כן היא חלמה שהיא מתחתנת איתי :)
A AeroSlash New member 30/11/04 #137 וגם ירדתי ../images/Emo8.gif מה שמזכיר לי את הנפילה הסטייליסטית שלנו (שאת רוב המכה אני ספגתי)
S Sweet Russian Girl New member 29/11/04 #50 אוי איזה אנוכית אני נטשקהההההההההההההה מזל-טוב על האדוםםםםםםםםםםםםםם
S Sweet Russian Girl New member 29/11/04 #64 בהצלחה מותק!!!!!! את הולכת לעבודה ואני לחפש עבודה... מממ נסטי רציתי לכתוב הודעה פרטית ולא יוצא לי אוףףףףףףףףףף מה לעשות?
בהצלחה מותק!!!!!! את הולכת לעבודה ואני לחפש עבודה... מממ נסטי רציתי לכתוב הודעה פרטית ולא יוצא לי אוףףףףףףףףףף מה לעשות?
T the freaky girl New member 29/11/04 #65 אני גם אתמול חיפשתי עוד עבודה..:| ובקשר להודעה פרטית, תרשמי שוב.. אני מניחה.. :] זהו, רצתי לעבודה..
S Sweet Russian Girl New member 29/11/04 #67 הייתי רושמת אבל זה לא ניכנס לי להודעות הפרטיותתתתתתת במקום זה ניכנס לי לדף הראשי של תפוזזזזזז מעצבן!
L L i Z k A New member 29/11/04 #55 ווייי... רק עכשיו שמתי לב../images/Emo12.gif../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif מזל טוב! שיישאר אצלך תמיד וזהו... נמאס שזה עובר כל הזמן
ווייי... רק עכשיו שמתי לב../images/Emo12.gif../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif מזל טוב! שיישאר אצלך תמיד וזהו... נמאס שזה עובר כל הזמן
T the freaky girl New member 29/11/04 #60 מזל טוב נטשה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif תדביקי אותי גם....
A AeroSlash New member 29/11/04 #72 אם כבררררררררררררררר אז הוא שקיבל את האדום השני? לא ייתכן שיש רק אחד =\