שאלון שינה

M a r U s k A

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo10.gif

שם, גיל ומין: מרינה 18 עוד חודשיים
אוהבים לישון? כן אבל למי יש זמן
שמיכת פוך או סדין דקיק? שמיכת פוך + עומר. איך אתם ישנים בחורף? פיז'מה בצבע תכלת. איך אתם ישנים בקיץ? גופיה ותחתונים
מה מצויר על המצעים שלכם? צורות גאומטריות בשלל הצבעים, (אמא קנתה
) מה אתם עושים לפני השינה? אנחנו לומדים
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מקללים את התרנגול שהעיר אותי! מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? מצדה
באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? אמורה ללכת ב11 גג הולכת לקראת 1 בלילה וקמה ב5 וחצי. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? אני תמיד ישנה לפחות שעה ביום. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 23 שעות רצוף. מה היה החלום הכי הזוי שלכם?
פיג'מה - כן או לא? כן כן כן
האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? חחח זה קורה לי לעיתים קרובות, הכי מצחיק זה להירדם באוטובוס ולהגיע לרחובות או לפת תקווה או משהו כזה. התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?
ישנתם ערומים? לא. עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? פחחחח לא. עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? כן
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? חח לא. כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? מי סופר
כל הזמן אצל חברות.. חברים
ישנתם אצל חבר/ה? כן
ישנתם בישיבה או בעמידה? חחח כל יום באוטובוס. נרדמתם מול הטלויזיה? בבדאי. נרדמתם בשיעור תנ"ך? לא, המורה שלי מדברת מהר מדי וחזק מדי. חלמתם "חלום צלול"? כל הזמן
מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? האמת כימיה. אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אין לי מושג מי אלו. השאלון הזה או תקנון הפורומים? חחחח תקנון הפורום
איך אתם נרדמים? במיטה.

m a n k o

New member
שייייייינה ../images/Emo99.gif

שם, גיל ומין: טלי, 17 וחצי, נקבה
אוהבים לישון? כן/לא בטטטטטח!!!
שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך
איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) גופיה ומכנס
איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) כנ"ל
מה מצויר על המצעים שלכם? אממ כל מיני עיגולים ודברים כאלה..
מה אתם עושים לפני השינה? עוצמים עיניים
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פוקחים אותן
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? אממ בכל מיני רחובות בת"א.. מחוץ להופעות וזה..לא זוכרת מה עוד
באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 1 בערך... אחרי פרדייז שעכשיו נגמר לצערי
מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יומיים נראה לי
מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 13 שעות.. אני לא מאלה שיושנים 20 שעות ברצף.. לא מסוגלת.. :|
מה היה החלום הכי הזוי שלכם? וואי היו מלא כאלה..
פיג'מה - כן או לא? לא
האם אי-פעם:
קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? אולי פעם אחד, פעמיים
התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא ואני מקוה שלא יקרה דבר כזה
ישנתם ערומים? אממ לא שזכור לי
עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? אם זה היה בזמן שינה מאיפה אני אמורה לדעת?? חחח
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? ne znayu
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () כל לילה... כמה פעמים:
ישנתם מחוץ לבית? הרבה
ישנתם אצל חבר/ה?הרבה
ישנתם בישיבה או בעמידה? באוטובוס הרבה
נרדמתם מול הטלויזיה? מלא
נרדמתם בשיעור תנ"ך? פעמיים לפחות
למשו כמו חצי שעה
חלמתם "חלום צלול"? נראה לי :| מה מרדים אתכם יותר:
המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? כבר לא לומדת תנך ואין מצב להרדם עם המורה שלנו בכימיה
אבשלום קור או עמנואל הלפרין?
השאלון הזה או תקנון הפורומים? ברור שהשאלון הזה!!!
איך אתם נרדמים? מחבקת את הדובי הענקי שלי ושוכבת על הצד\בטן

m a n k o

New member
וואי מישהו באמת קורא את הדברים

האלה!!!
הלוואי והיה לי כזה כשרון.. חחח התכוונתי להופעות פאנק ומטאל שאני הולכת אליהן... לפעמים נרדמים בחוץ בגלל האלכוהול.. חחח

הקיובה

New member
תשובות ../images/Emo9.gif

איך אני ישנה?עם פיג'מה איך בקיץ?עם כותנת דקה בדרך כלל עם כתפיות או עם בוקסר וחולצה קצרה מה מצוייר על המצאים שלי?על הסדען כלום הוא כולו טורקיז על הציפית מצויר פרחים ופסים בצבעים בהירים מה אני עושה לפני שאני הולכת לישון? קוראת את תפילת שמע ישראל מהסידור שלי (ולא אני לא דתייה
) כשאני קמה בבוקר אני הולכת להתקלח מקום מוזר?אין בימים של בית ספר -בסביבות 9 עד 11 הזמן הכי ארוך שלא ישנתי-לא זוכרת הזמן הכי ארוך שישנתי-15 שעות אחרי שחזרתי מהגדנ"ע החלום הכי הזוי-חלמתי שאני נימצאת בתקופת השואה ושזה קורה בגן מישחקים לייד הבית שלי ואני מצליחה לברוח אחרי שהטלר רדף אחרי חחחחחחחח
פיג'מה-כן כן כשהייתי קטנה נירדמתי על הספה ובבוקר מצאתי את עצמי על מיטה ולא הבנתי איך הגעתי לשם חחחח לא אף פעם לא ראיתי את עודד מנשה לידי חחח לא לא לא לא הרבה אני לא זוכרת כמה כן ישנתי אצל חברות שלי מלא פעמים בישיבה כן ובעמידה לא מלא פעמים לא שיעור תנ"ך לא משעמם אותי כן חלמתי חלום צלול תקנון הפורום לפעמים עם מוסיקה

CoF loveR

New member
שללללללללללי../images/Emo136.gif

שם, גיל ומין: רגינננה אני בת 15 וחצי נקבה (אופקורס) אוהבים לישון? כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פפוווווךךך! איך אתם ישנים בחורף? כל מיני... לפעמים פיג'מה לפעמים לבוש אחר
איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) ערומה
סתתםם... עם גופיה ומכנסיים מה מצויר על המצעים שלכם? דובונים
מה אתם עושים לפני השינה?
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? הולכת למקלחת מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? אמממממממממ... הבית של החברה שלי
באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 23 וחצי משו כזה... מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יממה... בערך... מה הזמן הכי ארוך שישנתם? כל היום... מה היה החלום הכי הזוי שלכם? שהפכתי לזאב
פיג'מה - כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? אההם ללא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?
כל בוקר
(רק הלוואי שזה היה טרוויס פימל במקום
) ישנתם ערומים?
כשהייתי קטנה
עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? 3-4 ישנתם אצל חבר/ה? כן ישנתם בישיבה או בעמידה? לא
נרדמתם מול הטלויזיה? כן נרדמתם בשיעור תנ"ך? לא חלמתם "חלום צלול"? כן מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? אף אחד לא מרדים אותי
אבשלום קור או עמנואל הלפרין? מי אלה
השאלון הזה או תקנון הפורומים? התקנון
איך אתם נרדמים? במהירות...
לילה טוב כולם....

אני עונה../images/Emo3.gif

שם, גיל ומין:
סבטלנה סרגייבנה ניקולינה 14 נקבה אוהבים לישון? כן/לא?
כן שמיכת פוך או סדין דקיק?
פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) גופיה חולצה נעימה עם שרוול ארוך ותחתון...
איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) גופיה עד חצי בטן ותחתון
מה מצויר על המצעים שלכם? דולפינים ועל הסט השני שאני הכי אוהבת שעונים בצבע בז' קרם
מה אתם עושים לפני השינה?
מצחצחת שיניים , מתקלחת,באינטר, מחליפה בגדים וחושבת מה אני יעשה מחר כדי לעשות את היום יותר נחמד... מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?
פותחת את כל החלון... :) מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?
אמבטיה עם קצף... חחח באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?
לפעמים ב- 02:00 לפעמים ב- 23:00 לפעמים ב- 22:00.... לא פחות מיזה אבל כןיותר... מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?
יומיים מה הזמן הכי ארוך שישנתם?
26 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם?
חחח שאני רצה עירומה באיזה עיר מהעתיד ורודפים אחרי איזה יצורים חצי רובוטיים ... חחח
פיג'מה - כן או לא?
לא! האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?
כן התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?
לא ישנתם ערומים?
לא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?
לא יודעת עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?
לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? ()
לא שזכור לי... חחח כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבה
ישנתם אצל חבר/ה?
לא ישנתם בישיבה או בעמידה?
גם וגם נרדמתם מול הטלויזיה?ברור
נרדמתם בשיעור תנ"ך?
חחח כן... עם הקרפדה... חחח עד שהיא צעקה... חחח חלמתם "חלום צלול"?
מה זה? מה מרדים אתכם יותר:
המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?
לתנ"ך... כי המורה לכימיה כל הזמן רומרת " הבנתם? כן? כן? לא? להסביר לכם שוב? הבנתם?" חחח זה מוציא אות י מהריכוז... אבשלום קור או עמנואל הלפרין?
עמנואל הלפרין חחח רק בזפזופ הוא מרדים אותי... השאלון הזה או תקנון הפורומים?ה
תקנון הפורומים... איך אתם נרדמים?
עם עיינים עצומות כשאני חושבת על דברים נחמדים עושה הרפיה... חחח
מה זהו?

מי צריך את Jdi menia

אם יש את קיריל וישראל"ברוסית"?? פה מוצאים אחיות,אחים,אהבה,אבא ,אימא,דודה,בת דודה...:)

למעלה