M a r U s k A
New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo10.gif
שם, גיל ומין: מרינה 18 עוד חודשיים
אוהבים לישון? כן אבל למי יש זמן
שמיכת פוך או סדין דקיק? שמיכת פוך + עומר. איך אתם ישנים בחורף? פיז'מה בצבע תכלת. איך אתם ישנים בקיץ? גופיה ותחתונים
מה מצויר על המצעים שלכם? צורות גאומטריות בשלל הצבעים, (אמא קנתה
) מה אתם עושים לפני השינה? אנחנו לומדים
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מקללים את התרנגול שהעיר אותי! מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? מצדה
באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? אמורה ללכת ב11 גג הולכת לקראת 1 בלילה וקמה ב5 וחצי. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? אני תמיד ישנה לפחות שעה ביום. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 23 שעות רצוף. מה היה החלום הכי הזוי שלכם?
פיג'מה - כן או לא? כן כן כן
האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? חחח זה קורה לי לעיתים קרובות, הכי מצחיק זה להירדם באוטובוס ולהגיע לרחובות או לפת תקווה או משהו כזה. התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?
ישנתם ערומים? לא. עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? פחחחח לא. עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? כן
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? חח לא. כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? מי סופר
כל הזמן אצל חברות.. חברים
ישנתם אצל חבר/ה? כן
ישנתם בישיבה או בעמידה? חחח כל יום באוטובוס. נרדמתם מול הטלויזיה? בבדאי. נרדמתם בשיעור תנ"ך? לא, המורה שלי מדברת מהר מדי וחזק מדי. חלמתם "חלום צלול"? כל הזמן
מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? האמת כימיה. אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אין לי מושג מי אלו. השאלון הזה או תקנון הפורומים? חחחח תקנון הפורום
איך אתם נרדמים? במיטה.
שם, גיל ומין: מרינה 18 עוד חודשיים