שאלון שינה

the freaky girl

New member
:)

אולי זה בגלל המיטה/מזרן/משהו בסגנון, מה שגורם לך לקושי להירדם? אני זוכרת, היתה לנו בפולשה בבית מלון הראשון (ה6.5 כוכבים..:p ) מיטה עם מזרן הכי נוח שבעולם, ורק את נשכבת - את כבר נרדמת...
אולי זה היה גם קצת בגלל העייפות, אבל במיטה כזו רכה אף פעם לא ישנתי..:] או שאולי את צריכה לעייף אץ עצמך כדי לישון...:] טוב, לא יודעת, נגמרים לי הרעיונות..:/

L i Z k A

New member
זה בטוח בגלל זה!

אני מאוד רגישה לכל דבר כשאני ישנה
... אם הכל לא מושלם, הגובה של הכרית, העובי של השמיכה וכו', אני לא מרוצה
... וקשה לי לישון
עכשיו יש לי כרית מיוחדת (שעלתה איזה 1000 שקל
חחחחח הייתי חייבת להגיד) ואני נרדמת מהר יותר מפעם...

SpyKid

New member
גם אני לא מצליחה להירדם!!!

המחנכת שלי, שהיא גם מורה לביולוגיה אמרה לנו פעם שאצל בני נוער מופרש איזשהו הורמון בשעות לא סבירות שבגללו הם מתקשים להירדם...

תשובות...

שם, גיל ומין: רומן 16 זכר אוהבים לישון? כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך איך אתם ישנים בחורף? פיג'מה איך אתם ישנים בקיץ? תחתונים מה מצויר על המצעים שלכם? סתם צורות מה אתם עושים לפני השינה? תלוי איזה יום זה מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? חוזר לישון ואז מנסה שוב מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? הר ארדון באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 12 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? כמעט 30 שעות מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 14 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם? פיייי אתם ממש לא רוצים לדעת פיג'מה - כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא ישנתם ערומים? כן עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? אמממ תלוי מה זה מעשים מגונים עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? אמממ
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? (
) כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבה, מאוד! ישנתם אצל חבר/ה? הרבה ישנתם בישיבה או בעמידה? המווון נרדמתם מול הטלויזיה? 4 נרדמתם בשיעור תנ"ך? הרבה מאוד!!! חלמתם "חלום צלול"? 3-4 מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? תנ"ך אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אבשלום קור השאלון הזה או תקנון הפורומים? התקנון איך אתם נרדמים? על הבטן

אחד מיני רבים ../images/Emo9.gif

חלמתי שאני גר במקום שבו הרחובות הם בית קברות והמצבות קטנות ומחוספסות ואני נוסע באופניים ואחריי רצים כלבים ואני כל הזמן נופל ומנסה להתחמק... עוד חלום..זה רודף אותי עוד מאז שהייתי בן 3...אני נופל כל הזמן ממגלשה או מקיר וממשיך ליפול עד שהכל מתאפס ואני חוזר להתחלה ומתחיל ליפול שוב ויש מין M&M ענק שרודף אחריי ומנסה לשחק איתי...

L i Z k A

New member
אני אתחיל מהסוף להתחלה...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (זה היה על הM&M... ע-נ-ק-!
) החלום עם הנפילה... נשמע מטריד... כי אני מכירה דברים כאלה רק שאצלי זה באמצע שאני עפה
ונופלת... או מכל דבר פשוט נופלת
זה אומר שאתה גדל... ואם זה מגיל 3 אז זה בכלל מצדיק את זה
כלבים
... זה מעניין... (אני בקטע של הפירושים) צריך לבדוק את זה... אני מש מתעניינת בפרשנויות לחלום
חחחחח... שמתי לב שאתה נופל הרבה

AeroSlash

New member
כלבים -->

כלבים ידידותיים בחלום זה סימן טוב ולא ידודתיים זה סימן רע. מדובר על כלבים שחורים. אם זה כלבלב קטן אז הוא מסמל אהבה ואושר בעיקרון.. (גמני בקטע של הפירושים
)

DeAth ScrEaM

New member
:]

שם, גיל ומין: יאנה, בת 15 :) נקבה... אוהבים לישון? כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך!! איך אתם ישנים בחורף? פיג'מה איך אתם ישנים בקיץ? לפי המצב רוח.. מה מצויר על המצעים שלכם? מה איכפת לי? אמא קונה... מה אתם עושים לפני השינה? שמה מוזיקה מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מכבה את המוזיקה מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? הממ... לא יודעת :/ מה שאני זוכרת הכי טוב זה התחנה המרכזית החדשה של ת"א... חיכיתי אוטובוס שעה וחצי ו.. פשוט נירדמתי! התעוררתי אחרי איזה רבע שעה עי איש אחד בא לבקש ממני שקל. :/ באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? כל יום זה אחרת.. :/ מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? לא יודעת :/ היו לי יותר מידי בעיות עם שינה.. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? יומיים וחצי נראה לי.. משו כזה.. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? יש לי יותר מידי :) פיג'מה - כן או לא? לפי המצב רוח האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? כן
(אתם לא רוצים לדעת מה זה המקום הזה.. :/) התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא! חס וחלילה! ישנתם ערומים? כן
עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא שזכור לי.. :/ עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? חחח.. לא.. עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? כן בטח! (לא :/) כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? אני לא בדיוק סופרת.. :/ ישנתם אצל חבר/ה? הרבה ישנתם בישיבה או בעמידה? גם הרבה :) נרדמתם מול הטלויזיה? לא זוכרת :/ נרדמתם בשיעור תנ"ך? אולי איזה פעם-פעמיים חלמתם "חלום צלול"? לא יודעת... מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? תנ"ך
אבשלום קור או עמנואל הלפרין? הא? השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון
איך אתם נרדמים? שמה מוזיקה והופ... מסתובבים שעתיים-שלוש במיטה ונירדמים.. איכשהו. במקרה הטוב.. :/

the freaky girl

New member
יאייי... שאלון שינה... :]

שם, גיל ומין: נסטיה, בת 16 (וקצת
), חתולה נבחנים עם פיצול לברווז פיליפיני לפני הצלייה..D: אוהבים לישון? כן(
) שמיכת פוך או סדין דקיק?Пух
איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)חולצה ומכנס מחממים..:] איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)בדר"כ גופיה ושורטס, לפעמים נאצ'נושקה קצרה :] מה מצויר על המצעים שלכם?אממ... פרחים נראה לי... :O מה אתם עושים לפני השינה?מתכוננים לשינה.. :] מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?מסתובבת לצד השני כדי לישון..
אבל כשאני סוף-סוף קמה, אני שוטפת פנים.. :)) מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? חחחחחחחחחחחח.... היו כל כך הרבה.. D: אממ.. אם צריך לבחור אז אני מניחה שזה היה באמצע היער, עם האדמה בלי שמיכה בלי כלום, רק אחד על השני כדי להתחמם.. (אויי, נוסטלגיה..
) באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? סביבות 11 :)) מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יומיים שלמים.. מה הזמן הכי ארוך שישנתם?15 וקצת שעות...
ביום כיפור..
מה היה החלום הכי הזוי שלכם?אוהוווווווו.... לא כדאי לכם לדעת..
פיג'מה - כן או לא?כן.. חח:) האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? כן התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?תודה לאל שלא :O ישנתם ערומים?כן
עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?והיינו אמורים מתוך השינה להרגיש?:/ עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?חחחחח
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?
איווווווווווו....... כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? :/ ואני אמורה לספור את הימים? אתם צוחקים... הרבה מידיי... ישנתם אצל חבר/ה?
כנ"ל ישנתם בישיבה או בעמידה?ישנתי הרבה בשיעורים.. זה נחשב?
נרדמתם מול הטלויזיה?:/ הרה, במיוחד כשהייתי קטנה נרדמתם בשיעור תנ"ך?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......... כל שיעור...........
חלמתם "חלום צלול"?מה ז"א? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?שניהם... תודה לאל שפרשתי מכימיה, אז בינתיים רק לתנ"ך.. אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אף אחד :)) השאלון הזה או תקנון הפורומים?שאלון..
איך אתם נרדמים? מחכים לסבא חול שיפזר עלינו חול שינה, וכשמחכים, מנסים כל מיני תנוחות...
בדרך כלל על הבטן..:] או מכורבלת..:]

the freaky girl

New member
אופס.. ../images/Emo122.gif

כרגע שמתי
ששלוש השאלות האחרונות זה של "מה מרדים אותי" :/ אז אני מתקנת את שני האחרונים.. התקנון יותר מרדים ובקשר לאבשלום קור או עמנואל הלפרין, אז שניהם..:/

L i Z k A

New member
נסטישקה... את גורמת לי להסתקרן../images/Emo22.gif

ספרי ספרי על החלום ההזוי שלך
... אני מסתקרנת
וחלום צלול זה חלום שאת חולמת ומרגישה שאת שולטת בכל מה שמתרחש בו
, את יכולה לעשות בו מה שאת רוצה
, ולהיות איפה שאת רוצה
- ואת לא נסחפת אחרי החלום כמו בד"כ- את הבוס!
עכשיו שאת יודעת... היה לך
מה זה.....
כמה שאלות יש לי היום

the freaky girl

New member
ת'אמת..

היו לי הרבההההההההההה חלומות כאלו (צלולים).. פעם אחת למשל חלמתי שאני שולטת עם המחשבות שלי על הפורום, שדרך המחשבה אני רואה את כל מה שכתוב, ואני מגיבה לזה גם (תוך כדי המחשבה..), וזה היה חלום מוזר.. אני זוכרת בו שהגבתי לולן על משהו.. ולעוד מישהו.. מושפעת או לא?
ועוד היו לי הרבה, פשוט את ה"מובחרים" אני משאירה לפסיכיאטר....

למעלה