יאייי... שאלון שינה... :]
שם, גיל ומין: נסטיה, בת 16 (וקצת
), חתולה נבחנים עם פיצול לברווז פיליפיני לפני הצלייה..D: אוהבים לישון? כן(
) שמיכת פוך או סדין דקיק?Пух
איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)חולצה ומכנס מחממים..:] איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)בדר"כ גופיה ושורטס, לפעמים נאצ'נושקה קצרה :] מה מצויר על המצעים שלכם?אממ... פרחים נראה לי... :O מה אתם עושים לפני השינה?מתכוננים לשינה.. :] מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?מסתובבת לצד השני כדי לישון..
אבל כשאני סוף-סוף קמה, אני שוטפת פנים..

) מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? חחחחחחחחחחחח.... היו כל כך הרבה.. D: אממ.. אם צריך לבחור אז אני מניחה שזה היה באמצע היער, עם האדמה בלי שמיכה בלי כלום, רק אחד על השני כדי להתחמם.. (אויי, נוסטלגיה..
) באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? סביבות 11

) מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יומיים שלמים.. מה הזמן הכי ארוך שישנתם?15 וקצת שעות...
ביום כיפור..
מה היה החלום הכי הזוי שלכם?אוהוווווווו.... לא כדאי לכם לדעת..
פיג'מה - כן או לא?כן.. חח

האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? כן התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?תודה לאל שלא :O ישנתם ערומים?כן
עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?והיינו אמורים מתוך השינה להרגיש?:/ עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?חחחחח
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?
איווווווווווו....... כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? :/ ואני אמורה לספור את הימים? אתם צוחקים... הרבה מידיי... ישנתם אצל חבר/ה?
כנ"ל ישנתם בישיבה או בעמידה?ישנתי הרבה בשיעורים.. זה נחשב?
נרדמתם מול הטלויזיה?:/ הרה, במיוחד כשהייתי קטנה נרדמתם בשיעור תנ"ך?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......... כל שיעור...........
חלמתם "חלום צלול"?מה ז"א? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?שניהם... תודה לאל שפרשתי מכימיה, אז בינתיים רק לתנ"ך.. אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אף אחד

) השאלון הזה או תקנון הפורומים?שאלון..
איך אתם נרדמים? מחכים לסבא חול שיפזר עלינו חול שינה, וכשמחכים, מנסים כל מיני תנוחות...
בדרך כלל על הבטן..:] או מכורבלת..:]