מסך הזהב Tonight is the Night

הוכחתם לי בדיוק את מה שלא רציתי..

אתם לא רוצים שלום אתם רק רוצים לריב. חסר לכם אקשן בפורום שלכם ולכן אתם עושים את זה. כל אחד פה מתסיס בפני עצמו אני לא יודעת על מה אני מבזבזת את הזמן שלי אבל חבל שכך. זו הייתה הודעתי האחרונה בפורום, שלום ויום טוב.

Lilo the fairy

New member
זה ממש לא נכון ../images/Emo141.gif

פשוט אם תסתכלי בשרשור 'מסך הזהב' ותסתכלי ממש טוב, ותקראי את הכל, ולא רק את מה שאת רוצה לקרוא [כמו הרוב מהפורום שלכם שעשו את זה עד עכשיו] תביני שאת בלחץ ההודעה ה10 באותו נושא היום. דיי חלאס נשבר כבר לקרוא כל פעם את אותו הדבר

ואי אלוהיםםםםם תעזור לייי!!!

מה אתם עוישם מזהההההההההה סך הכל סדרותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת יאלהההה אתם עושים מיזה מה שזה לא!!! ואם היית רואה אתמול פתחנו שרשורים אצלכם של "מזל טוב" אזזז אל תבואי ותתנפליי!! לדגעת להאשים זה תמיד טוב אבל תסתכלי מה היה לפני ואל תבואי יש בתלונות !!

danit1234

New member
אאאאאאאאאאא קוראת לסדר ../images/Emo46.gif ../images/Emo88.gif

צריךלהשתיק את הדיבורים על מסך הזהב נמאס רררר בהתחלה אולי הייתי עונה הינו עונים אבל בשלב מסוים זה די נמאס מיצינו אז ככה מי שיש לו משו נגד הפורום שלנו שלא ייכנס לכאן מי שיש לו משו נגד פורום הש"ש שלא ייכנס לשם חברי פורום הש"ש אתם מוזמנים לכתוב פה הודעות אבל רק|סגדש| אם הן באווירה נעימה חיובית וחברותית ולא באה לעקוץ כנ"ל לגבינו לא נראה לי שזה מה שיעזור אבל לפחות ניסיתי :\

RaZiK4

New member
../images/Emo18.gifרמאות ב"מסך הזהב 2005"../images/Emo63.gif

כתבה ב"מעריב"! רציתי לסרוק וראיתי שיש גם באינטרנט אז.. רמאות מצד מעריצי נינט טייב ו"השיר שלנו" בהצבעות תהנו
פה

hello1212

New member
למה זה לא מפליא אותי....

זה היה נראה מאוד מאוד מאוד מסריח כל הזכייה הזאת...

חרא, מרד, קקי, לא פייריותתתתת !!

זה מממש מממממממממש לא בסדר!!! בינינו.. ורק בינינו... טלנובלה בע"מ היא ה- דרמה היומית!!! אין עליה לא מתחתיה לא מצדדיה ובחיים לא תיהיה כמוהה...!!השיר שלנו לא מתקרב לקרסוליים שלההההה !! ופחח.. גם כן.. אם כל הכבוד לנינט שהיא נראית פצצצצצה ויש לה קול מדהים ואני חולה עליה והיא מהממת אבלללל... היא לא יודעת לשחק.. ולא כל זמר צריך להיות טוב במשחק.. זה לא כתוב בשום מקום!! אני רוצה לראות שנינט טייב תעשה חצי משחק ממה שטלי שרון עושה!! טחח ממש.. אולי בחלומות שלה.. וגם שם היא בטח תתחיל לשיר! ורן דנקר...!! חהחה... אם כמה שהוא מושלם.. יש גבוללללללל...! מילא שעפר לא ניצח.. אהבת חחחיייייי ..!! אבל.. בוא נאמר.. גיא לואל! בני קייזרמן שלנו! אני רוצה לראות את רן עושה כזה משחק.. השיר שלנו זו לא הייתה דרמה יומית.. זה היה יותר כמו.. מחזמר! משו שלא ראוי לזכייה בטקס מסך הזהב! במיוחד לא כשיש לו מתחרה כמו טלנבולה בע"מ.. זה הכל כי פתאווווווום ערוץ 22 מראים את השיר שלנו... כולם שכחו מהטלנובלה ועכשיו התחילו לראות השיר שלנו... ולדעתי! הוט לא היו צריכים להסכים שהשיר שלנו יופיע בערוץ 22.. כי מה קורה? יס רואים רק את השיר שלנו.. והוט רואים גם וגם.. מה שקורה שיש יותר סיכוי לשיר שלנו...!~ וזה לא בסדר.. וזה מרתיח אותי! וחחח... אני מוזרה.. אבל זה ממש מעצבן!! כי ראו את ההבעה של השחקנים כשהם לא זכו וזה ממש לא היה בסדר! ממש ממש!! בשבילייי אתם הכי טובים :) :) :) :) עד כאן. סוף.רות!

נ ט ו ש 12

New member
ודרך אגב../images/Emo27.gif../images/Emo142.gif

אולי את\ה צודק! אבל לפי דעתי, לא צריכים להגיד את זה ככה
כי אחר כך יש שוב בלאגנים ובאים אלינו לפורום ומתלוננים
השיר שלנו היא סדרה די טובה ומצליחה וגם טלנולה בע"מ- למרות שהיא יותר
אין לי שום בעיה נגד הסדרות
אבל תחשבו על זה, זאת רק סדרה
הוויכוח אידוטי
ומיותר לחלוטין, למה סתם להתווכח
הוויכוח על הסדרה 'הכי טובה' מיותר לחלוטין' וממש תינוקי
נמאסו כל הריבים הדבילים, ולא חושבת אפילו שאני אוציא עליהם את האנרגייה שלי
אנחנו צריכים להתעלם
מזל טוב לשיר שלנו על זה שלקחה
טלנובלה בע"מ סדרה יותר טובה- בעיני
ולכל אחד הדעה שלו
יש סיכוי לשלום
כי שתחשבו על זה
זאת רק סדרה
אע, ולגבי זה שהשיר שלנו עברו להוט
אני לא רואה שום פרק, ולא משהו נגד הסדרה, הכל מחוסר זמן, והסניליות שלי
אין לי בעיה נגד הצפייה באותה הסדרה
הסדרות בנושאים שונים
לכל אחד יש את הטעם שלו
שלום ולהתראות

yardenusit

New member
מגיבה לך

קרודם כל תראי זה שטלנובלה לא זכתה במסך הזהב זה בטח לא מוריד תערך שלה כטלנובלה , וגם את כמות הצפייה של האנשים שצופים בזה , וגם סו טלי שרון לא זכתה במסך הזהב זה מוריד תערך של כשחקנית ? זה עושה אותה יותר גרוע , גם אני רואה השיר שלנו אבל בשחקנית הצבעתי לאוולין הגואל אבל היא לא זכתה זה לא הופך אותה לפחות טוטבה . וזה נכון שנינט לא הכי יודעת לשחק אבל היא שרה מדהים זה בחירה של כמה אנשים שאוהבים אותה ובחרו בה וזה שהיא נבחרה לא הופך אותה לפחות או ליותר טובה מהאחרות כנל רן דנקר ובקטע הזה שהעבירו תשיר שלנו העונה הראשונה לערוץ 2 זה בגלל כמה סיבות שנאי לא יודעת מהן וגם הם קנו את זה ועכשיו גם הוט יכולים לראות תעונה הראשונה , אבל שאלה אלייך טלנובלה בע"מ נראה לך שהוט מהר כל כך ייתנו לשדר את זה בערוץ 2 ? ועוד זה טלנובלה ששודרה השנה . בחוץ מזה נגיד לך משפט תמיד כוכבים באים והולכים תמיד יהיה מישהו אחר שיעלה ומישהו אחר שייפרוש אגם רודברג זכתה שנה שעברה שחקנית השנה השנה נינט שנה הבאה אי אפשר לדעת זה לא סוף העולם שלא זכו בכל מקרה יום טוב

yardenusit

New member
........

טלי שרון לא זכתה במסך הזהב זה מוריד תערך של כשחקנית ? זה עושה אותה יותר גרוע?

למעלה