שאלון שינה

AeroSlash

New member
ני זניו..

אני דווקא די מבינה למה כל התפוזניקים וכל שאר הירקות הפירות חושבים שאני בת 12 =\

AeroSlash

New member
אניייייייי

שם, גיל ומין: אלה, 16, נקבה גאה :))
אוהבים לישון? כן/לא - בעיקרון לא, אני לא יושנת הרבה.. אני מעדיפה ללכת לישון מאוחר ולקום מוקדם :))
שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך בקיץ וסדין בחורף..
איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) עירומה לגמרי תחת מוזגן מופעל על קור
איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) עם פיג'מת צמר מרוסיה, תחת שמיכת פוך וכל החלונות סגורים...
מה מצויר על המצעים שלכם? יש כמה סטים מן הסתם.. אני יודעת שיש את הסט שאני הכי אוהבת ומצויירים עליו עניים, ארנבונים וכו, ילדותי אבל זה הגיע בתור מתנה מסבא ז"ל, סבא שאני הכי אוהבת בעולם
מה אתם עושים לפני השינה? מקשיבה לדיסקמן בתוך המיטה מתחת לשמיכה
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? ממשיכה לישון
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? אוהל עם שפע אבנים מתחת שעקצצו לי בתחת כל שניה אני מניחה
באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? תלוי איך יוצא.. אם יש מבחן גדול למחרת אז בערך ב-4, אם אין אז מתי שבא.. אם אני במסיבה אז בצהרי היום שלמחרת
מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יומיים אני חושבת..
מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 23 שעות, חזרתי מהגיחה בכיתה י' ונפלתי מהרגליים.
מה היה החלום הכי הזוי שלכם? ואני כמובן אספר עליו פה לפני כללללל הפורום?!?!?!
פיג'מה - כן או לא? דהההה האם אי-פעם:
קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא נראה לי..
התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא, אבל גיליתי את הדובי שלי שזה די דומה לעודד מנשה
ישנתם ערומים? נופ.. היו עלי תחתונים מזעריים ותו לא
עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? מה נראה לכם נסטי עושה בי כשאני נשארת אצלה ואנחנו יושנות באותה מיטה???
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? ראו את התשובה לשאלה הקודמת..
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? מקווה שלא כמה פעמים:
ישנתם מחוץ לבית? טריליארד.........
ישנתם אצל חבר/ה? עוד יותר הרבה.
ישנתם בישיבה או בעמידה? בישיבה, כל פעם שיש שיעור אנגלית/ספרות.
נרדמתם מול הטלויזיה? מליון ואסימון :))
נרדמתם בשיעור תנ"ך? אף פעם, המורה תמיד דואג להעיר את כולם..
חלמתם "חלום צלול"? מה הכוונה, סליחה על העילגות
מה מרדים אתכם יותר:
המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?המורה לכימיה לא תרדים אותי אפילו אם אני אתמץ, הקול שלה פשוט לא יתן לי להירדם.. והמורה לתנ"ך ירדים אותי אפילו שאני כבר יושנת..
אבשלום קור או עמנואל הלפרין? ישראל אוסי :))
השאלון הזה או תקנון הפורומים? נהלי הפורום 979
איך אתם נרדמים? מקשיבה למיוזיק שקטה ונעימה :)))

the freaky girl

New member
D:

ישראל אוסי....:) חחחחחחח.... וחוצמזה, אני לא עשיתי לך מעשים מגונים.. זה פרסיק..
תאשימי אותו..:]

Vrock

New member
תשובות.

שם,גיל ומין: ארטיום יאנוביץ' ראשקובצקיי, בן 15, זכר. אני לא אוהב לישון, אני די אדיש לשינה. שמיכת פוך. בוקסר בוקסר פרחים, או כוכבים ומפלצות..והכי אהובים עליי השחורים. לפני השינה...חושב, חושב על הסיפורים שלי...בבוקר-דבר ראשון מתלבש, ואז קורא עיתון. המקום הכי מוזר שישנתי בו הוא סתם מונית חאפר, לא מעניין. אני הולך לישון ב12 ככה. הכי הרבה שלא ישנתי זה יומיים. הכי הרבה שישנתי זה בסביבות 16 שעות כשהייתי חולה, התעוררתי באמצע אבל אני לא זוכר מזה כלום. החלומות הכי הזויים שלי(בקיצור נמרץ): העולם נשלט ע"י גורילות בפיג'מות של באטמן, אני שיחקתי במשחק מחשב מוזר בבית מלון וכל אורחי המלון רדפו אחרי, ואז היה לי אותו חלום רק עם משחק מחשב אחר (על צפרדע רדואקטיבית שנלחמת באמצעות שלד של דג) ואז ברחתי מהאורחים נסגרתי בחדר והיה שם מסך של מחשב בלי CPU ומקלדת, ונכנסתי איכשהו למשחק ואז זה נגמר. אני יכול להזיז דברים בכוח המחשבה אבל יש לי בובות מרושעות בבית. המשטרה רודפת אחרי כי גנבתי אורגן בשביל אמאשלי. פיג'מה זה נחמד. כל פעם שאני קם לא בבית חוץ מאצל סבתא ואצל אחד מהחברים שלי לוקח לי שנייה להבין. פעם התעוררתי וראיתי את עודד מנשה וצרחתי. בסוף זה היה רק סדין אבל טל מוסרי עדיין כועס עליי שהערתי אותו. מעשים מגונים-לא שידוע לי. מחוץ לבית-אינסוף. אצל חבר-עשרות פעמים אם לא מאות. בישיבה-כל יום תדרך הביתה. מול הטלוויזיה-עשרות פעמים. בשיעור תנ"ך- כמעט כל שיעור בשנה שעברה. קצת פחות מגיאו. מעולם לא חלמתי חלום צלול.נ המורה לתנ"ך. אבשלום קור. תקנון. לא יודע..כי אחרי זה אני ישן.

רק כי משעמם וקר

שם,אנה גיל 17 מין:נקבה אוהבים לישון?
שמיכת פוך או סדין דקיק? תלוי מתי.. איך אתם ישנים בחורף? משו חמים איך אתם ישנים בקיץ? גופיה, בוקסר\תחתונים מה מצויר על המצעים שלכם? מצעים רוסים עם פסים ורודים מה אתם עושים לפני השינה? שומעת מוזיקה מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מתיישבת במיטה ומפהקת מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? בקורס פסיכו נרדמתי מספר פעמים באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 12-1-2-3 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?לאדעת מה הזמן הכי ארוך שישנתם?15 שעות בערך מה היה החלום הכי הזוי שלכם?כולם הזויים פיג'מה - כן או לא?לא האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?כן התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?לא ישנתם ערומים?לא שאני זוכרת עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?לא שאני זוכרת עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? סתמתי לאחותי את האף
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא נראה לי כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבה ישנתם אצל חבר/ה?הרבה ישנתם בישיבה או בעמידה?הרבה נרדמתם מול הטלויזיה?הרבה נרדמתם בשיעור תנ"ך?אף פעם חלמתם "חלום צלול"?אה? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?תנך כי אני לא לומדכת כימיה אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אבשלום קור השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון הפורומים איך אתם נרדמים? בקלות

N o thingne s s

New member
אהלן.. הצטרפתי עכשיו..

שלום לכולם, אני חדש פה... שם, גיל ומין: סרגיי, עוד חודשיים וקצת 17, זכר אוהבים לישון? כן/לא אחושרמוטה כן.. שמיכת פוך או סדין דקיק? חורף= פוך, קיץ=סדין דק איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) בוקסר.. איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) בוקסר מה מצויר על המצעים שלכם? דגים מה אתם עושים לפני השינה? נכנס לפורומים, כותב הודעות מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? שם מוזיקה מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? בשירותים בבית של מישהו באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? שתיים עשרה+ מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? 4 ימים מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 28 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם? שאני קרפדה עם 6 רגליים, ומשום מה אני מחפש עזה שתנשק אותי בשביל שאני אהפוך להיות נסיך.. פיג'מה - כן או לא? NOPE... האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? אממ.. נראה לי שזה קרה פעם אחת התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?NEVER!!!! ישנתם ערומים? וואו, חבל"ז כמה פעמים..! עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?נראה לי שכן.. עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?בזמן שאני ישנתי, לא נראה לי, אבל בזמן שה"מישהו" הזה ישנה אז כן... עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () לא יודע... ישנתי.. כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? מספיק ישנתם אצל חבר/ה? הרבה ישנתם בישיבה או בעמידה? קרה פה ושם נרדמתם מול הטלויזיה? פשש.. הרבה.. נרדמתם בשיעור תנ"ך? אממ... נראה לי שכן, אבל מה שבטוח זה שהתעוררתי בשיעור תנ"ך, אחרי שנרדמתי בשיעור הסטוריה לפני זה... חלמתם "חלום צלול"? יאפ מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? נראה לי כימיה, למרות שאני לא לומד כימיה אבשלום קור או עמנואל הלפרין? וואו שיט!! השאלון הזה או תקנון הפורומים?תקנון איך אתם נרדמים?או על הגב או על הבטן, וחייב עם מוזיקה

למעלה