מסך הזהב Tonight is the Night

kuku woman

New member
איזה פאקינג שיטט

טוב זה לא משקף זה שיש פקאצות שמצביעות בכל מקום לשיר שלנו זה לא אומר כלום

מה הקשר פרוטקציות ??? ופאקצות??

וואי לאיזה רמה הגעתם כד איכשהו לנסות להמציא מלא דברים שהשיר שלנו לא היו אמורים לזכות וכל זה.. פשוט תקלטו ותנסו כבר להכניס לכם את זה לראש שהשיר שלנו פי אלף יותר יפה מטלנובלה בעם !! וטלנובלה בעם זה סתם חרא!!!!!!!!!!!!!!

InBaR 85

New member
ברגע שראיתי שהשיר

שלנו זכה חטפתי עצבים וכיביתי את הטלויזיה
אני פשוט לא מאמינה שטנלובלה בע"מ הסידרה הכי מדהימה עם השחקנים אמתיים(לא כמו נינט)לא זכתה
מצטערת עם העלבתי מישהו פשוט אני מעוצבנת

לאאאאאאאאאאאאא לא זכינו בכלוםםםםםם

כי בתוכנית השנה זה ברור מי זוכה.....אהם ארץ נהדרת אהם.... אווווווווווווווווווווווווווווווווווף!!!!!!!!! איזה חראאאאאאאאאאאאאאאא למההההההה?!?!?!?!?! לנו זה פי 800000 מגיע!!!!טלי!!!הלו?!?!?! אופהההההההההההההההההההה

למה?!נינט אוף כל כך לא מגיע לה!

טלי הייתה צריכה לזכות!
ואם לא טלי אז אולי יעל שרוני או אוולין אבל נינט?!נוו בחייאת היא בכלל זמרת!!
למרות שזה היה כל כך צפוי שהיא ורן והשיר...יזכו
אגב הטקס הכי משעמם שראיתי אי פעם...אפילו יותר גרוע מפרסי האוסקר הישראלי...
טוב סה"כ "טקס"... מזל טוב למי שזכה על הזכייה חחח

הטקס המזדיין הזהההההההההההההההההההה

זה כזה לא פייררררררררררררררררררררררררררררר אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני כל כך שונאת אותםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שימותו כל השיר שלנו המזדיינים האלהההההההההההההההה טלנובלה בעמ פי מאה וטלי פי מאה מנינט ועפר גיא ואורי פי מאה מרן אוףףףףףףףףףףףףףףףףף

חחחח אני יודעת

רשמתי את ההודעה שהייתי בעצבים כי אני יודעת שטלנובלה בעמ יותר טובה וראיתי קצת מהשיר שלנו טלנובלה בעמ פי מאה ואני יודעת שטלי שחקנית כל כך מדהימה ומרגשת ויותר טובה מנינט ושלא נדבר על עפר גיא ואורי המדהימים! זה פשוט מעצבן זה מה שזה.

B u B i T 1 2

New member
אחת משלהם

שלום, אני מפורום "נינט טייב" הרשמי, על הדרך גם בעד השיר שלנו ורן דנקר. חבל לי מאוד לראות שזו התגובה שלכם. חבל לראות שאתם לא יכולים לקבל את ההפסד בכבוד. אני יודעת שזה מעצבן, אחרי השקעה ומאמצים רבים לקבל בום פתאומי, אחרי ציפיות רבות ואחרי הרבה זמן שהשקעתם. אבל גם אנחנו השקענו, ואין מה לעשות, יש רק פסל אחד. הבעיה, או יותר נכון הנקודה שאתם לא תופסים, היא שהפסל הזה, הפרס הזה הוא בכלל לא הכל. אני בטוחה שהפייבוריטים שלכם אוהבים אתכם, מעריכים אתכם ומודים לכם המון גם בלי הפרס. אני בטוחה שהם יודעים כמה השקעתם למענם וכמה רציתם את זה בשבילם בדיוק כמוהם, וזה הרבה יותר טוב מכל פרס אחר. גם אנחנו חווינו אכזבה בשנה שעברה, אני יודעת מה הכאב שלכם, אני באמת יכולה להבין אתכם. אבל אני חושבת שיותר בוגר לקבל את זה בכבוד כי זה ממש לא סוף העולם. יותר מזה, אני חושבת שכל השחקנים שאתם כל כך אוהבים מצפים מכם לתגובות בוגרות, תמיכה ועידוד. תמשיכו לאהוב אותם כמו שאתם אוהבים אותם עכשיו ותראו להם שהפרס שלא מדד לאהבה. מאחלת לכם בהצלחה ושכל אחד מאיתנו ימשיך לאהוב מי שהוא רוצה בלי שזה יפריע לאחר. נגה.

מסכימה שטבע"מ יותר טובים...

אבל להגיד שטלי יותר טובה מנינט
עפר ורן שניהם מדהימים וגם יודה אז זה לא שינה לי.. וכן.. גמני התאכזבתי שהש"ש לקחו.. הייתי שם ולא ידעתי איפה לקבור את עצמי..!!!!!!!!!! :/

למעלה