שאלון שינה

SpyKid

New member
../images/Emo124.gifשאלון שינה../images/Emo29.gif

נלקח מפורום "בעיות בגיל ההתבגרות" שלקחו את זה מפורום "התאומות אולסן" =) שאלון שינה שם, גיל ומין: אוהבים לישון? כן/לא שמיכת פוך או סדין דקיק? איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) מה מצויר על המצעים שלכם? מה אתם עושים לפני השינה? מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? מה הזמן הכי ארוך שישנתם? מה היה החלום הכי הזוי שלכם? פיג'מה - כן או לא? האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? ישנתם ערומים? עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? ישנתם אצל חבר/ה? ישנתם בישיבה או בעמידה? נרדמתם מול הטלויזיה? נרדמתם בשיעור תנ"ך? חלמתם "חלום צלול"? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? אבשלום קור או עמנואל הלפרין? השאלון הזה או תקנון הפורומים? איך אתם נרדמים?

LiLush PiKa

New member
אני עונההה

שם, גיל ומין: לילי, עוד שבוע 17 חיחי ואני נקבה.. אוהבים לישון? כןןןן =) שמיכת פוך או סדין דקיק? פוךךך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) כמה שיותר שכבות יותר טוב :p איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) מממ...בבגדים די חמים כמעט תמיד קר לי =/ מה מצויר על המצעים שלכם? כרגע מצעים מנומרים.. חיחי מה אתם עושים לפני השינה? שוטפת פנים מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פוקחת עיניים מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? כל הכיסא מול המחשב =/ באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? אין שעה קבועה :O מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? 3 ימים נראה לי מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 18-20 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם? שהכל שחור לבן ואני הולכת על מסילת רכבת :Oפיג'מה - כן או לא? כההה :) האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? חחח כה כשעברתי מהסלון לחדר התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? איכססס לא! ישנתם ערומים? לא... מעניין איך זה עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא חחח עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא חחח מה אני נראת לכם?! עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? לאאא :O () כמה פעמים: :O ישנתם מחוץ לבית? דה ישנתם אצל חבר/ה? דה :) ישנתם בישיבה או בעמידה? בישיבה...חחח נרדמתם מול הטלויזיה? כל פעם שאני שוכבת ורואה טיוי אני נרדמת :O נרדמתם בשיעור תנ"ך? תנ"ך לא.. היסטוריה כה חלמתם "חלום צלול"? לא... מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? כימיה... אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אה?! איך אתם נרדמים? בקלות :) נשכבת במיטה מתכסה עד מעל הראש... ולישון ZZZ

bariska

New member
אני אוהב שאלונים../images/Emo13.gif

שם, גיל ומין:בוריס,17 ז.. אוהבים לישון? אוהב זאת לא מילה
שמיכת פוך או סדין דקיק?פוך..אבל תלוי במזג אויר איך אתם ישנים בחורף? תחתונים וחולצה ופוך
איך אתם ישנים בקיץ? בוקסר מה מצויר על המצעים שלכם?דולפינים
מה אתם עושים לפני השינה?מכבה את המחשב
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?מתעורר
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?אוטובוס באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?ממ תלוי במצב רוח מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?יומיים מה הזמן הכי ארוך שישנתם?כמעט 20 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם?ממ פיג'מה -
האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?חחחחחח ישנתם ערומים?מממממ
עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?לא שידוע לי עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?לא שזכור לי אולי תוך כדי שינה עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? ממממ כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?מי סופר
ישנתם אצל חבר/ה?ממ לא ספרתי ישנתם בישיבה או בעמידה?בישיבה נרדמתם מול הטלויזיה?בוודאי נרדמתם בשיעור תנ"ך?לשון חלמתם "חלום צלול"?ממ תגדירי "חלום צלול" מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?לא לומד כימיה והמורה לתנך שלי עם קול כמו שלא לא נראה לי שמישו ירדם אבשלום קור או עמנואל הלפרין?בוני גינצבורג השאלון הזה או תקנון הפורומים?
איך אתם נרדמים?בשקט

the fensco OvO1

New member
גם אני רק.....

שאין לי כוח לענות עליהם........... מה לעשות אני עצלן.....................

GinGerit

New member
אני!

שאלון שינה שם, גיל ומין: אירה, 19, נקבה! אוהבים לישון? כן/לא כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) פיי ג''יז איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) פיג'מה מה מצויר על המצעים שלכם? נקודות מה אתם עושים לפני השינה? ביד חחח מתקלחת מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? אוספת את השיער ועושה פיפי מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? אמ...לא יודעת באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? עכשיו בערך 10 או 11 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? 3 ימים מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 16 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם? יש הרבה... פיג'מה - כן או לא? בהחלט האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? כן התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? חחחחח לא!!!! ישנתם ערומים? לא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () חחחח כן כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבה ישנתם אצל חבר/ה? המון ישנתם בישיבה או בעמידה? בישיבה, מספר פעמים נרדמתם מול הטלויזיה? תמיד נרדמתם בשיעור תנ"ך? חחח לא יצא... חלמתם "חלום צלול"? לא נראה לי מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? לא לומדת את זה... אבשלום קור או עמנואל הלפרין? הא? השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון הפורומים איך אתם נרדמים? עם אטמי אוזניים חחח

../images/Emo29.gif

שאלון שינה שם, גיל ומין:סוניה בת 19 וחודש ו26 ימים:) הא ואני נקבה:) אוהבים לישון? כן/לא ממ כשה צריך לישון אני לא רוצה כשה צריך לכולם אני לא רוצה חח שמיכת פוך או סדין דקיק?בחורף שמיכת פוך
איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)שתי חולצות ומכנסיים איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)כותנת
מה מצויר על המצעים שלכם?חחחח לא משהו מיוחד... מה אתם עושים לפני השינה?מממ מתכתבת בפורום.. מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?רצה ישר לשרותים חחח מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?מוזר ?לא היה שום מקום מוזר... באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?כשה אנשים נורמלים קמים לעבודה חח מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? 24 שעות או יותר לא זוכרת מה הזמן הכי ארוך שישנתם?ממ 14 שעות אחרי זה התעוררתי והרגשתי כאלו הראש שלי מרובע! מה היה החלום הכי הזוי שלכם?מה זאת אומרת חלום הזוי?? פיג'מה - כן או לא?מממ אני לא ישנה ערומה אז כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?חחח לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא! ישנתם ערומים?פעם אחת רק.. עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?ממ אולי
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?חחח לא... עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? ()חחח לא זוכרת חח כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?מלאאאאאאא ישנתם אצל חבר/ה?ברורררררררררר ישנתם בישיבה או בעמידה?מממ לא נרדמתם מול הטלויזיה?כן נרדמתם בשיעור תנ"ך?חחח מממ לא ממש נרדמתי..נמנמתי חלמתם "חלום צלול"?מה זה?? מה מרדים אתכם יותר:מממממ ממ לא יודעת המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?ממ לנ"ך אהבתי את המורה לתנ"ך בתיכון היא מתוק! אבשלום קור או עמנואל הלפרין?אף אחד מהם:) השאלון הזה או תקנון הפורומים?השאלון הזה חחח איך אתם נרדמים?שוכבת במיטה ונירדמת חח

תיקוןןןןןןןןן

המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?ניראה לי תנ"ך בגלל התנ"ך אבשלום קור או עמנואל הלפרין?לא יודעת חח השאלון הזה או תקנון הפורומים?תקנון הפורום חח(סליחה קיריל:) ) איך אתם נרדמים?שוכבת במיטה על צד שמאל ונירדמת חח:)

SpyKid

New member
me =)

שאלון שינה שם, גיל ומין: נטשה בת 16 אוהבים לישון? כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך! איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)פיג'מה חמימה =) איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) גופיה מה מצויר על המצעים שלכם? פרחים צהובים (הסדינים עצמם כחולים
) מה אתם עושים לפני השינה? קוראת ספר מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מכבה את השעון המעורר =) מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? אממ... חוף ים =) באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? סביבות 11 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? בערך יממה... מה הזמן הכי ארוך שישנתם? כ-12 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם? חחח לא זוכרת פיג'מה - כן או לא? כןןןן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? חחח לא =) התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? חחחחחחחחחחחחחח
ישנתם ערומים? כשהייתי קטנה - תמיד =) עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?
...לא עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? ()
כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? חחח הרבה... ישנתם אצל חבר/ה? הרבה... ישנתם בישיבה או בעמידה? בעמידה - אף פעם... בישיבה - כמה פעמים במטוס ובאוטובוס =) נרדמתם מול הטלויזיה? חחח כמה פעמים... נרדמתם בשיעור תנ"ך? כמעט =) אבל המורה העירה אותי =\ חלמתם "חלום צלול"? כן! פעמיים (הייתה תקופה שהתאמנתי על זה...) מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? תנ"ך כמובן! אבשלום קור או עמנואל הלפרין? מי אלה?.. השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון הפורומים =) איך אתם נרדמים? בשכיבה על הצד =)

אני בתור!

שאלון שינה שם, גיל ומין: - אלכס 18 זכר אוהבים לישון? כן שמיכת פוך או סדין דקיק? איך אתם ישנים בחורף? רק חולצה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) מה מצויר על המצעים שלכם? כלום מה אתם עושים לפני השינה? קורא איזה ספר או רואה טלווזיה מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? שותף פנים ושיינים מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? חוף נתוש בים המלח (זיכרונות...) באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? בסביבות 12 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? שלושה ימים מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 12 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם? יש לי כול כך הרבה אז רצוי שלא ניכנס לזה פיג'מה - כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? כן התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא ישנתם ערומים? כן עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא זוכר, אבל חושב שהיה משהוא עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבה מאוד פעמים ישנתם אצל חבר/ה? לא ישנתם בישיבה או בעמידה? בישיבה כן (באוטובוס וגם במטוס) נרדמתם מול הטלויזיה? כן נרדמתם בשיעור תנ"ך? כימעט חלמתם "חלום צלול"? כן מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? תנ"ך אבשלום קור או עמנואל הלפרין? לא רואה את התוכניות שלהם השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון הפורום איך אתם נרדמים? אני קורא איזה ספר אם אני לא מצליח אז אני שותה משהוא אלכהולי או מזריק איזשהוא חומר שאני מוצא במחבוא בחדר שלי (סתם בצחוק)

FiShA

New member
פישה עונה((:)

שאלון שינה שם, גיל ומין:אמיליה בת 15 ו9חודשים נקבה:) אוהבים לישון? כן/לא משו בעמצה שמיכת פוך או סדין דקיק?תלוי לעונה איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)חולצה כמו קצרה אבל עם שרוולים ארוכים ומכנס טריקו קליל איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)גופיה ובוקסר או משו כזה מה מצויר על המצעים שלכם?כול מיני פרחים חמודים (לא ורודים חח) ויש לי סתם בלי קישוטים וציורים מה אתם עושים לפני השינה?שומעת מוזיקה קוראת וחושבת על כול מיני דברים... מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?מטיילת עם ביץ' חצי שעה ככה אבלקודם אמבטיה וקפה... אהה ומתיחות וכפיפות בטן מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?אממ מקלט וגם כמה פעמים ספסל באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?כשיש בצפר אז ב12 ככה מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?אמממ תנט לי לזכר אמממ כמה ימים מה הזמן הכי ארוך שישנתם?כבר לא זוכרת בסביבות יממה מה היה החלום הכי הזוי שלכם?פשוט המון המוןןןןןןןןןןןןןן פיג'מה - כן או לא?לא יודעת האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?כה קרה לי קמה פעמים התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?אייי לא וטוב שכך ישנתם ערומים?כה עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?אממממ שששששששש עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?לא חושבת.. אולי כשהייתי במצב לא שפוי :O עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? ()כה ברור תמיד:) במיוחד כשיש לי חלומות רטובים כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?הרבההה ישנתם אצל חבר/ה?ברור ישנתם בישיבה או בעמידה?בישיבה... בעמידה כשהייתי יותר קטנה בבוקר כשהייתי מצחצחת שיניים או בכלל כשהייתי ניכנסת לאמבטיה נרדמתם מול הטלויזיה?כה): נרדמתם בשיעור תנ"ך?ברור! בכיתה ח היתהלנו טכנולוגיה (חצי שנה טקסטיל) אז תפרנו כריות וכשסיימנו לתפור לקחנו אותן איתנו לשיעור תנך וישנו לנו בנוח... חיחיחי חלמתם "חלום צלול"?אמממ לטא נראה לי מה מרדים אתכם יותר:כשאני קוראת לפני שינה וגם כשאני שומעת מוזיקה שקטה .. פעם זה היה הדבר הזה שסופרים 1.. 2....3....4....5....6....7.וכולי המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?תנךךך אבשלום קור או עמנואל הלפרין?מזה? השאלון הזה או תקנון הפורומים?תקנון:) איך אתם נרדמים?למה אתם תככונים? במיטה כמובן וחושבת כול מיני דברים מה אני אעשה מחר על היום הזה וכולי....

שירותים??????????????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך נירדמת בשירותים?

the freaky girl

New member
../images/Emo6.gif

אמילי.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חולצה כמו קצרה אבל עם שרוולים ארוכים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo47.gif|סלאש|../images/Emo47.gif

שם, גיל ומין: ענבר, 16 עוד 3 חודשים, נקבה :) אוהבים לישון? כן/לאכן!!!!
שמיכת פוך או סדין דקיק?פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)מכנס ספורט עבה וגופיה ארוכה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)גופיה ובוקסר מה מצויר על המצעים שלכם?הם אדומים עם ריבועים קטנטנים ורודים מה אתם עושים לפני השינה?עושה בדיקה אחרונה בטלויזיה. מעבירה לכל הערוצים ובודקת שאני לא מפספסת שום דבר מעניין מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?שותה קולה מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?ישנתי בעמידה באוטובס ובקולנוע שזה באמת מוזר בשבילי כי אני לא נוהגת להירדם בסרטים באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?אם אין שום דבר בטלויזיה ואין לא מבחן למחרת אני ישנה ב-1 בערך מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?שלושה ימים מה הזמן הכי ארוך שישנתם?לא זוכרת מה היה החלום הכי הזוי שלכם?חלום שחלמתי שהייתי בת 5: הייתי בצבא והצלתי את הפאוורנג'ס מטנק, חלום שחלמתי לפני כמה ימים: הייתי בבית עם חברים וראינו דיוידי עם כל ההופעות של גאנס&רוסס ופתאום אני רואה אותם יושבים איתי בסלון ואני וסלאש הלכנו מכות, חלמתי שהייתי בתוך ליוותן שהוא בעצם אוטובוס והוא לקח אותי ועוד כמה דמויות מהאגדות לבית שלי ואז אמא שלי הגיע והביאה בורקסים. היו עוד מלא ואני לא זוכרת פיג'מה - כן או לא?למה לא?
האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?יה התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?בחיים לא!
ישנתם ערומים?כן ואני לא נוהגת לעשות את זה. זה היה לפני שובעיים. חברה שלי ישנה אצלי ואיכשהו קמתי באמצע הלילה והורדתי חולצה בלי שהרגשתי וחזרתי לישון ואני קמה בבוקר ורואה שאני בלי חלק עליון
. עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?יכול להיות. אני לא יודעת. ישנתי עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?בזמן שהוא ישן או שאני ישנתי? עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? ()יכול להיות. ישנתי!!!! כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?יותר ממה שישנתי בתוך הבית ישנתם אצל חבר/ה?הרבה ישנתם בישיבה או בעמידה?אולי 50 פעם בכל שנות חיי נרדמתם מול הטלויזיה?אולי 9832608650 פעם בכל שנות חיי נרדמתם בשיעור תנ"ך?8 או 9 פעמים חלמתם "חלום צלול"? הרבה מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?כימיה אבשלום קור או עמנואל הלפרין?שניהם ביחד=שנת נצח השאלון הזה או תקנון הפורומים?תקנון הפורומים איך אתם נרדמים?שמה אירוסמית' או בון ג'ובי במערכת וחושבת על קריירת המשחק שתהיה לי בעוד 10 שנים

למעלה