מסך הזהב Tonight is the Night

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifזה לא משנה אם זכינו או לא

הטקס היה משעמם. טקסים זה דבר משעמם. ככה זה! גם אם היינו זוכים הייתי אומרת שהטקס היה משעמם!

מאיהוש

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo47.gif../images/Emo141.gifמסך הזהב

טלי היתה צריכה לזכות היא שחקנית הרבה יותר טובה מנינט !!!!!!!!!!!!!!

בימבית

New member
איזה באאאאסה...

אוף! זה ממש ממש מבאס שטב"ע לא זכתה. הם היו מדהימים, כל השחקנים, התסריטים- היה כ"כ מגיע להם לזכות. היה לי היום מבחן, אבל בכל זאת צפיתי רק בשבילם. לכל המשתתפים בטלנובלה: אל תתבאסו, אתם מדהימים וכולנו אוהבים אתכם מאוד!!!

טלזוהר

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאם אתם לא צריכים פסלון../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שיוכיח לכם שטב"ע יותר טובה,אז למה בעצם הצבעתם וקיוויתם מההתחלה?
הרי אם אתם כבר יודעים בלב שלכם(ואתם בטח יודעים,כי אתם אוהבים טב"ע),אז למה בעצם להצביע מההתחלה? אתם לא צריכים פסלון כדי להוכיח,אז למה הצבעתם והצבעתם וניסיתם והתאמצתם? כדי שעדייןןן יהיה לכם פסלון.. אז בעצם כן צריך פסלון כדי להכויח שטב"ע היא סדרה יותר טובה ואהובה על המדינה. זה לא סקרון קטן של איזשהיא עיר,זו המדינה שלכם בחרה. רציתי לכתוב את זה כי כל אחד פה אומרר "יאללה,אז מה,אני לא צריך פסלון מסכן כדי להוכיח שטב"ע יותר טובה,שחקנים מוכשרים"וכו'.. אז למה בעצם הצבעתם... זהו,רק רציתי להגיד את זה..

t a l o s s

New member
ילדונת(או ילדון) זה לא אומר כלום שק

*שקבלתם פיסלון.. א.אולי יש יותר צופים של השיר שלנו אבל זה לא אומר כלום תודעי שהעונה השנייה יותר גרועה מהעונה הראשונה אין כל מי שאני מכירה אומר את זה! ושלא תביני לא נכון אין לי שום דבר נגד נינט או רן דוקא אני אוהבת אותם... אבל הטקס הזה לא אומר כלום! ב.אם לא הצופים היו בוחרים אז ברור מי יזכה ........... ג.אין לי שום כוונה לריב על סדרות אנחנו כבר ילדות גדולות.. אבל שאמרת שהשיר שלנו זכה אז אמרנו לך מזל טוב...ואת ציפת שנריב איתך..ולא יכלת לקבל שאמרנו לך מזל טוב אז כתבת עוד הודעה!\ אז די..

Lilo the fairy

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo141.gif

בוא ננתח את כל דפוסי ההתנהגות וההיגדים שרצים כאן בפורום. אוקי?

Simply an Angel

New member
זו לא המדינה. זה אנחנו.

אנחנו לא מצביעים בשביל המדינה. אנחנו מצביעים בשביל עצמנו. כי אנחנו נהנו לצפות בסדרה. ובאמצעות ההצבעות והתמיכה להביע תודה על חצי שנה שבה נהננו כל יום (חוץ משישי שבת)! מה, אסור לנו? חוצמזה... אנחנו לא צריכים לתת לך סיבות למה הצבענו... כי שום דבר לא היה ברור. טלנובלה בע"מ הייתה סדרה טובה- עם קאסט מצויין, עלילה טובה ובקיצור-אחלה טלנובלה... ואני לא רואה שום סיבה שבגללה טב"ע לא הייתה יכולה לזכות (חוץ מהרמאות של הגדוד פקאצות אצלכם אבל שיהיה). אנחנו, או לפחות אני אישית, לא מצביעה בשביל להוכיח לכולם שזוהי הטלנובלה הכי טובה בארץ- אני מצביעה בשביל עצמי, כדי להביע תודה לאותם שחקנים שעשו לי את היום כמעט כל יום. שגרמו לי להתנתק לשעה מהמציאות לתוך עולם של צחוקים, התרגשות, כסיסת ציפורניים, בכי, אכזבה, ציפייה וכו'... ובשבילי, הפסלון לא מוכיח כלום, את יודעת למה? כי מרבית האנשים שכן מגיע להם פסלון, לא מקבלים אחד, את יודעת למה?- דווקא בגלל אותן פקאצות שהופכות את הטקס הזה לדבר שלא אמור להיות.

KeReN 0R

New member
היה חביבבבבבבבבבבבבבבבבבב

איזה יפים הם היו בטקס
אורי נראה הכי יפה שם
מלאני פרס פשוט מושלמת
גילת אנקורי וגיא לואל ורותם אבוהב גם היו שם
והדס מורנו ועפר שכטר שזכו על "אקזיט"
וגם שמחתי ש"החיים זה לא הכול" קטפו את הפרסים, ושהתוכנית של יובל שגב זכתה{טוב הוא רק אורח בארץ נהדרת אבל תנו לדמיין
} זה הכי חשוב
גם ככה הטקס היה כל כך צפוי ומעורר בחילה כמו נינט
שכל שנייה אמרו את השם שלה כאילו שהיא מינימום מדונה-עלאק לק לק

כל הפורום - כנסו בבקשה

אני לא מבינה למה אתם לא יכולים לקבל את ההפסד בכבוד, למה אתם לא מסוגלים לפרגן וחייבים להיכנס לפורום השיר שלנו ולכתוב כאלו דברים מגעילים. בבקשה מכם, אני יודעת שאתם נגד השיר שלנו ואתם מקללים אותנו בלב שלם, אבל למה לא לעצור את כל המלחמה המפגרת הזאת? מי שיש לו הוט שיראה טלנובלה בע"מ, מי שיש לו יס שיראה השיר שלנו וכולם יחיו באושר. תנסו להשאיר את המחשבות שלכם כלפינו בפורום שלכם כאן ולא להתסיס פורום נגד פורום.

אנחנו צריכים לעזוב אתכם בשקט?

חה... אני חושבת שזה הפוך... בחיים לא פתחתי הודעה בפורום שלכם, גם שראיתי שאתם כל הזמן נכנסים אלינו. אבל הנה תמיד יש פעם ראשונה.. מישהו צריך לשים סוף למלחמות האלה.

האנשים בפורום שלכם...

הם לא כותבים כאן קבוע. לעומת זאת היו כאן היום מיליוני מעריצי הש"ש שכן כותבים בפורום שלכם ופתחו הודעות חדשות כל שנייה על הזכייה של הש"ש במסך הזהב...את אולי לא רואה את זה כי הפורום שלנו אשכרה מסודר אבל אם תפתחי את שרשור מסך הזהב ודמייני שכל הודעה שם נפתחה מחדש ושורשרה ע"י המנהל תביני מה הלך פה היום. אז לזה היא התכוונה ב"תעזבו אותנו בשקט".

KiShKooSh

New member
חבל שלא אנחנו כותבים../images/Emo3.gif

שמעת את המושג טרולים? אנשים שבאים כדי ליצור מריבות? אז זה הם ובכל מקרה אל תצאו צדיקים כאלו גדולים לא היו חסרים כאלו מפורום השיר שלנו שבאו לפה ופעילים שם

Simply an Angel

New member
מותק- זהו הזמן להחליף עדשות.

לא מקבלים את ההפסד הגדול? מסתבר שב-24 שעות האחרונות לא היית פעילה בפורום ש"ש... אם היית פעילה- היית רואה שלא מעט אנשים מהפורום הזה נכנסו לפורום שלכם ואיחלו לכם מזל טוב... חוצמזה... רואים שזו הפעם הראשונה שלך פה בפורום... בחודשים האחרונים מגיע לפה איזה טרול לביקורים (כמוסן, בכינויים שונים, הטמבל לא חושב שיודעים מי הוא), ומתסיס פה את הפורום שחבל לך על הזמן... מהלל את הש"ש... מנסה להוציא לטב"ע שם רע (אבל מכיוון שהוא מאותגר שכלית ונפשית, הוא לפעמים שוכח מה הוא אומר וגם אומר דברים טובים על טב"ע) כאילו הסדרה היא אלוהים (עלקק)... אז לפני שאת מנסה להוציא את האנשים בפורום שלך צדיקים... כדאי קודם כל שקצת תבררי מה העניינים... ומותק... אם יש פה כאלו (אני למשל) שלא מסכימים עם הזכייה של הש"ש (בגלל זיוף בהצבעות).. אז זוהי דעתנו ולא תוכלי לשנות אותה... אלא אם כן את חשה כמו הטרול (אגב, קוראים לו עדן- רק שהוא בעצם גהנום לכולנו) שחושב שהוא כל יכול! אז רגע, גם Ynet ומעריב לא קיבלו\תמכו בזכייה של נינט... אז גם אליהם תלכי עכשיו בטענות?

למעלה