שאלון שינה

wildgirl1

New member
והנה אני עונה::::::

שאלון שינה שם, גיל ומין: 18 ילדה יאנה אוהבים לישון? כן/לא חולה על לישון שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) פיג'מה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) איך שבא לי מה מצויר על המצעים שלכם? לא יודעת מה שהוא חמוד מה אתם עושים לפני השינה? משתנה כול פעם מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? הולכת למחשב ולפעמים לשטוף פנים מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? אמבטיה באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?11 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יום אחד (אני לא יכולה לא לישון) מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 12 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם? אין לי כוח לספר... אבל משהו על אופניים שהפך לדילגית פיג'מה - כן או לא? למה לא? האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? כן לפני כמה חודשים התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא ישנתם ערומים? כן עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? ()לא כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? לא הרבה ישנתם אצל חבר/ה? שונאת לישון אצל חברים, מעדיפה שהם ישנו אצלי.. אז בערך 5 ישנתם בישיבה או בעמידה? כן הרבה נרדמתם מול הטלויזיה? כן הרבה נרדמתם בשיעור תנ"ך? לא, השיעורים היו מעניינים, ספרות לעומת זאת נירדמתי אתמול חלמתם "חלום צלול"? כן הרבה מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? כימיה אבשלום קור או עמנואל הלפרין? מה זה השאלון הזה או תקנון הפורומים? אף אחד איך אתם נרדמים? טלויזיה... אם אני עייפה פשוט נישכבת ועוצמת את עייני ונירדמת או חושבת על לימודים וישר נירדמת!! תהנו

Janem

New member
teshuvot vot:

נלקח מפורום "בעיות בגיל ההתבגרות" שלקחו את זה מפורום "התאומות אולסן" =) שאלון שינה שם, גיל ומין: רוני "ג'ה" מטלון, 18, נייד:... אוהבים לישון? כן/לא כן. שמיכת פוך או סדין דקיק? עדיף בלי... איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) טופלס. איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) ערום. מה מצויר על המצעים שלכם? פטישים ומגלים, חח, האמת, משהו ירוק לא מובן... מה אתם עושים לפני השינה? לא לפרסום. מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? נותן בעיטה לקורה. מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? על הרצפה, הפוך... באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? זו סקלה מאוד רחבה. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? 3 יום. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 15 שעות. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? שהדלת הייתה פתוחה, קמתי, והיא באמת הייתה פתוחה... פיג'מה - כן או לא? לא. האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? כן. התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? מיכל ינאי... ישנתם ערומים? ברור.. עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? אוי... עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? יוי... (פרצופים מעוותים וחולניים) עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () זה נשמע כמו סקר של קיריל הא"ס הקדוש. כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? בבסיס נחשב?, אם כן אז בערך הרבה... ישנתם אצל חבר/ה? חברה זה בסט. ישנתם בישיבה או בעמידה? לא יודע. נרדמתם מול הטלויזיה? איך??? נרדמתם בשיעור תנ"ך? יש דברים משעממים יותר... חלמתם "חלום צלול"? מי עדן לגוף ולנשמה. מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? יעקוב אסולין, מורה לאלקטרוניקה תקבילית, :" אות החוזי מורכב מ4 פיקסלים שיוצרים תירה שולבת (בשלב הזה-חחרררררררררפפפפZZZ) אבשלום קור או עמנואל הלפרין? יעקוב אסולין השאלון הזה או תקנון הפורומים? פאנק קומוניזם. איך אתם נרדמים? מדמיינים זיון...

חח רוסטיק אתה שרוט וסוטה!!!!!!../images/Emo6.gif

מממ בדרך כל כשה חושבים על זיון לא נירדמים עושים משהו אחר... אבל אתה מיוחד חשוב לציין!!:)

Janem

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo137.gif

הסופגניה לא קשורה... סתם התלהבתי מהאייקון...חח

:]

שם, גיל ומין: אנה 17 נקבה
אוהבים לישון? כן/לא מאוד
שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך...כל השנה
איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) פיג'מה חמימה ונעימה
איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) פיג'מה
מה מצויר על המצעים שלכם? המורדים ...חחח..
מה אתם עושים לפני השינה? מצחצת שיניים
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? כנל
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? אממ אלדעת
באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 00:00
מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? 4 ימים...3 לילות
מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 23 שעות בלי הפסקה
מה היה החלום הכי הזוי שלכם? היו המון...אינלי כוח לכתוב...הידיים קפואות..חחח
פיג'מה - כן או לא? כן האם אי-פעם:
קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? ברור
התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? אממ לא...
ישנתם ערומים? כן |מסמיקה|
עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? חחח לאדעת..:|
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? |תמימה!|
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () ^ כמה פעמים:
ישנתם מחוץ לבית? המון ישנתם אצל חבר/ה?המון
ישנתם בישיבה או בעמידה? ישיבה=/..
נרדמתם מול הטלויזיה? המון
נרדמתם בשיעור תנ"ך? לא
חלמתם "חלום צלול"? אה?! מה מרדים אתכם יותר:
המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? אני לא לומדת כימיה...מואהאהאהא
אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אבשלום קור מלך!
השאלון הזה או תקנון הפורומים? אה?!
איך אתם נרדמים? לאט ובזהירות :]

למעלה