מסך הזהב Tonight is the Night

בחייכם.

זה בסהכ תוכנית לדעתם טלנבולה בעמ יותר יפה וזה בסדר אבל אתם לא צריכים להיות כאלה בבאסה בגלל זה תרגעו כי כל אחד אוהב את מה שיש לו כי זה מה שיש לו[יס/הוט] אה וכן,אני מהשיר שלנו ;) לילה-טוב

../images/Emo105.gifתודה רבה../images/Emo24.gif

ולמה שנקלל? הרי מגיע לכם מזל טוב.. אז מזל טוב.. זה לא אשמתו של אף אחד.. ואין טעם לריבים מיותרים

Shaaachar

New member
הם לא זבלים...../images/Emo121.gif

ולא נורא... דרך אגב אנחנו עוד מועמדים בתוכנית השנה? (שברור שלא תזכה
)

mary17

New member
בואי לא נהיה ילדים קטנים

הם זכו מזל טוב להם וזהו אל תקחו קשה

אבל למה ברע?

*פרגון* מכל ה
אבל טלי תמיד תהיה בשבילי שחקנית השנה והשנים ומה שבא לכם! היא השחקנית הכי מוכשרת בארץ אם לא בעולם ואני מאוהבת בה ובלה בלה בלה חרשתי על זה כבר..
כלכך הגיע לה.. אבל לא נורא זה רק טקס

לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בשום פנין ואופן לא מגיע להם פירגון!!! הם עלו לי על העצבים וזה מעצבן שטלנובלה בע"מ לא זכו כי כל-כך השקענו בלהצביע להם לתמוך וזה מעצבן!! אוףףףףףףףףף היה יותר מגיע לטלנובלה בע"מ פי עד אין סוף! טלי עפר, גיא,אורי למה?!!!!!!!!!!!

../images/Emo105.gif../images/Emo4.gif הם לא זבלים...

קודם כל הם זכו- אז מזל טוב להם
זה לא אשמתם שלא זכינו.. זה הקהל בחר.. אל תאשימו אותם פעם מפסידים ופעם מנצחים.. לא נורא.. אל תקחו קשה
ואל תהיו קטנים ותיגררו לריבים וקללות מיותרות

לא זכינו../images/Emo10.gif../images/Emo28.gif

לא רק שלא זכינו, הגענו רק למקום רביעי...פפחחח...**פדיחות** טוב נווו...אז לא כל כך השקענו בהצבעות..... אז לא זכינו במסך הזהב.... מה זה משנה?? בישבילנו טב"ע זכתה
וגם טלי
ועפר\אורי\גיא
מזל טוב לכל הזוכים

../images/Emo46.gifזה לא הוגן../images/Emo46.gif

כ"כ מגיע לנוו.. מספטמבררר
לא פייר כ"כ לא פייר
טלי הייתה צריכה לזכות כ"כ הגיע לה
וטב"ע..כ"כ הייתי בטוחה שנזכה...הש"ש זה רק מכמות ההצבעות של כל הפאקצות שלהם
זה לא בסדררר ממש לאא

הרי

אם היה למי שיש השיר שלנו -טלנובלה בעמ הוא היה אומר שטלנובלה בעמ יותר יפה נו הרי זה ברור אבל בגלל שכולם פה רואים טלנובלה בעמ [מן הסתם] אז עם את לא מבינים מה יש בשיר שלנו אז יש ת'עונה הראשונה בערות 2 [לאלה שלא ידעו] אני בכל אופן בטוחה שעם היה לי הוט הייתי צופה מושבעת של טלנובלה בעמ ולא היתי מבינה מה יפה בשיר שלנו אבל ת ב ג ר ו

למעלה