מסך הזהב Tonight is the Night

elii1988

New member
אז הצבעה אחת לכל מספר פלא'../images/Emo163.gif

2 הצבעות ומעלה יפסלו...רק ככה תיהיה הצבעה הוגנת, כל פלאפון פעם אחת...שלא תיהיה שום אפשרות לרמות.. {כל עוד הפאקצות יקנו אלפי מכשירים סלולארים
}

nik name

New member
בדיוק!

אבל מה לעשות שכל העסק של ההצבעות נהיה מסחרה אחת גדולה ומי שמגיע לו באמת לא זוכה נגיד למשל אם יעל שרוני היתה זוכה אז באמת מגיע לה ולא לנינה שאני מאוד אוהבת אותה היא שרה יפה אבל היא לא שחקנית! ואשכרה הפאקצות עוד ירוצו לקנות עוד פלפונים

ברור שהיו זיופים!

זה הדבר הראשון שאמרתי!! טלי לא לקחה ונינט כן?! מישהו פעם ראה פרק בשיר שלנו?! נינט לא שחקנית היא זמרת!!!!!!! והשיר שלנו זכתה בדרמה יומית?!!?!?וואט דה פאק?! ברור שזייפו!!!!! מבאס לגמריי.. לפחות הם לא זכו בתוכנית השנה!!

מאוכזב

עופר רציתי שתזכה ושהדס מורנו שרה בואו לראות אותי על הבמה בכיתי אמרתי זה הערב שלנו ותראו אותם השיר שלנו ניצחו

לפחות עכשיו!

אני יודעת שנינט לא זכתה באמת--אם הסיפור של הזיופים נכונים אני יודת שזה רק פסל וזה כלום אבל הפסל הזה אומר הרבה--שהטלנובלה שזכתה היא הכי אהובה בארץ. ולשיר שלנו בכלל לא הגיעה לזכות ובמיוחד לנינט!

give it to me

New member
..אם טלי שרון היתה זוכה..

זה בסדר גמור שאנשים פה הצביעו מ80 אלף תעודות זהות?
מה בדיוק ציפו? שילדות יצביעו פעם אחת בלבד למי שהן רוצות שיזכו? לטלי שרון היתה בדיוק אותה רמאות בהצבעות, רק שהמעריצים של נינט הצביעו מיותר תעודות זהות

נדב323

New member
כל כך מבאס!!!../images/Emo10.gif

שטב"ע לא זכתה באף פרס. אבל לא נורא בשבילנו, בשבילי בכל אופן טב"ע הייתה צריכה לזכות, אפילו בפרס אחד (שחקן/ית, דרמה יומית או תוכנית השנה). אבל אנחנו לא מזייפים קולות כמו כל הבררה של הש"ש (אני מת על נינט ואם לא זייפו אני מפרגן לה). ועכשיו לטלי המלכה לא זכית, לא נורא, בשבילנו את שחקנית השנה.

למעלה