מסך הזהב Tonight is the Night

daniella15

New member
אוי איזה חמודים אנחנו

חח תראו איך אנחנו מנחמים את עצמנו חח מי יכול עלינו או על טלנובלה בע"מ

אוף לא זכינו=\

אבל לא נוראא אני יודעתת שטב"ע שליטההההה
וגם טלי ועפר וגיא ורוןן וכולםםם הם הכיהכיכיכיכיייי טובים שיש

אורגינל הטקס היה ממש משעמם

הוא היה משעמם ברמות וממש לא כמו בשנה שעברה מה גם שטלנובלה בע"מ כפרה עליהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לא זכתה עוד יותר ביאס אותי ושיעמם אותי יותר שהדיר שלנו זכתה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה עצבים. אבל מכאן אני שולח ברכות לזוכים המאושרים כן גם להשיר שלנו המעפנים למרות שאני לא סובללללללללללללללללללל אותם אבל אין מה לעשות וזהו אחים יקרים שלי לא נורא אולי בשנה הבאה כמו שאמרנו בשנה שעברה עם מיכאלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל באמת קחו את זה חפיף לא צריך להתרגש סתם טקס מעפן

שערורייה מה שקרה עם עפר בטקס הזה!

דבר ראשון כשארז טל לקח דוקא אותו ואמר לו מול כל האולם שלא אוהבים אותו... לא מספיק זה, גם כשאקזיט זכו (וזה היה ממש מהפך אם תשאלו אותי, כי כולם היו בטוחים ש"השמינייה" תיקח) וסוף סוף עפר עלה לבמה לא צילמו את זה! בקיצר יש ממש הרגשה שירקו לעפר בפרצוף... השפילו אותו מול כולם ("אתה רוצה לבכות?") סליחה אבל אני ממש מרגישה שדרכו עליו. וחוצמזה זה ברור שהשיר שלנו זכו בכל הקטגוריות, ואני לא חושבת שזה בכלל פיר שהם יתחרו מול טלנובלה בע"מ.. השיר שלנו קיימים כבר 3 עונות והם צברו יותר מעריצים מטלנובלה בע"מ כי מין הסתם הם יותר זמן על המסך.. אני אישית חושבת שטלי שרון שחקנית הרבה יותר טובה מנינט.

תגיבו בבקשה!

זה חשוב!!!! ושלא נדבר שלא היה שום שוט על שום כוכב מטלובלה בע"מ... את כל הזכיות של "הוט" לא אראו!!! אני ממש רוטנת!!!

Lilo the fairy

New member
יש משהו בדברייך. ../images/Emo141.gif

אבל בשביל מה לדון בזה עכשיו? יאללה חליק שיהיה להם בכייף. =)

m i r u s h i

New member
אממ../images/Emo108.gif

1)ארז טל אמר את זה בצחוק וגם עפר לקח את זה בצחוק 2)אקזיט פעם שלישית זוכים בפרסומות 3)את מגזימה בדברים כי את פנאטית של עפר..תשתי מים..תרגעי
4)אלו היו ההצבעות שקבעו את זה.את לא יכולה לחלוק על זה.קבלי בכבוד את התוצאות

אני רוצה לראות שהיו עושים את זה ל..

מישהו אחר... זה דיי מעליב! התקשורת התרגלה לקפח אותו ולירוק לו בפרצוף!

יש לי משהו חשוב לומר!!!

סליחה על הקיטורים, אבל שמתי לב לעוד משהו שהוא לא ממש פייר, קודם כל את זה שהשיר שלנו על המרקע כבר 3 שנים הזכרתי והם צברו יותר מעריצים כי היה להם יתרון של זמן! מלבד זאת לא היה שום סיכוי ששום שחקן מהטלנובלה שלנו יקח, מכייון שהיו 3 מועמים מהטלנובלה שלנו וכל אחד אהב מישהו אחד והקולות התפצלו ולא התלכדנו, בשיר שלנו לעות זאת עשו משהו לא פיר לדעתי, לקחו שחקן אחד מהסדרה ובגלל שהוא ייצג את כל הסדרה בחרו בו כל מעריצי הסדרה, לכן לשחקנים שלנו לא היה סיכוי לזזכות כי כל אחד הצביע למישהו אחר! זה היה תרגיל שלהם בטוח!

../images/Emo183.gifדי, מיצינו../images/Emo70.gif

בקשר לעפר, זה היה בצחוק, וכמעט כולם, זמו לב לזה... ברור שהקולות שלנו התפצלו ובגלל זה לרן היה יותר סיכויים לזכות, אבל הם יכולים להגיד את אותו דבר בקשר לשחקנית שאצלהם היו שתי מועמדות ואצלנו אחת, ובכל זאת נינט לקחה. היה, נגמר, עבר, נחכה לשנה הבאה ונקווה שיהיה יותר טוב, אבל בבקשה תפסיקו, זה כבר יצא לי מכל החורים

california10

New member
../images/Emo45.gif ואגב למסך הזהב זה לא משנה

אם הש"ש כבר עושה שתי עונות ויש לה יותר מעריצים.. הם משבצים לפי התוכניות שהיו בשנת 2005..

מ ו ג ה

New member
אין על טלההההההה בעממממ!!

ואין על טלי
וגיא ואורי ועפפפפפפפפפפפפררררררר!!!!!!! ואין על טלייייייייייי
ואין על טלה
אין עליהם

danit1234

New member
וואי דימט אנשים קצת אופטימיות!

מה לקחתם כ"כ קשה תחרות נכון התאמצנו השקענו עשינו והראנו שאפכת לנו וחשוב לנו אז לא נצנחנו בסדר אבל כמה פרטים נחמדים במהלך הערב שאני אישית נהנתי מהם טוב בלי קשר לטלנובלה אהבתי את מפעל החיים היה מאוד מאוד מרגש ולא משעמם בכלל מאוד יפה ועל זה צריך לשבח אותם באמת! ולטלנובלה: -טוב נו אי אפשר היה להתעלם מהדס שייצגה את המועמדות שלנו במסך הזהב לפרס תכנית השנה אין היא בצעה אותו כ"כ מדהים היא הייתה יפה ויצא ביצוע מדהים [נו אז מה אם אני לא אובייקטיבית
] -שלוש נציגות שהגישו פרס : מלאני פרס הייתה כ"כ כ"כ יפה באמת מהממת , רותם הייתה מצחיקה חמודה משעשעת כמו תמיד ואת גילת רק ראו בשטיח האדום לא? וראו גם את עפר חח חמוד גם מצחיק ומתוק -אנשים דמט מקום רביעי בתכנית השנה- כאילו קלטו היו בטלוויזיה השנה כ"כ הרבה תכניות ומכולן אנחנו מקום רביעי זה הישג ממש ממש יפה! -עפר והדס זכו באקזיט ועל כך מגיע להם מזל טוב באמת מגיע להם :] אני רוצה לבקר אח"כ בפורום אקזיט הם חמודים שם ;] ומה עוד זהו אולי אני אישית לא לקחתי מאוד קשה אז לא לקחנו זה לא אומר שאנחנו לא נהננו במשך חצי שנה?! שעקבנו אחרי כל שחקן ושחקן עם כתבות שלא התמכרנו שלא אהבנו התרגשנו ממ זכינו בראש אחד אם זה מעודד אותכם
בכולופן ממ בשבילנו הם הזוכים נכון או לא?

elii1988

New member
ואי אם רק היתם יודעים איזה../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

ניתוחים פסיכולוגיים אפשר לעשות פה עם התגובות וההתנהגות שלכם..
פ'ייייי
זה נכס לפסיכולוגיה
פרס נובל אני יכול להוציא מניתוח האופי של האנשים פה
תמשיכו...מנגנוני ההגנה עובדים אצלכם כעת במלוא מרצם
אתם חשים כעת בעצמה רבה של דיסוננס ופועלים בדרכים להפחתת עצמת הדיסוננס
בכך שאתם משתמשים בשינוי עמדה אחת, איסוף מידע, המעטה בחשיבות הקונפליקט, שינוי המאזן בין הקוגניציות ועוד ועוד
אחחח ידידי אתם פשוט תופעה
תמשיכו

למעלה