניים שלך? חומות 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב- סיימתי לערוך את הסרט סופסוף. רע: לא מרוצה מהציון בסוציולגיה :/ 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אני לבד 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? לשון 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? אנגלית 25. מה הצבע של החולצה שלך? אדומה 26. מה אכלת בצהרים? לא אכלתי 27. יש לך עגילים / קעקועים? לא 28. איזה דיסקים יש לך? יש הרבה 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? יש יותר מדי
30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? תפוז 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? לישון 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 6 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? גבינה וזיתים 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? איטליה
36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 1 37. אתה מאמין בות רפאים? לא 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? אני צמחונית 39. השתמשת פעם באיקון? כן 40. ישנת הלילה עם שמיכה? לא ישנתי הלילה, אבל כן..שאני ישנה זה רק עם שמיכה 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? לא יודעת..צופה בטלוויזיה שמשעמם.. 43. באיזה צבע העכבר שלך? אפור/שחור

Muh87

New member
יאאאא נפש תאומה!!! לעכבר שלי

גם העכבר שלי בצבע שחור/כסוף!! אלחוטי כזה של מיקרוסופט?

Darkness Fairy

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

1. האם יש לכם חוש הומור? יש... אמנם לא מרובה. אבל הוא קיים שם איפשהו...
2. מה משחק הילדים האהוב עליך? סטנגה, ו"פחית". 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? כלכלנית. או ראש השב"כ. 4. מהו הצבע האהוב עליך? כחול. 5. מה השתיה המועדפת עליך? מים
6. מה הספר האחרון שקראת? "הארי פוטר והנסיך חצוי הדם" 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע 8. אתה יודע לנגן? כבר לא.... 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? אכלתי 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? אראה טלוויזיה 11. מה השיר האחרון ששמעת? איזה שיר של מטאליקה. אני אפילו לא זוכרת איזה מהם. 12. כמה אחים יש לך? 5 13. איך קוראים להם? ..... 14. בני כמה הם? 30, 28, 26, 16, 7 חחחחח זה נראה כמו איזה ניחושים ללוטו
15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? 12 וחצי בערך... 16. באיזו שעה קמת היום? שמונה בבוקר. הייתי צריכה ללכת לעבודה. 17. כמה זוגות נעליים יש לך? אמממ הרבה...
יותר מ-10.. זה בטוח.... 18. על איזה צד ישנת בלילה? על הצד הנוח 19. מה הצבע של השיער? חום כהה 20. והעיניים שלך? גם 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר טוב
הייתי כ-ל היום עם חברות שלי. היה כייייייף. דבר רע
קיוויתי לראות מישהו ולא ראיתי. זה לא רע.. זה פשוט קצת מבאס
22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף אחד... והוא עושה כזה קול של שטיח
23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? ערבית
24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? ספורט
25. מה הצבע של החולצה שלך? גופייה... אפור מקדימה, ורוד מקושקש מאחורה. 26. מה אכלת בצהרים? תפוחי אדמה. התכוונתי לאכול יותר, אבל הייתי עייפה והחלטתי לדחות את עניין הארוחה לאחר שנת היופי
27. יש לך עגילים/קעקועים? עגילים באוזניים. אחד לכל אחת 28. איזה דיסקים יש לך? כאלה ששומעים. וגם כאלה שרואים.
29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? לייפהאוס.
30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? וואלה, תפוז 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? לישון
32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 6 וחמישית. 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? אם הייתי זוכרת מתי הפעם האחרונה שבה אכלתי סנדוויץ' זה היה טוב.... 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? אנגליה 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 1 37. אתה מאמין ברוחות רפאים? אמממממ....
38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? אוהו...... באמת מזמן. 39. השתמשת פעם באייקון? כן.. רק פעם אחת. רואים הא?
40. ישנת הלילה עם שמיכה?
41. עשית פעם בנג'י/סנפלינג?
42. איזה תוכניות ראית/תראי היום בטלוויזיה? הרווק, פראיים לגמרי, המשחק של גרמניה-ארגנטינה וטיפה'לה כוכב נולד (עונה מזוויעה ד"א) 43. באיזה צבע העכבר שלך? עכברי

K Hole

New member
../images/Emo186.gifהבית הקפוא היחיד בישראל - אצלי

איזה קיץ ואיזה נעליים?! פה סיביר!!! . האם יש לכם חוש הומור? כע 2. מה משחק הילדים האהוב עליך? אהבתי את הארץ עיר שהיו מציירים את התחנות על הרצפה והיה צריך לקפוץ ולהגיד מיליון ארצות! קשה! התעמלות למוח ולגוף P: 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עכשיו אני לא גדולה? אני ארצה להיות מה שאני עכשיו בגרסא זקנה יותר. 4. מהו הצבע האהוב עליך? סגול, כתום, אדום...שמייח 5. מה השתיה המועדפת עליך? קפה, קולה, מים, וודקה 6. מה הספר האחרון שקראת? מתמטיקה וטקסט של משו. 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? קולנוע 8. אתה יודע לנגן? כן. 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? דיברתי בטלפון נראה לי. 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? לישון או לדבר בטלפון כי כרגיל יעירו אותי בשעות לא סבירות של הלילה. 11. מה השיר האחרון ששמעת? LIFEHOUSE - BREATHING 12. כמה אחים יש לך? 3 13. איך קוראים להם? ליידי, ספיד וסטיק..ההורים שלנו תלויים מאוד בדאורדורנט שלהם. 14. בני כמה הם? 19, 4, 1. 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? הלכתי לישון אתמול? לא זוכרת מתי. 16. באיזו שעה קמת היום? שמונה. 17. כמה זוגות נעליים יש לך? 3. גנבו לי את כל הנעליים. נכון זה עצוב? 18. על איזה צד ישנת בלילה? מאיפה לי?! 19. מה הצבע של השיער? שתני. 20. והעיניים שלך? ירוק. 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? נתנו לי ים של תרגילי מתמטיקה לפתור בממש מעט זמן ואני לחוצה, זה רע. קיבלתי חדשות טובות ממישו חשוב, וזה טוב. 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף אחד והוא נוחר. 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? הברזה. 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? לא הברזה. 25. מה הצבע של החולצה שלך? שחור 26. מה אכלת בצהרים? כדור שוקולד פלצני. 27. יש לך עגילים / קעקועים? 3 חורים באזניים. 28. איזה דיסקים יש לך? צרובים..וגם אמיתיים אבל אין לי כוח לבדוק. 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? לאדעת 30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? האימייל שלי, הכי יעיל. לא? 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? לרדת עם הכלב לטייל בחושך, אבל אמא שלי תכעס כי זו שעה מוזרה. 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 7. אני רגועה מידי בשביל שיהיה לי משעמם. 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? סנדוויץ? לא אכלתי כזה שנים. 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארה''ב? בריטניה? איפשהו שתהיה שפה שאני אבין XD 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 1 37. אתה מאמין בות רפאים? לא יודעת 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? חודש 39. השתמשת פעם באיקון? כע 40. ישנת הלילה עם שמיכה? כע 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לע 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? כוכב נולד. זה כ''כ אידיוטי כבר. 43. באיזה צבע העכבר שלך? כסוף הודגש באמצעות מדגישומטיק

Eowyn of Rohan

New member
גם אני רוצה סיביר../images/Emo10.gif

ליידי ספיד וסטיק? מי זה מי
? שיעור הברזה?
כוכב נולד תמיד היה אידיוטי.. תוכניות מציאות בארץ זה כל כך מתיש..

Muh87

New member
אני ../images/Emo41.gif

1. האם יש לכם חוש הומור? כן 2. מה משחק הילדים האהוב עליך? אנערף, מחבואים/תופסת/אמת או חובה 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מישהו חשוב, כזה שמכניסים למסיבות של יב"ז בלי כסף 4. מהו הצבע האהוב עליך? כחול 5. מה השתיה המועדפת עליך? בירה, מיץ פטל, פאנטה, וודקה רד בול 6. מה הספר האחרון שקראת? משהו בהיסטוריה.. עזבו 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? בבית 8. אתה יודע לנגן? ליצור טראקים זה נחשב? ניגנתי פעם באורגנית 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? אכלתי 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? אלך לאכול
11. מה השיר האחרון ששמעת? "חושב עליה.." 12. כמה אחים יש לך? עוד שניים 13. איך קוראים להם? מה זה משנה? 14. בני כמה הם? 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? מאוחר 16. באיזו שעה קמת היום? מוקדם 17. כמה זוגות נעליים יש לך? אממ.. הרבה, אבל לובש רק שלושה 18. על איזה צד ישנת בלילה? אני ישן על הגב.. 19. מה הצבע של השיער? חום-בהיר 20. והעיניים שלך? ירוק-חום 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? אין דברים רעים 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אני לבד 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? אהבתי מתמטיקה (כן, כן ואני לא מתבייש בזה!) והיסטוריה 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? ספרות 25. מה הצבע של החולצה שלך? שחור 26. מה אכלת בצהרים? שניצל 27. יש לך עגילים / קעקועים? נוופ.. 28. איזה דיסקים יש לך? כלמיני.. 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פורום גירבוץ 30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? וואלה 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? לאכול 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 9 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? שוקולד 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? הולנד, אנגליה, גרמניה 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאתה נמצא בו? אחת 37. אתה מאמין ברוחות רפאים? לא 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לפני שבוע 39. השתמשת פעם באיקון? ברור 40. ישנת הלילה עם שמיכה? כן 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? סנפלינג כן 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? מה שיש 43. באיזה צבע העכבר שלך? שחור כזה.

למעלה