מסך הזהב Tonight is the Night

nik name

New member
תקלטו!!!

מסך הזהב=קשת=יס=שיר נולד=כוכב נולד=השיר שלנו כל הטקס היה אירוע יחצנות לשיר נולד ,שידורי קשת ויס הבנתם???? לא הבנתם לא נורא חח בקיצור טלנובלה בע"מ שליטההההההה!!!!! טלי שרון שחקנית מוכשרת ברמות לעומת נינט ואין כלום נגד נינט היא שרה יפה ומהממת אבל היא לא יודעת לשחק והספקתי לראות כמה פרקים של הש"ש בערוץ 22 ופשוט השתעממתי באמת שרציתי לראות אבל השחקנים שם ברמה מאוד מאוד ירודה וכמו שאמרתי כבר אם כבר שחקנית מהשיר שלנו אז ליעל שרוני היה מגיע יותר היא באמת שחקנית מוכשרת !!

../images/Emo183.gifאני לא מבינה אותכם...

ממה אתם מתאכזבים? חצי שנה של הסדרה המדהימה הזאת והשחקנים המדהימים האלה לא הוכיחה לכם מספיק מהי באמת סדרת השנה ומיהי שחקנית השנה? טקס שטחי שכזה באמת משפיע על מישהו? לא נראה לי... כמובן שרציתי שטב"ע וטלי יזכו, אבל רק מלהסתכל על הקטגוריות ידעתי שאיכות, זה לא. באמת משווים מישהי כמו טלי שלמדה משחק במשך שנים, שעשתה המון סרטים והצגות, למישהי כמו נינט שהגיעה לאן שהגיעה בזכות כוכב נולד? אני באמת לא באה לרדת פה על אף אחד, אבל זה נראה לי זילזול להשוות בין שתיהן. הסדרות והשחקנים שזכו (ואני לא מדברת רק על טב"ע), בהחלט לא היו תלויים במשחק ובסדרה יותר טובה, אלה במספר תעודות הזהות שמעריצים הצליחו להשיג ולזייף. ולדעתי גם להשוות בין סדרה איכותית כמו "בטיפול" לבין סדרה כמו "החיים זה לא הכל" זה מראה על הרמה של הטקס הזה. מעריצים של השיר שלנו
דיברתי בכלליות, לא אמרתי מילה על זה שלכם מגיע/לא מגיע לזכות(חוסכת התנפלויות
)... והייתי אומרת את אותו דבר, גם אם טב"ע הייתה זוכה.

nik name

New member
תקלטו!!

מסך הזהב=קשת=יס=שיר נולד=כוכב נולד=השיר שלנו כל הטקס היה אירוע יחצנות לשיר נולד ,שידורי קשת ויס הבנתם???? לא הבנתם לא נורא חח בקיצור טלנובלה בע"מ שליטההההההה!!!!! טלי שרון שחקנית מוכשרת ברמות לעומת נינט ואין כלום נגד נינט היא שרה יפה ומהממת אבל היא לא יודעת לשחק והספקתי לראות כמה פרקים של הש"ש בערוץ 22 ופשוט השתעממתי באמת שרציתי לראות אבל השחקנים שם ברמה מאוד מאוד ירודה וכמו שאמרתי כבר אם כבר שחקנית מהשיר שלנו אז ליעל שרוני היה מגיע יותר היא באמת שחקנית מוכשרת !!

nik name

New member
ואני לא מדברת על שחקנים מוכשרים

כמו מאיה דגן,אפרת בוימבוולד אבל השאר ורובם ממש לא יודעים לשחק!

Mini Monster

New member
אשכרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif צודק/ת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוףףף../images/Emo10.gif../images/Emo87.gif

זההה לאא מגיע לנווווווווו!!! אנחנו יותר טובים!!! אפילו בקטגוריה אחת קטנה לא זכינו

gadi madi

New member
כתבה במעריב נינט זכתהבגלל זיופים

http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/018/334.html

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifבדיוק באתי לכתוב על זה!

הכי מעצבן שהם רשמו שגם בלי הרמאות נינט הייתה זוכה וזה ממש לא נכון! עובדה ששנה שעברה כולם היו בטוחים שנינט תזכה ובסוף אגם זכתה!

../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif

רואים? עכשיו תפוזיטלי [או איך שלא קוראים לך
] אל תכנסי אלינו לפורום ותכתבי הודעות שטותיות. עשו לי טובה, תנוחו. נינט זכתה כי העם הצביע. אני לא רציתי שהיא תזכה [נחשו את מי רציתי..] אבל זה מה שהיה, ותלמדו להתמודד עם זה>אנשים!

nik name

New member
גם אם זה נכון

וגם אם לא לצערי נינט היתה זוכה וזה היה ידוע כבר מראש ... ולא בגלל שהיא שחקנית מוכשרת ,רק בגלל כמות המעריצים שלה שחושבים שאם היא שרה יפה אז היא יודעת לשחק וזה ממש לא ככה ואלה שהצביעו לנינה אז ברור שהם יצביעו גם לרן ושיר שלנו ... ושוב אין לי כלום נגד נינט היא שרה מדהיםם ומדהימה אבל היא לא שחקנית!!!!!! אבל עזבו אתכם עם העצבים,זה בסך הכל פסל כולם יודעים שטב"ע שלטה השנה בהרבה ,אפילו המבקרים ששוללים כל דבר שיבחו את טב"ע!

elii1988

New member
אההם אההם...אל תשכחו..../images/Emo163.gif

גם אנחנו לא טלית שכולה תכלת..

nik name

New member
אף אחד לא טלית שכולה תכלת!

כולם מרמים וחבל...
בשנים קודמות שההצבעות היו דרך הטלפון,אנשים לא ישבו והפציצו הצבעות באינטרנט וכל מי שזכה באמת הגיע לו...

elii1988

New member
../images/Emo45.gifבאמת הכי טוב להצביע מהפלא../images/Emo163.gif

אני בטוח שאם הדרך היחידה להצביע תיהיה באמצעות מסרונים הכרוכים בתשלום, שום פאקצה לא תרשה לעצמה להצביע מאות פעמים, וכך ההצבעה תיהיה טהורה והוגנת יותר.

m i r u s h i

New member
דווקא ההפך../images/Emo108.gif

פאקצות היו מצביעות א ל פ י פעמים
הן לא רואות בעיניים כשזה במדובר באלילים שלהן

nik name

New member
ממש לא

אני התכוונתי שבשנים הקודמות לפני שהיו פורומים ואתרים לכל בן אדם שקיים אז ההצבעות היו דרך הטלפון וכל אחד הצביע פעם אחת בלבד ולא 30 הצבעות דרך מחשב שכל אחד יודע שאפשר לרמות בדרך הזאת . וגם דרך SMS לצערי פאקצות מפציצות על חשבון ההורים ולא ממש מעניין אותם החשבון שיגיע בסוף

למעלה