Eowyn of Rohan
New member
../images/Emo175.gif
1. האם יש לכם חוש הומור? כן 2. מה משחק הילדים האהוב עליך? הממ אני צריכה להיזכר.. 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? משהו שקשור לביולוגיה או שפות 4. מהו הצבע האהוב עליך? כתום וירוק 5. מה השתיה המועדפת עליך? מים 6. מה הספר האחרון שקראת? אני קוראת את תמונתו של דוריאן גריי 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? קולנוע 8. אתה יודע לנגן? כן 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי פייט קלאב 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? או שאראה משהו בוידאו או שאלך לישון, תלוי מתי אני אזיז את התחת מהמחשב 11. מה השיר האחרון ששמעת? לאונדרו של עברי לידר.. נראה לי 12. כמה אחים יש לך? 3 אחיות 13. איך קוראים להם? יעל אלה ומיכל 14. בני כמה הם? 16 10 וחצי ו-9 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? 2:45 16. באיזו שעה קמת היום? 12:45 (לישון 10 שעות רולז!
) 17. כמה זוגות נעליים יש לך? הממ כמות מסויימת 18. על איזה צד ישנת בלילה? כולם 19. מה הצבע של השיער? חום-שחור 20. והעיניים שלך? חום חרא 21. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב- ארוחת ערב שישי אצל חברה. רע- סתם הרגשה רעה.. 22. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? יתוש והוא מעופף לו 23. מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? ביולוגיה 24. מה המקצוע שאתה הכי שונא? ספרות 25. מה הצבע של החולצה שלך? שחור 26. מה אכלת בצהרים? כלום 27. יש לך עגילים/קעקועים? לא 28. איזה דיסקים יש לך? כלמיני 29. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? יש מספיק 30. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? תפוז 31. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? לא משנה לי 32. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? הא?
33. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? טונה? 35. באיזה מדינה אתה רוצה לגור (חוץ מישראל)? ניו יורק, לונדון, אדינבורו 36. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? אחת 37. אתה מאמין ברוחות רפאים? לא 38. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? אני לא אוהבת המבורגר 39. השתמשת פעם באיקון? לפני כמה דקות 40. ישנת הלילה עם שמיכה? כן 41. עשית פעם בנג'י/סנפלינג? לא 42. איזה תוכניות ראית/תראי היום בטלוויזיה? פריקס אנד גיקס 43. באיזה צבע העכבר שלך? שחור הודגש באמצעות מדגישומטיק
1. האם יש לכם חוש הומור? כן 2. מה משחק הילדים האהוב עליך? הממ אני צריכה להיזכר.. 3. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? משהו שקשור לביולוגיה או שפות 4. מהו הצבע האהוב עליך? כתום וירוק 5. מה השתיה המועדפת עליך? מים 6. מה הספר האחרון שקראת? אני קוראת את תמונתו של דוריאן גריי 7. אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע? קולנוע 8. אתה יודע לנגן? כן 9. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי פייט קלאב 10. מה הדבר הבא שתעשה אחרי שתלך מהמחשב? או שאראה משהו בוידאו או שאלך לישון, תלוי מתי אני אזיז את התחת מהמחשב 11. מה השיר האחרון ששמעת? לאונדרו של עברי לידר.. נראה לי 12. כמה אחים יש לך? 3 אחיות 13. איך קוראים להם? יעל אלה ומיכל 14. בני כמה הם? 16 10 וחצי ו-9 15. באיזו שעה הלכת לישון אתמול? 2:45 16. באיזו שעה קמת היום? 12:45 (לישון 10 שעות רולז!