שאלון

Eowyn of Rohan

New member
../images/Emo175.gif

1. האם יש לכם חוש הומור? כן 2. מה משחק הילדים האהוב עליך? הממ אני צריכה להיזכר.. 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? משהו שקשור לביולוגיה או שפות 4. מהו הצבע האהוב עליך? כתום וירוק 5. מה השתיה המועדפת עליך? מים 6. מה הספר האחרון שקראת? אני קוראת את תמונתו של דוריאן גריי 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? קולנוע 8. אתה יודע לנגן? כן 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי פייט קלאב 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? או שאראה משהו בוידאו או שאלך לישון, תלוי מתי אני אזיז את התחת מהמחשב 11. מה השיר האחרון ששמעת? לאונדרו של עברי לידר.. נראה לי 12. כמה אחים יש לך? 3 אחיות 13. איך קוראים להם? יעל אלה ומיכל 14. בני כמה הם? 16 10 וחצי ו-9 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? 2:45 16. באיזו שעה קמת היום? 12:45 (לישון 10 שעות רולז!
) 17. כמה זוגות נעליים יש לך? הממ כמות מסויימת 18. על איזה צד ישנת בלילה? כולם 19. מה הצבע של השיער? חום-שחור 20. והעיניים שלך? חום חרא 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב- ארוחת ערב שישי אצל חברה. רע- סתם הרגשה רעה.. 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? יתוש והוא מעופף לו 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? ביולוגיה 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? ספרות 25. מה הצבע של החולצה שלך? שחור 26. מה אכלת בצהרים? כלום 27. יש לך עגילים/קעקועים? לא 28. איזה דיסקים יש לך? כלמיני 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? יש מספיק 30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? תפוז 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? לא משנה לי 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? הא?
33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? טונה? 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? ניו יורק, לונדון, אדינבורו 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? אחת 37. אתה מאמין ברוחות רפאים? לא 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? אני לא אוהבת המבורגר 39. השתמשת פעם באיקון? לפני כמה דקות 40. ישנת הלילה עם שמיכה? כן 41. עשית פעם בנג'י/סנפלינג? לא 42. איזה תוכניות ראית/תראי היום בטלוויזיה? פריקס אנד גיקס 43. באיזה צבע העכבר שלך? שחור הודגש באמצעות מדגישומטיק

K Hole

New member
P:

פריקס אנד גיקס זה משעשע...ג'יימס פרנקו כוסון מיום ליום. על מה את יודעת לנגן? וההרגשה הרעה שלך קשורות לשיחות הדשות שאני מעבירה אותך?

Eowyn of Rohan

New member
נכון?

בהיתי בג'יימס(האירוניה עם השם לא עוזבת אותי) ובשיער המגניב שלו היום בתוכנית.. זה היה שווה
. אני מנגנת על גיטרת אוויר ותופי אוויר.. אני דיי טובה
. וכן
.

a Warming Sign

New member
ושכחתי להגיד לך../images/Emo194.gif

[לא קשור]- שצוות האוס[
] חתמו על חוזה של עוד שתי עונות!!
מה שאומר שיהיו לפחות 5,מה שמשודר עכשיו זו השנייה. וגםםםם... אומרים שבקרוב ישודר ראיון עם יו בתכנית ההיא בערוץ 8 עם השחקנים
, שהם מתראיינים
אבל לא ברור לי מתי זה אמור להיות בארץ ואם ביס או ערוץ 8
[ככה זה שמתעדכנים בפורום האוס
]

Eowyn of Rohan

New member
אוו!! יאי../images/Emo9.gif

אני קוראת בפורום האוס פעם בכמה זמן, אבל זה יעיל שאת מביאה את הידיעות המעניינות
. איזה כיף! 5 עונות!
אם תדעי מתי התוכנית בערוץ 8 תשודר, תודיעי לי, אני חייבת לראות(יו והמבטא..) האוס

צליל88

New member
דווקא ביולוגיה?../images/Emo179.gif

אני היחידה שלא מרוצה מהמגמה שלה?

Feehilys Girl

New member
גם אני אהבתי ביולוגיה

ממש לא מצטערת שבחרתי בזה. גם אצלי זה המקצוע האהוב, ובנוסף הייתה לי מורה מדהימה.

a Warming Sign

New member
רק אני שמתי לב ש../images/Emo194.gif

הכרטיסים של השופט,במשחק היום,היו במן צבע בז' ובכלל לא צהוב זוהר! אבסורד.
1. האם יש לכם חוש הומור? כמובן
2. מה משחק הילדים האהוב עליך? לא יודעת.אבל אני חייבת לנקות את המקלדת. 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אני 4. מהו הצבע האהוב עליך? כחול/כתום
5. מה השתיה המועדפת עליך? לימונדה 6. מה הספר האחרון שקראת? הממ זהות אבודה 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? בבית 8. אתה יודע לנגן? לא ממש 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי טלויזיה 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? אלך לחפש משהו לעשות/לקרוא/לכתוב,כמו כל לילה שלא בא לי לישון
11. מה השיר האחרון ששמעת? יקירתי-[בביצוע ג'קו אייזנברג
.הבחור תותח] 12. כמה אחים יש לך? 1 13. איך קוראים להם?
14. בני כמה הם? 22 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? הממ לא זוכרת 16. באיזו שעה קמת היום? 14:00 17. כמה זוגות נעליים יש לך? איזה 6 18. על איזה צד ישנת בלילה?
19. מה הצבע של השיער? חום 20. והעיניים שלך? חום 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב-על האש
,רע- לא מתעסקת ברע. 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אפחד 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? אין בי"ס יותר! די
24. מה המקצוע שאתה הכי שונא?
25. מה הצבע של החולצה שלך? אפור 26. מה אכלת בצהרים? זה באמת חשוב?
27. יש לך עגילים / קעקועים? לא 28. איזה דיסקים יש לך? הא? 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?
30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? תפוז 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? ללכת לחדר 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)?
33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? מזמן לא אכלתי סנדוויץ' 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? ספרד 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? אחת 37. אתה מאמין ברוחות רפאים? לא בדיוק 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? שבוע שעבר 39. השתמשת פעם באיקון? ? 40. ישנת הלילה עם שמיכה? כן 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? סנפלינג 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? לא ממש ראיתי 43. באיזה צבע העכבר שלך? אפור בהיר

צליל88

New member
לימונדה זה טעים,../images/Emo179.gif

אבל של אמא בכלל...
. ועל האש זה באמת טוב

a Warming Sign

New member
על האש זה המאורע היחיד../images/Emo194.gif

שבו אני טוחנת בשר כאילו אין מחר
זה כלכך טעים

roee15

New member
עונה

1. האם יש לכם חוש הומור? כן 2. מה משחק הילדים האהוב עליך? תופסת 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מוזיקאי 4. מהו הצבע האהוב עליך? כחול 5. מה השתיה המועדפת עליך? מים 6. מה הספר האחרון שקראת? קטרינה נדמה לי 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? קולנוע 8. אתה יודע לנגן? כן 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ישבתי עם חברים בים באשדוד 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? אצחצח שיניים 11. מה השיר האחרון ששמעת? "מתנה" של אלג'יר 12. כמה אחים יש לך? 1 13. איך קוראים להם? ליאור (היא בת) 14. בני כמה הם? 15 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? 6 בבוקר :| 16. באיזו שעה קמת היום? 3 17. כמה זוגות נעליים יש לך? 2 18. על איזה צד ישנת בלילה? על הבטן 19. מה הצבע של השיער? שחור 20. והעיניים שלך? חום 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? ברחש מטייל על המסך 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? אזרחות!! 25. מה הצבע של החולצה שלך? אדום כרגע 26. מה אכלת בצהרים? פתיתים ושניצלים 27. יש לך עגילים / קעקועים? לא 28. איזה דיסקים יש לך? הרבה 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פורום שירכז את כל הודעות "היום בתפוז אנשים:" 30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? תפוז 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? לישון 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? כש1 זה הכי נמוך, 7 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? חומוס, נקניק ומלפפון חמוץ 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? רק בישראל 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? רק מנורת המסך 37. אתה מאמין בות רפאים? לא 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לפני דיי הרבה זמן 39. השתמשת פעם באיקון? כן 40. ישנת הלילה עם שמיכה? כן 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא 42. איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? מונדיאל קצת 43. באיזה צבע העכבר שלך? שחור

Taam YutvatA

New member
מעתיקה מלימודים וש"ב../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

שם: שני גיל: עוד 5 ימים 18 עולה לכיתה: צבא 1. האם יש לכם חוש הומור? אני חושבת.. 2. מה משחק הילדים האהוב עליך? מאיפה לי
3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? משהו במחשבים/תקשורת, נחכה ונראה 4. מהו הצבע האהוב עליך? כחול 5. מה השתיה המועדפת עליך? וודקה? סתם קולה 6. מה הספר האחרון שקראת? אחות קטנה 7. אתה מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? קולנוע 8. אתה יודעת לנגן? נופ
9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? אכלתי ארוחת בוקר 10. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב?זה יהיה עוד הרבה זמן
11. מה השיר האחרון ששמעת? עכשיו אני שומעת בגלגלצ איזה שיר של שלום חנוך אני חושבת, לא יודעת איזה.. 12. כמה אחים יש לך? אחד 13. איך קוראים להם? שי 14. בני כמה הם? 23 וחצי 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? 3 ומשו 16. באיזו שעה קמת היום?רבע ל11 17. כמה זוגות נעליים יש לך? ממ משהו כמו 3(האלה שאני הולכת איתם הכי הרבה) 18. על איזה צד ישנת בלילה? קמתי על צד ימין 19. מה הצבע של השיער? חום בהיר כזה 20. והעיניים שלך? חום כהה כזה
21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? היום עוד לא התחיל
22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אני והחבר הדמיוני שלי, הוא עוד ישן 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? מתמטיקה/תנך 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? אנגלית!! 25. מה הצבע של החולצה שלך? חום
מה אתם רוצים חולצת פיג'מה 26. מה אכלת בצהרים? לא היה עוד צהריים! 27. יש לך עגילים / קעקועים? יש לי חורים באוזניים ללא שימוש 28. איזה דיסקים יש לך? כל מיני 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? כרגע לא חסר לי משו 30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? תפוז? 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? כלום. 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? הא? 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? רוסביף 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארה"ב 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 2 37. את מאמינה בות רפאים? נופ 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? ואי הרבה זמן. לא זוכרת. 39. השתמשת פעם באיקון? לפני כמה שורות 40. ישנת הלילה עם שמיכה? כעע 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא, אבל אני רוצה! 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה?יש היום חברים בערב אני חושבת ונראה מה יש בטלויזיה 43. באיזה צבע העכבר שלך?שחור!

Feehilys Girl

New member
בוקר טוב!

1. האם יש לכם חוש הומור? אני צוחקת הרבה אבל בד"כ לא מצליחה להצחיק. 2. מה משחק הילדים האהוב עליך? תיפסוני. 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? משהו בתחום המדעים, אבל עוד לא סגורה על הדבר הספציפי. 4. מהו הצבע האהוב עליך? טורקיז. 5. מה השתיה המועדפת עליך? מים. 6. מה הספר האחרון שקראת? מוזיקת המקרה-פול אוסטר. 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע. 8. אתה יודע לנגן? לא. כשהייתי קטנה למדתי לנגן על חליל ופסנתר, אבל כבר שכחתי. 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? נסעתי לתדלק את האוטו של אבא. 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? בתיאוריה, אני אמורה להתחיל ללמוד למת'. אבל במציאות נראה לי שאני פשוט אראה טלוויזיה. 11. מה השיר האחרון ששמעת? היהודים- הזמן שלך. 12. כמה אחים יש לך? 2 13. איך קוראים להם? מוריה ונבו. 14. בני כמה הם? 21, 15 (בהתאמה). 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? 4 בערך. 16. באיזו שעה קמת היום? לפני שעה. 17. כמה זוגות נעליים יש לך? רק נעליים, בלי סנדלים וכפכפים, אמממ....9. 18. על איזה צד ישנת בלילה? על הבטן נראה לי. 19. מה הצבע של השיער? חום כהה. 20. והעיניים שלך? חום. 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב-אכלתי אבטיח, רע- מחזור. 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? ליסה (הכלבה שלי), היא ישנה על הספה. 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? אהבתי (בלשון עבר) ביולוגיה. 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? היסטוריה. 25. מה הצבע של החולצה שלך? לבן עם קשקושים. 26. מה אכלת בצהרים? רק לפני חצי שעה אכלתי בוקר. אבל אתמול בצהריים אכלתי מג'דרה. 27. יש לך עגילים / קעקועים? עגילים באוזניים. 28. איזה דיסקים יש לך? הרבה מדי שאני ארשום את כולם. 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? חסר?! יש איזה 1500 פורומים. אם כבר איזה מיותר. 30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? תפוז. 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? ללכת לים. 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 5 33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? חומוס. 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? ניו-זילנד. 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? נכנס אור מבחוץ. 37. אתה מאמין בות רפאים? עוד לא סגורה על זה. 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לא נוגעת בזה. 39. השתמשת פעם באיקון? באופן קבוע-לא, סתם ככה-כן. 40. ישנת הלילה עם שמיכה? כן, כמו כל לילה. 41. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? שניהם. 42. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? בנות גילמור ומכושפות. 43. באיזה צבע העכבר שלך? חצי לבן טיפה כסוף ומתחת כחול כהה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה