מסך הזהב Tonight is the Night

danit1234

New member
מקום רביעי ומכובד -כמו שירי

טוב היום שירי נותנת לי מוזה לכל דבר בכל אופן לא זכינו לא נורא מזל טוב לזוכים רן ונינט חמודים מאוד אבל אני לא רוצה להביע דעה כדי לא הלכנס לריבים מה אתם מאוכזבים ממקום רביעי אז לא נצחנו ביג פאקינג דיל :p נו עשינו מה שיכולנו ותזכרו המטרה הייתה כביכול להגיד תודה לכל ההפקה הזאת שעשתה בשבילנו כ"כ הרבה ולא לנסות להוכיח למישו שאנחנו יותר טובים זהו :]

טוב אכלתם אותה.

ואני מצטט אתכם "נראה, נראה אתכם במסך הזהב"
מקום 2 בתכנית השנה גם
נינט, שחקנית השנה רן, שחקן השנה השיר שלנו, טלנובלת השנה השיר שלנו, מקום שני בתכנית השנה

טוב טוב לכו לישון לכווווווווווווו

יאללה תחזרו לפורום שלכם..
אתם צריכים לקבל את זה שאנשים מאוכזבים
אמרנו מזל"ט יאללה מה תפסתם תחת..
שיהיה לכם בכיף..לא קיללנו אתם אלה שהתחלתם..זה פורום שלנו מותר להתאכזב ולהתבאס לא

וגם עפר שם את רן בכיס הקטן!

סלחו לי לי אבל הספקתי לראות כמה פרקים בערוץ 2... רן דנקר לא אראה ניצוצות במשחק.. לעומתו עפר היה טיבעי ומקצועי הרבה יותר! זה הכל עיניין למי יש יותר מעריצות.. או למי יש יותר מעריצות עם זמן פנוי שיכולות להבציע כמה שיותר...

כאילו באמת מה תפסתם תחת?../images/Emo28.gif

אמרנו מזל"ט תגידו תודה וגמרנו טוב? לא צריך לגרור כל דבר למריבה.

נמו1989

New member
../images/Emo109.gifבואו נסכם את זה בכך

שהכוכבים שלנו תמיד ישארו הכוכבים שלנו.. הם יודעים ואנחנו יודעים ששום פיסלון לא מראה את הערכה האמיתית שלנו אליהם!.. מזל טוב לנינט לרן ולשיר שלנו.. וכמו שאמרתי.. טלנובלה בע"מ.. בשבילנו בקום 1! זה הכל!.. בסך הכל היה טקס יפה.. חוץ מזה שממש עיצבןאותי שההיא מפנאי פלוס דיברה כל הנאום שלה על נינט.. כמה שנינט מדהימה.. ואין לי שום דבר נגדה..

../images/Emo45.gifמסכימה איתך בכל מילה../images/Emo70.gif

ושוב
אין לי בעיה עם נינט...היא חהל זמרת ואחלה כוכבת באמת היא כבשה ת'ארץ
אבל גאדד דמאטט היא לא שחקניתתת..
טוב די רחליי.. כל הכבוד באמתת..מזל טוב לכם
תהנו..באמת מכל הלב.. טב"ע מס' 1 בשבילנו..

Lilo the fairy

New member
בואנה...אתם שומעים תצמכם?../images/Emo141.gif

מה כל הבאסה והעצבים?? כנסו שניה לשרשור בראש הפורום תראו איזה תמיכה, ואהבה, ועידוד יש בינינו תראו איזה פורום מגובש יצרנו במשך חצי שנה+- כולכם כאן מדהימים, כל אחד בדרך שלו אין הרבה פורומים כאלה בתפוז לי אישית עשה טוב לקרוא את כל השרשור ולסיים עם חיוך מרוח על הפנים.

../images/Emo183.gifבבקשה, תפסיקו../images/Emo4.gif

הריבים האלו לא מובלים לשום מקום, חוץ מעצבים מה יוצא לכם מזה שאתם יורדים על הסדרה השנייה? (אני מדברת גם על מעריצי טב"ע וגם מעריצי הש"ש) מה יוצא לכם מזה שאתם מנסים להוכיח כמה שהשחקנים שאתם אוהבים יותר טובים? כל אחד אוהב את הסדרה שהוא אוהב, ואת השחקנים שהוא אוהב, ושום דבר לא ישנה את זה, בעיקר לא טקס כמו מסך הזהב... באמת, נמאס לי להיכנס לפורום ולראות רק ריבים, וריבים, וריבים... ריבים חסרי מטרה של יתנו לכם כלום. ולפרום טב"ע
אולי פשוט אל תגיבו להודעות כאלו?

feel6

New member
כנסוו דחווףףף!!!

נכון שלא זכינו אבל חפיף זה כולה טקס בארץ שלנו מה עוד שהכל בארץ הזאת מכור כך גם הטקס הזה זה לא אמור לעניין אותנו טלי שרון אפילו לא טרחה להגיע ובצדק-בשביל מה? בשביל להפסיד לזמרת שבאמת טובה אבל בתחום השירה נקודה! היא משחקת זוועות ואפילו חברות שלי שכ"כ התלהבו מהשיר שלנו ואח"כ עברו ל-HOT אמרו שאין בכלל מה להשוות בין השחקנים, העלילה ושאר הדברים שהיו יחודיים רק לנו-לטלנובלה בע"מ הטלנובלה הכי טובה שנראתה על המסך! גם אני באופן אישי תהיתי על מה ההתלהבות מהשיר שלנו ואף צפיתי בפרקים שהיו עד כה וממש בכפייה כי אני גרה בדירה שיש לי רק ערוץ 22 (נשמע מתייסר אבל גם זה טוב) ואני לא מבינה איך בכלל ערוץ 2 לקח אותה הרדידות שם ובאמת רדידות כי אני כמה שאני מנסה לא מצליחה לגלות בה עניין...והמשחק שם פשוט מבייש למעט חנה לסלאו,יעל שרוני...אז תגידו לי אתם אם זה לא הכל תהילה? נראה לכם שבאמת נינט טייב יותר טובה מטלי שרון? תמר קינן? מלאני פרס?רותם אבוהב?יעל בר זוהר? גילת אנקורי?ורן דנקר טוב יותר מעפר שכטר? רון שחר? אורי אמנותי? נו באמתתת השחקנים שלנו הם שחקנים הכי מנוסים והכי טובים שיש בארץ...שוברים קופות בתאטרון ובסרטים וכדו' ולא באיזה כוכב נולד או במחזות זמר!! ועד שנראה את שחקני השיר שלנו מופעים על במה אבל במה אמיתית אז אולי נוכל להגיע שהם מתקדמים אט אט (וגם לא) אל השחקנים שלהם היה מגיע באמת לזכות! אני מברכת אותם באמת בשם ילדי ישראל שהביאו להם את כל הקולות אך לא מאוכזבת מטקס שבמילא היה רדוד כמו הזוכים בו! ומי כמונו שיודעים שהכוכבים האמיתיים אף פעם לא מקבלים את המגיע להם-שחקני טלנובלה בע"מ אתם מדהימים הכי מדהימים שיש וטלנובלה בע"מ עוד לא ראיתי טלנובלה ששבתה אותי ובאמת שלא!! ולכם צופים יקרים תמשיכו לצפות בטלנובלה הכי טובה אבל הכי טובה שיש בשבילנו עם פסלון או בלי-הם ניצחו כבר ממזמן!!! שבת-שלום!

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifלא פייררררר../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

daniella15

New member
האמת

התאכזבתי הרבה יותר שטלי פספסה את הזכייה ב"אוסקר" כי יאלה כולה טקס טיפשי . חח אני בטוחה שלטלי זה לא מפריע.. חח היא בכלל לא הגיע לשם .. שיחקה אותה

../images/Emo45.gif אבל לא יודעת למה.. שם לא הזלתי

דמעה ועכשיו בכיתי.. אין לי שמץ למה זה קרה אבל זה היה מטורף כזה כל המסביב של זה והתחרות הזאת.. היה מתחת ולחץ באויר וזה משפיע וצריך להפסיק עם זה..

למעלה